karı-koca arasına girmek kimsnin haddi değildir. kimseye hesap vermek zorunda'da değilsiniz. kim ne söylerse söylesin. sizde vlenme cüzadanı varsa, yüzük varsa, herşey tmamdır, kimsede gelip size birşey soramaz, sormaya hakkı yoktur, sormaya cesaretide yoktur. 22lik yetiştirmiş bile olsun, karı koca kavramını öğrenmesi gerek... o 22lik başka kızlarla fingirderken ortada evlilik yok ama? evli ve evli olmayanın farkını öğrenir umarım.
21 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya çık katılıyorum size😔
En İyi Cevaplar
+1 yılEşin değil mi ilişkiye girmeniz kadar doğal ne olabılır neden bu kdr kasıyorsun
114 Yorumla
Soran+1 yılKaynanam namussuzluk falan laf sokuyor siz bisy yapmissiniz namussuz musun bu kol ne bilmem ne diyor nerden biliyor ki agirima gidiyor. 😭😭
- +1 yıl
Ağrına gitmesine gerek yok kaynanan oğlunu yaparken namussuzluk mu yapmış (; kafana takmana gerek yok eşinle yaşadığın normal.. kardeşine gelince görmüş olabilir haysiyetsiz biriyse en fazla hayal eder ondan da utanma çekinmene gerek yok... o sırada sıradan değil de farklı sekılde ilişkiye girerken görmüş olsa bile bence hic kafana takmana gerek yok.. namussuz derken Nasıl yakalandınız bilmiyorum da o sırada ki pozisyon giyim vs vs ye bağlı olabılır
Soran+1 yılÇok kotu bir hal ya çok kötü bir durum Allahım😭 çok sagolun yorumlar için😭😭🙏
- +1 yıl
Cok kotu olan hal ne tam olarak ya nedir bu kdr utandıran seni eşin o senin neden bu kdr utanıyorsun
Soran+1 yılOrtaliktaydim çünkü kendimi saklayamadim çok k otu bir zamanlama da gordu 😭 çok açık anlatamam
- +1 yıl
Anlatamamanı anlıyorum.. ortada dedigin en fazla seni cıplak şekilde bir pozisyonda görmüştür farklı olan namussuz dedirtebilecek ne olabilir ki ne tür fanteziden dolayı? Ama yine de kafana takma en fazla sizi gören hayal eder seni.. Bu seni rahatsız de edebilir heyecan da verebilir
Soran+1 yılİğrenç bisey ya Allah korusun hayal etmesin beni pislik iy ya off off 😭😭😭
- +1 yıl
Mümkünse bir dm atar mısın bisey soracam tekrar sonra engellersin istersen
Soran+1 yılYok hayır maalesef burada n yazin
- +1 yıl
Asıl utandıran seni sıkıp boğan , kaynananın bilmesi mi eşinin kardeşinin sizi ilişkiye girerken görmesi mi yoksa uyguladığınız fantezi varsa onun görülmüş olması mı tam olarak nedir
Soran+1 yılFantezi değil öyle şey değildi de hani çocuk gordu her şeyimi ya bundan daha kötü ne olabilir mahremimi gordu resmen😭😭 kaynanamin namussuz vs demesi bide😭😭
- +1 yıl
Kaynananı kafana takma ya esinle ılıskıye girmek namussuzluk değil bunu sende biliyorsun görme konusuna gelince ordan hemen uzaklaşın bir kac güne unutursun zaten Takma kafana
Soran+1 yılEsimi ikna etmeye çalışıyorum uyarin kahvaltıdan sonra her şeyi anlatirim😭😭
- +1 yıl
Aynen gidin bir an once rahat rahat ılıskıye girin her odada 😋
Gizli Üye(30-35)+1 yılBencede siz karı kocasınız kimse birşey diyemez ikinizde istedikten sonra karşılıklı bu yapılması gereken birşey zaten ve bence kesinlikle eşine söyle annesinin ne dediğini eşinde zaten çok güzel demiş sen benim namusumsun diye birbirinize helalsiniz sonuçta kimse seni bu konıda suçlayamaz ama dediğim gibi üzülme eşinle paylaş tüm söylenenleri bide annesi farklı bir şekilde senden önce ona birşey derse seni kırar bu sefer eşin
21 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyosun ama annesi bana namussuz dedi eşim sınırlı biri unu dersem olay çıkartır 😭😭
- Cinsel Yaşam konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılYa iyi de sen niye kafana takiyorsun ki hayatım görsün ne olacak umursama niye canını sikiyorsun ki şeyini mi gördü
111 Yorumla
Soran+1 yılKiz o kadar kötü gordu ki.. yanı burda anlatamam utanıyorum. Hani bide kaynanam sanki o gormus gibi imalarsa bulunuyor. Kocama desem annesine sen nerden biliyosun vs araları açılacak o kadar arada kaldım ki😭😭
- +1 yıl
Yani ne diyeyim kafana takma umursama hatta o anki yaptığın şey koca la yaşıyorsun kime ne bulunsun imada keyfine bak canım benim
Soran+1 yılÖyle mi diyorsun.. kaynanami napicam namussuz dedi bana😭😭
- +1 yıl
Eğer içini dökmek istiyorsan ayrıca mesaj da atabilirsin bacım
- +1 yıl
Nesini gormuste namussuz diyor sana kocanla yapıyorsun sen
Soran+1 yılKolum morardi ya ondan sanıyor 😭😭 inanmıyor😭😭 ondan bile olsa kocam benim ki bu koltuk ilişkiyle olcak bisey değil hiç mi anlamıyor off off😭😭
- +1 yıl
Hiç umursama boşver keyfine bak canım sen takma kafanı da
Soran+1 yılTeşekkürler dua et bana nolur inşallah düzelsin su durum😭😭
- +1 yıl
R. ederim ne demek zaten kocan lafını demiş içini rahat tut kim görürse görsün özel yerini umursama
Soran+1 yılTamam teşekkürler çok sağol Allah razı olsun😭🙏
- +1 yıl
R. ederim ne demek lafimi olur bacım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBurda suçu en az olan sensin bence. Oda biraz daha tedbirli olmadığından. O odada siz kalıyorsanız. kapıyı tıklayıp da içeri girmesi gerekir. çünkü orası yatak odası artık.
sana o şekilde bakmasının hiç bir anlamı yok. yiyosa abisine baksın. kaynanayı takma. çoğu aynıdır. bilirse bilsin. suç mu yaptığın?13 Yorumla
Soran+1 yılBence de benim suçum mu sırf kolum morardi diye naptinzi siz bu kadar den namussuz musun diyor bana surekli Kaynanam😭😭
Cevap sahibi+1 yılsaçmalık ya. kolun morarmış namussuz. ne kadar saçma. hiç takma. boşver.
Soran+1 yılDeneyecegim teşekkürler😭
Olanla ölmüşe çare yok. Akışına bırak zamanla unutulur gider. Ayrıca eşinin kardeşi öyle imalarda bulunuyorsa söyle eşine kardeşine bir ayar çeksin
23 Yorumla
Soran+1 yılEşim o kadar sınırlı ki kesin olay çıkartır annesi de laflar ediyor of of😭
+1 yılSenin ve eşinin yaş kaç. Kardeşi gördüyse bişey olmaz abisiyle arası iyiyse söylememiştirde kafanıza takmayın nikahlı evlisiniz sonuçta ama ulu orta yerdemi sevisiyosunuz bir odaya girip kapıyı kapatamadınızmı
116 Yorumla
Soran+1 yılO çocuğun odasında yatıyoruz biz iki oda ev zaten hiç duymadık ki 😭 kaynanam bir laflar sokuyor sanki biliyor gibi anlamadım napmaliyim eşime desem annesiyle arası açılır benim yüzümden😭😭😔
- +1 yıl
Yaşlar kaç birde onu söyleyeydin
Soran+1 yılBen 22 eşim 27 😔
- +1 yıl
Oo kardeşiyle yaşıtmışsın bide o girdiginde tamamen cıplak mı gördü seni
Soran+1 yılEvet 😭😭 çok kötü ya çok😭😭
- +1 yıl
Yaşıtın olmasa neyse derdimde hic kimseye demese bile aklından cıkmayabilir bakir biriyse
Soran+1 yılEvli değil. Of ya Allahım çok iğrenç bir durum nerden geldim nerden tamam dedim eşime off off 😭😭😭
- +1 yıl
Bu kadar kafana takma en fazla nolabilir kardeşi yaramazlık yaparken seni düsünür falan. Oda en fazla kanı bozuk degilse sana hicbisey olmamıs gibi davranır ama niyeti kötüyse imalar yapar sende ona göre mesafe koyarsın arana
Soran+1 yılİma yapiyo zaten iğrenç ya iy ya😭😭
- +1 yıl
Ne diyor
Soran+1 yılNefret eder gibi bakıyor bsu istiyor mesela annesinden Yengen verir diyor tam vercem Vazgeçtim kalsinya böyle pislik mis gibi davranıyor😭😭
- +1 yıl
şu an sana herşey öyle gelir bian önce evinize dönün bence
Soran+1 yılEsimi ikna etmee calisiyorum😭😭
- +1 yıl
Rahatsız oldunu bile bile kalıyo bide eşinde garip
Soran+1 yılAnnesi hasta o yüzden yoksa bir dk durmaz😭
- +1 yıl
Zor ya
+1 yılLa evlisiniz kimseye bir hesap vermek zorunda değilsiniz.
11 Yorumla
Soran+1 yılOf of😔😔😭😭
+1 yılSenin suçun günahın yok. Olabilir. Eşindir namusundur yapmışsınızdır. Eşin yanında bak adam gibi yanında. Sen de yüzünü yere eğme. Dik dur.
17 Yorumla
Soran+1 yılAma kaynanam bana bu kol ne den namussuz musun falan diyor nerden biliyor bunu eşime desem ortalık karışır kaç kez dedi bir kez de değil bu niye namussuz olsun ki kocam sonuçta beni çıldırtti bilmiyorum😭😭
- +1 yıl
Çok sinirlendim. Al kocanı, kaynananı ve kardeşini. Otur konuş. Kimsenin arkasından laf yetiştirmiş olmazsın. Bu durumdan rahatsız olduğunu ve böyle yakıştırmaları haketmediğini söyle. Gerekirse dönüş yap.
Soran+1 yılDoğru diyosun, eşim çok sınırlı bir duysa bana öyle dediklerini anne baba dinlemez biliyorum bundan çok korkuyorum vereceği tepkiden😭
- +1 yıl
Hepsini al karşına. Ben bunların hiç birini haketmiyorum, eşimle yaşadığımdan dolayı da utanmıyorum. Helalime dokunduğum için gocunmuyorum de. Böyle imalardan ve yakıştırmalardan hoşlanmıyorum de. Dişini göster. Ezilme !
Soran+1 yılArtık son çare böyle yapicam galiba yoksa adımı çıkaracak o pislik kaynanam olcak insan yazıklar olsun😭
- +1 yıl
Son çare değil bu. Direk al eşini topla konuş.
Soran+1 yılTamam, deneyecegim😭
kaynananın söylediklerini hemen kocana söyle ki gerekli cevabı versin annesine, olabilir böyle şeyler, insanlık hali, takma kafana
15 Yorumla
Soran+1 yılAma o zaman ortalık çok karışır😭
Soran+1 yılAynen ya ben bakıyorum ona insan namussuzluk der mi ya 😭 sanki aldattim Allah korusun tövbe tövbe eşim dediklerini bilmediği için gitmek istemiyor😭
Soran+1 yılAynen doğru diyosun yok kesin anlatcam ben ya🙏😭
Sorsun dursun soyleme.. catlasin xD o kardesini de iyi bir pataklasin abisi terbiyesiz insan bir tiklar
11 Yorumla
Soran+1 yılTerbiyesiz bence de 22 yaşında ya insan bir yıllar bide bana öyle bir bakiyoki nefret dolu😭😭
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlisiniz sonuçta saçma sapan şeyler ya. Kaynanası sürekli soruyormuş bilmem ne. Bir kendinize gelin artık ya toplum olarak. Kaynananın nesinden korkuyorsun acaba?
13 Yorumla
Soran+1 yılNamussuz diyo vs kaynanamdan değil kocam duysa ortalık karışır demezsen de bu kadın bana hakaret etmeye devam öyle ortada kaldım kardeşi zaten pislik😭😭 ofof😭
Cevap sahibi+1 yılKaynanaysa kaynanalığını bilecek kardeşim. Ver ağzının payını ne demek namussuz öyle laf mı olur ya. Baktın kendin üstesinden gelemiyorsun git kocana söyle bırak karışırsa da karışsın ortalık
Soran+1 yılArtık mecburi galiba demeye ben susturamiyorum kadını çünkü her gün yeni hakaret 😭😭
+1 yılÖyle koca olmaz olsun
Kalbimi kötüdür nedir
Grup mu düşünüyor bu sinir oldum
İnsan kapıyı kilitler
Ne yapmaya çalışıyor17 Yorumla
Soran+1 yılYok biz yaparken ev boştu çocuk sonradan geldi eşim öyle biri asla değil😭
- +1 yıl
Kapıyı neden kitlemiyor bu sapkıN
Soran+1 yılKilidi yokki eski köy evi kaynanamın evi😭
- +1 yıl
Ben olsam o çocuğu tekme tokat dışarı atardım
Hangi pozisyondaydınız ve bu çocuk tam olarak nerelerini gördü söylermisin offf :'(
Soran+1 yılLan lan lan diye bağırdı beni tuttu üstüme pike attı hemen ama öyle bir çekti ki mosmorr oldu kolum geer mi acaba of aciyorda😭😭😭 sonra da kızdı işte niye daliyosun odaya diye😭 yok o kadar anlatamam😭 baya gordu ya 😭😭
- +1 yıl
Derken nerelerini tam olarak
Ve hangi pozisyondu gerçekten
Sadece merak ettim - +1 yıl
Tam olarak hangi pozisyondu
Net olarak nerelerini gördü bu kişi ayıp etmiş çok kızdım bende offf
Gizli Üye(36-45)+1 yılBizi de eşimin kardeşi görmüştü pis pis siritiyordu bana gercekten Igrenc bir şey kolay gelsin canim
27 Yorumla
Soran+1 yılBeni en iyi sen anlarsın😭😭 off off😭
Cevap sahibi+1 yılÖyle canım kocana yine de biraz söyle bence o halleder bu konuyu ancak
Cevap sahibi+1 yılKonusmak istersen ya da daha açık anlatmak istersen ozelden dinlerim
Soran+1 yılMecbur dicem galiba bilmiyorumk cok karışacak ortalık ya nerden geldim of😭😭
Cevap sahibi+1 yılİşte ortalık karismasin diye çok ayrıntı vermeden konuş
Soran+1 yılAynen😭😭🙏
Cevap sahibi+1 yılKac yillik evlisin
Kocan yanında durmuyöu tek başlınamı mücadeele veriyosum
13 Yorumla
Soran+1 yılDuruyor, sen namusumsun kimse laf edemez felan diyor ama kaynanam o kadar ima yapıyor ki çocuk zaten bir değişik bakıyor byle pis der gibi napicam bilmiyorum eşime desem annesinin dediklerini bu sefer araları açılacak😭
Soran+1 yılİnşallah ya 😭😭
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa asıl suç kardesinde ve kaynanan neden sorguluyor evlisiniz tabi olacak
11 Yorumla
Soran+1 yılNe bilim namussuzluk felan dedi😔
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAman hiç bir şey yok gibi davranmaya devam et. Bir kaç gün sonra hiç imada bulunan bile olmaz.
10 Yorumla Aman takılma sende eşin yanın da ise hiç takma milleti
10 Yorumla
+1 yılTaktığın şeye bak. Ne var bunda herkesin başına gelen şey.
113 Yorumla- +1 yıl
Kolunu da kocanın yaptığını söyle kaynanaya başkası yaptı sanıyordur ondan üsteliyorsur
Soran+1 yılKaynanam namussuzluk felan diyor laf sokuyor surekli😭😭
- +1 yıl
Anlat işte oğlun yaptı de rahatlasın
Soran+1 yılOff of😭😭
- +1 yıl
Oflamaw anlat. Ayıp DEİK o günah değil
Soran+1 yılBabanızın evinde yaptın sende utanma yok mu bu kol ne böyle namussuz musun bana neler sayıyor😭
- +1 yıl
boşver o zaman al kocanı dön evine ne hali varsa görsün
Soran+1 yılEsimi ikna etmeye çalışıyorum😭
- +1 yıl
Sen çek git s. ke s. ke gelecek
Soran+1 yılKocamsiz nereye gidicem ki burda?😭
- +1 yıl
Bin otobüse evine dön
Soran+1 yılYok ya yapamam öyle biliyorum yarın her şeyi Anlaticam eşime😭😭
- +1 yıl
Sen bilirsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmuşla ölmüşe bir çare yok, hiç takılma. Eşine söyle ev halkına ayar çeksin bir kez sonra da hiç bir şey olmamış gibi davranmaya devam edin
20 YorumlaEşini dinle kuzum kaynananı da ver bana ben hallederim 😊
20 Yorumlaay yazııık kııız olmamış gibi davran sen unutulur umarım
10 Yorumla
+1 yılBunda yalnış ne var anlamadım ben. Sadece yalnış zamanda yalnış yerde olmuşsunuz hepsi bu.
10 Yorumla
+1 yılYapacak birşey yok şimdilik olan olmuş bir daha ki sefere kapıyı kitlediginizden emin olun ve hiç birşey olmamış gibi devam edin
10 YorumlaYa sacmalama siz karı kocasınız olur öyle seyler 😂😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYahu bundan doğal ne olabilir ki saçmalamayın evlisiniz neticede
20 Yorumla
+1 yılBir posta daha vurun.. İş yarım kaldı ya onun moral bozukluğu bu bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kaynanın nerden haberi oldu da ne diyo, kocanın kardeşi seni çıplak mı gördü yoksa eşin üstündeyken mi gördü
09 Yorumla
Soran+1 yılTam tersidir ben ortaliktaydim ondan çekti zaten kocam ondan morardi kolum😭😭 kaynanamnkolukdan dolayı diyoki babanızın evinde st ettiniz siz kesin sen namussuz musun utanmıyor musun falan😭😭
Soran+1 yılYa nasıl bir hal onu anlatamam ki ayıp 😭
Soran+1 yılEvet😭😭 maalesef😭😭😭
Soran+1 yılBence de eşimle konuşucam birazdan bakalım ne olcak korkuyorum😥😥
+1 yılNeyine mahvediyo kaynanan sseni ben tam anliyamadim
04 Yorumla
Soran+1 yılKolumu gordu, bu kol ne ilişkiye giriniz utanmadan babanızın evinde namussuz musun sen falan diyor bana dustum anne nasıl morarfak böyle tövbe tövbe diyorum anlamıyor laftan kadin kaç gundur bunu desem kocama ortalık karisir namussuzluk demek ne demek ya😭😭
- +1 yıl
Bn anlm veremedim kim kimi kocasiyla iliski yasiyo diye sorgulayabilir bole bisemi varya o cocukta ozur dilemesi lazim bastan assa sacmalik
Soran+1 yılSaçmalık ki ne saçmalık kafayı yicem😭😭
- +1 yıl
Bise olmaz rahata tak
- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılevin salonundamı takılıyordunuz.
16 Yorumla
Soran+1 yılHayır ev iminikçocuğun odasını bize vermişlerdi
- +1 yıl
minik çocuğun yaşı 22 miydi.
Soran+1 yılEv minik çocuğa minik demedim evet 22
- +1 yıl
kendi odasında bu durumu garipseyip annesine dert yanmış olabilir.
Soran+1 yılDogru bisey mi o odayı bize verdiler iki hafta sabrettik kimse yokken olsun dedik oda pat diye dalmssyfi yahut unutsun ne kadar ayıp denir mi bu😔😔
- +1 yıl
o şokla ne yaptığını bilememiş olabilir. :)
+1 yılulan insan içeri destursuz girer mi suç çocukta
13 Yorumla
Soran+1 yılBencede😭
- +1 yıl
nikahlı kocan sonuçta dert etme geçer gider
Soran+1 yılİnşallah inşallah😭🙏
+1 yılHangi pozisyon İnan çok merak ettim. O soytarının pisikolojisi bozuldu kesin
02 Yorumla
Soran+1 yılO kadar anlatamam, benim de psikolojim bozuldu ya resmen😭
- +1 yıl
Gizlisin niye anlatamıyorsun :) hakketen bozulmuş psikolojin :)
Bişi olmaz bir kaza olmuş takma kafaya
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbi evlisiniz sonuçta yattık deyin aymi
23 Yorumla
Soran+1 yılYa sanki kocam değil tövbe tövbe sırf anladı birlikte olduğumuzu bu kol ne namussuz musun falan diyor bana kaynanam olcak kadın 😭
Cevap sahibi+1 yılKocan ne diyor
Soran+1 yılHaberi yokki😭
ahaha seni çıplak gördü utanmadın mı :D D:d:
17 Yorumla- +1 yıl
Utandırma kızı😀
Soran+1 yılDeli misin utanmak mi yerin dibine girdim mahfoldum ya 😭😭😔😔
- +1 yıl
@-LeOnİaS- okumak için oturma organını kullanmaya gerek olmadığını anlayacak bir beynin olsaydı tartışabilirdik üzgünüm by.
+1 yılKaynanan ne tapıyor sana
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılsanki onları leylek getirdi :)
10 Yorumla yazık olmus:D cocuk sımdı senı dusunup bosalmıstır:D
09 Yorumla
Soran+1 yılYa tövbe tövbe Allah korusun ciddi misin sacmalama ya iğrenç ya iğrenç 😭😭😭😭😭😭
Soran+1 yılYa yok tövbe tövbe ya Allah korusun of ya 😭😭😭😭
Soran+1 yılYa susar mısın git surdan yazma of😭
Soran+1 yılGitsene sen yazıp durmasana Allah Allah ya unutmazmış eşek gibi unutcak tövbe yarabbim ya 😭😭
Soran+1 yılPis
+1 yılHe de geç sabret biter elbet
11 Yorumla- +1 yıl
Şeyini mi gördü
+1 yılne kadarını gördü ki
17 Yorumla
Soran+1 yılBaya gordu ya her şeyi😭😭
- +1 yıl
sırtüstümüydün yüzüstümü
Soran+1 yılO kadar anlatamam
- +1 yıl
doggy pozisyonundaydınız sanırım
Soran+1 yılYok hayır
- +1 yıl
misyoner mi
Soran+1 yılNe biliyim bilmiyorum adini
+1 yılEşinin kardeşi resmen çıplak mi gördü Sizi oylemi
011 Yorumla
Soran+1 yılÇok iğrenç bir durum çok çok of of 😭😭😭
- +1 yıl
Eşinin kardeşine dikkat et kötü bişey yapabilir sana
Sen bu arada turbanlisin galiba
Soran+1 yılYok değilim Allah korusun öldrurum kimse bisey yapamazdi bana 😭
- +1 yıl
Eşinin kardeşi bilerek odaya gelmiştir amacı farklı onun imalı imalı konusuyorsa
Soran+1 yılYok ya öyle bisey düşünmemiştir yok tamam sagolun neyse iyi akşamlar of 😭😭
- +1 yıl
Kaynanan düşünmesin eşinin kardeşi ile beraber oldugunu kaynan fesat düşünür bence
- +1 yıl
Senin hayal ediyordur kesin o dogiy pozisyonunda mi yakaladı sizi
Soran+1 yılYok hayır öyle degildik
- +1 yıl
Komple her şeyini gördümu? Hemen çıktımı yoksa bakmaya devam mı etti
Soran+1 yılYa biz ilk fark etmedik ki eşim gordu sonra lan lan bağırdı donmuş kalmış bir 5 -10 sn çocuk gordu😭😭
- +1 yıl
Senin fizik de güzel çocuk görünce fena olmuştur
Gizli Üye(36-45)+1 yıldaha gecen gun soruldu bu soru
00 Yorumla
+1 yılO senin eşin kimene?
10 YorumlaUzaklaş ordan
10 Yorumla
+1 yılHepsi geçer
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. boşver
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılortalık yerde mi yaptınız
018 Yorumla
Soran+1 yılİki oda ev zaten napalim, biz çocuğun odasında kalıyorduk😭
Cevap sahibi+1 yılbari üzerinize pike falan alsaydınız :)
Soran+1 yılYa ne bilim kimse yok diye😭 of ya akılsız başım ne diye tamam dediysem off off😭😭
Cevap sahibi+1 yıliçindeyken mi gördü
Cevap sahibi+1 yılneydi pozisyon
Soran+1 yılO kadar anlatamam
Cevap sahibi+1 yılözelden gel istersen
Soran+1 yılYok sağol
Cevap sahibi+1 yılsen bilirsin
Cevap sahibi+1 yılgeçti mi utanman
Soran+1 yılHayır😔😔
Cevap sahibi+1 yılbu gidişle ömür boyu yapmazsın.
Cevap sahibi+1 yılyaptın mı bu gece
Soran+1 yılMisafirliktyiz
Cevap sahibi+1 yılnasıl dayanıyorsun ki
Soran+1 yılDayanamayınca ne olduğunu gordum bide bu kadar olay varken onu dusuncem halim yok,😔
Cevap sahibi+1 yılevet ama yarım kalmışın bir de kasıkların ağrır
Cevap sahibi+1 yıldaha yapmadıınız mı :)
- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılkötü olmuş
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl görüyo a. k kapıyı kıtlesenize
00 Yorumla
+1 yılTroll
00 YorumlaOdayı kilitle
00 YorumlaOkumayın kor oldum
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri