Sevgilimin göğüsleri 95 beden dün eve getirdim soydum istemedi ama zorlada olsa soydum bıngıl bıngıl sallanıyolar ?

2 aydır bir kızla çıkıyorum arkadaş vasıtasıyla tanıştık şişman baya balık etli o beni beğenmiş ben istemedimdi arkadaşta zevkine bak çık işte takılırsın bari dedi o bahaneyle çıktım tanıdıkça aslında hoş kız olduna farkına vardım dün ev boştu film izleyelim bizde dedim mırın kırın yaptı baya zorladım kabul etti geldi eve film izlemeye başladık ben başladım öpmeye felan oda alı koyamadı kıyafetlerimiz üsteyken baya elleştik öpüştük sonra yatak odasına gittik kıyafetlerle ordada takıldık sonra tişörtünü çıkarmaya başladım hayır dedi çekti sonra bişey demedi çıkardım bide ne göreyim göbek var ama hayvan gibi memede var sütyeni zorlada olsa çıkardım hemen hemen 1 saat sadece memeleriyle oynadım bıngıl bıngıllar bir oraya bir buraya sizce 95 beden süper meme degilmi? ya aslında?
Sevgilimin göğüsleri 95 beden dün eve getirdim soydum istemedi ama zorlada olsa soydum bıngıl bıngıl sallanıyolar ?