hep KizlarSoruyor burda erkeklerin bekarete önem verip vermedigini.. Kizlar, siz önem veriyor musunuz?
ben önem veriyorum mesela..
ben önem veriyorum mesela..
benim öyleydi evlenene kadar kimseyle en ufak temasım olmamıştı buna öpüşme dahil. hayatımın hatasıdır. birini sevdim evlendik mutluydumda ama içimde hep bir şüphe kandırılıyormuyum. ufak ufakta kuşkulanmaya başlamıştım. derken elime bir amatör video geçti. o dönemki eşim şimdiki eski eşim olur kendisi iki erkeğin arasında grup yapıyor. meğerse diktirmiş. videoyu direk ona göstersem yapacağı şeyi biliyorum bu ben değilim bana benziyor. bende içirdim bunu içkisinede uyarıcı bir hap attım adını söylemeyeyim. ve kamerayı çalıştırdım konuşmaları filan kaydediyorum herşeyi bülbül gibi öttü hatta çok enayisin yiyeceğini hiç tahmin etmemiştim filan dedi. ertesi gün boşanmak istediğimi söyledim. neden diyince videoyu gösterdim (grup videosunu) dediğim gibi oldu bu ben değilim bana benziyor dedi sonra ikinci video evvelki gece onun konuşmaları. bu sefer kabullendi lakin çok ciddi nafaka ve herşeyimin yarısını istedi bilmediği şey ise şuydu o video elime geçtiğinde herşeyimi abimin üzerine geçirmiştim. iyi bir avukat bulup boşanma işlemini hallettik nafaka filan bağlanmadı. hatta avukata göre zorlasak tazminat bile alabilirmişiz lakin gerek yok ne hali varsa görsün.
şimdi ne yapyıorsun dersen önüme gelenle yatıyorum bakireymiş şuymuş buymuş umrumda değil. hatta ters ilişki yaşamış kadınlarında anlaşıldığını oral yapmış olanlarında anlaşıldığını öğrendim. burada okadar çok kız varki dudaklarım nasıl diye soran yarısından çoğu oral yapmış.
kusura bakma el değmemiş kız yok gibi birşey. ben bekledim ne oldu başkasınada aynısı olacak tamam belki zara hiçbirşey olmamış olacak lakin ağzı sperm kokan bakirelerde gördüm hatta analdan poposu 3 şerin otoyol olmuş yürürken tuvaletini tutamayan bakirelerde.
gözümde hepiniz aynısınız. %5'lik belkide çok daha az bir kısım var ama istisnalar kaideyi bozmuyor.
Bu bir Özel CevapSadece soran ve cevap paylaşan üye tarafından görülebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Vardır ama azdır, yapmamış olması artı birşey olur ama yapanla evlenmem diyipte büyük konuşmak istemem
ewtt bn kendımı ona sakladım oda bana saklasın bı zahmett
@gizemli48 tesekurlerrrr
@gizemli48 burda zamn harcam mesajda atsana ne bekletıon bnı :D
@gizemli48 zaten konusyoz yaa hatırlatım evdeymıssın
Cevap
53Cevap
Kaldı anam kaldı tuhaf bişeymiş gibi bakmayın bize bizde normal insanız yani bazı insanlar anormal olsada 😁 bazı aptalca kızlarda kocam tecrübeli olsun geçmişi önemli değil diyo onlarada bişeyler dermisin 😒
Ins bize her halti yemiş kız gelmez
Erkek kaldı da ben mesela ama ben burda hep saçma sapan şeyler okudukça kızların kalmadığını düşünmeye başladım
Varsa evlenelim ne diyim 😄
Benimle birlikte bir kardeşim var biz bakiriz onunda bakir olduğundan eminim
Ben bu siteye üye olduktan sonra asıl bakire kız kaldı mı diye soruyorum kendi kendime
InsAllah dediğin gibidir
ya buradaki abazalara bakmayın. bir dünya insan var bakire ve bakir
Ne sevgilim icin ne de baskasi icin saklıyorum kendimi. Allahtan korktuğum icin kaçıyorum evlenmeden ilişkiden
Önem veriyorum ama eğer seviyorsam bu o kadar da sorun değil benim icin
Kendimi, kendini eşine saklayan birine saklıyorum. Bundan da hiç pişman olmadım.
Önem veriyorum, hemde çok. Benim için eşim olucak kişinin yapmaması önemli aslında ama 1-2 kişiyle yapmışsada çok görmem. Daha fazlasına nasıl tepki veririm bilmiyorum
Elime dişi sinek değmedi. Fabrikadan çıktığım gibiyim.
20 yaşındayım bırak bekareti sevgilim bile olmadı 😏
bir kaç tane tanıdım istisnasız hepside ukala değişikik tiplerdi boş işlere fazla zaman harcarlardı gerçekten sevimsiz adamlardı...
Evet ben helalimi bekliyorum ve zinaya karşıyım elime kız
Benim için önemli. Kendimi ona saklıyorsam o da kendisini bana saklasın isterim.
Bence var hatta kizlardan daha cok olduğunu düşünüyorum
var bir sürü abazan ortalıkda dolaşıyolar
ben varım la gelin beni alın ya :D
27 yaşına kadar kimseyle olmadım bakirdim
Ben varım :) evliliği bekliyorum.
Vardir bence ama tek tük
Kimin için koruyacağız bekaretimizi? Ne gerek var?
ben varım şuana kadar sevgilide yapmadım
kaldım ama iyimi yapıyorum bilmiyorum :(
Önem veriyordum da artık fikrim değişti
Değmez beklemeye
Ben bakire kadın aramıyorum, sevdiğim kadının kendini bana saklamış olması benim için önemliydi. Ama denk gelmez artık zaten kadınlar da önem vermiyor
Erkek yaşamış doymuş olmalı
Bakir değilim önem vermiyorum
Bende önem veriyorum kuralım
Ben varım daha 1 çift meme görmedim :(
kalırda onları beeğenmiyosunuz
ben 5 kisiyle yattim hala bakireyim :P
ben vermıyorum ve bakır de egılım
24 yaşında ve bakirim yaşasınnnn :D
Ne kızı, ne de erkeği kaldı
Sanmıyorum koruyacağımı değer vermiyorum buna
%5 kalmıştır bakir erkek
34 yıllık bakireyim beynim kirlenmedi daha :)
Ver tabi doğrusunu istiyosun
İmkansız yoktur varım diyen erkek mi şüpheli
var mı bilmem
amazonlarda bulabilirsiniz
Çok zor
Var.
Vermiyorum.
ben varım
Yok öyle biri.
Evet var
Ben varım aga 🙋
Kalmıştır
Kalmadı.
Evet ben gerçekten
Evet kaldı
Halen bakirim 😀
Vardır
Vardir tek tük
Bende onem veriyorum
bennnn
Kaldı amcaoğlum
Neden veriyosun
Evet
Yaş 30 hala bakirim
Çok mu mühim?
8 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar