Sevgilimle 2. opusmemizde vücuduma dokunmaya başladı ilk dokunduğunda elini cektm oda çok zorluk çıkarmadı ve opusmemiz boyunca elimi tuttu ayni gün bidaha opustugumuzde yine ayni şeyi yaptı elini yine cektm ama bu sefer elimi tuttu ve omzuna koydu sonra dokunmaya devam etti ve bende hiçbirşey demedm ona kotu bisey deyip kalbini kırmak istemiyorum çünkü onu çok seviyorum sizce naapmaliym? İzin vermelimiyim normal biseymi bu lütfen yardımcı olun
Cevabın nedir?
izin vermemelisin bu konuda istmeiyorsan katı olmalısın ve seni yumusatıp bir sekilde istediğini elde edebileceğini düsündürtmemelisin. Ayrıca her erkeğin soylediği su sözle karsılasırsın 'bana değer vermiyor musun, sevseydin izin verirdin vs' vereceğin en iyi cevap sana olan sevgimi ve değeri böyle seylerle mi olçuyorsun olacaktır. Baksana sende onu cok seviyorum o yuzden bir sey demedim demissin bu konuda katı olmalısın yoksa bir süre sonra her istediklerini elde edebilecekleri kızlardan olursun
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurda bugün bunu yapan yarın her şeyi yapar diyen erkeklere bakma sen her erkek böyle değil eğer güveniyorsan ona bırak ellesin normal bir şey bu bir ilişkide dokunarak sevmenin neresi kötü ileri gidilmediği sürece
21 Yorumla
Gayet normal. izin ver
Ha izin vermem diyosan başkalarına dokunduğunda ağlama.
Bu böyledir net.15 Yorumla
Soran+1 yılİlla dokunmak için benden ayrilirda başkalarıyla çıkarsa supe etmem gerekmezmi sevmediğini dusunmem gerekmezmi
Soran+1 yılYani izin vermem bana daha çok bağlanmasına ve hayatında bitek ben olmamami sebep olur tabiki fazla ileri gitmemek şartıyla
- +1 yıl
E tabi canım ben kolundan tut yatağa götür demiyorum zaten ama onu tatmin ve mutlu etmen gerekir. Ha dersenki mutlu olması için vücudum şart mı diye, o zaman derim ki vücudun şart olmasaydı erkeklerden de hoşlanabilirdi. Seni cezbedici kılan şey büyük oranda vücudun zaten. Yani bir erkeğin yaradılış olarak kadına yönelmesini kadının vücudu sağlar. Kuru göt ve ufacık göğüslere sahip kızların bir çok erkek güzelliğini dikkate almaz. Güzel ama fizik yok olum derler. Tm yüz güzelliğin de önemli ama elinde tutman açısından vücudun devreye girmesi gerekir. Ben elimde tutmam o bana bağlı kalsın diye bir masal yaşamak istersen, kusura bakma ama öyle bir dünya yok.
+1 yılnapacak daha öpüşürken onu anlamadım tabiki dokunacak
24 Yorumla
Soran+1 yılEli belimde dursa daha iyi olmazmi sence
- +1 yıl
belinin biraz altı kalçaların hemen üstünde durur zaten :) Dokunuyor derken bildiğin girişiyo demekki :)
Soran+1 yılElinin belinde sabit durmasindan bahsediyorum
- +1 yıl
eli sabit dursa daha iyi olabilir :)
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
27Cevap
+1 yıl"Öpüşmek terbiyeli bir davranış, ama dokunmak terbiyesizce." Senin düşüncen tam olarak bu. Nasıl bir düşünce anlayışınız var? Ben söyleyim mi, fazla acizce düşünüyosun.
36 Yorumla
Soran+1 yılPeki nasıl dusunmeliyim
- +1 yıl
Bişey düşünme yaptığı gayet normal bişey
Soran+1 yılbir amaç icinmi cikiyo benimle diye düşünce oluyo bazen kafamda sence öyle bisey olabilir mi burada 1 seneden beri çıkıyorum ve ilk oldu
- +1 yıl
Sanmıyorum öpüsünce refleks olarak yapıyodur o öyle
Soran+1 yılYani ilk izin vermedigimde ayrılırdı öyle bisey olsa diymi
- +1 yıl
Evet kullanmak gibi bir amacı olduğunu düşünmüyorum
izin ver ver sonra kendini bulursun gebe sonra çocuk seni bırakır mutlu son erkeklere güvenme aç gözünü aç seviyorum diye her şeye izin verme azcık sınır koy o ne demek ya normal mi nesi normal karı koca mısın normal olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılGebe kalicak kadar bisey yapmiyoruz ve o kdr ileri gitmememiz gerektiğini de konuştuk ben daha ilersinin ancak evlenince olabileceğini soyledmm
+1 yılGayet normal bişey kızım napsın çocuk öpüsürken elleriyle resimmi çizsin öpüsmede dudakların işlevi oldugu kadar ellerinde işlevi var hepsi duygu bütünlügü saglar kasmayin bu kadar ya
26 Yorumla
Soran+1 yılbir amaç icinmi cikiyo gbi bir düşünce oluyo sence böyle mi dusunmeliym ama 1 sene oldu ve baslarda izin vermedm
- +1 yıl
Şu tutumuna ragmen senden ayrılmadıysa yat kalk şukret
Soran+1 yılNiye ayrilsinki illa hemen opusmemizmi lazim?:-/
- +1 yıl
Hemen öpüş demiyomda 1 sene olmuş dokunmasına izin vermiyosun pes yani biraz yobazlık bu ama yinede tercih meselesi
Soran+1 yılİste ilk defa izin verdim ve fikir almak istednm bunun olması normalmi diye yani dokunmak istemesi
- +1 yıl
Normal yani dogal şeyler kendiliginden o el gider beline mesela bacagina gider karnına giderama daha fazlasina sen bilirsin orasi extraya girer
Hareketlerin ile belli etmektense konuşmayı dene rahatsız oluyorum kendine gel bu tavrın hiç hoşuma gitmiyor ikinci tekrarlayışında tepkim sert olacak ona göre de bence
00 Yorumla
+1 yılbence çok normal. bu hormonal bişey. yani kendi elinde değil
22 Yorumla
Soran+1 yılPeki ben ona dokunma gbi bisey desem yinede bir süre sonra kendine hakim olamazmi
- +1 yıl
eğer seni kaybetme korkusu varsa hakim olmaya çalışır. fakat bu çok zor. yani normal karşıla
+1 yılSınırlarını bildiğin sürece herşey güzeldir. Bu doğal bişey her erkek dokunur sonuçta put ile öpüşmüyorsun bırak tenini keşfetsin 👏🏻
10 Yorumla
+1 yılbu elinde olan bişey değil ki istem dışı oluyo bırak ellesin zevki orda zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl istem dışı?
+1 yılHer opusmenizde olay bir adim daha ilerleyecek. Bunu hesaba katarak kararını ver.
12 Yorumla
Soran+1 yılPeki onunla nasıl konusablirm bidaha boyle bisey olursa? kalbini kırmak istemiyorum
- +1 yıl
Kalbini kirmakla alakasi yok. Evlenmeden boyle şeyler yasamak istemiyorum tarzı bir sey diyeceksin. Bu kadar.. Kirilacak alinacak bisey yok. Seviyorsa evliligi beklesin bir zahmet.
dudağı dudağına deyince sorun yok eliyle dokununca mı dokundu oluyor :-)
00 Yorumla
+1 yılöpüşünce doğal olarak arzuluyo seni normaldr eger öpüsmeye izin veryosan karsma nolacak. toprak olacaksn ver gtsin :)
00 YorumlaNormal bana sorarsan. İleri seviyeye geçerse orada durdurmak istersen durdurursun. Bir sorun yok.
00 Yorumla
+1 yılSeni rahatsız ediyorsa bunu ona söylemelisin... Eğer rahatsız olmuyorsan ortada anormal bir durum yok...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılya illa öpüşürken eline yüzüne dokunacak ne var bunda? Uzaktan biribirinize hiç temas etmeden mi öpüşeceksiniz.
09 Yorumla
Soran+1 yılElime yüzüme dokunmuyorki vücuduma belime bacaklarima falan sence bu normalmi
Cevap sahibi+1 yılee abartmasın o da :D o ilerki safhaya geçmek istiyor anlaşılan şşş yavaş ol diyeceksin tatlım. Ben de yüzüne falan dokunuyor sandım
Soran+1 yılİleriye gitmek istiycegini bildiğim için bende ona ilersinin evlenince olabileceğini bir şekilde anlattım
Cevap sahibi+1 yıliyi yapmışsın
Soran+1 yılSence ileri gitmediği surece dokunması iyimi yani normal mi çok karasizim yoksa beni sevmiyormu
Cevap sahibi+1 yılyani bence biraz aceleci gibi. Bu durumu anlattığında nasıl bir tepki verdi trip falan mı attı?
Soran+1 yılHayır sadece evlenmeyi sabırsızlıkla beklediğini anlatan şeyler söyledi yani bian önce evlenmek istiyo ama evlenmeden önce olmiycagini anladığını düşünüyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılöpüşürken sorun yokta dokunuyor dıye mı rahatsızsın?
10 YorumlaKendin istediğinde yap o istediğinde veya o istediği için değil
00 Yorumlaİzin ver ellesin okşasın mıncıklasın suyunu çıkarsın kendi haline bırak yani
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖpüşürken alınan zevki artırmak için insan ister istemez yapar böyle şeyler normaldir yani
00 YorumlaKullaniyor seni seven adam sevdigine dokunmaz
05 Yorumla
Soran+1 yılAma biz daha yeni öpüşmeye başladık çıkalım nerdeyse 1 sene oldu ve bu zamana kdr hic izin vermemistm oda anlayış göstermişti bikere ayrıldık ama o gdipte kızlarla flnda takilmadi bir kaç kere ağliyo dediler sence sevmeyen insan cabuk vaGecmezmi o benden vazgeçmedi
Soran+1 yıl@mirasil yani daha çok sevdiginimi gosterir diyorsun?
Öpüşürken dokunmak zararsızdır bence.
30 Yorumla
+1 yılsende dokunmalısın. dokunmasına izin ver.
04 Yorumla
Soran+1 yılO zmn istediği herşeyi yapabilicek gbi bisey dusunmezmi? Sence
- +1 yıl
abartıya kaçmayacak tabi. sensınırı çizeceksiz kız olarak o da buna uyacak.
Soran+1 yılYani ileriye gitmedigimiz surece dokunması normal diyorsun
- +1 yıl
tabi ki de sevgilin sonuçta. sınırı aşmasın yeter ki.
Bugün öptüren.. yarın baska şeye dönüşür
00 YorumlaBöyle insanların sevgisini kullanıyorlar işte
07 Yorumla
Soran+1 yılBenim gibi mi onun gbimi
Soran+1 yılBiz biraz uzak kaldık ondan sonra bulustugumda oldu acaba ozlemden olabilirmi tabiki fazla ileriye gitmedk
Soran+1 yılDaha ilersinin evlenince olabileceğini onunla konuştum ama
Soran+1 yılZaten o olay olduktan sonra konuştuk bizde
aşlarınızı sorabilirmiyim
022 Yorumla
Soran+1 yıl16-18
Soran+1 yıl1 sene oldu ve yeni öpüşmeye başladı bu zamana kdr hic izin vermedim ama bu sefer bianda oldu iste
Soran+1 yılBiraz cekiniyorum diyelim birazda korku
- +1 yıl
Yazmayacaksın heralde sana sadece şunu söleyeyim bir erkeğe ne verirsen bir tık fazlasını ister bu konularda ilerde bigün pişman olmamak için bence fazla ileri gitme bu yaşlarda sevdiğiniz adamdan başkasını gözünüz görmüyor malesef birliktelik yaşıyorsunuz ve pişman olan siz oluyorsunuz genelde cevremde senin yaşında o kadar pişman olan kız varki
Soran+1 yılMesaj atmayı denedm ama olmuyo yinede teşekkürler fazla ileriye gitmemesi daha ilersinin evlenince olabileceğini kendisine bir şekilde ilettim
Soran+1 yılPeki bidaha boyle bisey olursa ayrilmalimiyim :-(
Soran+1 yılEvet yani ben ondn bir kaç kere ayrildm ama o benden hic ümidini kesmedi herşeyden yanımda olmaya çalıştı pesimden geldi ağlamis sevgisini göstermeye yetmezmi sevmeyen insan yaparm bunları
Soran+1 yılBen durdurduktan sonra daha az dokunmaya başladı ama yinede dokunuyor belki de kendini o kdr kontrol edebiliyodr
Soran+1 yılYani genellikle öyle oluyo ama çoğunlukla belime dokunuyor ama cinsel bölgelerde arada dokunuyo
Soran+1 yılBazen rahatsız oluyorum bazende gidiyo
Soran+1 yılTamam ztn fazla ileriye gitmiycegimiz gitmememiz gerektiğini onunlada konuştuk bende elimden geldiğince fazla sınır koyucam
Soran+1 yılEvet
+1 yılSende dokunmalısın. Hep diyorum seks Gençleştirir
10 YorumlaAmacını yeterince belli etmiş.
00 Yorumla
+1 yılNe biliyim karakterine göre doğal olun
10 Yorumla
+1 yılElletmek normal bir sey ama dogru degil
00 Yorumla
+1 yılverme onun yolu yol değil :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılileri gitmeden dokunsun nerelere dokunuyor da
00 Yorumla
+1 yılNormal birsey
00 Yorumla
+1 yılKoyver gitsin
10 YorumlaBence izin verme
00 Yorumlasal kendini biraak
00 Yorumla
+1 yılevet normal bişey
00 YorumlaCinsellik konusunda 916 cevap paylaştı. Ver gitsin.
00 YorumlaÖpüşme
00 YorumlaNerene dokunuyo
024 Yorumla
Soran+1 yılBacaklarima falan vucudumda elini gezdiriyo ama mıncıklama gbi bisey sozkonusu değil
Soran+1 yılAma evlenmeden önce normalmi boyle bisey yani herkeste olurmu
Soran+1 yılBiz biraz daha terbiyelilerden bahsedelim :-)
Soran+1 yılElleri sabit duramazmj :-)
Soran+1 yılNeden peki :-) baglasakmi naapsak :-)
Soran+1 yılAnladm refleks gbi engel olunmaz diyorsun :-)
Soran+1 yılBoyun belki normal olabilir de göğüs olmaz ya :-)
Soran+1 yılYasandin galiba :-)
Soran+1 yılIyyyy neyse TM sormadm say :-D
Soran+1 yılBenim öyle bisey ancak evlenince olur ve diycegimi sanmm
Soran+1 yılÖnce olması söz konusu değil ;-)
Soran+1 yılKendini kaptiricak kızlardan değilim neyse igrençlige gerek yok
tadını çıkar kızım
00 YorumlaBence degil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılçarp bitane
10 Yorumla
Devamını Gör(25)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi