Erkek arkadaşmla ilişkiye girdik. Ben üstündeydim onun. Salk içime bosaldi bende direk kalktım bacak aramdan aktı hemen sildim. Erkek arkadaşım spermler 3 günde yenilenir ben bir buçuk gün önce mast yaptım hamile kalma riskin yok dedi ama ben çok korkuyorum. Hamile kalmam dimi 😕?
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 904 cevap paylaştı. 3 günde yenilenir 1.5 gün önce mast yaptım :D ))))) puhahahahaha la cehalete bak :D ))))) terket kızım o herifi. tam m. almış :)))) boşalma anında spermler canlıdır. 1 saate kadar da yaşayabilirler. pozisyon farketmez. iğne ucu kadar sperm, vajina içine aksın riskin %50 dir :)
010 Yorumla
Soran+1 yılYaa iyice korkmaya başladım 😕 ayrilcam zaten amkdgmn salagindan
Soran+1 yılDün oldu. aliyim mi ise yarar mı
Soran+1 yılEllayida alamam 😕 ona al dedim yarın alsam olur mu diyo salk
Soran+1 yılO evlenmeye dünden razı ama ben evlenmek istemiyorum hayatımı karartmak istemiyorum çocukta istemiyorum 😣😣
Soran+1 yılYa ben ona çok dedim de. Dikkat ederim demişti öküz ua
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılkalınabilir ama oran daha düşük olur. o yüzden hamile kalmak isteyen çiftlere bu pozisyon önerilmez
17 Yorumla
Soran+1 yılYani ben yüksek olasılıkla hamile kalmam değil mi
- +1 yıl
yüksek olasılıkla kalmazsın, hatta anlattığına göre hemen kalkıp sildiğin için düşük olan ihtimali daha da düşürmüşsün zaten
Soran+1 yılPeki ben su ellayi iciyim mi
- +1 yıl
ella dediğiniz ertesi gün hapı oluyor sanırım. aradan 24 saat geçmemişse içinizin rahat etmesi açısından için. ama "bence" gerek de yok. ama için siz içiniz rahat etsin yoksa şüphe yer bitirir sizi :)
Soran+1 yıl72 saat dolana kadar süresi var diye duydum. Benim Dha 2 gün dolmadi yarın aliyimda içim rahat etsin 😊 teşekkür ederim azda olsa rahatladım gerçekten
- +1 yıl
Çok hakim değilim ilaçlara 24 saat mi 72 saat mi bilemiyorum :) içiniz az da olsa rahatladıysa sevindim.
Soran+1 yıl😊😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılHey allahım madem işi bilmiyorsunuz ne diye ilişkiye giriyorsunuz? Herzaman hamile kalma riski var keşke korunsaydiniz cinsel hastalıkta bulaşabilir ama kendi düşen ağlamaz
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılAlakası yok sperm spermdir bosaldiysa kendini kolla
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
63Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKalınır sadece çok azıcık ihtimalini azaltmışsın üstte olmakla.
12 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi ilişkiye 30 saat önce girdim. Yarın Ella hap alsam bu ihtimali Dha da düşürrm dimi
- +1 yıl
Yani
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3 günde yenilenir diye birşey yok. Uydurmuş. Yalnız şöyle bir gerçek var ki spermler yaklaşık olarak üç gün yaşarlar. Ayrıca pozisyona bakmaz hamilelik pekte. Ha bazı pozisyonlarda hamilelik riski yüksek ama bunda da kalmazsın demek doğru olmaz. En doğrusu bir doktora git.
10 Yorumla
+1 yılNiye sen o haltı yerken akıllı oluyorsun da adam içine boşaldı diye salak mı oluyor? Nasıl bir zihniyete sahipsiniz ya ☺
22 Yorumla
Soran+1 yılÇok pismanim 😣
- +1 yıl
Geçmiş olsun
+1 yılErkek arkadaşın biraz mal galiba. Kaç yıldır bu işin içindeyim hiç öyle bir şey duymadım. Hatta bırak bir gün önceyi 10 dakika önce 5 kere boşalsa gene hamile kalma ihtimalin var.
20 Yorumlahamile kolay kolay kalınmaz öyle fakat sen yinede bir ella hap al :) gecmis olsun arkadasım
114 Yorumla
Soran+1 yılSaolun 😕
Soran+1 yılEvet ayağa kalkınca aktı. Hapı alamazsam eğer hamile kalir miyim 😣
Soran+1 yıl72 saat olmadı Dha. En Son 2 buçuk veya 3 hafta once adet oldum
Soran+1 yılDün girdik. Bugün almaya caliscam ona uğraşıyorum
Soran+1 yılAyrilcam ya şu meseleyi bir atlatiyim
Soran+1 yılAynen ya nefret ettim kendisinden. Hap almazsam hamile kalma riskm var mı yani
Soran+1 yılAnladım 😣 teşekkür ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılVarya resmen kahkaha attım :)) ne zaman oldu bu? 1 günden fazla geçmediyse git ertesi gün hapı al hemen. Bir dahada korunmasız yapma. Bak saf olmayın spermin tek bir damlası bile seni her pozisyonda hamile bırakabilir
13 Yorumla
Soran+1 yılHap aldrcam bakalım. Umarım skinti çıkmaz. Salakla yapınca böyle oluyor mk
Cevap sahibi+1 yılDikkatli ol bir dahakine korun
Soran+1 yılBidaha bu salkla böyle bir işe kalkisir miyim acaba
Kalabilirsin oyle bisi yok her dakika sperm var ama yogunluk degisken. Ertesi gun hapi alabilirsin ilk 72 saatte etkili. Ama kurtaj onermem. Gebe kalirsan dogru nikah dairesine.
00 Yorumlaİçine girdiyse boşaldiysa hamile kalma riskin çok buraya yazana kadar eczaneye git test al kontrol et.
00 Yorumlaertesı gun hapı alman gerekırdı rıskın hala var oyle dısrı aktı dıye ıcınde kalan yoktur degıl ıcınde kalanda vardır ve yumurtaya hucum etmıstır gırebılırse gggggg
05 Yorumla
Soran+1 yılYaaa 😣😣 almaya caliscam da para ayarlamaya çalışıyorum
Soran+1 yıl50 tl dediler
Hamile kalmak o kadar kolay bir iş değil geç bu işleri
02 Yorumla
Soran+1 yılCidden mi. kalmam dimi
+1 yılTrol de olsa sen beni güldürdün ya Allah da seni güldürsün :)
00 YorumlaTek atışta, hemde yokuş aşağı hedefi vuruyorsa helal olsun çocuğa :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. Kalinir da sen kalmazsin nedenmi? Cünkü gönülsüz skstennn cocuk olmaz 😂
00 Yorumla
+1 yılbu soruna net yorum yapabilmem için sana abzı sorular sormam gerek..
02 Yorumla
Soran+1 yılSor sor dinliyorum
- +1 yıl
bazı özel tarihler..
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer yeni olmuşsa ilişki ellaydı sanırım ertesi gün ilacını kullanabilirsin
05 Yorumla
Soran+1 yılDün oldu
Cevap sahibi+1 yılhemen eczaneye git ve al senede 2 defa kullanılır sakın buna aldanıp devamlı yapıpı bu ilacı kullanma hormonları alt üst eder
Soran+1 yılÖf parayi nerden bulucam öf Allah kahretsin ya
Cevap sahibi+1 yılo boku yemeden önce düşüncektin
Soran+1 yılOna aldrcam mecbur. Umarım işe yarar
+1 yılYapmadan önce düşünseydin yaparken sıkıntı yok hamile kalıncamı salak ayağına yatıyonuz
00 Yorumla
+1 yılaltta olduğun pozisyona göre ihtimal düşük ama sıfır değil. önlem almanda fayda var ;)
10 Yorumla
+1 yılSperm girdi ve o dogru sperm ise amuda kalkip yapsada kalirsin
Pozisyon tanimaz00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKim sallamis lan sperm 3 gunde 1 yenileniyor diye trol değilsen hamilesin gecmis olsun pozisyonda farketmez bu arada akti bilmem sildim hikayesini geç
01 Yorumla- +1 yıl
guzel ozetlemıssın
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Asıl öyle hamile kalırsın. Spermler yenilenmiş içine de boşalmış. Kolla kendini
