Galiba eski sevgilimden hamile kaldım :( ?

7 yıllık bir ilişkim vardı, lisede başlamıştı, ikimiz de aynı üniversiteyi kazanmıştık, üniversite boyunca devam etmişti. Ancak ne yazık ki 2 yıl önce, üniversite bittikten birkaç ay sonra hiç beklenmedik bir şekilde ayrıldık. Biz de çevremizdeki insanlar da bu ilişkinin evliliğe gidecek olmasına kesin gözüyle bakıyordu, bu yüzden bu durum herkeste bir şok etkisi yarattı. Kötü bir şekilde ayrılmamıza rağmen ben bu adamı unutamadım, çünkü tüm gençliğim onunla geçmişti, yaşanması gereken ne varsa onunla yaşamıştım, adeta karı-koca gibiydik, hatta karı-kocadan çok daha fazlasıydık.

Evlendikten sonra başka biriyle tanıştım, 8 ay içinde evlendik. Evlendiğim eşimde eski sevgilimi bulmaya çalıştım, fakat maalesef bulamadım. Tamam, iyi ve efendi birisi, kariyeri fena değil, geçmişte çok ilişkisi olmamış, beni aldatacağı konusunda şüphelerim yok, ancak ne yaparsam yapayım eşim eski sevgilimin boşluğunu dolduramadı, onun yaralarını saramadı.

Bir gün cesaretimi toplayıp eski sevgilime mesaj attım. Sağ olsun o da mesajıma geri döndü ve tekrar eski sevgilimle konuşmaya başladım. Zamanla işler biraz daha ilerledi ve eşim iş gezisi nedeniyle şehir dışındayken onu evime çağırdım, birlikte olduk. Birlikte olduktan sonra aramız yine soğudu, mesajlarıma cevap vermemeye başladı, aramızdaki iletişim kopma noktasına geldi. Ve ben bu olaydan sonra iyice bunalıma girdim, 1.5 aydır yoğun depresyondayım. Geçenlerde de öğrendim ki 2 aylık hamileyim. Çocuk eski sevgilimden, eşimle o sıralar hiç ilişkiye girmedim çünkü.

Birincisi, bu çocuğu ne yapayım, aldırayım mı, eski sevgilime ondan hamile kaldığımı mı söyleyeyim, yoksa eşimi çocuğun ondan olduğuna mı ikna edeyim? İkincisi, eski sevgilimle iletişimimi kesmeyi istemiyorum, ama hem evli olduğum için hem de onun iletişimi tekrar koparması nedeniyle kesmeye mecbur kaldım, bu duruma kolayca adapte olmak için ne yapabilirim?

Lütfen bana hak verin, eski sevgilime karşı hislerimin hala ilk günkü gibi olduğunu tekrar fark ettim çünkü.

Galiba eski sevgilimden hamile kaldım :( ?