Bu durumda siz olsaniz napardiniz sıkıntıdan uyuyamiyorum bile 😭😭😭😭? Nolur alay etmeden cevap verin 😭😭?

Kaynanamlarda kalıyoruz iki haftadir, annesi hastaydı eşimin hemde tatil olsun diye geldik Samsun'a. Ama çok kötü bisey oldu😭 Evde kimse yoktu, biz de eşimle yakınlaştik. Ama tam o sırada eşimin erkek kardeşi geldi gordu bizi şaka gibi ya 😭😭 napicam ben? Esim bir anda "lan lan lan" diye bağırdı kapadı ustumu ama gordu yine de. O an da zaten kolumu da sakatladı kocam, kaynanam noldu koluna diyor dustum diyorum inanmıyor sorguluyor anca, çocuk 22 yaşında demiş olabilir mi imalarda bulunuyor.. ya ben napicam herkes ustume geliyor. Kardeşinin zaten yüzüne bakamiyorum 😭😭 böyle bir durum olsa siz napardiniz? Bu saat oldu uyuyamiyorum mahfoldum ya kaynanam özellikle mahfetti beni?😭😭
Güncellemeler
+1 yıl
Bide o an beni nasıl tutup çektiyse kolum mos mor oldu bu geçer mi beyaz tenliyim zaten ondan daha belli oldu baya büyük bir morluk😭😭
Güncellemeler
+1 yıl
Eşim ya sen kimseye hesap vermek zorunda değilsin diyor o da çok üzüldü kolum morardi diye hemde namusumsun kimse sana bisey diyemez diyor ama kaynanam o kadar laf sokuyor ki. Eşime desem araları açılacak ben napicam..😭😭
Bu durumda siz olsaniz napardiniz sıkıntıdan uyuyamiyorum bile 😭😭😭😭? Nolur alay etmeden cevap verin 😭😭?