Gizli Üye(30-35)+1 yılReddetmeye devam edersen gerçek bir evliliğiniz kalmaz yakında. Bir kadının görevi sadece kocasını memnun etmektir. Bu yemek yapmak çocuk bakmak ütü yapmak vs değildir. Kadın bunları merhametinden yapar. Ama üstüne olan tek zorunlu görev kocası onu istediğinde reddetmemesi, onu mutlu etmesidir. Erkeklik onuru denen bir şey var. Sen reddedikçe zedeleniyor, yavaş yavaş soğuyor senden. Sen ya da o farkında olmayabilirsiniz ama bu böyle. Reddedişini unutuyor birkaç gün sonra sana karşı aynı aşkı duymuya başlıyor. Ama reddetmeye devam edersen bütün sevgisi ve aşkı tükenecek. Zorunlu halde evli kalacaksınız. Sana saygısı da hürmeti de kalmaz o zaman. Mutsuzlaşan bir evlilikle devam edersiniz ömrünüz boyu. Sonuç olarak şu ki; ne kadar yorgun, bitkin canın istemiyor da olsa hiç havanda olmasanda kocanı reddetmemelisin. Hiçbir zaman.
59 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Barkın69 tnx babe
Cevap sahibi+1 yıl@builder herkes farklı ortamlarda büyüyor, bilmiyorlar onlar da kızmamak lazım
Cevap sahibi+1 yıl@builder bazıları da öyle araştırmaz işine geleni düşünür ve ona inanır. Kapasitesi yetmez vesair. Onların kendini geliştirememesi böyle sorunlara yol açıyor
Soran+1 yılDiyorsun ki kadın erkeğin seks kölesidir.
Cevap sahibi+1 yılHayır, kadın erkeğin eşidir, yoldaşıdır.
En İyi Cevaplar
+1 yılErkeklerin geneli istedigi zaman becerebilecegi evinin hizmetini yapacagi biri olsun diye evlenir ne bekliyorsun
634 Yorumla
Soran+1 yılGördüğüm tek mantıklı yorum. Erkeklerin geneli kadını seks objesi ve köle olarak görüyor.
- +1 yıl
Ataerkil bir toplumfayiz en buyuk kaniti ise atalarimizin haremi vardir ve temizlikciler hep bayan
- +1 yıl
Ne komiksiniz ya:)
- +1 yıl
@Dunyalidegilim bizfe sen gül eglen diye konusuyoduk nerden anladiin
- +1 yıl
Bu kafayla devam ederseniz mutsuz bir evliliğiniz olamaya mahkum olacaksınız maalesef
- +1 yıl
@Dunyalidegilim evlenecegimi kim soyledi zamanimizda kadinlar calisip kendine bakabiliyor birine de ihtiyacim yok yani herkes senin gibi dusunmek zorunda degil saygi duy gulmek yerine
- +1 yıl
@Mokar3478 aseksuelim cinsel ihtiyacim yok erkege ihtiyacim yok
- +1 yıl
Sadece cinsel ihtiyaç demek değil ki. Koruma demek, güç demek, özgürlük demek, sevgi demek.
- +1 yıl
@Dunyalidegilim aynen helal olsun sana
- +1 yıl
@Dunyalidegilim erkeklerin sadakatine inanmiyorum hayal kirikligina ugramaktansa olmasin@Mokar3478 vucudumdaki fatls yumurtaliklari regl yokuyla atiyorum atamasaydim cinsellik ihtiyacim olurdu ben rahatdiz degilim ve bana bir sorun teskul etmiyor sen git gorun saygi duymak ne demek onu ogren
- +1 yıl
Bütün erkeklere - hatta cinsiyet gözetmeksinizin bütün insanlara- aynı yaftayı yapıştıramazsın. Herkes parmak izi gibi farklıdır. Dünyada 9 milyar insan varsa 9 milyar farklı insan türü vardır. Şu dünyada ne kadar kıymetli adamlar var. Senin şu hiçbir şey görmemiş yaşında erkeklrre güvenmiyorum demen komik, absürt
- +1 yıl
@Dunyalidegilim benim udusncem ve dediklerin bir anlam tssimiyor gizumde ssygi duymayi bilmen gerek beni bilmiyosun stip tuutuyosun
- +1 yıl
@Mokar3478 aseksuelin anlamini nilmiyosan ac bak ben heteroseksuele saygi duyuyosam sende bana duy
- +1 yıl
@Mokar3478 kimsenin elinde degil sen gay olan bir erkegin buyudugu ortamda buyuseydin syni karindan ciksaydin sende escinsel olacaktin dogdugun yeri secmiyosun senin kisrunda duyarsizlik olmus napalim
- +1 yıl
Atıp tutmuyorum, bir yafta daha yapıştırıyorsun. Saygı da duyuyorum üstelik. Sen kendi kendine saygı duymuyorsun diye söyleniyorsun herkese
- +1 yıl
@Mokar3478 escinselligin tedavisi cinsiyet drgistirmek oluyor genelinde aseksullik ise gaylik lezbiyenlik transeksuellik bunlar hastalik degil sen nasil disiye ilgi duyuyorsun bu bir hastalik mi
- +1 yıl
@Dunyalidegilim nunun icin mi gülüp dalgaya vuruyorsun
- +1 yıl
Dalgaya almadım fikrimi belirttim
- +1 yıl
@Dunyalidegilim sen gülüp *absürt* bulunca da saygi duymus olmuyosun
- +1 yıl
O senin alınganlığın. Ben gayet normal konuşuyorum
- +1 yıl
@Mokar3478 erkeklerle dosttir onlara takilir hic kiz dostu yoktur onlar. Buyur kafasi onlasr gibi calisir zamanla hormanlari da bu yonde olir veyahut kendini cok begenir bakinca disi vucudunu daha cok begenir ilgisini ceker tamamen buyume sekli ve kisiden bagimsiz bir olay
- +1 yıl
@Dunyalidegilim ahahaha güldüm absürt yorumların ve komik sen
- +1 yıl
Off gerçekten çok küçüksün. Neyse iyi geceler
- +1 yıl
3 yaşla büyük anla mı oldun sen oy ouy
- +1 yıl
Bende 18 yaşındayım. Ama biraz beyin..
- +1 yıl
@Dunyalidegilim dedi olgun gibi gozukup kendi yaricapinda laf soyleyen kiz
- +1 yıl
siz bu kafayla kız kurusu olun evde kalın mümkünse evlenmeyin.
- +1 yıl
@Ahmetdemiratar evlenmeye ihtiyacim yok evde kalan niye kiz oluuor etkekler 40 ina gelsede evde kalma tabiri onlara kullanilmiyor garip
- +1 yıl
1o kisiden eksi alip secilen ilk eig yim bence tesekkurler
+1 yılSenin gibiler yüzünden kaç erkek heder olup mahvoluyor, yuvaları dağılıp, aldatan oluyor biliyormusun? Oysa neden evleniriz? İyi bir eşimiz olsun, özgürce ve helâl seks yapmak, eşimiz ile her konuda anlaşmak, bir şeyler yaşamak ama ask ile olsun demek adına, çoluk cocuğa karışmak adına da evleniriz. Bir aile oluruz. Seks evlilikte olmazsa olmazdır ve asıl aşk var ise tutku ile yaşanır ve süreklilik olur. İnsan asıl aşık olduğu ile han her fırsatta tutku ve arzu ile seks yapar sevişir öpüşür. Gerçrkten cinsel doyumu olmayan bir ilişkinin ne kadar yürüyeceğini sanıyorsunuz? Bence şikâyetçi olacağınıza sizde katılın ve doyana kadar sevişmeyi, seks yapmayı ve eşinizi eve bağlamayı başarın. Nasıl bir akla ve kalbe sahipsin ki? Eşler arasından seksi kaldırın geriye ne kalır ki?
20 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. o nasıldüşünce ya. ne demek sapık. sen her gün yemek yemiyor musun su içmiyor musun uyumuyor musun. o da aynı bir ihtiyaç. dinen de kadına da erkeğe de günlük ilişki emirdir. ne sapıklıpı ya
benim yaşım 48 ve eşimle günlük yaşıyoruz. evlilik fıkra anltmak televizyon seyrederken çekirdek çıtlatmak değildir. evliliğin temeli cinselliktir.
dinen emirdir. eşler birbirinini ihtiyacını günlük yoklamalı ve cevap vermeli. haklar eşit. hakkını alacak hakkını vereceksin56 Yorumla
Soran+1 yılSapıklığınıza dini alet etmeyin! Ne alakası var ya dini emir falan?
- +1 yıl
kalp ve damar sağlığı uzmanları da günlük ya da gün aşırı öneriyor. bu hem sizin kalp damar sağlığınız için gerekli hem de eşnini performansını ileri yaşlara taşıması için gerekli
siz böyle devam ederseniz 40 yaşından sonra eşini unut ve her ikiniz de tansiyon şeker ve kalp krizi bekleyin
Soran+1 yılDinsizlikle ne alakası var? Ben din neden sevişmeyi emretsin ki dedim.
- +1 yıl
bak kızım sen salak olabilirsin aptsal olabilirsin geri szekalı olabilirsin cahil olabilirsin ama beni sapıklıkla suçlayamazsın.
ben kuran okuyor fıkıh araştırması yapıyorum 6 yıl medrese eğitimi aldım.
sen dünyayı yarartanın insanları başı boş salındığını mı sanıyorsun. canım. yaratan iki cins yaratmış ve cinsellii yaratan o.
emri ne nikah yapın çoğalın.
ne demek sevişmeyi emretsin. okumuyorsunuz geri zekalılık yapıyorsunuz sonra da doğrulara sapıklık dişyorsunuz. al eline kuranı oku. ondan sonra konuş. aptal aptal konuşma. fıkra anlatasınız diye evlilik emredilmedi. manasını öğrenin aptal canım. bir daha senin geri zekalılığından ve cahilliğinden dolayı başkalarını sapık yapma.
bu allahın emridir. saçmalama günaha girme. önce elinde internet yaz klavyeye araştır. islami fetvalara bak. sonra itiraz edeceğin varsa et. aptal aptal atlama
şimdi naş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe malsınsn ya, Yeni evlenmiş adam birde seviyorsa ve alımlıyasan tabi senıinle olmak isteyecek, bakkla rüstemle olmak istemeyecek ya! Yaş aralığın ve onun yaş aralığı 25-29 sa gayet normal, bul aktiviteli haftalar yaşamanız. Lütfen Seksi tabu gibi görüp aptalca davranıp adamıkendinden , kendinide admadan soğutma. Bu evredeki cinsel yaşanmışlıklar sizi birbirinize daha iti bağlar ama aksi olursssada tam bağlanma gerçekleşmez ve biririiz yemeye başlarsınız. Cinseliikten soğursanız zaten evliliğinizde biter. Benim evliliğim bu tür bir olaydan ötürü bitti. biririmize yeterince bağlanamadığımız için sevgi ardından saygı ardından 2,5 yıllık evliliğimiz bitti. Bu yaşları ve enrjiyi birdaha bulamayacaksınız. Keyfini çıkarın ve herşeyi sürekli bilirbilmez tiplere sorup kendi hayatınıza uygulamaya çalışmayın. Evliliğiniz için hayırlı olmaz. Bir yastıkta kocamanız dileğiyle.
00 Yorumlaooo :D ilk günden böyle yaparsan adamın gözü dışarı kayar :) evlenmiş eşiyle ilişkiye girmesinden daha doğal ne var ki :) hem hafta da 2 3 defa normal hani desen günde 2 3 kere ilişkiye girmek istiyor desen amena ama kocakarılar gibi ayda 1 kere yapsın sonra diğer günler yatsın uyusun mu istiyorsun sen :D olmadı kocan pipisini kestirsin kardeş kardeş uyuyun :D
20 Yorumla
+1 yılLan bir ziktirin gidin evde yemek yapmazsiniz evin genel temizligini yapmazsiniz. Kocaniza gelince yataktada kotusunuz insan once kendi sorumluluklarini bilecek seks yapmam diyen erkek getir haftada 2 3 kere ben erkekligimde vazgecicem. Siz anca makyaj yapmasini bilin en iyi anladiginiz sey flort tarzi takilmalik manitasiniz siz kalkipta size nikah kiyanin aklina tukereyim
00 Yorumla
+1 yılKocan hakkinda boyle dusunmen cook cirkin bir kere. Tabii ki de seks icin evlendiniz nicin evlendiniz. Hafta da 2 3 kere falan diyorsun ve bu cook degil. Erkekler kadinlar gibi de degildir. Kocanin isteklerine karsilik ver bence.
20 YorumlaBence az gayet standart ve normal haftada 2 3 kere ve bnce sende sorun var hemde sıkıntı büyük Senın bı kadın dogum doktoruna gıtmen lazım. Ada'm a bide sapık dıyın ya Elif'in tanı ıstıecrk anlamadım gıttı ya Ada'm eşinden ısteyıncede saoık oluyor nedır bız bu erkeklerın sizden cektıgı ya 😁😁😂
00 Yorumla
+1 yılevet esin abazanin onde gideniydi seninle seks icin evlendi..! ik 6-9 ay haftada 3-5 kez isteyecek evin neresinde yalaakrsa orda duzecek.. adam 30 yilin patlamasini yasiyor.. hep evlenene kadar bakir olmaktan oluyor.. yakinda hamile kalirsin bisi anlamadan cocougu kucaga alirsin hayatin boyunca bakarsin
00 YorumlaAllah eşine sabır versin, nasıl birisine denk geldiyse
61 Yorumla
+1 yılPis alcak sapik adam. Insan uyanir esiyle berabermi olur ya. Disarda milyonlarca verici varken. Tobe ya
40 YorumlaDaha yeni evlisiniz bu normal degilmi😂 bence sen anormalsin. Reddedip durma kendisine reddetmeyecek birini bulur
40 YorumlaYani kesin sapık. İnsan neden eşiyle birlkte olmak ister ki
224 Yorumla
+1 yılahaha şaşırdın herhalde sen tabiki isteyecek seninle birlikte olmak..
böyle adamlara vermiyorsunuz, sonra aldatılınca ağlıyorsunuz :D31 Yorumla- +1 yıl
haftanın her günü 4 5 kere istemiyorsa adamda bir terslik vardır büyük ihtimal gaydir
- Cinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı.
+1 yılAdamin enerjisi fazla demekki ve seni seviyo sana sadikki hep eve geliyo
Bak sana bir ornek her anne disari cikmadan once cocugunun karnini doyurur disarida her gordugunu yemek istemesin diye erkekler kadinlarin yaninda hep cocuktur esine iyi sajip cik disariya bir alisirsa ararsin bu gunleri00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHanfendi ciddi misiniz trolluyor musunuz cozemedim. Ancak ciddi iseniz bence sorun sizde. Daha yeni evlisiniz simdiden boyle diyorsaniz seneler gectikce vay esiniz haline
41 Yorumla
+1 yıl4 aylık evlisin ve haftada 2 3 fazla mı? E yuh sana. E ne bekliyordun ayda 1 mi?
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl4 aylık diyorsun hala yenisiniz :D tabikide seninle birlikte olmak isticek. Reddetme başkasına mı gitmesini istersin? Öyle sık sık birlikte olma ama çokta reddetme yani.
40 Yorumla
+1 yılSen en kısa zamanda aldatılırsın kusura bakma ve kocanda haklı olur bu durumda. İstisnai durumlar olmadıkça böyle keyfi kocasını reddeden bir kadından daha nefret ettiğim birşey yoktur...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılHaftada 2 ya da 3 fazla değil ki. Gayet normal. Tabii bu arada cinsellikte sizi hoş tutması gerek. Sırtını dönüp yatmamalı..
10 Yorumla Kocasina sapik diye bir cahil.
Ne bicim insansiniz siz ya adam calissin getirsin bisey eksik etmesin evden..
Ama cinsellik isteyince sapik olsun...
Git kocandan helallik iste.13 Yorumla
Soran+1 yılÇalışıp getirecek tabi, bunu beni sevdiği için değilde benden karşılık bekleyerek yapacaksa hiç yapmasın o zaman.
- +1 yıl
soran arkadaş ne gıcıksın ya. 2 günde boşardım seni ben :)
Gizli Üye(25-29)+1 yıleşin neden reddediyorsun adam kendisini sana saklamış hayatı boyunca başka kızlarla düşüp kalmamış şimdi bu adam haftada 1-2 defa istiyorsa fazla mı görüyorsun bu cinsel isteksizliğin yüzünden altıcak seni beke ve gör
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBak şimdi bu soruda sana kızıp tepki gösterenler sevgilisiyle birlikte olmayan kızlara "helal be, işte namuslu kız" gibi iltifatlarda bulunurlar. Nedir olayı bu kadar değiştiren, belediye onayı mı? Hiç anlamıyorum.
02 Yorumla- +1 yıl
''helal be, işte namuslu kız" diyenler olarak seni bu durumun bu kadar sinir etmesinin nedenini merak ediyoruz :D
- +1 yıl
Kız bile eksilemiş seni :D
az bile bence haftada 2-3. ilerde istemezse bu sefer neden istemiyor başkası var diye paranoyaklık yapacaksın
00 Yorumlaahahaaa cok komik ama yaaa :D yazik lan bu adamlara
10 Yorumla
+1 yılYersin boynuzu oturursun aşağı. Umarım boşar seni de kendine yazık etmez adamcağız. Madem böyle sıkıntın var evlenmeden konuşsaydın adamla. Karıya bak ya tam teneke mk.
00 Yorumla
+1 yılAaa gerdek gecesi de sana t*cavüz etmiştir o zaman.
01 Yorumla- +1 yıl
sen ne diyosun değişik?
koy g. tüne tekmeyi gitsin sapık herif ne işin olur senin seks ile
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAşk ve Sevgisi yok ise haklısınız. Bir de en azından eşi ile birlikte olmak istemesi doğal. Aldatmaması güzel bir durum. Bence sapık değil. İlişkiler empati ile biribirini anlama üzerine yürür.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılNeden sapuk olsun hergünde olabilir istersen ayda bir yapın
00 Yorumla Kimisi yokluğundan şikayetçi kimisi varlığından. Ne tuhafsınız ya. Haftada 2-3 normali zaten bunun. Sorun sende gibi.
34 YorumlaGidip başkalarını bulsun bari haftada 2-3 normal birşey olabilir ne olacak mevsimsel zaten yaz aylarında tık tık tık davşan gibi ister insanın canı kışın zaten zavallım soğuktan büzüşür kalkmaz bile
00 Yorumla
+1 yılKizlar evleniyim esimle biseyler yasiyimder bu evlenir esim beni niye s*kyor der anlamam aga bunlari anlamam eşin o senin bu olay normal bence evlenmissin ve esinle yasiyorsun herseyi ilklerini belkide
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 492 cevap paylaştı. Cinsellik dışında zamanınızı nasıl geçiriyorsunuz sana yaklaşımı nasıl
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkeşke düğüne harcadığı parayı ruslara harcasaymış gariban :)
12 Yorumla
Soran+1 yılYa siz erkekler seks yapmadan duramıyor musunuz? Kafayı seksle bozmuşsunuz.
Cevap sahibi+1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen evlensem eşim haftada 2 3 kez yapsa ben her gün yaptiririm lan
50 Yorumla
+1 yıl4 aylık bir evlilikte haftada 2/3 defa seks çok değil... bence az bile... evet evlilik seks demek değikl... haklısın ama sadece yemek yap bulaşık yıka ütü yap yer sil tv izle de değil
00 Yorumla
+1 yılhaftada 2-3 normal hatta sağlıklı bir evlilik için olması gereken...
00 Yorumla4 aylık evlisin ve eşinn birlikte olmak istemesi normal. senin kaçman anormal bir durum
00 Yorumla
+1 yılsapıklıkla ne alakası var bee saçmalama. Eşin birini bulunca adama laf etme hakkın yok biliyon demi? Adamı mutlu etsen sende mutlu olsan nolur ki
00 Yorumla
+1 yılEşin o senin hem haftada 2 3 gün normal yeni evlisin sonuçta hem razı gelmesen Melek'lerin laneti üzere olur bence tadını çıkar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılHaftada 2-3 normali hergün 1-2 sefer isterse anormal. Tüm frijitlerde Türkiye de ya
00 Yorumla Her gün olması gerekiyor ne sapığı bir doktora gitsin çok seyrek yapıyorsunuz
00 YorumlaTürkiye'de evlilik, cinselliğin meşrulaştırılmış hâlidir. Ne bekliyordun?
00 Yorumla
+1 yılYillarin birikimi atinca merak etme haftada 1 e çıkar
00 Yorumla
+1 yılO sapik degil.. yakinda bosanitsiniz boyle devam edersen
00 Yorumla
+1 yılOo senin icin gecmis. Herifin aldik mi basimiza belayi diyor sen reddettikce
01 Yorumla
+1 yılNe alakası var hem yeni evlisiniz geri çevirmeyin ayrıca normalde de bu düzende devam ederseniz daha huzurlu olursunuz
00 Yorumlayeni evli çift için haftada 4 ideal. 6 ay sonra haftada 2 ye düşer 1 yıl sonra haftada 1 yeter
00 Yorumla
+1 yılacaba eşin seninle birlikte olmak istemese ne diyecektin adama
00 Yorumla4 aylık evlilikte her gece bir kaç fafa olmak gayet normal , sende bir problem var.
00 YorumlaVermeyecektin ne diye evlendin kezban haftada 2-3 kere az bile istemiş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHaftada 2 3 sapıklık mi olur. Saçmalık. Günde o kadar olsa neyse
00 Yorumla
+1 yılZikse suç zikmese yine suç bu kadinlari anlamak çok zor 😉😘
00 Yorumla
+1 yılseni para yedirmek için mi aldı adam tabi her gece pompa demedigine dua et
00 YorumlaYakında seni aldatmaya başlar
4 aylık evlilikte reddetme olurmu20 Yorumla
+1 yılyani hafta da 2-3 kez istiyorsa çok normal 4 aylık bir evlilik için az bile o zamanlarda ben hergün istiyordum şimdi bile sizden fazla
00 Yorumla
+1 yılEvet ağır sapık hem de. Senin gibi bir salakla birlikte olmak isteyen adamın aklından zoru var demektir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleğer 50 yaşında değilseniz haftada 2-3 son derece makul.
Ha yok benimle ayda bir, başka kadınlarla ayda 10 kere yapsın dersen o ayrı00 Yorumla
+1 yılBırak o zaman başka kadınlarla beraber olsun sen de rahat et :)
01 Yorumla- +1 yıl
haftada 2,3 kezin neresi anormal. bence sende bir anormallik var :)
Ya ne için evlenecek sonra başka karılara gidince aglarsn beni aldatiyor diye
00 Yorumla
+1 yılBu onun hakkı. Onu reddetmen doğru değil. Bence mutlu olmalısın.
00 Yorumla
+1 yılEşim diyon mk bakkal osman abi değil eşinden zevk almasını bil
10 Yorumla- Devamını Gör (56)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler