24 yasindayim bundan 4 sene önce ilk kez biriyle sevgili oldum ve hayatımın hatasını yaptım bekaretimi verdim iki yıl oldu ayrılalı kendisi ayrıldı benden. Ben kimseyle sevgili olmadım kendisinin bir ilişkisi var. ortak arkadaşımız var dün konuştuk nasillarmis falan diye sordum ciddi düşünmüyor kızın bekareti yokmuş elalemin patlagini ben mi alcam diyormus. Kendisi de bana sebep oldu. Şimdi patlak olan biz miyiz boylelerinin zihniyeti mi?
Cevabın nedir?
"Patlak" demek kadının ve erkeğin birer insan olarak yalnızca cinsel organlarından geldiğini düşünen küçük beyinli, vasat, basit, varoş insanların bakire olmayan kadınlara yapıştırdığı etikettir. Bir erkek bir kadın için "patlak" lafını kullanıyorsa ondan hemen acilen uzaklaşman gerekir. Çünkü böyle adamlar hayatlarındaki acınasılığı, içlerindeki kötülüğü pisliği ve yobazlığı kadınlara manevi anlamda saldırarak örtbas etmeye çalışırlar.
131 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel söylemişsin üzerine yazacak birsey bulamadım. Erkek kadın diye de ayrilmiyor yorumlarda bile hem cinslerim sensin yazıyor üzücü şeyler
En İyi Cevaplar
+1 yılallahın cezası it. geri kafalı pislik
sorsana bir anası bakiremiymiş onu doğurması için patlak olması lazım. bir de bacısına sorsun şu anda bakiremiymiş. ay böylelerini duydukça gördükçe kan beynime sıçrıyor. bir de bir tek onunla olmuşun ya. ona vermişin bekaretini söylediği lafa bak. hak etmiyor o it seni42 Yorumla
Soran+1 yılBiz birlikte değiliz ki Şu an tatlım sevgilisi var zaten. Kendi sevgilisinden için patlak diye konuşuyormuş kız da bakire değilmiş de benim arkamdan da diyodur kesin. Pis niyetlerinde boğulsun böyleleri inşallah 😐
- +1 yıl
bak o kızı bul konuş
senin hakkında ne diyormuş öğren
ssenin hakkında da aynı şeyi diyorsa birleşin edin ağzına pislik herifin
Şimdi yılan köşede duruyor sokacak değil mi sen tutar yok ya bir şey yapmaz deyip üstüne gidersen sokar ablam. Ha sen mi suçlusun kısmen izin vermeyecektin. Ne yapacaktın madem zoruna gıdıyorsa takıyorsan bu tarz seylerı yüzüğü takmadan yapmayacaktın o o onun eşşolu eşşekliği o zaten kesin hüküm ama güvenmediğin kişilerle sakı alışverişi bile yapma bence. Şahsen ben ciddi düşünüdüğüm kişilerle yapmam yapamam benım dusuncem de oyle.
24 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle haklısın teşekkür ederim
- +1 yıl
Bu saatten sonra senı gercekten seven kişilerle birlikte ol. Daha önceleri ben sevdiğim kıza senin dediğin tabirle tabi kibarlaştırarak patlak bile olsan razıyım demiştim çünkü seviyordum seven öyle de kabul eder bende büyük konuşmuştum ama seviliyormuş ne olursa olsun dik dur kendini ağırdan sat ablam.
Soran+1 yılİlişkim bittikten sonra kimseyle gorusmedim bile 2 yıl boyunca uzun bir süre de görüşmeyi düşünmüyorum zaten cok yiprandim. Ben önüme gelen herkesle bişeyler yaşamadım sadece o insan oldu onla da ilk ve son oldu. Birisi beni sever mi sevmez mi ister mi istemez mi o konuda endişem yok. Hataysa hata yaptim pişman oldum ama pis bir insan degilim. Çok teşekkür ederim vaktini ayırdın ilgilendin kardeşim gecen güzel olsun
- Cinsel Yaşam konusunda 873 cevap paylaştı.
