Dayımla ilgili?

Arkadaslar benim bir dayım var ben 6 7 yaslarindayken beni surekli taciz ediyodu ben bunu aileme söyleyemiyodum neden söyleyemiyodun demeyin çocuk halimle babamdan çok korkuyodum işte ben fe bilmiyorum. Sonra dayim hapse girdi ne suçundan girdigini hic bilmiyorum koptuk zaten çok şükür. Bu süre içinde de babam vefat etti. Dayim yaklasik 3 sene once hapisten cikmis. Ama 3 senede hic görüsmedik. İlk defa dün geldi bize. İnanilmaz sefil haldeydi. Sokakta yatiyomus bikac gecedir. Annem de bizde kalmasi icin israr etti. Biyer bulana kadar bizde kalacakmis. Anneme istemiyorum dedim sevmiyorum o adami o gelirse ben evde durmam dedim. Annem kizdi senin o adam dedigin benim kardesim falan dedi. Annemle konusmak istiyorum ama ne zaman agzimi acacak olsam hicbisey soyleyemiyorum. Sanki bunu beni taniyan biri ögrenirse bunu kaldiramazmisim gibi geliyo. Lütfen yardimci olun yargilamayin söylemek anlatmak çok istiyorum ama kimseye soyleyemiyorum. Bunu yazarken bile agliyorum ne guzel unutmustum herseyi
Dayımla ilgili?