En yakın kiz arkadaşımla beraber oldum utanc verici hissediyorum lutfen onerileriniz benim icin onemli?

Kendisi yaklasik 4 yillik arkadasim universitede beraber ayri eve ciktik halada beraber oturuyoruz. Ikimiz cok yakiniz birbirimizin herseyini biliriz daha once hic boyle birsey olmamisti yani saka amacli birbirimize dokunuruz yerlerde yuvarlaniriz ama cinsel anlamda bir etkilesim hic olmamistir zaten o gozle hic bakmadik birbirimize. Gercekten nasil yazicam nasil anlaticam bilmiyorum ama icimdekileri buraya yazip dokmek istiyorum. Dun gece eve birkaç arkadaslarimizi davet ettik hersey normaldi yemek yedik oturduk sohbet ettik ickilerimizi ictik ben biraz fazla kacirmistim ama evdeyim sorun olmaz diye kendimi cok frenlemedim acikcasi. Daha sonra arkadaslarimizi gonderdik ev baya daginikti beraber evi toplamaya basladik arkadasimin mutfaktan beni izledigini fark ettim sonra onun yanina gittim bende ona baktim uzun sure takip ettim ya o an gercekten gozume cok cekici gorundu ve gidip öptüm oda bana karsilik verdi daha sonra kendimi geri cekemedim cekmekte istemedim aslinda bir sure mutfakta birbirimize dokunup opustuk ama sonra onun odasina gittik daha fazla yakinlastik. Sabah uyandigimda kendimi en yakin arkadasimin kollarinda ciplak bir sekilde gormek utanc verici birseydi. Onu uyandirmadan giyinip ciktim evden. Aklimdan hic cikmiyo saniye saniye gözümün önünde canlaniyo hersey Şu an ne hissettigimi gercekten bilmiyorum etkilenmedim desem yalan soylemis olurum ama cok utaniyorum boyle birsey olmamaliydi diyorum kendi kendime sabahtan beri dusunmekten basim agridi cildirmak uzereyim belki bu seyi yasadigim kisi farkli biri olsaydi bu kadar etkilenmezdim ama onunla oldu ne yapicagimi hic bilmiyorum su ana kadar 2-3 defa aradi ama ben acamadim telefonu acsamda ne demem gerektigini bilmiyorum ki. Eve donmeli miyim onu bile bilmiyorum acaba o ne hissediyo? Daha once buna benzer birsey yazayan olmus mudur? Lutfen onerileriniz benim icin Şu an cok onemli.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadasim aramaya devam etti her dakika telefonum caliyodu bende en sonunda actim, nerdeysen cabuk kalkip eve gel seni bekliyorum konusucaz dedi bende gittim. Oturduk sabah neden birsey soylemeden gittin dedi ben cok mahcuptum utanc verici birseydi cok icmistik sende biliyosun birdaha asla olmicak ozur diliyorum falan dedim oda yanima yaklasti "çok içmiştin" ben gayet ayiktim ve senin gibide dusunmuyorum bu kadar ozur dilenecek birsey yapmadik biz ben cok etkilendim ve hic pisman degilim dedi...
Güncellemeler
+1 yıl
... ve beni öptü gercekten o kadar sasirdim kii birdaha ayni pismanligi yasamamak icin onu ittim yapma lutfen ben bunun icin buraya gelmedim dedim oda ama ben seni bunun icin cagirdim senden hoslaniyodum dun geceden sonra asik oldum falan dedi gercekten elim ayagim bosaldi sok oldum resmen 4 yildaa bunu nasil gormem nasil hissetmem yaa! kusura bakma benim gitmem lazim biraz hazmetmem lazim dusunmem lazim diye geveledim oda peki ama tekrar konusucaz dedi daha sonra ciktim. Şu an cok kotuyum.
En yakın kiz arkadaşımla beraber oldum utanc verici hissediyorum lutfen onerileriniz benim icin onemli?