+1 yılEvet.
İlk seksüel deneyimini, seni "patlattığını" düşünen bir kazma ile yaşamışsın kısaca.
Daha seçici olmalısınız.192 Yorumla- +1 yıl
baya eiglik
- +1 yıl
Teşekkürler.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
65Cevap
+1 yılBu tür insanlar affedersiniz ama tam bir P*ç soysuz köpekler.
Bunları dövmekten elim yoruldu mk,
Not: Bayan arkadaşlarımın eski sevgililerini döverim bazen :D82 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel adamsın ya:) yaptığım şey benle vicdanim arasında ben bunun için fazlasıyla üzüntü duydum duyuyorum ama kadın erkek hiç farketmiyor çok kolay damga yapistiriyorlar insana.
- +1 yıl
İnşallah 20 yıl sonra bu durum değişecek, çünkü yeni nesilde eski nesile kıyasla daha fazla mantıklı insan yetişiyor.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKüfür edeceğim yorumum kaldırılacak çok sinirliyim gerçekten böyle erkeklere
Beyler okuyorsanız Allah için şunlar gibi olmayın insanların hayatlarıyla oynamayın dünyaya ç*künüz var diye bu yönden şanslı geldiniz azıcık empati kurup kız olduğunuzu düşünün neymiş kız yaparsa 'aaa o*ospu' 'oğlum o kız patlakmış' 'beyler bu kız herkese veriyomuş'
Hayatına devam et o şerefsizi sakın kafana takma biliyorum çok pişmansın ama geleceğini düşün ilerde bunu sorun etmeyecek birini bulabilirsin :)41 Yorumla
Soran+1 yılEmpati çoğu bayanda bile yok ben erkekleri anlamaya çalışıyordum ama bazı kadınlar erkeklerden çok daha keskin😴 çok teşekkür ederim tatlım desteğin için 💋
Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. erkeklere bakire kız isteme hakkını kim verdi hangi erkek hangi cüreetle bakire kız isteme hakkını kendinde buluyo oturup bunu tartışmak lazım evlenene kadar hatta evlendikten sonrada her naneyi yiyen biz erkekler utanmadan bakire kız istiyoruz erkek yapınca ihtiyaç elinin kiri kadın yapınca rospu oluyo adaletini mikiyim dünya
61 Yorumla
Soran+1 yılBöyle düşünen erkeklerin olmasi çok güzel Teşekkürler güzel yorumun için
Gizli Üye(36-45)+1 yılSiz kızları anlamıyorum, karşına 100 tane erkeği dizsem ve birisini beğen desem içlerindeki en serseri olanını elinle koymuş gibi bulursunuz ve işte sonrası malum.. Sen sever gönül verirsin o sana patlak der. Bu saatten sonra Allah yardımcın olsun inşallah o psikolojiyi üzerinden atarsın.
46 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim Allah razı olsun
Cevap sahibi+1 yılTakma kafana bırak geçmiş geçmişte kalsın. Hepimiz hatalar yaparız ve bazılarımızın sonuçları belki biraz ağır olabilir. Önünde koskoca bir hayat var, mutlu olursun inşallah
Soran+1 yılAmiin güzel dileklerinin daha misline sen sahip ol:)
Cevap sahibi+1 yılHayatında bir gün öyle bir an gelir ki ne yer yüzünde nede gök yüzünde gördüğün hiç bir şey seni mutlu etmez ve bir an olur ki yağmurda toprak kokusunu alır yaşadığını hisseder mutlu olursun. Bu hayatta ne yaşarsan yaşa kimse ama hiç kimse senden daha değerli değil ve yaşadığın hiç bir şey için pişman olma hoş şeyler olmayabilir ama onlar seni sen yapan şeyler. Ahlak ve namus kavramları yalnızca seni ilgilendirir çünkü bu sadece Allah ve senin aranda
Soran+1 yılBilmiyorum her şey bişeylere sebep oluyor her kız aynı şekilde olmuyor ben bu durumu kolay atlatamadim önceden yapmadığım ibadetlerimi yapmaya başladım belki buna vesile oldu. Çok teşekkürler böyle düşünce yapısına sahip insanlara ihtiyacimiz var
Cevap sahibi+1 yılYüksekten düşen derine düşüyor ve ne kadar derinden çıkarsan o kadar hızlı çıkıyorsun. Yaşadığın şeyler ibadetine vesile olmuş. inşallah yaptığın ibadetler kurtuluşuna vesile olur.
+1 yıl"Patlak. bozuk, vermek, çakmak, altına girmek, kendini... mek" tabirlerini kullanan erkeklerden ışık hızıyla uzaklaşın sevgili hemcinslerim. Yazık etmeyin kendinize, siz onlardan uzak durdukça onlar insan olmayı öğrenmek zorunda kalacaktırlar elbet.
100 Yorumlaişte öyle karaktersiz insanlara güvenip bütün erkekleri aynı kefeye koyuyosunuz :) Ona yanıyorum ben..
Kadın olarak kendinize saygı duyun. Bacağınızın arasındaki ufak bir zar değil sizin kişiliğiniz. Hayatınızı ona bağlamayın. Sizi böyle seven varsa ona emek harcayın. Yoksa hiç bulaşmayın.
Sana da geçmiş olsun kardeş :)40 YorumlaUmarım ona öyle bir patlak düşer ki. Farkına evlendikten sonra varır
62 Yorumla
Soran+1 yılBen yine beddua etmek istemiyorum dilim varmiyor da güzel dedin
+1 yıldunya uzerinde bu kada igrenc bir kelime daha yok. birlikte olana kadar binbir takla atip ayrilinca "patlak" diyor zihniyetlerine tukurduklerim
56 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle bunu söylediği kişi Şu an ki sevgilisi ama bende bekaretimi kendisine verdim midem bulanıyor hem kendimden hem böyle insanlardan
- +1 yıl
kendinden niye miden bulaniyor? sevmissin yapmissin ki bunu hata olarak goruyorsan herkes hata yapar
Soran+1 yılBazı yorumlar bile iç acısı insanlarin acımasız konuşması uzuyor beni zamanında sevdim oldu ne bileyim işte diyecek birsey bulamıyorum ki
- +1 yıl
kimseyi ilgilendiren bir durum yok ortada, sevmissin ve birlikte olmussun onune gelenle yatip kalkmamissin millete bakma
Soran+1 yılTeşekkür ederim söylediğin bir kaç cümle bile iyi hissettirdi😘😘
- +1 yıl
agzi olan konusuyor canim bosver sen bos bogazlari da o kazmayi da😊
+1 yılSen mağdur öyle düşünen kafa ise basittir. Elalemin patlağını almaz gider kızlığı olanı alır sonra da o kadın onu belki unutamıcağı şekilde defalarca aldatır. Unutma karşılığını almadan ölmeyecek.
Hep derim, kız olanı kı bırakıcaksın. Bende kadın olmak istiyorsa ben karşıyım30 Yorumla
+1 yılNamusu iki bacak arasında sanıp seninle ilişkiye girip ayrılınca baskasının ilişkiye girdiği için evlenecek kız oladığını düşünen bu güzel insan mu namuslu yani
40 Yorumlakardeşim iyi çocuklar ne olacak kendisi erkek kız or*spu oluyor hey Allahım ne cahil insanlar var.
35 Yorumla
Soran+1 yılBende buna kızıyorum bir insanın yaptığı hata da kendine kendini çok iyi korumussa bu da kendine burdaki erkekler bile basıyor hakareti yazanlarinda çoğu eminim bir kadınla bir ilişki yaşadı. Kadında ki namussa eğer erkekte ki ne
Soran+1 yılBilemiyorsun ki ya güzel gidiyor başta hersey sanıyorsun evleneceksin kızların düştüğü en büyük hata bu zaten
sen haklısında güvenmeyin bukadar çabuk nerde o eski delikanlı adamlar!!
42 Yorumla
Soran+1 yılHata işte şimdiki aklım olsa asla kolay guvenmem ama başına bişe gelince tecrübe ediniyosun
+1 yılBana gore arkadas cevreni sorgula hata yapabilirsin ama bu hatani senle degismeyecej erkekler var
Benim onceligim ister inan ister inanma karakterdir20 Yorumla
+1 yılBizim burda tekere derler, oranın zihniyetini bilemiceeem
60 Yorumla
+1 yılŞerefsizlik parayla değil ya. Bir de böyleleri adamız diye gezer ortalıkta, sokakta görsen selam verirsin.
40 Yorumlapatlak olan anası o hatayı yapmayacaksın en büyük aşklar yatakta biter
20 Yorumla
+1 yılçok basit yatakta ihtiyaçları için kullanıp başından atmak
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle şerefsiz karaktersizlerin beyni ar damarı patlak arkadaşım
20 Yorumla
+1 yılbak bekaret verip vermemek senin elinde ama o çocuğun yaptığı da o... ç... luğu yaparken düşünmüyor kendisi temiz istiyor. Böyleleri o... layık tipler
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıliğreniyorum böylelerinden. Erkek yaparsa elinin kiri kadın yaparsa kaşar diyenler
size söylüyorum Allah ın sisteminde böyle bir ayrıma yer yok haberiniz olsun11 Yorumla
+1 yılböyle adamlarla ilişki yaşadığınız için bunların beyin yapısı kaldırmıyor bunu patlıyor sonrada yaptığını unutup onu istemem o patlak bu bilmem ne moduna giriyorlar onu bile hak etmiyorlar oysa
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. hyiç biri. sizin beyniniz patlak. gidiyor şerefsizlere iki aşk meşk lafına inanıp altına yatıyorsunuz. kızım allah beyin vermiş kullanın.
40 Yorumla
+1 yılişte anlayın bekaretin önemini. herkese vermeyin her iki cinsede sözüm. tabiki kendi düşüncelerine göre insanı severseniz (önemsemeyen) bizede b. k yemek düşer
10 Yorumlaİşte böyle iğrenç insanlarla birlikte olmayın. Güvenmeden olmamak en iyisi
30 Yorumla
+1 yılBoyle kişilerin kız cocugu olsunda kendi kızlarınıda baskaları patlatım kacsınki anlasınlar neyin neoldugunu 😉
40 YorumlaYazık olmus sana ama artık bekaret onemli değil onun zihniyeti bozuk ondan oyle
30 Yorumla
+1 yılgeçti bolunun pazarı sür eşşeği niğdeye evlenirken diktirirsin dert etme
14 Yorumla
Soran+1 yılYok oyle bir niyetim
- +1 yıl
tatlım sonuçta sen bekaretini vermişsin kızlık zarı gitmiş evlenirken sorun olur senin açından evlenmeden iki gün önce diktirirsin o gecede kanama olur ileride kafana vurmazlar bunu
Soran+1 yılGerek yok öyle birseye yaptığım hatayi başka hatayla asla kapatmam kimseyi de aptal yerine koyamam istemeyen istemesin
- +1 yıl
fikrin emin ol değişecek çok iyi biliyorım
+1 yılTabii ki onların zihniyeti. Biz balon muyuz ayol?
31 Yorumla
Soran+1 yılÇok vicsansizlar ya anlamıyorum ben erkek zihniyetini
Gizli Üye(30-35)+1 yılYazık sana seninde geleceğini yakmış, kendi hala utanmadan bir de böyle bir şey istiyor. Böyle insanları anlamak zor da böylelerine insan demek hata.
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılO değil de patlak demişken bu dubleks tekerler patlayınca araba durana kadar havasi inmiyor değil mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum hiç guldurmuyor sıkıntımızı yazıyoruz şuraya dalga gecmeseniz olmuyor
Cevap sahibi+1 yılSende cevabını bildiğin soruyu soruyorsun kardeşim, hayat hatalarla dolu, yapacak bir şey yok, yobaz insanlar ilişkiye girmiş bayana patlak, açık kapı vssss amiyane tabirler kullanıyor malesef.
senin aptallıgın varmış :) madem ilişki istiyorsun anal yapsaydın :) öyleleri patlatr patlatır sonra ben patlak istemiyorum der :) sevgilinin karakteri iyi :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılorspu evladıymış o ama seninde salklığını kullanmış. Salak olmayın böyle a-mk
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılonun zihniyeti ve kişiliği çoktan patlamış da haberi yok
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet sensin 23 yasindayim firsatlarim defalarca oldu ama yapmadim. Sen patlaksin patlak teker bile geri donusume girer plastik olur senden bir bok olmaz
10 Yorumla
+1 yılNe kadar iğrenç bir tabir.. Yazık ya
70 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPatlak olan eski sevgilin, üzülme herkes birgün yaptığının bedelini öder
50 Yorumla
+1 yılPatlakkk kim patlattı doğru sölee. balon mu ln bu 😂😂😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 316 cevap paylaştı.
+1 yılO herif zihniyetinden dolayı ahmak. Sende evlenmeden verdigin icin patlak
50 Yorumla
+1 yılyani birisi bekaretini almış ilişki yaşamış kızlığı patlatılmış anlamında
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHatayı sen yapmışsın şimdi suçlusu seni becerenlermi oldu!!!
Atasözü: TATLI TATLI YEMENİN, ACI ACI GEĞİRMESİ OLUR20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah beyin dağıtırken siz sırada değilmişsiniz de sanki kuşlara filan verirken sıraya girmişsiniz gibi
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKuşlara hakaret etmiş oldum afedersiniz
Gizli Üye(30-35)+1 yılVermeyin sizde iyi oluyor size. aşkım bebeğim diyene veriyorsunuz sonra patlak kaldim çatlak kaldim ağlıyorsunuz burda.
20 Yorumla
+1 yılıkınızde patlaksınız lastık gıbı ask ların sonucları
10 YorumlaNe kadar çirkin, mide bulandırıcı bir tabir.
50 Yorumla
+1 yılNe kadar iğrenç bir zihniyet ya
41 Yorumla- +1 yıl
Lan bakireligi verince igrenc zihniyet olmuyor... biz patlak diyince oluyor... komiksiniz cidden kizlar acinacak durumdasiniz ya... bide soru soranin h*tunu kaldiriyorsunuz... yazcaksiniz kardesim... vermicekdin herkese guvenmiceksin bu devirde bu kadar basit!!!
+1 yılPatlak ne ya :D poşet mi bu
40 Yorumla
+1 yılBu devirde düzgün insan yok. Geçmiş olsun
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. Seni seven böyle sever
10 YorumlaSevgililerinizi düzgün seçin ya
02 Yorumla
Soran+1 yılBilemiyorsun canim biz sevgiliyken düzgün biriydi ben öyle sanıyordum içindeyken bilemiyorsun Allah sizi korusun böyle şeylerle imtihan etmesin inşallah
+1 yılbence seni sevenin nasıl düşündüğü önemlidir.
10 YorumlaKızlar niye bu kadar saf
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah ona hak ettiğini kılacaktır
10 YorumlaSerefsız
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPatlak, Cevriye'nin ön adıdır.
00 Yorumla
+1 yılYahu takma kafana, biri gelir digeri gider salla
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılpatlamış olan booomm :D
02 Yorumla
Soran+1 yılHmm tamam Johnny, bravo 😒
- +1 yıl
nerden buluyosunuz bu adileri ya
+1 yılVermeyi düşünen kızlar iyi okusun bunu
10 Yorumla
+1 yılSerefsiz güzel kardeşim
00 Yorumla
+1 yılSizsiniz :d o da güzel kardeşim
00 Yorumlakızlığı bozuk anlamında
20 Yorumla- Devamını Gör (24)