00 Yorumla
+1 yılgeçmiş olsun kızım icine boşaldıysa kesin hamilesindir
00 Yorumla
+1 yıliçinden geri aksa da her zaman risk var dikkatli ol
00 Yorumla
+1 yılTamamı boşaldımı içine adetinden kaç gün sonra girdiniz
016 Yorumla
Soran+1 yılAdetim den 2 veya 3 hafta sonra girdik
- +1 yıl
Yumurtlama dönemi ise
- +1 yıl
Geri ne kadar aktı
Soran+1 yılÇoğu aktı iste
- +1 yıl
İyice yıkadınmı
Soran+1 yılYok sildim ve idrarimi yaptım direk
- +1 yıl
Kaç gün oldu
Soran+1 yılDün oldu dha
- +1 yıl
Ertesi gün hapı içseydin
- +1 yıl
Zaten ilk boşalma anında gitmiş olabilir
Soran+1 yılPara bulursam icicem
- +1 yıl
Nasıl yani
Soran+1 yılElla hap alamıyorum Şu an parayi çözemedim
- +1 yıl
Çokmu pahalı ki
Soran+1 yıl50 liraymis. Yarın alıcam inş
- +1 yıl
Geç kalmış olma
Ben Haydar Dümen kızım hücreleri içine çekmişsin almışsın sahiplenmişsin bunun çaresine şimdiden bak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHap at kendinde degisiklik hissediyor musun geri zekali svdin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 528 cevap paylaştı. Salak iste seninde ne isin var salaklarla
10 YorumlaHayırlı olsun bebeğin ismini düşünün
10 Yorumla
+1 yılSansin yok kalmissindir bile g. o
00 YorumlaHamile kalma olasılığın yüksek.
00 Yorumla
+1 yılUstu altı yok kalirsin
00 Yorumla
+1 yılsaçmalamıs arkadaşın ertesi gün hapı almadınız mı
00 Yorumla
+1 yılB*okta cıkarabilir yani
Güvenmiyorumda10 YorumlaKalabilirsin. Belli olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenirsiniz umarim... :)
01 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk istemiyorum ki. EEvlenmek te istemiyorum 😣
Gizli Üye(36-45)+1 yılen son ne zaman adet oldun?
035 Yorumla
Soran+1 yıl2 bucuk 3 hafta once
Cevap sahibi+1 yıl15. Gununu gectiysen hamilelik oranin dusuyor. Bibde sen ustteysen ihtimal daha da azaliyor. Ama illa bir ihtimal var. Ertesi gun hapi kullan diyecem ama iliskiye ne zaman girdiniz?
Soran+1 yılDün girdik
Cevap sahibi+1 yılhemen eczaneye uğra ve ertesi gün hapı al. yani ben pek ihtimal vermiyorum. sonuçta eşimle 3 ay korunmadan ilişkiye girdik de öyle hamile kaldı. sende de spermler geri akmış sonuçta. ama yine de işi garantiye almak lazım. %5 ihtimal bile mide bulandırır.
Soran+1 yılAy ben agliycam şimdi ck kötüyüm parayi buluyumda alıcam hapı inş
Cevap sahibi+1 yılyaa ilişkiye girerken erkeğe güvenme. korunmadan da asla yapma. şanslısın ki üstteymişsin. ihtimalin düşük, iyi yönünden bak. parayı da bugün bulmaya bak.
Soran+1 yılAyarlamaya çalışıyorm inş bulurum çok korkuyorum ya 😣
Cevap sahibi+1 yılkorkma o kadar yaa. hemen çektin mi kendini o anda? çektiysen iyi.
Soran+1 yılÇektim aktı zaten
Cevap sahibi+1 yılbaya düşük ihtimal yaa korkma. arkadaşındaki cesarete hayran kaldım.
Cevap sahibi+1 yılyaa bir de aşağıdaki herkesin yorumuna takılma. bilip bilmeden yazanlar var.
Soran+1 yılO salagn cesaretine bende hayran kaldım. Ama bitti bidaha asla Olmaz onunla. Ben hapı alamazda hamile kalırsam bittim
Cevap sahibi+1 yıldaha önceleri de korunmuyor muydunuz? nasıl bu hataya düştünüz :( yargılamak için sormuyorum. merak sadece
Soran+1 yılİlk defa ilişkiye girdik bununla
Cevap sahibi+1 yılIlk iliski mutlaka korunmaliydi. Spontane gelisti galiba olaylar?
Soran+1 yılYok ya ben onu uyardim korunalim dedim ya da prezervatif al dedim bir bok almamış
Cevap sahibi+1 yılNeyse. Ozel olcak da o spermin sicaklgni cok icerde hissetmedin dmi
Soran+1 yılYok hissetmedim
Cevap sahibi+1 yıltamam ya rahat ol. Daha da takilma onla. Beceriksiz herif
Soran+1 yılAman ne takılcam uzak olsun
Cevap sahibi+1 yılHap alabildin mi
Soran+1 yılYarın alıcam inş
Cevap sahibi+1 yıltamam. 3 gunde 1 sperm yenileme yoktur. Hamile kalmak icin 1 gun bekleyip diger gun iliski tavsiye edilir. Cocuk 1 gun once bosalmissa iliski gununuzde speem kalitesi dusuktur. Daha da rahatlaman icin dedm
Soran+1 yılİlişkiye girmeden 1 buçuk gün önce mast yaptığını söyledi. Yani riskim az dimi
Cevap sahibi+1 yılEvet bu da azaltan bir etken. Yarin al bakalim hapi. Adetine de 10 gun filan var sanirim. Adet olup rahata erersin. Ask var miydi aranizda. bir anda silip atabilcek misin
Soran+1 yılYa evlenmek istiyoduk aslında ama ben sevmedgmi anladım. Yani şu meseleyi bir atlatiyim ayrilcam
Cevap sahibi+1 yılHadi bakalim gecmis olsun. Bu hap adet gunlerini de etkilicek diye biliyorm. Gunumde olmadim diye panik de yapma
Soran+1 yılAcaba hapı hiç icmesem mi
Cevap sahibi+1 yılSen ic yine de olsun
Cevap sahibi+1 yılnaptın. son durum ne
Soran+1 yılBekliyorum parayi
Cevap sahibi+1 yılkaç liraymış ki
Soran+1 yıl50 tl. İçtim bugun
Cevap sahibi+1 yılGecmis olsun diyelim. Gununde adet olursun da stres yasamazsin daha fazla insallah
Soran+1 yılİnşallah çok teşekkür ederim derdimi dinlediğin için 😊
Belli olmaz zevk suyundan bile kalınıyorsa
10 YorumlaDüşük ihtimal
18 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi
Soran+1 yılAğladım bile 😣 çok korkuyorum
Soran+1 yılHerkes hamile kalcan diyince panik yaptım. Gerçekten kalmam dimi 😣
Soran+1 yılRahatszlgm yok şükür. Aliyim ben yinede içim rahat etsin. Çok teşekkür ederim yardimin için 😊
Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Kalabilirsin keşke ertesi gün hapı alsaydin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılAdetine kaç gün vardı?
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 375 cevap paylaştı. hahahhahah. süper miş. kalırsın üzgünüm.
00 YorumlaSpermler hep yenilenir.
00 Yorumlakadının üstte olduğu pozisyona biterim ben
00 Yorumlabence bebek arabası felan bakmaya başla şimdiden
10 Yorumlaİhtimal dusukte olsa var sonucta
04 Yorumla
Soran+1 yılOff 😕
Soran+1 yılYa kaç kere uyardim içime bosalma diye. prezervatif al dedim onuda almamış ök*z
Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı. Kalabilirsin seninki baya bir sallamış
00 YorumlaIhtimal. dusuk ama olabilir
00 Yorumla
+1 yılRisk var, seni keklemiş
00 Yorumla
+1 yıliçinde boşaldıysa kalır
00 Yorumla
+1 yılSperm girdiyse kalırsın.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. hadi bakalım ateisler bunuda açıklayın
00 YorumlaSürtünerek hamile kalanlar var yahu burada 😄
00 Yorumla
+1 yılarkadaşın kandırmış seni
00 Yorumla
+1 yılBuldun...
Buldunnnnn...
Buldunnnnnn...00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılrisk var. arkadasın sallamış kafadan
00 YorumlaErkek arkadaşın bilirkişi mübarek:)
00 Yorumlaİyi yalancıymış :) bir şeyine sahip çıkamadımı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHep bu soruları soran bence aynı salak troliçe
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılkalınır ama zor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKalabilirsin. Boşaldığı sıvıda hala sperm olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence hamilesin
10 Yorumla- Devamını Gör (16)
Devamını Gör(61)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi