Ilk gün direk dalmayın😀😀
Kaçıncı ayda konuşulmalı?
Evlenmeden olmaz mı😀
Kaçıncı ayda konuşulmalı?
Evlenmeden olmaz mı😀
Hatirladigim kadariyla cinsellik hic konusmadim, direk olaylar ışığında "pratik" yaptim...
Evlilik oncesi cinsel iliskiye karsiyim fakat yaptim mi,"evet" yaptim maalesef... Allahin bildigini "senden mi?" esirgiyecegim aşk olsun...
Kiz senden niye saklayayim, burnumdaki kil sayisina kadar biliyon ))))
Zahmet oldu ))))
Woowwww o my God utaninca daha guzel oldun ))))
bence paylaşımla alakalı. bazen ilk gün o duruma gelirsin. bazen 1 ayda o duruma gelirsin. bazen 1 yılda 1 arpa boyu ilerleyemezsin. bir insanlar 24 saat haftada 7 gün birlikte ol daha çabuk olur mesela
Evlenmeden olmaz diyenlerin hepsi gizli gizli p*rno izliyor. 😀😀 Doğaçlama gelişir bence ama gelişme süreci profesyonel olmalı. Karşındakine yanlış anlaşılmadan, ince düşünceli davranılmalı.
Zaman koyulmaz o an ne gösterirse 😂😂
Teşekkür yavri 😘
Cevap
96Cevap
Planla ve zamanla yürütülmez o samimiyete erişince ve içimizden gelince gireriz o konulara yavaş yavaş.
sevgiliyle cinsellik konuşmaya iyi bakmıyorum konu oraya saptıkça herif değişir sapıklaşır sonra al başına belayı
Ne yalan söyleyeyim ilk gün sektirirsem ikinci gün affetmem 😊
Planlı olmaz tam olarak kızın yapısıma göre değişir, tani erkeğinde. 3-4 ay iyi gibi sanki.
Bence o insanların yaşam tarzına göre değişir, bazıları geniş her konudan konuşur belli bir zaman içinde yaparlar.
Bazılarının üç gün sonra yan evden sesini bile duyarsın yani yatakta konuşurlar :D
Bu tarz seyler spontane gelismeli bence sonucta anlasarak yapilacak konusulacak seyler degil "askimm hadi artik cinsellik konusalim" tarzinda 😂😂
Belirli bir zamanı yok. Canın ne zaman isterse. Özel bir çabaya gerek yok. Konu kendiliğinden oraya gelecektir zaten. Evlenmeden olması daha iyi.
Ben çirkin olduğum için hiç sevgilim olmadı olmayacak da. O yüzden cinsellik konuşacağım kimse de olmayacak.
Cinsellik konuşmam sevdiğim ve değer verdiğim kisiyi bu kadar basit görmem ve kendime bunu yakistirmam.
karşıdakine göre değişir. kimiyle daha ilk haftadan olur, kimisi 1 sene sonra hala istemez.
sevgilim olursa bir gün tabi konuşan bir şey şimdiye kadar sanaldı yani olursa o atsın ilk adımı
5. ayda ben dalmadan onlar konuya glrlyorlar zaten 😂😂😂
Sevgiliyi seks objesi olarak görmüyoruz cici kız
Gizliyi niye kapattın bu da benim sana sorum 😂😂
Ne alakası var asilmakla yapacak insan her şekilde yapar yapacağını.. insanları tanımadan saçma sapan sınama yapma istersen
ilk gün üstüme atlayan oldu namısımı zor kurtardım 😃
hayatımın en tuhaf tecrübesiydi sıra dağlar arasında boğulacam sandım bir an 😂
Bu işin planı programı olmaz ilk günden olan da oldu evlenene kadar beklediğim de...
Aslında en doğrusu evlenmeden olmaz, ama ciddiye binince işler karşılıklı hersey, neden olmasın
Bu kişiye gore değişir her zaman. Ilk buluşmada yattgimda oldu optugumde elini tutamadigimda 😚
Be trejedi ama 😜😎
İki tanesiyle ilk gün oldu
diğerleriyle 2-3 hafta arası değişti.
Ay onemli degil samimiyet ciddiyet onemli bebegim 😘
Yerim seni 😍
Neremi neremi 😂
Koca memeli o yaa 😛
Seninkiler nasil 😛😂
😭😭
Bunun icin gun saymam. Askimiza yeni tutkular aradigimiz zaman ortaklasa bir kararimiz olmalidir bu.
Kaç ay mı =/ ben daha baslatmadan açanlar var ama hızlı gelişen ilişkilerin ömrü de hızlı biter
Ben direk dalıyorum bir kız vardı bende hoşlanıyordu numaramı aldı kızı ilk gece telden bosalttim kız teşekkür ettim bana
Birinci hafta sonunda yatakta bulmazsam kendimi vazgeçerim sevgiliden:)
Çok bilmiş seni :)
utanırım, konuşamam ben.
o sorarsa cevap veririm ama :D
ilk gün dermişim... ama tabiki dememmmm :) olayın akışına bağlı çokta takmam kasmam yani.. o ne derse o benim için, ona bağlı...
Ilk gun konustuk. Bir ay icindede yasadik. 5 yili askinda beraberiz
BN bir ay sonra konuşmaya baslamistm sonrası malum iste
Aynen😊😊
bunu sen sorma bari :D zamanı gelince o konu kendiliğinden açılır
Her şeyi karşı tarafa bırakırım o ne zaman isterse o zaman
aslında en önemli şey cinsellikte bazı katalizörleri kullanmak istiyo toplum önden :D
herşeye aşık olan ben hiç konuşmam konuyu o açar ben duygusala bağlarım salak olan hep ben olurum :)
Ya ben cok kasmiyorm arada lafi dokandirirm istegi varsa zaten oda knusmayi acar surekli zgşkmi demenin anlami yok
Yaklaşık 6. Ayda olmalı aşk ve romantizme bu vakte kadar cinsellik karışmamalı ya da kız erkenden girerse konuya yapacak bişi yok 😀
Ben konuşmam icraata geçerim.😎
3. buluşma ve sonrasında.
Evlenmeden konuşulmaz
Bu işin kitabı var da biz mi okumadık acep🙄🙄
Konuşmam, evlenmeden olmaz.
Zamanın akışına göre ;)
Ne ayı?
Ilk gun baslar muhabbet
senin gbiyse hiç konuşmam kanka
seks isteği uyandırmadın bende o yüzden
4-5. Ayda tabi samimiyete göre de değişir
Ne zaman olumlu sonuç alınmış?