Evliyim, başka bir evli adamla takılıyorum. Sadece seviyorum, bu yaptığımın neresi yanlış?

26 yaşında, 2 yıllık evli, eşine çok da aşık olmayan bir kadınım. 1 yıla yakın bir süredir 31 yaşında, evli, yakışıklı, zengin bir adamla takılıyorum. İkimiz de birbirimizin evli olduğunu biliyoruz ve bu durumu kabullenmişiz. Benim eşim bu adamı tanımıyor, onun eşi de beni tanımıyor. Resmen sevgili değiliz fakat sevgiliden farksızız. Eşlerimiz yokken birbirimizin evinde kalıyoruz, ilişkiye giriyoruz, mümkünse her gün iş çıkışı birkaç dakika da olsa görüşmeye çalışıyoruz. İkimiz de durumdan oldukça memnunuz.

Biz sadece birbirimizi seviyoruz. Eşlerimize de aşık değiliz. Tabi sizin kadın, aşk ve sevgi düşmanı ahlak anlayışınıza göre çok yanlış bir şey yapıyoruz. Bu yaptığımızın nesi yanlış? Dünyada hangi güç aşkın ve sevginin karşısında durabilir?
Güncellemeler
+1 yıl
Ben kimseyi aldatmıyorum. Çünkü takıldığım adamla sevgili değiliz, sevgili olmama konusunda anlaştık, ne yaşayacaksak sevgili olmadan yaşayalım dedik. Sadece ikimiz de birbirimize karşı feci çekim hissediyoruz.
Güncellemeler
+1 yıl
Ben sadece sevdim. Bu geri kafalı toplumda sevmek de suçmuş :( Ne yapsaydım, 15 yaşındayken 40 yaşındaki tanımadığım bir adamla zorla görücü usulü mü evlendirilseydim?
Evliyim, başka bir evli adamla takılıyorum. Sadece seviyorum, bu yaptığımın neresi yanlış?