bunun için bayan ya da erkek olmaya gerek yok, insanların bu tip duyguları zaman zaman yoğunlukla yaşaması çok normal, bunun için biliyorsun ki mastürbasyon dediğimiz keyif verici dakikaları yaşamamız mümkün. senin için belki cinsel ilişkinin yerini tutmayabilir ama sen bunu çok keyifli hale dönüştürebilirsin dolayısıyla bu çok istekli olduğun zamanları dindirebilirsin.
2129 Yorumla
Soran+1 yıldinmiyo gerçekten gerçek bir erkeğin sıcaklığını gücünü hissetmek onun kollarında olmak başka bişey
Soran+1 yılhaklısın teşekkürler kendime yakıştırmam zaten öyle şeyi
- +1 yıl
yani, ben şimdi senin anlattığın seni gözümün önünde şöyle bir canlandırdım, bana ne sapık, ne azgın ne de sapkın gelmedi. normal yaşamayı bilen, özgürlüğü bilen, kendini bilen, oldukça makul bir kadın olarak gördüm. sonuç olarak zaman zaman istekli olan tek insan sen olmayacağın gibi son insan da sen olmayacaksın. önemli olan bunu bastırabilecek kadar bilinçli olabilirken sonradan pişman olunacak hareketlerde bulunmamak.
Soran+1 yılciddi ciddi moralimi düzelttiniz yani :)
- +1 yıl
söylediklerim gerçek şeyler biraz dikkatli bakarsanız. sonuç olarak yaşamda var olan şeyler hepimiz için. sadece insanlığa sığdırabildiklerimizi yaşamamız mutlu olurken keyif almamız sağlar. bunları bildikten sonra cinsellik konusunda dilediğiniz kadar istekli olun hiç problem değil. sonuçta cinselliğin sadece seks olmadığını bilecek mantığa sahip bir kadınsınız.
Soran+1 yıldoğru. ilgilendiğiniz için çok saolun
Soran+1 yılen iyiydi. :)
Soran+1 yılhahah
- +1 yıl
şunu söylemeden geçemeyeceğim, düşünün ki bir erkek her ereksiyon yaşadığı zaman sizin zaman zaman yaşadığınız düşünceleri yaşasa ve uygulasa neler olurdu? dolayısıyla bu durum bizim istekli olduğumuz zamanlar için çok daha zor oluyor, gün içerisinde bu fazlasıyla mümkün bizler için. o zaman bırakın sucuyu sokaktaki dilenci bile aradan çıkardı. o yüzden insanın bazen en yakın partneri eli oluyor ve o el çoğunlukla insanı sakinleştirmeyi becerebiliyor.
Soran+1 yılhaklısınız kesinlikle
Soran+1 yılneden sıkılayım yahu çok ilgilendiniz zaten çok mutlu ettiniz beni
- +1 yıl
mutlu olduğunuza ve biraz da olsun sizin bu düşüncelerinizde uzaklaştırdığımı duyduğuma sevindim. sonuç olarak dediğim gibi bu istekler ve duygular hepimiz için geçerli, önemli olan kendimize sonradan düşündüğümüzde hasar bırakmayacak şeyler yaşamak ya da karşımızdakine (bu sizin için pek geçerli değil) kötü hatırlayacağı anlar yaşatmamak. herkesin kendi istekleri ile gerçekleşmeli olan biten. zorlamayla ya da istek yoğunluğu ile olacak şeylerin sonunda iki tarafta kötü anılarla ayrılabilir.
Soran+1 yılsevgiliniz/eşiniz çok şanslı bence düşünceleriniz süper çünkü.
- +1 yıl
İş sadece düşünceler olduğunda öyle görünüyor olabilir dışarıdan ama insanlar kendi iç dünyalarında birçok problemle başa çıkmak zorunda kalıyor olabiliyor çoğunlukla. Önemli olan bunları çevrenizdekilere yansıtmadan mutlu olabilmeyi başarmak. Bazen bir akarsuya, bazen hırçın bir denize, bazen yemyeşil ormana, bazen de gök yüzünden düşerken hiçbir şeyden haberi olmayan yağmur ya da kar tanesine anlatırsınız ama cevap alamazsınız karşı taraftan, işte o zaman anlarsınız sessizlik kendinize kötüdür
Soran+1 yıloo farklı yerde tanışsak bir rakı balık yapardık valla hahah
- +1 yıl
Bir duble rakı ile belki 40 saat süren bir gece olurdu emin olun, laf lafı, konu konuyu kovalar balık şişede rakı olur, gün ağarmak bilmez, sohbet tükensin istemezdik belki. Hele bir de rakı balık sonrası şöyle acı bir Türk kahvesi isteği gelirdiki içimizden sonra sorardık birbirimize acaba kim Türk kahvesini mangalda yapıyordur da gidip kahveyi onda içsek diye.
Soran+1 yılinsanların hassas noktalarını hemen yakalıyıveriyorsunuz
- +1 yıl
O kadar çok insan tanıdım ki artık kullandığı kelimelerin kombinasyonlarından kişiliklerini çıkartabilecek kadar tecrübe sahibi oldum, bakışlarından başlayacakları cümlenin ne olduğunu tahmin edebilir oldum. Hepsine karşı sanki fark etmemiş gibi şaşkınlıksa şaşkınlık, sevinçse sevinç, üzüntü ise üzüntüyle tepki gösterme rolü yaptım. Sebep sonuç ve geçmişten gelen gelecek gibi yorumladım olan bitenleri.
Soran+1 yılnereden nereye geldik:) çok iyi bir insansınız
- +1 yıl
Uzaktan geçtiğini gördüğünüz bir gemi size ne kadar özgür gözükür öyle değil mi? Ama gemiye sorsanız ıssız yorucu denizlerde sığınacak bir liman aramaktan yorgun düşmüştür, güven veren liman ufukta göründüğünde sığınmak isterken kopar bazen bir fırtına gitmesine engel olur geminin limana. Fırtına dindiğinde seferinden geç kalmamak için devam eder gemi yoluna. Anlarız ki gemi göründüğü kadar özgür değildir. Tıpkı acımasız avcıların bir kuşun özgürlüğünü kısıtladığı gibi sözde özgürlük...
- +1 yıl
Gece karanlığı ve sessizliği ürkütücü gelir bir çok insan, karanlık mıdır yoksa sessizlik mi ürkütücü olan ya da yalnızlık mı? Bence yalnız olduğunda karanlık ve sessizliği yaşıyorsan ürkütücü olur zaman. Kendinizi kandırırsınız korkmuyorum diye içiniz içinizi yerken, oyalanacak konular ararsınız kendinize, eğer saat ya da bozuk bir musluk varsa yalnız olduğunuz yerde kafanıza çıkar o sinir bozan ses, sonra bir bakmışsınız hava aydınlanıyor. Yeni bir günde neler olacak beklemeye başlarsınız...
Soran+1 yılçok güzelmiş.
Soran+1 yıltam anlamıyla bakmamaya çalışıyorum. :) siz?
Soran+1 yılhaha bu çok güzel bir şey
Soran+1 yılayrıca teşekkür ederim
Soran+1 yılhahah ne diyeceğimi bilemiyorum size valla.
Soran+1 yıl:) yaşınız kaç sizin
Soran+1 yılne yazık ki ne demek öyle
Soran+1 yılesasında 22 sayılıyorum şu an :) ama her yaş güzel tabi
Soran+1 yıl24 ile pek farkı yok sağlık olsun :)
Soran+1 yılhiçbir zaman yaşımı yaşayamadım doğrusu
Soran+1 yılöyle bir dönemdeyim zaten. :)
Soran+1 yılhahah yok ya sallayamıyorum zaten ne kadar uğraşsam da
Soran+1 yılnasıl bir şeydir acaba
Soran+1 yılkolaymış
Soran+1 yılen zoru da o zaten ama bana kolay geliyor iyi ki
- +1 yıl
kolay geliyorsa işiniz çok kolay demektir, hadi şimdi bugünden itibaren geçin aynanın karşısına tüm çıplaklığınızla iyice kendinize bakmaya başlayın, bunu başlarda günde en az iki defa sonra her sabah yeni güne gözünüzü açtığınızda tekrarlayarak ne kadar da güzel olduğunuzu söyleyin kendinize, ardından yeni günde bu güzelliğiniz ile neler başarabileceğinizi düşünerek adımlarınızı atmaya başlayın.
- +1 yıl
sigaranın dumanına bakarken insan derin düşünceler dalar ya bazen, işte o zaman geçmişte neler olduğunu değil de, gelecekte neler olabileceğini düşünmek gerekir aslında. ama nedense biz insanlar geçmişimizle üzülmeyi kendimize adet etmişiz, kendimize işkence çektirmek bizim için bir zorunluluk olmuş farkında değiliz. geride kalan her kötü anı yeniden üzülmemize sebep olabilecek kadar güncel kalabiliyor hayatımızda. Soruyor muyuz peki neden diye? hayır. sorsak bile cevabı "ama" ile başlıyor.
