Hani ilişki sırasında idrar kesesi kapanıyodu
İlişkide farklı mı olur yine mi aynı şekil olur
Acaba mast yapamıyorum mu normal mi
İlişkide farklı mı olur yine mi aynı şekil olur
Acaba mast yapamıyorum mu normal mi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer '' kadının g noktası bir zevk üretecidir. velakin çocukluğundan beri g noktasını (cinsel organını) içinde taşıyan kadın için bir çıkmazdır bu; çünkü idrar torbası dolunca karın duvarına doğru genişleyemediği için, g noktasına basınç uygulamaya başlar.
bu da (yani çiş tutmak) her kadına zevk verir. ne var ki kadın, hissettiği şeyin "cinsel bir zevk" olduğunu bilmez. kadın için o hissin adı "çiş gelmesi hissi"dir. yani biçok kadın sevişirken çişini tuttuğunu zannederken aslında orgazmını tutar
lafı şuraya getiricem; mesela misyonerdeyken elinizi/avuç içinizi kadının kasığına bastırıp g noktasını (penisinizle karın duvarı arasına) sıkıştırırsanız, orgazmı bilmeyen kadın "tuvalete gitmem lazım" diyerek sizi üstünden atabilir. delicesine zevk alıyordur, ama aldığı şeyin zevk olduğunu bilmiyor ve "adamın üstüne işeyeceğim sanırım" gibisinden kontrolünü kaybetme paranoyası yapıyordur.''
Çok güzel açıklamışınız saolun
Peki napıcam orgazm olmuyorum boşalmıyorum
erkeklerde ki durum şu boşaldıktan sonra işenmezse kanal içinde sperm kalırsa idrar kanalı ile sperm atma kanalı aynı yer sperm kristalleşir ve çiş yaparken atılmazsa tıkar ya da kristali atar ama atrken yara açarak kopartır böylece iltihap yapar onun için çiş yaparız
Hemen mi
bak erkeklerde söyle olur örneğin mast yaptık işemedik işemediğimiz içinde sperm içinde kaldı ve sertleşti sonra çişimiz geldi işedik yanar işte o yanma o rada ki sperm yüzündendir ve hemen olabilir
İdrar yoksada gidiyosunuz yani
idrar yoksa da gitmezsen ne sıkıntılarla karşılaşacağımızı söyledim
O bosalacagin zaman oluyor iste sanki cisin gelmis gibi hissediyosun ama aslinda o bosalacagin sivi biraz kaslarini gevsetip yapmaya devam edince bosaliyorsun zaten
Belki diyorum boşalıyorum sonra sıvıyı biraz daha akıtırsam idrar oluyo zorlamıyım mı başta zwvk sıvısu sonra zorlayınca idrarla birlikte mi oluyo
Sanirim gibi bisey hatta cisin fazla vatken mast yapinca daha hizli bosaliyosun
Hadi ya bunu öğrendiğim iyi oldu peki kendimi kasıp bırakmıyım mı
Cok birakmada :D
O zaman patlayana kadar idrar dolsun ben tutayım mast yapıyım belki işe yara
Bilemiyorum
şikayet ettim sende et
Ettim bile
@Hakan3878 artik gider misin bildirim almak istemiyorum
@Hakan3878 görürsün bişey olmuyoyu hesap fazla dayanmaz senin
Sorancim su gotu sorunda engellermisin lutfen :))
çok boş konuşuyo :) küfretmeye değmez
nasıl engellicem soruda
Uzerinw tiklayinca cikmasi gerekiyordu aslinda surekli degistiriyorlar ya bilemiyorum
@Hakan3878 salak lan bu herif ahaagaf
Neyse soran biaey yazmayalim havlar havlar gider
Tamamen engelledim ama soruya engelledi mi bilmiyrm güldürdü beni ya o neydi şaka gibi
Valla bende engelledimde gizli oldugumuz icin etki gostermiyor neyse iyi geceler soran
Ahmetakar diye biri yorum yapmış onu okusana oda senin dediğine benzer şeyler sölemiş çok mantıklı :)
Teşekkürler eig için :)
Eig erkeği de oku :)
Okudum coktanda yazmayi unutmusum :D
Cevap
25Cevap
Evlilikte farkı idrar gelmez ilişkide bu gibi durumlarda olmaz bekarken de olmaz sadece mast. Veya ilişkiden her ikisinden sonra boşaltım sistemi hızlı çalışır bu tıbbi bir olaydır o yüzden tuvalet olayını tetikler ama mast. Veya ilişkide idrar gelmez eğer geliyorsan bir doktora görün klinik bir yardım al lütfen derim
Kaç gün oldu doktora gittinmi 😘
Yasın kucukde ondan o cocukken yanı cınsel fonksıyonlarım tam oturmamısken bendede oluyodu
Alakası yok 24yasındayım 18de bile olmaz o dediğin
15 yasında burda mast mı düşüncem
Ne yaparsan yap mast ve ilişki sırasında tuvalet gelmez sen zevk suyu ile karıştırmışındır
o derece yapamıyorum demekki mast
zaten mast yaparken ilk gelen zevk suyu sanki tuvaletiniz gelmiş gibi bir hissiyat verir bir akıntı gibi hissedersin
hyr o değil onu farkediyrm sonrasında idrar
eğer idrar kanalın idrar gelme varsa demek ki bir kaçma problemi var o yüzden doktora görünün derim çünkü normalde seks ve mast yparken kapanıyor idrar yolları
kaçma falan değil bildiğin geliyo
Bence gelmemesi gerek. Emin misin vajinadan gelmediğine çünkü diğer türlü doktora gitmek zorundasın idrar kesesinden idarar gelmesi oluyor
bilmiyorum
Bir gün mast yaparken banyoda yap ve gelmeye devamsin aldırış etmeden devam et sen anlarsın nerden geldiğini
idrar eminim
doktora görünmeni öneririm
Solunumla enerji tüketiyorsun dolayısıyla su açığa çıkıyor. Lise biyolojide göremediniz mi bunu
Normal bişey değil
Normal
O sıra idrar kesesinin kapalı olması lazm
Orası kapalı da böbrekten idrar kesesine geliyor idrar
Ama iş sırasında idrar geliyorsa bu normal değil
O derece beceremiyorum galiba mast yapmayu
Çok kötü olmuyorsan yapma
Yani istek oluyo sürekli çok fazla ıslanınca yapmam gerekiyo ama boşalmayınca iyice sinir ediyo bir rahatlama olmuyo ama ıslaklık azalıyo
Bilmiyorumki. Destek gerekiyordur belki 😊
benim bildiğim erkeğinki kapanır
Ee bizimki özgür mü
erkekte işeme ve sperm yolu aynı sizden spermmi cıkıyo?
Bu şekilde bakınca mantıklı saol yorum için
sende saol
Yap yap iyidir sen yap.
Sana sormadım
bizde öyle bişey yok.
His karışması da olabilir
Nasıl
mast bittikten sonra geliyor
Boşalmıyorum ama :(
kımse rahatsız etmez ondan
Ahaha bitek bende olmuyomus ayol sendede varmis :D
masttan sonra çiş yapmak bile zevkli adsgfgh
Boşalmıyrm ki sonrasında olsa tamam da
Ya boşalamıyorum ztn
Üzücüü ve istek hiç bitmiyo :(
Ayni anda gelmez.
Tuvaletin vardır.
Yoktu
Sana öyle gelmiş olabilir belki, sürekli mi oluyor?
Evt sürekli
Hiç duymadım fikir üretimiyorum onun için, canın filan yanmıyorsa zevk var ise dert etme bence
Canım mı yanması lazım zaten boşalmıyorum zwvkte almıyorum haliyle
Yanmaması lazım işte, zevk filan almıyorsan doğru yerini bulamamış olabilirsin.
Konsantre olamıyorum
Anladım ama şöyle bir durum ki bu çoğu kızda olan bir durum bu, uzun uzun konuşulması gerken konu aslında.
Sidikli
Saçmalama ya ciddi
önce işe yav
Alakası yok
Dalga geçilcek bir neden göremedim gtünü aç ona gül
Tehh
Tvltn vardır ondn
Saçmalama
Yapamıyorsun
Napıyorum peki bir fikrin var mı
Evet sorun var
Ne gibş