+1 yılBende evliyim eşimle bir takım bazı şeyleri yaşıyorum fakat böyle aşırısını hiç görmedim duymadım bu biraz abartılı bir ilişki ve birde sen istemedigin halde seni zorlaması çok saçma bu şekilde iyi olmadıgını düşünüyorum sen zevk degil acı yaşıyorsun ilişkinin bir anlamı olmuyor sonuçta iki kişininde bunu isteyerek yapması lazım
70 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. cinsellik ortak yaşamdır haklar eşittir. hiş bir eş diğerine zorla istediğini yaptıramaz. bu dinen de haramdır. ortak payda da buluşulmalı.
otur normal bir anda açıkça şikayetlerini beklentilerini konuş. ya değilse devam edemeyeceğini söyle.50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynı durum bizde de var, ben alıştım artık sanırım. bazen hoşuma gidiyor ama abartınca ağladığım oldu. nefes darlığım ve kapalı/bağlı kalma korkum var, geçen ellerin rahat durmuyor diyip bağladı kravatıyla. o gün baya kötü oldum zaten bir daha yapmadı. bağlar korkusundan ellerimi hareket ettirmiyorum.
316 Yorumla
Soran+1 yılAy yaa ben de aha ben işte kendimi gordum okurken ne kadar zamandır evlisin? Sanırım alışmaktan başka çare yok. Beni de bağladı geçen gün bide ağzıma bastiriyor falan ölücem sandım bazen kendini aşırı kaybediyor
Cevap sahibi+1 yıl6 ay kadar oldu. ağzımı kapatamıyor çünkü kriz geçirme riskim var. vala eskiden üzülüyordum nefes darlığım olduğu için ama artık işime geliyor, en azından daha insaflı davranıyor ama dediğim gibi ben alıştım, sadece bazen bir kaç hafta ayrı kalıyoruz o buluşma evresi fena geçiyor.
Soran+1 yılBen 4 aydır evliyim adam gergin istiyor bu normal mi sence senin eşin nasıl?
Soran+1 yılHer gün
Cevap sahibi+1 yılben her birleşmede farklı kıyafet giyinip tahrik etmeye çalışıyorum, geçen dedi ki bugün ne giyineceksin, bugün kıyafet yok sana dedim, belki tahrik olmaz diye düşündüm ama o kravat olayı oldu o günde. eğer birlikte asansöre biniyorsak asansörde başlıyor, 10 kat çık çık bitmiyor zaten. kapıdan girdiğimiz gibi ben lavobaya koşarken o da arkamdan tutup yakalıyor. resmen hayvanat bahçesiyiz yemin ederim. :D
Soran+1 yılAhahah 😊 ya benim eşim normalde sakin yapılı i insan hiç öyle pat diye başlamaz ama başlayıncada durdurabilene ask olsun
Cevap sahibi+1 yılbiz hergün birlikte değiliz tatlım, iş gereği sürekli ayrı kalıyoruz. zaten akşama gelip gelmeyeceğimiz belli olmadığı için sürekli bir özlem oluyor, ayrı da olsak fotoğraflaşıyoruz. çıplak resimler falan atıyorum, işi bırakıp geldiği olmuştu. bizim en zevkli zamanlarımız yatakta geçiyor, derdimizi de orada paylaşıyoruz, vaktimizi de. nadiren içiyoruz. yemeğe falan da gidiyoruz arada, ne bileyim başka şehirlere falan.. sevgiliyken de böyleydik. yani sana tavsiyem seks dışında da vakit geçirmeye çalışın, arada farklı yerlerde seks yapın.
Cevap sahibi+1 yılbizim ki sakin değil hatta ikimizde sakin değiliz, o dursa ben durmam. bazen diyor sen kaşınıyorsun sonra ben kötü oluyorum diye, adam haklı. zevkini çıkarmaya çalış.
Soran+1 yılTamam, doğru diyorsun. Farklı yer konusunda sıkıntı yok da. 😂 Teşekkürler çok sağol
Cevap sahibi+1 yılşunu da unutma, 4 yıla rağmen eşin hala sana karşı bu kadar istekliyse bu bir lütuftur. umarım bizde öyle oluruz. rica ederim :)
Soran+1 yıl4 ay kız 😂😊🙏 ne yılı ohoo nerde😊😊
Cevap sahibi+1 yıleneee ben 4 yıl diye okudum :D yavrum o zaman sabret yakında durulur. yani umuyorum. D
Soran+1 yılAhahah bakalım 😇😇
Cevap sahibi+1 yılbu arada ikinizin burcu ne?
Soran+1 yılBen yengeç esim balık
- 3 ay
Fanteziler değişiyor cok iyi
Gizli Üye(36-45)+1 yılKonuşup ortayı bulun. Çok zevke gelince kendini kaybediyordur. Ona ayak uydur sende.
Ağza boşalmaya gelince çok abartılacak bir şey değil. Boşalsın iğrenirsen lavaboya koşarsın.94 Yorumla
Soran+1 yılAma o zaman da bana dicek benden mi igreniyosun diye falan😔
Cevap sahibi+1 yılSen zaten iğrenç geldiğini söylemişsin ağza boşalmak gibi bir fantezisi varsa onu yaşasın. Yutmak zorunda değilsin ki.
Soran+1 yılYutturmak istiyor yapamam diyorum ne bilim eşim çok değişik biri
- 3 ay
Dene bence kirma eşine ben kizin zevk suyunu yalayıp yutuyorum bayada bi guzel yani dene
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
Adamın nasıl bir fantezi dünyası varsa artık ay görünce kurtadam oluyo resmen 😊 sakin ve romantikken konuş açık açık bari diğer türlü madem anlamıyor sözden
16 Yorumla
Soran+1 yılYok konuşuyorum ama ben yavaş olamamsende iz bırakmayi seviyorum tarzimbu falan diyor ben sert seviyorum ama bu morluk boğaz sıkma falan ölucem bir gün
Soran+1 yılİzin vermez baglamama
Soran+1 yılDayanmak son çare demekki 😔
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz suyunu çıkarmış öyle şeymi fantezi dediğin iki tarafın beraber istediği şeylerdir.
Ağzına bşalma kısmını sen biraz abartıyorsun bide mide bulandırıcı bişey yok37 Yorumla
Soran+1 yılAma dusununce bile midem kalkıyor 😔
- +1 yıl
Normal bende ilk kurbağa bacağı çorbası içmeden önce duşuncesi bile maffediyordu şimdi fırsatını buldukça içiyorum.
Güzeldir o merak etme :)
Öbür konulara gelince. Verme üstünden at bir kaç kez bak noluyor :)
Soran+1 yılAy yok üzülüyor kocacim ya öyle yapamam bir kez yaptım da kizardi falan yanakları yerim onu kiyamam ona ben 😊 kurbağa bacagimi😱 bilemiyorum midem bulanır istifar felan edersem nolcak aha bitti ilişki yanı😑😑
- +1 yıl
Sen bu kafayla gidersen adam seni kırbaçlasada yeridir. Hakediyorsun valla
Soran+1 yılYa öyle demeyin.. 😖
- +1 yıl
Diyecek başka bir şey yok
Soran+1 yılTeşekkürler sagolun yine de 🙏
+1 yılyatakta hayvan odada kedi demek.
artık yatakta ne yapıyorsan adama azgınlıkla hayvanlaşıyor.
zevk almıyorum de veya bir gün fantazi yapacak diyerek elini kolunu bağla üstüne çık hakimiyet sende olsun.22 Yorumla
Soran+1 yılİzin vermiyor. Zevk alıyorum sadece morluklar boğaz sıkma hakaret vs bunların şikayetçiyim
- +1 yıl
yatakta değilde normal kedi gibi olduğu zamanlarda oturup konuşmayı denedin mi?
+1 yılAnladığım kadarı ile kocan s.. ex yapmayı p*rno filmlerden öğrenmiş ve tecrübesiz bir adam. İzlediği videoları gerçek zannediyor uzun zamandır kurduğu ve bastırdığı fantazileri sahip olabildiği tek insanla uygulamaya çalışıyor... Tecrübeli bir erkek bu işin iki kişinin de keyif alması için yapıldığını bilir ve karşısındakine öyle davranır...
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin durumu eline alman lazım nasıl sevdiğini öğret ona sende onun canını yak oşmazsa hiç olmadı bir süre yapamicam canım yanıyor de
22 Yorumla
Soran+1 yılAynen bu akşam kasıklarım çok agriyor felan dicem kiyamiyorum ama napim😖
Cevap sahibi+1 yılO sana kıyıyo ama
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe anlayışsız adammış. Başlarda benim eşimde sert ve hızlıydı sonra konuştum daha yumuşak ve gerektiği gibi yapıyor. Çok fazla p*rno izlemiş o. Nasıl bir mantık anlamadım. Seni seviyorsa anlayış göstersin. istediğinde uzak dur bakalım. Canımı yakıyorsun rezil olduğumu umursamıyorsun hoşgörülü ol de. Sana zevk vermeyi denesin. Yapma bakalım ne diyecek.
10 Yorumlaabartmıs yani tamam kadın sert severse hadi neysede senin sevmedigi bile bile yapıyorsa kocan bildigin sapık
28 Yorumla
Soran+1 yılSert seviyorum ama morluk kalması boğaz sıkma falan kötü görünmeyen yerde kalsa morluklar neysede
Soran+1 yılAynen zaten geçen annem gordu seni eşin dovuyo mu bu ne kız dedi bende anne lur mu öyle şey uyurkenlmus bende anlamadım falan uydurdum anlattım eşime böyle böyle oldu diye tamam yapmam canım diyo sonra ilişki başlıyor kendine engel olamıyor çok güzelsin tarzım bu değiştiremem diyor
Soran+1 yılEvet nerden bildiniz
Soran+1 yılDeneyecegim👍👍 çok teşekkür ederim sagolun gerçekten🙏
+1 yılNormal bir zamanda alıp karşına konusacaksin o zaman. Baska çözümü yok. Eğer sen istemiyorsan k şekilde davranmamasi gerek. Belki bazı yerlerde taviz verebilirsiniz ama sınırın olsun
14 Yorumla
Soran+1 yılKeşke sınır dinlese konuşuyorum ama tarzım bu diyor
- +1 yıl
O zaman istediğini yapmamakta tehdit edeceksin. Canını mi acıtıyor kalkıp gideceksin. İstemediğin bir şey mi yapıyor orada keseceksin ilişkiyi. Bir süre sonra zaten yarım kalmasından sıkılır ve seni dr dusunerek hareket etmeye başlar. Ama bunların yanında konuşmayı da ihmal etmemelisin
Soran+1 yılYok çok üzülüyor o Zamanbi kez yaptımda kiyamadim ya
- +1 yıl
Ee sen de ona yok buna yok o zaman istemediğin şeyleri yaptırmaya devam et. Ne diyeyim
+1 yılAdam hunharca seviyor seni. Tersini ona yap bir kez.
15 Yorumla
Soran+1 yılİzin vermiyor ki 😟
- +1 yıl
Yat ulan herif desene. Bağla ellerini 😂 ver odunu ondan sonra
Soran+1 yılBende seni baglicam hep sen mi diyorum olmaz ben de olman lazim sen çok kizarsin diyo
Soran+1 yılKibarsin
- +1 yıl
Bilemedim.
Ayni ben ya hormanlardan mi bilmiyorum oyle degisiyorum bende ve durduramiyorum sanki o an o ben degilim
22 Yorumla
Soran+1 yılN olcak peki yok mu bunun çözümü ya da biraz azaltma seysi falan en azından morartmasa insanlar anlıyor hep😖
Erkekler eşlerine yumuşak davranır ama başka kadınlarla yatanlar sert yaparlar bundan daha çok zevk alırlar. sende çok zevkli anlatmışsın, yazmandan belli, şikayetçi olsan da hoşuna giden yanları var gibi..
24 Yorumla
Soran+1 yılHoşuma giden yanları var da gitmeye n yanlarını anlattım ben..
Soran+1 yılBenim eşim de sende suç en napim çok ateslisin diyo oysaki ben bisey yapmıyorum bana atiyo suçu
O senin sert seksten hoslandigini zannediyor ya da fazla p*rno izliyor
14 Yorumla
Soran+1 yılDertten hoşlanıyorum zaten şimdi normal olsa ben yadirgarim ama hani morartmak boğazımı sıkmakbunlar azalsa tek 😔
Soran+1 yılBen napim ya 😔
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi çözüm bulmazsan katlanılmaz , konuş herşeyi sonrasında açık açık , ne len bu.
Adam bildiğin karısına tecavüz ediyor , aradaki farkı göremedim...10 Yorumla
+1 yılÇok abartmış konuşman lazım
Bende evliyken ilişkimi hem sert hem romantik yaşardım. Saç çekmeyi, ağız kapatmayı, ağza boşalmayı severim normal şeyler ama eşin fazla abartmış020 Yorumla
Soran+1 yılNasıl engellerimm bilmiyorum ağıza b*salma iğrenç😔
- +1 yıl
Engelleyemezsin o adamın zevki değişmez yani seni sevdiği için değişirse de inan mutlu olmaz, kadınları orgazm takliti yapması gibi birşey olur.
Evlilik öncesi hiç konuşmadınız mı yakınlaşma olmadı mı
Soran+1 yılOldu da ileriye gitmesi surekli sürprizler bide sakin biri yatakdaboyle olduğunu bilmiyordum bide hoşuma gidiyor gitmesine ama morluklar boğaz skma falan benim için çok sıkıntılı oluyorrezil oluyorum herkes görüyor dovuyo resmen bazen hepten deliriyor
- +1 yıl
sert davranması zevk mi veriyor? :) fondeten ile kapatılmayacak kadar kötü mü oluyor ki
Soran+1 yılYok canım o kadar da değil.. zevk veriyor alistim çünkü ama ne bilim yine de boşalma ağıza vs bunlar olmasa 😕
- +1 yıl
aslında ağzına boşalsa hemen lavaboya gidebilirsin sorun olmaz.
peki sadece sert mi hoşuna gidiyor romantizmde olmalı mı?
Soran+1 yılYa bana şimdi romantik olsa garip gelir alistim sert e çünkü bu kaç sey var onları yapmasa tamam ama... Ne bilim
- +1 yıl
peki canının acıma sebebi penisin büyüklüğü mü birazda?
sert olmak güzeldir, birde hızlı yapınca nefesi kesiliyor kadının :) ne kadar sık yapıyorsunuz
Soran+1 yılHer akşam.. evet biraz büyük bide sert işte 😑
- +1 yıl
bende her gün yapardım bazen 2-3 kere olduğu oluyordu, benimde 18 cm ve bir saat dayanıyorum
sizinki genelde ne kadar sürüyor
Soran+1 yıl1 saat bazen 45 dk
- +1 yıl
tam olarak aynı, peki senin mi arzuların daha fazla onun mu
Soran+1 yılEşimin..
- +1 yıl
çok sık pozisyon değişiyor musunuz? geç gelmesinin sebebi omu?
Soran+1 yılDeğiştirsek de değiştirmesek de aynı valla😟
- +1 yıl
peki en sık hangisini kullanıyorsunuz
Soran+1 yılNeyse teşekkürler ben çıkıyorum şimdi.. sagolun
- +1 yıl
dertleşmek isterseniz beklerim
Soran+1 yılTamam sagolun
- +1 yıl
rica ederim, takip edebilirsiniz
eşin çok hayvansal seks dendiğinde kadın erkek eşit paylaşımlarda bulunursa özelliğini kazanan bensel iç güdüdür. ancak eşiniz tek taraflı yaşıyor burada size haksızlık yapıyor çok yazık
20 YorumlaErkek adam eşine böyle yatakta fahise muamelesi yapmaz.. yerinde olsam maşayi alir popona sokardım onun..
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. sertlik her çift arasında olabilir ama iki tarafında istemesi lazım sadece eşinin sert olmayı sevmesi ile olmaz sen istemiyor san anlayışlı olmalı
10 Yorumla
+1 yılZır cahil bir kocan var. bir yerlerden duymuş kadınlar sert sever diye ve sen acıyor dedikçe onun hoşuna gidiyor. eğit onu
20 YorumlaOna söyle bize ne ablacım. Onla konuş. Biz anormal desek ya da normal desek değişecek mi
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılBastırılmış cinsellik ve p*rno filmlerdeki gibi seks yaşantısı beklentileri maalesef
10 Yorumla Yatakta sertlik iyidir ama bundan hoslanan kisiyle ve yapilan kisinin istedigi kadar sinirlari kadar yani
00 YorumlaNe yardımı istiyon kocanada aynı sertliği biz mi yapalım
İş sende bitiyoo 😂😂😂30 YorumlaHerkesin hoslandiği bir tür vardır oda benim gibi hardcore seviyor demekki gayet normal...
05 Yorumla
Soran+1 yılBari yalnız değiliz onu bilmem iyi oldu
Soran+1 yılNe biliyon ya korkmaya başlamıştım
Soran+1 yılSagolun, 🙏
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiraz idare et artık yapacak bişiy yok adamın fantezileri böyle. Bazı kadınlarda seninki gibi koca istiyor sende bundan şikayeycisin
24 Yorumla
Soran+1 yılHayır a ben kocamfan şikayetçi değilim sadece morluklar boğaz sıkma onlar fazla geliyor dövmesi falan
Cevap sahibi+1 yılKorunuyormusunuz hamilelik için
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılNasıl ne ile korunuyorsunuz eğer senin için özrl değilse tabiki
+1 yılİkinizin de tercihiyle hard seks yapılabilir. Ama bir taraf razı değilse yasal olarak bile suçtur bu.
10 Yorumla
+1 yıladam sert seviyor iste boyle zevk aliyor--herkesin tarzi farkli daha bu baslangic bak daha neler yapacak sana
10 Yorumla
+1 yılsen biraz yemeğine az sap kat oı uslu çocuk olur bıraz fazla aşırıya kaçıyor sen de bazı şeylerini bahane et
00 Yorumlahard sevdalısı arkadaş ama bu karsılıklı olmalı seni zorlaması yanlıs
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence çok çok normal bir durum o senin kocan sende şehvetli olmaılısn bence atak yap mutlu et onu
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 962 cevap paylaştı. Bence hard p*rno izliyor esin inu yapmak stiyor bence
00 YorumlaAğza boşalmak nedir ya? Sertlik anlarım da argo kelimeler, ağza boşalma nedir?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTahin pekmez falan yedirme adama 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende ona aynısını yap? Yatağa bağla takma pipili ile bağırtana kadar becer onu
20 Yorumlasadıst bırı ayrılmalısın bu zamanla normaldde sıddete gecerse mokoko
00 Yorumla
+1 yılkocan denen odun fazla punishment izlemiş seks le p*rno farklı şeyler
10 YorumlaSüper hikaye ama seks hikayeleri sitesi değil burası feyk arkadaş
00 Yorumlakontrol sende olsun bir kerede öyle deneyin söle kocana
00 YorumlaTek kendimi anormal sanardım
515 Yorumla
Soran+1 yılSenin esinde mi böyle canım
- +1 yıl
neden anormalsın
- +1 yıl
@çılgıngezgin belli olmuyor mu
- +1 yıl
böyle olmak en iyisi
+1 yılKocan sadist. Allah kolaylık versin.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKocan aşırı hart seviyor
10 Yorumla
+1 yılSenin esin anormal hadrcore güzeldir ama fazla abartmis
00 Yorumla
+1 yılNe kadar süredir evlisiniz
15 Yorumla
Soran+1 yılAğustos un 13 unde tam 4 ay olacak..
- +1 yıl
İlk zamanlar olduğu içindir zamanla harareti söner 😃
Soran+1 yılBilmiyorum inş 😔
- +1 yıl
Veya hakimiyeti sen al ona bırakma
- +1 yıl
Sen üstte ol
3 ayBende kocan gibi sert sıkıyorum tadını cikart
00 YorumlaSen saf mısın? Sadece ona zevk verecek bir nesne misin?
00 Yorumla
+1 yılNe yapsın üçgeni yeni görmüş. Cicim ayları geçsin ıstesende yapmaz zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılaşırıya kaçmış konuş ben bu şekilde zevk değil acı çekiyorum de ölçüyü tuttur savaş yapmıyoruz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLibidosu yükselmiş. Normaldir...
20 Yorumla
+1 yılkimileri sert sever ben dahil :)
10 YorumlaBir yıl sonra ateşi düşer merak etme :D
01 Yorumla
Soran+1 yılHiç sanmıyorumvalla😟
kocan bir odun vesselam
013 Yorumla
Soran+1 yılNormalde hiç böyle değil😔
Soran+1 yılYok öyle degil on sevişme oluyo çok da güzel oluyo ve romantik ilişkiye başlayıncaboyle oluyor bu adam
Soran+1 yılHissediyorum.. sadece boğaz sıkma morluklar felan bide insanlar görüyor morluklarirezil oluyorum
Soran+1 yılBilmiyorum ki. ay ne bilim ya oy oy 😔
Soran+1 yılSoruyor anlatiyorum tamam diyor ilişkide yine dayanamıyor.. neyse teşekkürler çok sağol un😑🙏
Soran+1 yılİzin vermiyor ki beni bağlıyor bazen bende sana yapcam diyorum yok oyle dünya diyo sen çok kibarsin felan diyor
- +1 yıl
o halde o bunu özenti olduğu için yapmaya çalışıyor fantazi yapmaya çalışıyor farklı şeyler denemeli bu tür ilişkiler karşılıklı olur tek taraflı olmaz ve kişiler gönüllü olur isteyerek yapar eşin bile olsa istemediğin bir şeye zorlayamaz ama sen hoşlanıyorsan bu durumdan bişey diyemem şahsen ben sevmem böyle şeyleri kadınların narindir çiçek gibidir onlara bir çiçeğe dokunur igib dokunulmalu sevgi ile
Soran+1 yılTeşekkürler🙏
Adam hard seviyor
Normal bise 😈10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. adam ağır sadist çıktı. dişini sıkıcan artık
20 Yorumla
+1 yılsenin gibi yaşayan çok be abla
10 Yorumla
+1 yılHardcore seks güzeldir ama seninki abartmış
10 YorumlaSeks dedigin boyle olurki ama
00 YorumlaBilemiyorum sert olması iyi değil
30 Yorumlaİlaç mı kullanıyor ilişkiye girmeden
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır..
Resmen tecavuz ediyor sana
10 Yorumla
+1 yılBiraz rahatlamak istiyorsan şap koy yemegine