- +1 yıl
düşündüm şimdi, deniz kıyısında rahatsız edici bir tabure, önünde küçük kare bir masa, üzerinde kareli bir masa örtüsü güneşten rengi solmuş, etrafta martı ve dalganın kıyıya vururkenki sesi var. güneş batmaya yüz tutmuş, garson ikişer kadeh getiriyor önce, sonra tabakları servis ediyor, ardından çatal bıçak koyuyor masaya, soğuk mezeler güzel gözükmüyor ama şimdilik açılan 35'lik onları da güzel kılıyor yanında, bir dilim beyaz peynir konuyor tabağa, dilimlenmiş kavunda geldi bak, rakılar...
- +1 yıl
...bardaklara dolduruluyor yine o parlak yüzlü garson tarafından. önce beyaz peynirden bir parça kesip götürüyorum ağzıma, sonra bir yudum alıyorum bardaktan, bir yudumda su, ardından bir dilim de kavun, o rahatsız edici tabure sanki taht oldu artık. martılar sanki türk sanat müziği söylüyor, deniz de ensturuman çalıyor onlara. derken çok uzaktan gelen gerçek bir türk sanat müziği çalmaya başlıyor eski bir kaset çalardan, boğuk sesli ama özlenen bir eser, link
- +1 yıl
sohbetin başlangıcı rakının güzelliği ile oluyor, sonra deniz, sonra güneş, sonra akşam karanlığı derken kısa bir din sohbeti ve ardından alevlenen geçmiş anılar küçük kare sofranın ana konusu oluyor. hatıraların başladığı ilk günlere nemli gözlerle gidiliyor nasıl olduğunu anlamadan, arada tebessüm dolu ama hüzünün daha ağır olduğu sohbete bir eğlence gerekiyor diye düşünürken bir sanatçı geliyor usul usul, tam da çalan şarkının değiştiği zamanda, link
- +1 yıl
uzaktan gelen bu güzel ezgiyi gelen sanatçı elindeki saz ile bastırıyor. bakıyoruz sanatçının ellerine ne kadar da güzel çalıyor öyle değil mi sazını? masadaki hüzün yerini güzel sesine bırakıyor, eşlik ederken buluyorsun kendini saz çalan eşsiz sanatçıya, ardından elinde bir ud ile bir başka sanatçı geliyor, "sıradaki ud ise söz benim" diyorum, beceremeyecekmişim gibi bakıp gülümsüyorsun bu sözüme, ama sonrasında şaşkınlıkla gülümsemeye başlıyorsun sanki udi ile senelerdir birlikte sahne...
- +1 yıl
...alıyormuş gibi eşsiz bir uyum içinde söylüyoruz bu parçayı, link şarkı biterken gelen alkış önce beni sonra seni şaşırtıyor, bardakta kalan rakılarımıza bakıyoruz bir anda, sonra birbirimize ve yine ahenk ile bardakları masadan kaldırıp hafifçe tokuşturuyoruz incecik bir çınlama sesi ile başlayan bardak tokuşturma faslı baş gösteriyor tıpkı bu video da olduğu gibi link bak hüzün dolu ama sonunda, güzel yüzünde...
- +1 yıl
... sürekli tebessüm olan bir gecenin sonuna geldik, eee o kadar rakı içtik, arabamız olduğu yerde kalsın, sahilde yan yana biraz yürüdükten sonra bir taksi çevirelim de sonra evlerimize gideriz, önce seni bırakalım, ardından ben taksiciye söylerim hadi şimdi de karşıya diye, tabi kızmazsa "gecenin bu saatinde iş misin adam?" diye. evine girip tam üstünü değiştirip yatağına girmek üzereyken çantandan sanki telefonunun mesaj sesi geldi, dönüp alıyorsun telefonunu, bakıyorsun bir yeni mesaj yazıyo
- +1 yıl
"hayatta o kadar çok şey var ki hatırlanması gereken hiç biri bu geceki anılar kadar unutulmaz olmamalı, güneş bir ömür boyu gördüğümden daha masum batarken, ancak bir çift göz bu kadar güzel dolabilir ve bir dudak bu kadar güzel gülmeyi gösterebilirdi, ve o çirkin görünen meze tabakları ancak böyle biriyle içilen rakı ile güzel olabilirdi..."
- +1 yıl
soğuk bir kış akşamını hayal ettim bu kez. gündüzün kısa olduğu akşamın da gündüze inat bitmediği o kış günlerinden biri, muhtemelen günün adı cumartesi, pazara bağlanacak olan gece olması gecenin çok daha uzun olacağını gösteriyor şimdiden. bu kez hava soğuk olduğu için ne bir deniz kenarı, ne de şık bir restorant değil mekan. iki tekli koltuğun boydan boya cam olduğu ve camdan görünen manzaranın rakı içmeye hayır diyemeyeceği kadar güzel olduğu bir evin salonu bulunduğumuz yer. annelerimizin..
- +1 yıl
..adını fiskos sehpa koyduğu sehpanın üzerinde küçük iki tabak, çatal, bıçak, ikişer kadeh, beyaz peynir, buz kabı, malum kış ayındayız özlediğimiz yaz meyveleri uzak bize, o yüzden portakal dilimlenmiş, elma, armut, ananas ve kivi var ortada karışık. mutfaktan gelen pişen balığın kokusu sohbetin uzun olacağına işaret ediyor, balık pişerken birer kadeh rakıyı son yolculuğuna uğurluyoruz, beyaz peynir rakıya çok güzel eşlik ediyor ama bu kadar peynir yeterli, balık gelecek birazdan...
- +1 yıl
...balıklarımızda ağzımıza layık bir şekilde hazır artık, hemen servisi hazırlayıp geliyorum sen camdan görünen manzarada fazla uzaklara dalmadan başla düşünmeye, dur sana iyi bir şarkı açayım ben; link sen bunu dinlerken ben tabaklarımızı hazırlayıp geliyorum. tavada güzel olacağını düşündüm lüferin umarım seversin, galeta ununa da buladım, bence çok güzel görünüyor. evet balıklar kılçıklarından da temizlenip servislere kondu. "afiyet olsun" diyerek...
- +1 yıl
...diyerek oturuyorum boş olan tekli koltuğa o sırada çalan şarkı da değişiyor. link dikkatle kulak veriyorsun şarkıya ben senin rakını doldururken. sonra bakıp manzaraya dalıyorsun elinde sadece rakı bardağı ile. sonra bakıyorum yine gözlerin doluyor ve güzel yanaklarından bir damla dudaklarına doğru akıyor, hemen bir peçete alıp siliyorum akan göz yaşını, elindeki bardağı alıp sehpaya koyuyorum ve şarkıyı değiştirmek için kalkıyorum koltuktan, ...
- +1 yıl
link "bunu dinleyip biraz kendine gelirsin belki, bırak artık şarkılarda eskileri hatırlamayı, şarkılar rakıyı keyifle içmemiz için çalıyor" diyorum sana, buruk bir tebessüm ile sadece gözlerinle "haklısın" diyorsun. "tamam, hadi afiyet olsun" diyorum ve sehpada duran rakı bardağına vuruyorum kadehi, bir yudum alıp oturuyorum yerime, "eee balığına dokunmamışsın bile, bütün gece yine eskiyi mi hatırlayacaksın yoksa anın tadını mı çıkaracaksın?"...
- +1 yıl
diyorum. "aaa çok güzel olmuş" diyorsun dokunmadığın balık için, "evet çok güzel olduğunu daha dokunmadan anlayabiliyorsun" diyorum. gülüyorsun ve balığını yemeye başlamadan önce bir yudum rakı içiyorsun, şarkı yine değişti bak bu kez insanı başka bir dünyaya götüren bir şarkı geliyor kulaklarımıza link . sonra uzun uzun devam ediyor sohbetimiz, balıklarımız bitiyor, rakılarımız sürekli dolup boşalıyor. Mezeler ve meyveler de artık tükeniyor biz de ...
- +1 yıl
...rakılarımızın artık son kadehtekiler olduğunu biliyoruz, adettendir, son kadeh sonuna kadar içilmez, birer yudum bırakıyoruz kadehlerin dibinde. Seni evine bırakmadan bir kahve yapayım da içelim sonra da atlarız bir taksiye bırakırım seni evine, sert bir kahve hazırlıyorum iki fincan, yine aynı sehpanın önünde oturuyoruz ve bu kez yudumladıklarımız kahvelerimiz... onlarda bittikten sonra bir taksi çağırıyorum yakındaki duraktan, iniyoruz aşağıya, taksi kapıda, bindiğimizde takside çalan...
- +1 yıl
... şarkıya bak, link şarkı tam biterken evinin sokağına giriyoruz taksiyle, "sağda" diyorum kaptana, "tamam abi" diyor taksici, kapıyı açıyorsun, o sırada bende inip sana teşekkür ediyorum bu sohbet dolu güzel akşam için, apartmandan içeri girmeni bekliyorum, taksinin kapısı açık bir şekilde, sen apartmana girince dönüp tekrar el sallıyorsun, bense sadece kafamı aşağıya hafifçe eğip gülümsüyorum sana. sonra taksiye binip "kaptan yine aldığın yere gidelim" .
- +1 yıl
.. diyorum, sessiz bir şekilde kafa sallıyor taksici. eve geliyorum, telefonumu evde unutmuşum ve iki yeni mesaj olduğunu görüyorum, birincisi "teşekkür ederim" ikincisi "?". tek bir cevap yazıyorum bu iki mesaja "ne zamandan beri gerçeklere teşekkür ediliyor? gerçekleri anılara yazmaya sebep olan kişi mi teşekkür etmeli yoksa o yazıyı yazacak sebebi olan mı? ben teşekkür ederim"
Soran+1 yılne diyeceğini bilememek.
Soran+1 yıl:) o zaman susmamalı
Soran+1 yılbilmem ki.
Soran+1 yılolmamak lazım bazen
- +1 yıl
doğru aslında. küçük bir çocuk bile her gece aynı cümlelerle başlayan masaldan sıkılabilir. ama sonunda kötünün kaybettiğini duyduğu her masalı bir kez daha dinlemekten vazgeçmez. tıpkı çizgi filmlerde ölüm gerçeğinin olmadığı gibi... hayata mutlu bakabilmek için kötülerin kaybetmesi konusu yer eder minik zihinlerde.
Soran+1 yılolmasın yahu
Soran+1 yılkahve?
Soran+1 yılsert ama ocakta :)
Soran+1 yılorta mı içersiniz
Soran+1 yıltüh sade mi olacaktı :p
Soran+1 yılama nasıl seversiniz meraklandım şu an
- +1 yıl
hiç düşünür müsün kuş seslerinden başka sesin olmadığı ormandaki yaşamı? her canlı yaşam mücadelesi içinde bir o yana, bir bu yana koşturur dururlar. kimsenin haberi olmaz, kimisi yuvasına bulduğu yiyeceği götürüken aç kalan bir diğerine av olur, kimisi de sadece bekler kendi kendine avı gelsin diye. buna doğanın kanunu denirken, adaletin ne kadar acımasız olduğunu görüyoruz, yazılan kanunlarla. peki ya bizim adaletimiz sence nasıl? kimsenin kimseye güvenemediği, kanunun yazılmaktan öteye...
- +1 yıl
geçemediği, yani uygulanmakta her defasında zorlanıldığı adalet... biz adaletimizi kendimiz belirlemeliyiz diye düşünüyorum. gerçek hayattaki, riya, sahtekarlık, düzenbazlık, kansızlığın yok olduğunu varsaydığın sanal dünya. kanunları belli; asla inanmadan, yalan söylemeden, saatlerce, kim olduğunu bilmeden, kimseye anlatamadıklarını anlatabileceğini düşündüğün, bazen seni güldüren, bazen mutluluğuna yok gösteren, istemediğinde bırakıp gidebileceğin biri ile adil bir yaşam var burada.
Soran+1 yıl:)
Soran+1 yılasmayın o suratı :)
Soran+1 yılolmadı mı sanıyorsunuz?
Soran+1 yılhahah iyiymiş birsürü yeni arkadaş:)
Soran+1 yılkalsalarmış yahu :) ayıp olmuştur. hem nasıl test ettiniz bunu :)
Soran+1 yılbelki hoşsohbet kişilerdi :)
Soran+1 yılbulursunuz umarım. :p
Soran+1 yılçok olmuş.
Soran+1 yılsiz hep buradasınız herhalde
Soran+1 yılanladım...
Soran+1 yıldoğrusu tanıştık baya
Soran+1 yıl1 ay olmuş :)
En İyi Cevaplar
- 31 Yorumla
Soran+1 yıl:))
Gizli Üye(36-45)+1 yılarada olur öyle şeyler merak etme,sanki biri kibritle tutuşturuyor seni ..
42 Yorumla
Soran+1 yılevet :/
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. ben senden daha deliyim :))
29 Yorumla- +1 yıl
öyle şeyler yazıyorsunuz ki herkes kadınları sizin kadar istekli sanıyor (abazan olmayanları ve bu konuda bilgisi olanları ayrı tutarak söylüyorum) şu yorumun yüzünden bile tahrik olan, hatta kendinden geçmek üzere olan bir çok erkek vardır. belki de bu hoşunuza gidiyordur diye düşünüyorum artık. ama söylediklerinde %100 gerçeklik varsa ayrı bir durum, saygı ile diz çökerim.
Soran+1 yıloh be ahah
Soran+1 yılgürakansu:yaşanabilir şeyler bunlar nereye kime sorcaz ki buraya da yazamasak. fesatlık yapmayın :U(
- +1 yıl
fesatlık yapmıyorum, ben diyorum ki bu şekilde yazılanlarla bile azgınlık seviyesine gelecek kadar aciz hemcinslerim mevcut bu hayatta. tabiki istekli olabilirsin buna sözüm yok. ancak bunu dalga geçme maksatlı yazıp söylediğim mantığa sahip insanları o duruma getirecekseniz topluma zarar verirsiniz. genelleme yaparlar ve herkese aynı gözle bakarlar. sizi ayrı tutarak söylüyorum. demagoji yapma diyecek olursun belki ama ben sadece sizin kadar akıllı insanların çok olmadığını söylemek istedim.
Soran+1 yıltamam katılıyorum üstteki cevap da size aitmiş yanlış birşey düşünmezsiniz siz:d
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBu arada bunları söylemek basitlik ibaresi değildir. Onlar istemem yan cebime tayfasıdır. Bu yemek gibidir ağzının tadını bilen için. Acıkırsan yersin yemek kötü de olsa iyi de olsa. Senin gizli olman mantıklı çünkü buradaki erkeklere doğal olarak cevap hakkı doğacaktı..
11 Yorumla
Soran+1 yılkatılıyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBunları gerçekten hissediyor musunuz yoksa zarf mı atıyorsunuz bilmem ama böyle bayanlar gerçekten var birçoğu da evlenmiş boşanmış ya da hala evli olanlar. Veya ufak tefek öpüşme falan yaşamış olanlar.
Anormallik yok erkekler de istiyor kadınlar da. Sadece toplum kadınları kabullenemediğinden kadınlar da saklamak zorunda kalıyor. Ama kapalı kapılar ardında çok şeyler dönüyor. Nerden mi biliyorum? Yaşadım ve yaşıyorum. Sokakta ilk adımı atılıyor zaten hiç mi şahit olmadın?12 Yorumla
Soran+1 yılciddi söylüyorum o yüzden gizli yazdım bir de kendime pek yakıştıramıyorum çünkü basit biri olduğumu düşünmüyorum :(
Soran+1 yılhem istekli olmaktan yakınmıyorum gözümün dönmesinden yakınıyorum
+1 yılHormonlarının arttığı bir dönemdesin, yalnız olmanın da bunda payı var ama merak etme, geçecek...
23 Yorumla
Soran+1 yılumarım
- +1 yıl
Bu yazın sonuna doğru sen bile inanamayacaksın kendindeki değişime :D
Soran+1 yılne değişçekmiş
- Cinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yılöyle bir toplum oldukki insanların bedensel ihtiyaçları bile sapıklık olarak görülmeye başladı arkadaşaım gayet normalsin sapık felanda değilsin
26 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın çok saol ama hani sucuyu bile düşüncek kadar olması saçma yoksa tabiki normal
- +1 yıl
yaşamadığın için o kadar baskın geliyoki duygular hani erkeklerde bir laf dolaşır taştan yumşak olsun nefes alsın yeter gibi seninkide o hesap hali hazırda bir birlikteliğin olmayınca durum böylesine kritik ve komik olabiliyo malesef
Soran+1 yılanladım teşekkür ederim
- +1 yıl
rica ederim ne demek ufacıkta olsa yardımımız olduysa manen ne mutlu
- +1 yıl
bunda 10 yıl sonrada bu günleri anacaksın ama aynen şimdi olduğu gibi
- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel isteğinin olması normal ama kontrol altında tutman gerekli.
321 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın :/
- +1 yıl
İsteğinin olması sağlıklı olduğun gösteriyor.Bunda sorun yok.Ayrıntıl konuşulması gereken bir durum gerisi ama.
Soran+1 yılhuf.
- +1 yıl
Kızmana gerek yok.Yardımcı olmak istedim sadece?
Soran+1 yılkızmadım ki iç çektim gibi bişey :) teşekkürler cevap için
- +1 yıl
Neyse fazla soru sormamı istemiyorsun sanırım.
Soran+1 yılsor yahu anlayamamıştım ne dediğini herkes aynı anda yazınca:)
- +1 yıl
Suçluluk duygusuna kapılıp sapık olarak düşünmene gerek yok kendini rahat ol.Çok normalsin sadece biraz desteğe ihtiyacın olabilir.
Soran+1 yılnasıl destek? kimden destek? normal değilim sanıyordum ama güzel cevaplar geldi rahatladım ya. geçicidir zaten değil mi
- +1 yıl
Sonuçta düzenli ilşikiye girmiyorsan istekli olman normal:Destek derken benim söylediğim tür rahatlacak bir destek demek istedim.
Soran+1 yılha. saflığım tuttu size karşı nedense ahah. hayat çok zor bazen.
- +1 yıl
Neyse hoşlanmadın benim konuşmaaırımdan sanırım.Özel şeyler konuşmak zor burdan zaten.
Soran+1 yılyani konunun özeti şu çok düzenli uzun yıllalrdır aynı kişiyle bir ilişkim vardı mutluyduk ayrıldık iyi aydır da hiçbirşey yaşamıyorum mastürbasyon ise tabi ki yararsız gerçek bir erkek istiyor insan. sonra böyle bir duruma geldim çok kötü
- +1 yıl
Tamam endişe edeceğin bir durum yok.Hormonalrın çalışıyor sonuçta.Seks isteği doğal bir dürtüdür
Soran+1 yılanladım :/
- +1 yıl
Sorun filan olursa istediğinz zaman mesaj atabilirsin.Hoşçakal...
Soran+1 yılçokçok sağol atarım teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim.Gülen yüzün hiç solmasın:)
Soran+1 yılsoldu işte aslında aah ah neyse
- +1 yıl
Solmadı bence çok iyi durumdasın:)
- +1 yıl
Paylaşmak istediğin birşey olursa sorabilirsin her zaman.
+1 yılSucu biscolata erkeği gibi mi getiriyor damacanayı yoksa. :)
41 Yorumla
Soran+1 yılbenzemiyor değil ahah
ya umarım ihtiyaçlarını karşılayan seni mutlu eden bir sevgilin olur ... :(
112 Yorumla
Soran+1 yılben de öyle umuyorum
Soran+1 yılyani çok işe yaramıyo nasıl yaparsam yapayım
Soran+1 yılçok uğraştığım şey var zaten ama etkilemiyor ki
Soran+1 yılşuanda da çok var zaten ama öyle pişman olacağım ilişkiler yaşamak da istemiyorum çok zor ya
Soran+1 yılteşekkürler :/
Soran+1 yılaynen:d
tadını alan bırakmaz diye yazmıyorlar ya şunun üstüne uyuz oluyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yıldoğruymuş
+1 yılmutlaka var senin gibi bayanlar, isteklisin ve enerjini atamadığın için yaşamak istiyorsun cinsellik, bence eve gelen sucuyu baştan çıkarma da cinsel partner bul kendine, anormal bir durum değil sadece isteklisin bu da erkek arkadşaın veya eşin için çok güzel bir durum, benim kız arkadşım gibi :)
00 YorumlaBence normal ama bunu kontrol altında tutmalısın.Eğer güzelsen ve kendine güveniyosan çık dışarı bir manita yap:)
10 Yorumla
+1 yılsen azgınsın kızım sapıklıkla alakası yok bunun normal bir durum
su sizemiydi :)11 Yorumla
Soran+1 yılahah evet
libido seviyen çok yüksekmiş. :) sen sucuyu baştan çıkarırsan seninde adın çıkar unutma :) sabret evlenince yaparsın.
10 Yorumlahayatımda erkek yok dıosun ya sana gelen ısteklerı kabul etsen varyaa omur boyu erkeksız kalmazsın :D
21 Yorumla- +1 yıl
manyak:P
yaşın kaç .
19 Yorumla
Soran+1 yıl23
Soran+1 yılhayır tabi ki
Soran+1 yıldiyosun :/
Soran+1 yıl2 ay galba
Soran+1 yılteşekkürler
ayy sucu filan dedin ya millet okulu meslegi bırakıp sucu olursa şaşmam.. :D
42 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşu suculara verin rahatlayalım harbiden ya sonra damacanadan su alırken aklımdan acaba tecavüz edilmiş midir sorusu geçiyo içemiyorum:D
11 Yorumla
Soran+1 yılahaha güldüm şimdi bak
+1 yılkadınlar bu kadar şehvetli , erkekler abazan ama kimse sevişecek birisini bulamıyo. nasıl memleket lan bura
14 Yorumla
Soran+1 yıladaletsiz
- +1 yıl
boğuluyoruz farkında değiliz.
Soran+1 yıl:(
- +1 yıl
konuşurduk maalesef gizli sormuşsun :S
çok normal
her insan zaman zaman öyle hisseder...10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 331 cevap paylaştı. Kapıya gelen Sucun ben olsam mormal derdim ;-)
12 Yorumla
Soran+1 yıl:))
senin gibi kadınların üstünde bir işaret çıkması için tanrıya dua ediyorum
05 Yorumla
Soran+1 yılnedenki
Soran+1 yılöyle isteksiz bir görüntüm yok sadece kapıcı tüpçü sucu işi beni aşar o yüzden
Soran+1 yılkapıya gelen adamı azdırmak başka bişi
+1 yılSucu ve tüpçü hikayeleri boşuna çıkmıyormuş demek :)
10 Yorumlaçirkinsindir sucuya sordunmu beni istermisin diye.erkekler seks işçisimi git masturbasyon yap
01 Yorumla
Soran+1 yılhahahah bu da güzel tabii :)
+1 yıladreslere su servisi yapılır:P
22 Yorumla
Soran+1 yılacil.
- +1 yıl
alayım adresi:P
+1 yıltam benliksin senı doyurururum bı daha dısarı bıle cıkamazsın kafanı bıle kaldırırp sucuyu tupcuyu goremezsın artık yeter dersın ahhh ahhh
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyaz ayları canım anlıyorsun gevşedin biraz :)
222 Yorumla
Soran+1 yılsanırım:D
Cevap sahibi+1 yılözel olmazsa 8 yıllık enişteden niye ayrıldın ki :)
Soran+1 yılgüvensizlik oluştu çift taraflı ve ansızın bitti
Cevap sahibi+1 yılhadi ya o kdr sene olmuş nasıl güvenemezsnzn biribrinize ki , güvensizlik kaynağı sex miyidi ?
Soran+1 yılhayır ya çok kıskançtı sekiz yıl nasıl dayandık bilmiyorum herşeyi problem ediyordu :(
Cevap sahibi+1 yılgiyimine kısa açk giyimlere sanırım karışıyordu
Soran+1 yılevet birine selam versem bile sorundu yani
Cevap sahibi+1 yıloh oh iyi daynamışsın ya , sen de kıskanç mıydın karışıyormuydun ona hiç
Soran+1 yılo daha çok benim kıskancağım şeyler yapıyodu yinede gelip bana kan kusturuyodu. ben de ona çok güvenirdim buna rağmen. sonra o bana nasıl davranıyosa ben de ona öyle davranmaya başladım öyle bitti zaten :d
Cevap sahibi+1 yılhehe karşılıklı inat başladı mı bitir işte öyle :)) neyse olan oldu erkeksiz kaldın bak iyi mi oldu :D D:
Soran+1 yılkötü oldu orası :(
Cevap sahibi+1 yılhmm birlikte oluoyr muydunuz :)
Soran+1 yıltabiki
Cevap sahibi+1 yılhmm anladım , bakiremisiniz peki
Soran+1 yılhayır
Cevap sahibi+1 yılhdi ya , aileniz biliyor mu , ilerde sorun olr mu size ki
Soran+1 yılhangi devirdeyiz ya
Cevap sahibi+1 yılee yni çevre basksı yoksa sorunda yokturr , lanslısın
Cevap sahibi+1 yılhaha .D sadece bunlan mı yapmıştın yoksa .d
Soran+1 yılevet ilkti onunla 15 yaşından beri sevgilim oydu zaten ve 17 yaşında yaşadık ilk.
Cevap sahibi+1 yıloff off bacım geri dön buna ya eski günlerin hatırna aranızı ben yapacağım söz :))
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsen kaşar olmuşsun kızım. normal bir durum seninkisi.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılevin petekleri nasıl bir genel kontrolden geçirelimmi
00 Yorumlatedaşçı olurmu acaba :D
10 Yorumla
+1 yılSapık değilsin zaman zaman hoyratsın :))
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkaç kez ilişki yaşadın merak ettim
18 Yorumla
Soran+1 yılsaymadım tabi ki ama eski sevgilimle uzun yıllardır düzenli cinsel hayatım vardı iki aydır ayrıyız bitti
Cevap sahibi+1 yılkaç kez derken hesap tutar gibi tam sayı istemedim zaten tadını alman ve bu kadar özlemen için baya yaşamış olman gerekiyo onun için sordum:) anladım
Cevap sahibi+1 yılgülme aklım kayıyo:D:D
Soran+1 yılo ne demek be ahah
Cevap sahibi+1 yılyine duşa soktun kardeş:P :D
Soran+1 yılanlıyorum
Cevap sahibi+1 yılsenin gibi bir sevgilim olsa var yaaa
+1 yıltesisatcı gelmiyomu abla
02 Yorumla
Soran+1 yıleheh hayır.
- +1 yıl
.s .s
Gizli Üye(30-35)+1 yılyaz sıcaklıkları var ya :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim kadar kimse olamaz ben biraz fazla sapığım
32 Yorumla- +1 yıl
ne kadar biraz?:P
Gizli Üye(36-45)+1 yılsucun olim yavyumm damacana hangi marka olsun :)
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılüzüldüm vallahi yenisini bulursun inşallah
benim kadar sapık olsaydın anlardımda :D değilsin
01 Yorumla
+1 yılhe gülüm he
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılfazla türk filimi seyretmişsin kızım sen
01 Yorumla
Soran+1 yılsen mağaradan yazıyor olmayasın
Gizli Üye(30-35)+1 yıloo olmamııı hemde nasl oluo
00 Yorumlasazan avı :))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMeğerse kızlar ne istekliymiş
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDikilmek mi istiyorsun ?
00 YorumlaSu lazımmı :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSapık değilsin...
00 Yorumlalibido bulut üstü :)
00 Yorumla
+1 yılanormal tabiki =)
00 Yorumla
+1 yılcanavaaarsın sen
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?