TRAVESTİLERDEN HOŞLANIYORUM GALİBA NE YAPMALIYIM?

Selam millet.19 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç bir kızla çıkmadım tamam hoşlandığım bazı kızlar oldu ama hiç açılmadım ya da cinsel anlamda hiç bişey düşünmedim yani os1 çekerken bile hiç kadın-erkek olarak izlemedim çok iğrenç gelio bana vajina yani adriana lima önüme geçse yok arkadaş yapasım gelmiyor. bazen inanılmaz derecede canım erkeklere pasif olmak istiyo bazen travestilerle sevişmek istiyorum. hatta hormon kullanıp travesti olmayı bile düşünüyorum yani durum o derecede. Duygusal olarak hiç bir erkeğe aşık olmadım ama travestilere aşık oluyorum galiba yani içimde bir sevgi oluşuo kelebekler uçuşuyo :S tam kız gibide değil tam erkekte değil tam ikisinin arası böyle çok hoşuma gidiolar ben acaba ruh hastasımıyım?

Youtubede gezinirken bir kaç tane travesti video çekmiş onları paylaşıyım bakın aynı bunlardan hoşlanıyorum sizde görün yani...

Mesela bana çok tatlı geldi yani bildiğiniz ben böyle bir insanla sevgili olurum ya evlenirim bile

Buda çok hoşuma gitti bunlardan hoşlanıyorum işte duygusal ve cinsel anlamda...
(tamam önde şeyi olabilir ^^ bende öyle seviyorum zaten :S)

Galiba bende böyle olmak istiyorum içten içe

Allahtan bizim erkeklerimizde laf atıyolar dalga geçiolar, he yazılanlara bakılırsa onlarda travesti seviyo :S

Sizin görüşleriniz neler sanırım içten içe bende travestiyim ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Günelliyorum kocacım
Güncellemeler
+1 yıl
cevap versenize len qmqmq
TRAVESTİLERDEN HOŞLANIYORUM GALİBA NE YAPMALIYIM?