Erkeğin reddedildiği an hissettikleri?

üniversite şenlikler derken insan bu dönemlerde istemediği kadar ösyal olabiliyor,bu partilerden birinde 4 yıldır tanıdığım bir erkek arkadaşım yanında arkadaşıyla geldi.partide tanıştık ama başkalarıyla dans falan derken pek konuşamadık çıkışta,gezdik ettik.üçümüz ortak arkadaşımızın evine gittik.eğlence muhabbet,hoşsohbet,hiçbir densizliği olmadı.ertesi gün benimde bulunduğum bir aktiviteyti izlemek için bütün planlarını iptal etti ve 3 muz gene bütün gün beraberdik,günün yoğunluğunu stersini atmak için içmeye gittik.gece çok geç olduğundan yine 3 umuz aynı eve döndük.ben baş dönmesinin etkisiyle koltuğa sızınca yüzümü felan sevdi(bunun dışında fiziksel rahatsız edici hiçbir teması yoktu),sonra arkadaşıyla arka odaya gittiler,döndüklerinde yatakları yapıp,arkadaş da gidip odasına yatınca biz ikimiz salonda karşılıklı koltuklara kıvrıldık dünkü gbi,tam o sırada yanıma gelebirisin.dedi.ben ''efendim?'' felan diyince tekrarladı aynı şeyi saf,''hayır ben burda rahatım'' diyince,''kötü bir niyetim yoktu'' dedi,bana seslendi fakat ses etmedim,sbah nasılsa bütün bu olanlar sarhoşluk kisvesi altında örtülecekti.sonra telefon seslerine dayanarak anladımki aralarında mesajlaşıyorlar,sabah hepsinden önce kalkıp ne mesajlaştılarsa benm hakkımda okudum,''+kız sarhoş abi doğru olmaz.+yapçak değiliz oğlum heralde,bak sen şen yazıyosan kıza şöyle,kaşarsa zaten...''neyse sonuç olarak sırtımı dönüp yattım olanlar ada prim vermedim.şimdi arkamdan ne düşünüyolar bilmiyorum bile? belki onu 2 gün tanıdım,hoşlandımda ama bu teklifin neler barındırgına emin olamadım.ertesi gün hiçbirşey yokmuş gibi davranacaktım.şimdi 2 gün boyunca bana karşı dikkatli ,sevecen,ilgili olan bu çocuğun gerçek yüzümüyüdü,sarhoş olmasını getirdiği bir rahatlamamıydı?ertesi sabah benim için erken uyanıp beni ise bıraktı,gün içinde watsaptanda konuştuk bir kaç kere akşamki bozulmanın etkisini azaltmak için hiçbisi hatırlamıyomuş gibi yaptım o da biraz toparladı.ya gözümün içine bakan çocuk gitti utangaç biri geldi?nasıl bir imaj çizdim gözünde?biri size bunu yapsa ne hissederdiniz,bu kıza karşı olan duygularınızda değişim düşünce ne olurdu?
Erkeğin reddedildiği an hissettikleri?