Benden başka Giantess Fetişistliği olan var mı burada?

Daha ilkokul 1'e 2'ye giderken çizgi izlerken cinsel haz duyduğumu hatırlıyorum bu durumdan ama o zaman daha cinsel haz duymanın ne olduğunu bile bilmediğimden keşfedememiştim tabi sonra keşfettim ama dünyada bi benzerimin olduğuna ihtimal vermedim.sonra netten bi araştırma yapim dedim bir de ne göreyim dünyanın çeşitli yerlerinden binlerce insan varmış ama Türkiye'de çok bilinmiyor.Ben de bu yüzden kendimi yurtdışı kaynaklı sitelerden tatmin ediyorum.İngilizcem var Allah'a şükür gerçi Türkiye'de bu fetişe sahip insan yok değil var 2 kişiyle de yazıştım da ancak sayısı çok az.Ayak Fetişistliğinden başka çok şey bilinmiyor zaten burada.Oysaki Giantess tüm fetişlerin efendisi,kaynağıdır bana göre.Burada da bu fetişe sahip bay veya bayan var mı çok merak ediyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Giantess benim için yaşam biçimi gibi birşeydir.Ne olduğu konusuna gelince onu da siz araştırım çok merak ediyosanız herşeyi devletten beklemeyin.Giantess,Macrophilia,Microphilia bunları araştırabilirsiniz zaten çok araştırmaya da gerek yok.Türkiye'de bilinmese de dünyada bayağa takipçisi vardır.Facebook,Twitter,Google,Yahoo,Deviantart vs nereye giantess veya shrinking man felan yazsanız kestirirsiniz ne olduğunu.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar yorumlarınız Türkiye'de insanların ayak fetişistliğinden başka bişeyden anlamadığını ortaya koydu.Çizgi filmi nereden çıkardınız.Yukarıya çocukken çizgi film izlerken cinsel haz duyuyordum yazdım diye çizgi filmmi olması gerekiyor.Ben çizgi filmin kendisinden haz duymuyordum.çizgi filmin içindeki sahneden haz duyuyordum.Aynı sahne sinema filminde de olabilir.
Benden başka Giantess Fetişistliği olan var mı burada?