Bu kadar sertlik normal bir şey mi? Baska yaşayan var mı yardım Lütfen 😑?

İlk önce açık anlatacağım kusura bakmayın. Arkadaşlar kocam yatakda o kadar sert kii anlatamam. Bana yatakda surekli vuruyor, hızlı yapıyor canım acıyor yavaş deyince de daha da hızlanıyor daha da acitmak için. Boğazımı sıkıyor, eliyle agzimi kapatıyor bastırıyor bazen. Bir de açıyor felan dediğim de "sen s*k*lmeyi kolay mı sandın bebeğim" felan diyor daha sert oluyor normalde hiç böyle birisi değil. İlişki uzun surdugu için de kasıklarım felan agriyor.. birde su son zamanlar da ağzına b*salmak istiyorum diye tutturdu ben yapamam midem bulanır diyorum ama yok sende sevceksin beni çok zorluyor dün yapmaya çalıştı zor kactim. Ama ilişki bitince romantik birine sakin birine dönüyor yatakta böyle bitek ben napicam bu normal bir şey mi ya annem bile bu ne morluklar dedi geçen koluma bakip uydurdum biseyler ama işte.. 😑😑 başka yaşayan var mı biz mi anormaliz? Yardım LÜTFEN
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada Nisan ayinda evlendik.. onu dememisim. Bir de dun gece bana senin taa derinine g*rmeyi seviyorum tarzim bu ne yapayım falan dedi konuştum..😑
Bu kadar sertlik normal bir şey mi? Baska yaşayan var mı yardım Lütfen 😑?