+1 yılOlaya ahlaki açıdan baktığımızda onaylamak mümkün değil ancak;
herkesin ahlaki görüşü kendine diyelim ve farklı açıdan bakmaya çalışalım.
Evlilik iki insanı bir birine bağlayan ve kısmende sınırlayan bir durum. Farklı bir insan ile aşk yaşamak, cinsellikte olabildiğince özgür takılmak, karşılıklı beklentiden uzak anın tadını çıkartmaya odaklanmak aslında burada olumsuz yorum yapanlarında hayal ettiği bir durumdur inanın buna.
Buna engel olan kişiliktir, karakterdir, ahlaki ve inanç düzeyidir.
Sizi çok iyi anladığımı sanıyorum. Bir zaman sonra yaşadıklarınız size yetmeyecek, zira; insan nefsinin sınırı yoktur. Sahiplenmeye başlayacaksınız, tamamen " benim olsun " diyeceksiniz. Kıskançlıklar başlayacak, beyniniz çelişkili fikirler üretecektir.
Onu karısının koynunda iken düşünmeye başlayacaksınız. Bu erkekte olmaz, sizde olacak.
Yolculuk sürekli " hatalı sollamalar " ile sürecekse kaza kaçınılmazdır.
Umarım ölümcül kaza yaşamadan bu heyecan dolu yolculuğu sürdürmeyi başarabilirsin...10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsellik konusunda 652 cevap paylaştı. Eşleriniz evde aynı tarihlerde olmuyorlarsa demek ki onlarda birbirleri ile beraberler..
İlginç..204 Yorumla
Soran+1 yılEşim yılda 3-4 defa iş nedeniyle yurt dışına çıkıyor. Onun eşi de sık sık annesine ve ablasına giden biri. Bazen evde olmadıkları zamanlar aynı güne denk geliyor.
- +1 yıl
Abi tebriklerr
- +1 yıl
Adam da bunu aldatiyordur yurt dışına çıktığında inşallah
Zaten orda çıtır güzel hatunlar vardır =)) etme bulma dünyası sonuçta
Allah insanı, kendi benzeri ile cezalandirirmis - +1 yıl
@hallokitty ne ekersen onu biçersin :D aynen
Gizli Üye(25-29)+1 yılBisey diyimmi bence hic takma. O kadar geri kafali bir toplumdayiz ki ahlak ahlak diye arkadan yapan kizlar var. sanki hersey her namus bir zara bagliymis gibi. Hersey aptal saptal dinlere baglaniyo. INANMIYORUM KARDESIM! Deistim ben, dinlere falan inanmiyorum. Dinler zaten kendisiyle celisiyor. sen nasil mutlu olucaksan onu yap!! Senin hayatin bu ahlak ve din bozuntulari, kendi hayatlarini din ugruna zehir eden uc bes insan icin asla mutlulugu bozma. Sev asik ol!! Dedigin gibi askin onuna hicbirsey gecemez!! Seni destekliyorum!!! Asla kimseye de kulak asma!
01 Yorumla- +1 yıl
Sevdiği ile yaşasın daha iyi ve doğru değilmi?
Gizli Üye(36-45)+1 yılUlan bacım madem asiksin niye bosanip sevgilinle özgürce istedigini yapmiyorsun? Kocanin parasini yiyip adami aldatmak kandirmak daha mi rahat geliyo? Kendi parani kazanmak zor mu geliyo?
Sen onun karisinin yerinde olsaydin da böyle mi dusunecektin? Tiksiniyorum sizden insallah hersey ortaya cikar da ortada kalirsin41 Yorumla- +1 yıl
onada bir enayi lazımdı içinde iğrençliği cıkarmak için kocasının parası yer gider başkasının altına yatar iğrenççççççççç
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
129Cevap
Seviyorsunuz ama sevgili değilsiniz
Başka bir adamın evinde kalıp karı koca hayatı yaşıyorsunuz ama aldatmıyorsunuz
Bir erkekle evlisiniz ama başka bir erkek daha var hayatınızda
15 yaşında görücü usulü 40 yaşında sevmediğiniz biriyle evlenmediniz ama
24 yaşında aşık olmadığınız biriyle evlendiniz
Biz ahlaksız olduk siz sevginin ne olduğunu bize öğrettiniz.( deveye sormuşlar neden boynun eğri diye nerem doğru ki demiş!!) Kalkıp birde neresi yanlış diye sormayın!!!
Biri bu okuduklarımın şaka olduğunu söylesin...40 YorumlaŞimdi durumun içinde olmayan bunu anlayamaz. Ben şahsen ikinizide destekliyor ve takdir ediyorum. Umarım evinde bulamadığın özgüveni, saygıyı, sevgiyi, şefkati ve işte her neyse artık onu birlikte olduğun adamda bulabiliyorsundur. Dünyaya bir kere geliyorsun. İstediğin gibi yaşamak senin elinde. Mutluluklar...
21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
+1 yılEşine "Aşık" olmayabilirsin;
Neden evlendin o zaman demezler mi?
Hadi zorla oldu evlendin;
Boşanmak çok zor bir durum mu?
"Aşk" farklı bir duygu anlarım ama;
Evli iken bir başkasına aşık olduğunda evde bekleyenin suçu ne?
Bu aldatma ihanet değildir de nedir?
Her şey bir tarafa Türk Toplumunda böyle bir yaşam tarzı yok!
Eğer yaşıyor isen bu durumu farklı bir üslup kullanırlar senin için!
Hayat senin hayatın;
Ya Gül olursun eşinin bahçesinde, Ya da el olursun bir başkasının saksısında...20 Yorumla
+1 yılTabi hep oyle oluyor zaten
Hic asik degilsiniz eslerinize
O adamda pardon erkek musvettesidee hic karisiyla iliskiye girmiyor zaten.
Eve gidince opmuyor
Utuledigini giymiyor
Ona gulmuyor bile
Belkide sesini bile unuttu o derece.
Kendinizi kandirmayin.
Yazik kocaniza kariniza
Empati yapin.
Gecenin bir saati bir koltukta masa toplanmamis kocanizi beklediginizi dusunun.
Birde baska kadinin / adamin ona dokundugunu dusunun.
Sizin bahaneniz eslerimize asik degiliz olmus
Yani sadece bahane
Insan olan insan birinin yatagindan cikip onun sicakligiyla bir digerinin koynuna girmez.
Musadenizle midem bulandi.
Ne tarafa kusayim?
Ask adi altinda yaptiginiz igrenclik midenizi bulandirmiyorsaniz gecmus olsun insanliginizi evden cikarken esikte unutmussunuz10 YorumlaYaptiginiz sey yanlis deg yapis sekliniz yanlis bahsettigine gore sende calisiyorsun esinde yani maddi olarak esine bagli degilsin kaldi ki bagli olmus olsan bile gorustugum adamin zengin ! oldugundan bahsetmissin ee neden esinden bosanmiyorsun o zaman? Bosan oda bosansin ister evlenin takilin ister evlenmeyin takilin kime ne ama gem evli olup hemde bunlari yapmayi sonrada eslerinizle hicbirsey yokmus gibi devam etmeyi mideniz kaldiriyorsa zaten sizdeki genislik masallah harran ovasinda yok
Kacamak dersin anlarim heycan dersin anlarin eslerimiz bikiyor umurlarinda degil dersin onu bile anlarim ama bunun kadin sevgi ask dusmanligiyla bir alakasi yok kendini kandiriyorsun bu tamamen insanlari aldatma ya da aldatmamayla alakali00 Yorumla
+1 yılNeresi doğru ya? Ya madem bir halt işliyorsun neden doğru gibi lanse etme çabasına giriyorsun birde? Sevmiyorsan boşanırsın. Belki biriyle ilişki yaşaman doğru ama bunu evliyken yapman yanlış. Biz sevgilimize ihanet edemiyoruz, ciğerimiz yanıyor. Millet kocayı düpedüz aldatıyor bunun neresi yanlış diyor. Ya ar damarınız çatladı. ya da siz insan değilsiniz. Bence her ikisi.
50 Yorumla
+1 yılUlan sana edilecek kufur dunyada uretilmedi kesfedilmedi Bu sekilde karaktersiz ve ruhospu oldugun icin evde anasinin dizlerinde ya da sabahin korunde 7 ise koyulup aksam evine ekmek getiren kizlar kismetlerini beklerken namusuyla senin gibi seytanlarda ekmegime bal surulsun kaymak hazir da beklersin der. Sahsen dunyada tek kadin sen kalsan emin ol duvara bir delik acar ona git gel yaparim yinede senin deligine tukurmem. Merak etme hastalik kaptiginda gorusucez :) kimsenin yaptigi kimseye kalmaz bu laf herzaman tutmustur
00 Yorumla
+1 yılMadem senin o salak beynin yanlış olduğunu düşünmüyor şöyle açıklayayım sana ; İnsanların duyguları vardır cidden hassas olan , sen umutlar veripte evlendiğin , hala da umut verip onu kandırdığın bir adamın eşisin ve bence kadın ve erkekte aldatılmayı kesinlikle hak etmiyor eminim eşin hiç hak etmiyor bu saçmalığı daha fazla uzatmadan o adama söyle ve boşan o sözde aşık olduğun ( zengin dediğine göre parasına aşıksın bence ) adamla yoluna bak ve böylece kimseye zarar vermeden yaşa zorunlu değilsin evli olarak eşinle kalmaya eminim senin ve evin için nasılsa çalışıp bişeyler yapmaya çalışıyodur senin gibi değmez bir kadın için. Şimdi o kafan algılayamıştır sanırım biraz :)
00 Yorumla
+1 yılo zaman eşlerinizden boşanın siz evleninn
buna engel olan nedir?113 Yorumla
Soran+1 yılNeden boşanalım? Aşkım için yuvamı yıkamam ben.
- +1 yıl
Hahaha yaa yazik vallaha adama aciyorum
- +1 yıl
bu tuhaf oluyor insan asik olduguyla bir arada olmak ister sevmedigi bir adamla nasil yasae?
sana göre doğru olan tek şey sevgilinle birbirinizi sevmeniz mi? Senin hayatın yanlış, sevdiğin kişi yanlış; sevgin gerçek olsa kaç yazar. Madem sana göre yanlış bişey değil kocana da söylesene bunları ;) boşan git o adamla evlen o halde. Noldu yoksa onla evlenince yine bir başkasını sevmekten mi korkuyorsun?
10 Yorumlaherşeyi yapalım edelim ama adımız sevgili olmasın diyorsun. ne güzel miş ya. kimi kandırıyorsun. eğer birbirnizi seviyorsanız. gidersiniz eşlerinizden ayrılırsınız. kimsesize neden boşandınız diyemez. boşanırsınız evlenirsiniz. ama bu şekil de < sevgili olmayacağız dedik, ama sevişeceğiz takılacağız herşeyi yapacağız, sevgili olmadığımız için aldatmış sayılmayız> diyerek kendini kandırır ve kendine güldürürsün. o adama söyle madem sevginin aşkın öünüğnde bişey duramaz boşan da gel evlenelim de. bak bakalım sana ne diyecek. ben evliliğimi bozmayacağım dediğinde o zaman anlayacaksın seni kullandığını :)
00 YorumlaSoru şu olmalıydı:yaptığımın neresi doğru? Siz halinizden memnunsunuz çok güzel peki ya eşleriniz? Onlar aptal yerine konuyor, aldatılıyor, kandırılıyor. Gerçekten çok doğru sevginiz aşkınız. Böyle aşk sevgi olmaz olsun. Ayrıca böyle sevgi olmaz. Cinsellik sevgi değildir. Madem çok seviyorsanız evlenin yani. İğrenç azgınlığınızı sevgiyle kapatmaya çalışmayın kapanmıyor.
00 Yorumla
+1 yılNe kadar şerefsizzz ve haysiyetsizz bir pislik olduğunu öğrenmiş olduk. Senin gibilerden tiksiniyorum ahlaksız seni 😂 😂 😂
171 Yorumla- +1 yıl
Tespit gibi tespit 👏👏👏
Tabiki insan birisini sevebilir aşık olabilir ama karsindaki insana bunu yapmak cok kötü bir şey. Pardon da madem seviyosunuz neden boşanıp başka insanlarada zarar vermeden yapmıyorsunuz. Sen çok basit bir kadınsın, çünkü akıllı bir kadin asla böyle bir sey yapmaz. Karsindaki adam senden faydalaniyor
00 Yorumla
+1 yılDoğru olmayan sizin ilişkiniz değiş eşlerinize karşı ilişkileriniz ne olursa olsun kimse aldatılmayı hakketmez. Evet aşk ve sevgi olabilir kalp dediğin pille çalışsada sever. Bunun önünde saygı duymaktan başka çağre yok ama eşlerinize yaptığınız haksızlık belki senin eşin de bir başkasına aşık ve sana olan saygısından içine atıyor... Boşanın ve kimsenin zamanını çalmayın...
00 YorumlaYa sen ne geri kafalısın ya. Aldatmak sadece adını sevgili koyunca mı oluyor? Sen aldatmak için daha ne yapabilirsin acaba? :D Altına giriyorsun adamın, buluşuyorsun, zaman geçiriyorsun, seviyorsun. Ama adını sevgili koymadığın için yanlış olan bir şey yok değil mi? Bari aldatmıyorum deme, yanlış bir şey yok deme. Zekamızla alay etme. Boşan ne pok yiyorsan ye.
13 Yorumla
Soran+1 yılAma gerçekten benim yaptığım aldatma değil, sadece bir aşk hikayesi bu, masum bir kaçamak..
+1 yılEvlilerin zinasi kadar kötü birşey mi var da birde ne var bunda diyorsun hayret ediyorum salvardan rahat insanlarsiniz.
60 YorumlaCinsellik konusunda 11,6b cevap paylaştı. yanlışlık aşık olmanızda değil. aşk irade dışında duyulan duygudur
siz eşlerinizden boşanmadan ilişki yaşıyorsunuz işte bu yanlış. eşinizden boşanıp birbirinizle evlenseniz kimse bir şey demez.24 Yorumla
Soran+1 yılSırf seviyorum diye bir yuvayı yıkamam ben.
Soran+1 yılAma evliyim. Evliysem ortada bir yuva var demek ki.
Gizli Üye(30-35)+1 yılevli olmadan bunu yapsaydın o zaman aşk sevgi olurdu, şu an yaptığın ihanet. Umarım birgün bu yaptığını başkası sana yaparda o zaman anlarsın neresinin yanlış olduğunu. Yaptığını meşrulaştırmaya çalışmışsın birde utanmadan
22 Yorumla
Soran+1 yılBen bunları takıldığım adama yapsaydım ihanet olurdu. Oysa bunu sadece eşime yapıyorum. Eşimle de aşık olmadan evlendim.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşanıp evlenseniz Nasıl olur? Ya da dürüstçe eşlerinize söyleyip öyle devam edin edebiliyorsanız.
Ortada aldatılan iki insan varsa iki de şerefsiz insan vardır.
Seviyoruz biz siz ne anlarsınız rerere rörörö de yapma sizinki sevgi falan değil. Alışveriş. sen vurguladığın üzere onun zenginliğiyle ilgilisin o da senin vücudunla.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu dünyada bu devirde hiç birşey yanış değil. Herkesin bir tercihi var ve o tercihlere duyulacak saygı var. Sen eşini aldatıyormuşsun o benim sorunum değil kimsenin namus bekçisi olamam. Onlar kendi namusuna sahip çıkmadığı sürece. Bize düşen o namusuna sahip çıkmayanları yatağa götürmek...
00 YorumlaEşine çok da aşık değil, hiç aşık değilsin. Ve boşanın bence. İhanetin her türlüsü iğrenç. Yoksa ne yaptığından kime ne..
30 Yorumla
+1 yılKarakter durabilir aşkın karşısında. Yok illa aşıksan boşanır gidersin. Oda boşanır gelir. Madem aşıksın oda sana aşık boşansın gelsin adamsa. Madem aşık değildiniz bok mu vardı da evet dediniz?
50 YorumlaObur dünya bunun cezasını tapu gibi eline verirler sen kaygisiz ol
40 Yorumla
+1 yılDeveye demişler deve senin boynun eğri diye deve demiş nerem doğruki seninkide o hesap madem sevmiyon ayrılın a'q kimseyi kandırmak zorunda kalmayın aldatılmanın ne b*ktan bişey olduğunu bilmiyosun
00 Yorumla
+1 yılAldatmıyosun? Adamla birlikte kalıyosun, ilişkiye giriyosun ama eşini aldatmıyosun? 😄
Allah seni ve o takıldığın gibi bir adamı karşımıza çıkarmasın insanlar bu yüzden katil oluyo demekki. yazık12 Yorumla
Soran+1 yılSevgili değiliz, o yüzden aldatmış sayılmam. Daha kaç kere söylemem lazım?
- +1 yıl
Sevgili nedir sence? Başka ne yapman gerekiyo mesela sevgili diyebilmek için?
Herşeyi yaşamışsınız. birlikte kalmışsınız birlikte olmuşsunuz daha ne olabilir ki?
Eşini sevmiyosan ayrılırsın istediğin adamla takılırsın.
O takıldığın adamında işine geliyo haberin olsun. evde karısı, sen metresi. Kabullenmişsin zaten. adam daha ne istesin. Bende erkek olsam bende birlikte olurum seninle.
Ahlaksızlığın adını ask koymuşlar.
O kadar çok seviyorsan boşa kocanı git onunla birlikte ol.
Sanki çok doğru bir şey yapıyormuşsun gibi gelip anlatıyorsun. Aptal kadın00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIslama inanan biri ise vayy senin haline Allaha inaniyorsan vayy senin haline Allah lanet ediyor oyle zina yapan yuvasinin temelini bozan insanlara ! Ahiretini yaktin. Eger inanmiyorsan da hicbir seye aile duzenini bozmak serefsiz insanlarin yapacagi bir istir. Ahlaki karakteri kisiligi bozuk insanliktir tiksinilecek bir durum. Eslerinizi sevmiyorsaniz bunu getirin bosanin o zaman terbiyesiz insanlar ! Toplum yapisini bozan bencil sadece kendini tatminle ugrasan basit insanlarsiniz !
00 YorumlaLan madem sevmiyorsan ayrıl. Ayrılıp bunları yapmana kimse birşey demez ama evli evli yaptığın için yaptığın çok yanlış. Pisliğin tekisin.
50 Yorumlabizim kadın, aşk ve sevgi düşmanı ahlak anlayışımız? gülmekten yarıldım. senin gibi kadın, aşk ve sevgi dostu ahlak anlayışının içine edeyim.
30 Yorumla
+1 yılAsk veya sevgi bu kadar aşagilik birsey degil Sen Allah yolundan o kadar cikmissin ki Umarim Allah bunlarin hesabini sorar. Allah korkusu olmayan zekadan yoksun zavalli... sun.
01 Yorumla- +1 yıl
Aşk bu kadar asagilik birsey degil İnşalalh esleriniz ogrenir senin bir yuvan yok kandirilmis bir adam var İnsallah Allah hesap gununde bildigi gibi yapar seni
Bizim kadın aşk sevgi düşmanı ahlak anlayışımızı yanlış buluyorsan ne diye soruyorsun? Kaldı ki yaptığınız yasal olarak da evrensel ahlak anlayışı olarak da yanlış sadece bizlik bir durum değil yani
20 Yorumla
+1 yılallah seni ıslah etsin yaptığın çirkefliği ballandıra ballandıra anlatmışsın yıllar sonra bu çirkefliğinden utanacagına emin ol zinanın adı olmuş sevgi sevgi sen ve senin gibi iğrençlik yapanlara uğramaz merak etme o kadar temiz yürekli değilsiniz
31 Yorumla- +1 yıl
görücü usulü bilmem ne saçmalayıp duruyorsun her gerici usulü ile evlenen gidip başkasının altınamı yatıyor zannediyorsun sen yaptığın ahlaksızlıgı başka şeylere baglıyorsun yaptıgın şeyin adı ahlaksızlıktır
+1 yılSiz aşkı eşlerinizi aldatmak zannetmişsiniz ne onun karusı ne senin kocanın bir suçu yok onların tek suçu sizi aldatmamaktı zaten
62 Yorumla- +1 yıl
👍👍
+1 yılSenin gibi o. rospuları görünce koca cinayetlerine hak veriyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılSiz tüm erkekler neden kadın düşmanısınız? Yeter artık, bıktık sizin kadın düşmanlığınızdan!! Kadınlarla ne alıp veremediğiniz var? Kadınların canına da kastetmeye başladınız!!
- +1 yıl
Kadınlara düşmanlığımız yok. Senin gibi o. rospulara ve k. aşarlara düşmanlığımız var. Senin gibilere yapılacak en doğru davranış gebertmek.
bazen bazı şeylere söylenecek kelime kalmaz sen işte böyle birisin, sözün bittiği yersin allah seni ıslah etsin söylenecek başka kelime yok
00 Yorumlabende bekarım evli bir bayanla ilişkim var.. o bana aşık ben değilim ben sadece cinsel olarak bakıyorum oda sorun etmiyor :)
00 Yorumla
+1 yılYanlışınız şu sevmediğiniz insanları kandırıyosunuz madem çok iyisiniz ozaman birleşin , ayrıca sen kendine ihanet ediyosun bana göre ikinci olarak
00 YorumlaB. kunu cikardiniz. Ne haliniz varsa görün ama böyle bir şey adamin esi duydumu sana bile maddi manevi tazminat davasi aca bilir. Senin esin duyarsada o adami öldürür. Net.
3 kuruşluk zevk icin yaptigina bak yazik!00 YorumlaBak güzel aslında anlıyorum seni bende bunu yaşamıştım fakat toplum buna uygun bakmıyor bence senin gibi bir kadın bulmak oldukça zor
00 YorumlaE kocandan ayril o zaman ablacim aldatmak zorunda misin ya adamda ayrilsin o zaman at agizliya bak ya savunuyo bide neresi yanlis diye
01 Yorumla
+1 yılKendimi eşinin yerine bile koyamadım. Düşün eşinin öğrendiğini. ALLAH her ikisinin de gözünü açsın ve sizi tanımalarını nasip etsin.
10 YorumlaLan pislik sen boyle yazinca biz sana hak mi veriyoruz boşan naparsan yap
10 Yorumla
+1 yılSanki doğru? Allah sizi bildiği gibi yapsın.. Çok sevmiyorsan boşanan evlenin... Bu böyle yanlış olamaz...
00 Yorumla
+1 yılSadece Seviyorsan Dokunmadan da Sevebilir İnsan Boynuz Takmak Şart Değil.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıliyi kob yiyon marifet gibi anlatıp bide bizden onay bekliyorsun sorduguna göre sen de yaptığından memnun degilsin
21 YorumlaCinsellik konusunda 1b cevap paylaştı. İlişkiye girince aldatmak olmuyor mu
yaşın verdiği gazla tadını aldın bırakamazsın00 Yorumlaşimdi anladım genelevlerin neden kapatılması gerektiğini asıl o.. spular dışarıdaymış
00 Yorumla
+1 yılSenin gibiler yüzünden adımız orospuya çıkıyor. Evli bir erkekle beraber olan kişi benim gözümde hiçbir bahane uyduramaz.
00 YorumlaBir insanın kendine verecbileceği en büyük cezadır kendi kandırmak
00 Yorumla
+1 yılKocanla o davarın eşini bağlamaya çalışın bari herkes mutlu olsun ne diyek çocuk yoksa boşanın...
00 Yorumla
+1 yılO Halde boşanın. Neden eşlerinizi canım yerine koyuyorsunuz.
00 YorumlaBir birliktelik yaşıyorsunuz ama aldatmıyorsunuz o nasıl oluyor o kadar seviyorsanız o insanı boşanın onunla evlenin milletinde günahına girmeyin iyice bozuldu memleket
00 Yorumla
+1 yılHic birsey canim buradaki hersey yanlis hatta kurandan bir ayet zina yapmayin diyor o bile yanlis tovbe hasa demi bir tek siz dogrusun :))
06 Yorumla
Soran+1 yılİyi de, o adamla sevgili olsaydım zina olurdu.
- +1 yıl
Sevgili bile degilsin aranizda nikah yok ama helalin oyle mi hangi dine mensupsun cok merak ettim
Soran+1 yılEvliyken başka biriyle sevgili olsaydım ve o zaman ilişkiye girseydim zina olurdu. Din hakkında bir şey bildiğiniz yok, boş boş konuşuyorsunuz..
Soran+1 yılBen evliyim ama sevgilim yok, sadece aşığım, aşık olduğum erkekle beraber oluyorum, sevgili olmayalım diye anlaşmamızın bir nedeni de zina olmaması. Daha ne yapayım ben? Aşık olmak ne zaman ahlaksızlık oldu? :(
- +1 yıl
Icinde yasadigin surece ahlaklisin helalin varken baskasiyla iliskiye giriyorsan ki giriyorsun asik ol sevgili ol ne olursan ol zinadir istedigune sor yanlis yoldasin don biranonce asigim yapamam da diyorsan kocani ren geyigine dondermeden bosanmalisin bence
- +1 yıl
Bana dini ogretecek namus hakkinda bilgi verecek en son kisi bile degilsin kocana aciyorum yazik
+1 yılYanlis nerde biliyormusun? Birine söz verip baskasina artik senin dediklerini veriyorsun
20 Yorumla
+1 yılAşkınızı ikinizde boşanıp öyle yaşamalısınız. Aldatmak çok aşağılık bir durum.
00 Yorumla
+1 yılSevmek tabiki suç değil lakin ikinozonde resmiyette evli olduğu bireyler var. eger bu şekilde devam ediyor iseniz ellerinizi bosayip beraber olmanız. bu hem sizin hem de eslwrinizkn için daha hakkaniyetli olacaktır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYav canım eşini sevmiyorsan başkasını seviyorsan ayrıl ondan sonra takıl niye adamı enayi yerine koyuyorsun günahına giriyorsun
10 Yorumla
+1 yılBizim hakkımızda peşin hüküm vererek gelmişsin soruyorsun. E bize ne? Niye soruyorsun? Vermişsin kararını sen nasıl olsa? Bu da norospuluğun farklı bir versiyonuymuş...
00 Yorumla
+1 yılyaptığın kul hakkına giriyor ve zinaya o adamın hakkına giriyorsun.
00 Yorumla- Devamını Gör (104)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat