Bakireyim ama şuana kadar internetten bir çok kişiyle camda ve sesli bir çok kez sanal yaptım. Bunu ileride eşiniz/sevgiliniz size söylese sorun eder misiniz?
Cevabın nedir?
+1 yılSoylemene gerek bile yok ki o sahis kim bilir kac kizla yatti bide kim bilir kacinin bekaretini alip kendisiyle gurur duydu. Zar yerinde duruyosa bakiresindir aksini soleyen erkeklere gul gec cunku onlar icinde zar onemli zar yerindeyse sen anal yapmis ol baska bisey yapmis ol yine kaldirirlar bizim insanlarimiz biraz zar kafali
13 Yorumla- +1 yıl
@kıvılcım5 malesef kimse hakettigini yasayamiyor
Soran+1 yılBen burada sormamdani amacım söylemeliyim söylememeliyim değil görüşleri düşünceleri merak ettim diğer söylediklerenedr katılıyorum
En İyi Cevaplar
Çok saçma. Ha sesli görüntülü ha adamla gitmiş yapmışsın yani..
01 Yorumla
Soran+1 yılAy ben merak ediyorum senin gibi kızları hiç okşamıyor musunuz
- Cinsel Yaşam konusunda 873 cevap paylaştı.
+1 yılNormal şartlar altında tek derdi zar olan büyük bir çoğunluğun bunu dert etmemesi gerekir. Namusu kadınların bacaklarının arasında değil de beyninde ve ruhunda arayanlar içinse sıkıntı olacağını sanıyorum.
Özetle %70-80 gibi bir çoğunluk için sorun olmaz zar sağlamsa. Camden ve telefondan yiyişmeye devam :D52 Yorumla
Soran+1 yılYeni çıktı bu ruhu orspu meselesidr benimde hormanlarım var benimde zevk uyandırıcı bölgelerim var ve herkesin kendini tatmin etmeye hakkı var napayım kilit mi vurayım
- +1 yıl
Yok aslında yeni çıkmadı, hep vardı. Erkeklerin bir kısmı zarla kafayı bozmuşken bir kısmı da ruh ve beyinde orspuluk olup olmadığına kafayı takmıştır.
Ha benim fikrimi soruyorsan, istediğinle istediğin şekilde seviş derim.
+1 yılNeden bana özelini açıyor ki... Hadi diyelim ki açtı söyledi ben varken yapmıyorsa sorun etmem benden öncesi öncedir beni ilgilendirmez bir kadını hayatına sokuyorsan günahıyla sevabıyla sokacaksın öyle kendi istediğin şekle çevirmeye çalışmayacaksın...
02 Yorumla
Soran+1 yılSöylememem en mantıklısı görüşlere göre teşekkürler benim sormamdaki amaçta daha çok düşüncelerinizi merak ettiğimden
- +1 yıl
O senin bileceğin bir durum...
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
92Cevap
şöyle bir durum var cinsiyet kadında olsa sonuçta bir insan. Her insanın istekleri oluyor. Bunu erkekler yapınca gurur duyulası bişey oluyorda kadın yapınca namussuzmu oluyor. Eski Zihniyetlerinizi bir kenara bırakın. Her insannın geçmişinde böyle ufak tefek şeyler olmuştur. Anlayış lazım
10 Yorumla
+1 yılmarifetmiş gibi söylenmese daha iyi hem kendi hem ilişkisi için kim ne yaşadıysa bırakmalı ardında ileriye bakmalı ona göre davranmalı baştan uyarırım bundan öncesini karıştırmadan eşip deşmeden bundan sonrası için yaşamalısın derim buna rağmen söylerse ağzına afedersin ederim yani
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen ederim... Ben bakir erkeğim hiç bir kıza edep yerlerimi gösterdim hic bir kızla cinsellik yaşamadım hic bir kızın elini bile tutmadım... birgün evlenirsem evleneceğim kızın yüzüne bakabilmek için nefsimi tutuyorum... böyle biri benden uzak dursun... .. Sende böyle şeyleri Burak
00 Yorumlabende şu sanal olayını anlamadım, çocukça işlere benziyor, yahu seks dediğin şey penisin vajinaya girmesidir, bunun sanalı nasıl oluyor, yokluktanmı üretiyorsunuz böyle şeyleri
13 Yorumla
Soran+1 yılAynen yokluktan neyini düşünüyon bu kadar
Soran+1 yılBanada o çok sade geliyor azdıracak bir şey olmuyor inlememi duyması adamın beni daha çok zevke getiriyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılsorun etmem benden önce yapmış etmiş derim. Çünkü aynısını bende yapıyorum. Hayatına ben girdikten sonra böyle birşeyin olmasına müsade etmem ve yeterince her koşulda tatmin ederim. Yanyana kaldığımız durumları saymıyorum bile. Bakire olsun olmasın fark etmiyor en zararsız bir biçimde işlem tamamdır :)
02 Yorumla
Soran+1 yılBöyle zihniyetlere ihtiyacımız var 👍🏻
Cevap sahibi+1 yılTesekkur ederimm ☺️☺️ zamaninda ben yapmissam sende yapmissindir canim bunda yanlis bisey gormuyorum. Hormonlar artmistir simdi oldugu gibi ver coskuyu sonrasi bilinmez ;)
Şu bakireliğin zardan ibaret olduğunu sananlar var, ruhun böyleyken sen kendini bakire felan boşuna sayma.
06 Yorumla
Soran+1 yılBenim için bakirelik zardan ibaret Fazlada bir önemi yok kadınlarında isteklerini olabileceğini unutmayın erkeklere her şey mübah filan değil gözünle bile tatmin olan erkekler gelipte bana burada ahkam kesmesin
Soran+1 yılOda benim tercihim seni ilgilendirmez
- +1 yıl
Dul kadınla evlen o zaman kanka sen
- +1 yıl
Kanka bu zamanda temiz kız bulmak harbi zor çok korkuyorum evlenmekten
+1 yılBen sırf bu konu yüzünden kafayı yemek üzereyim umarım ilerde sorun etmezler
27 Yorumla
Soran+1 yılNeden kafayı yemek üzeresinki
- +1 yıl
Hiç yasamamis olmak isterdim bakire değilmiş gibi hissettiriyo çok can yakıcı
- +1 yıl
- +1 yıl
hayır etmem sonucta tatmın olması gereklı ve eskıden yapılan bısı neden benı rahatsız etsın sanal cok dogal bısı
10 YorumlaBedeni bakire ruhu kirli insanlar. Kız erkek ayırt etmiyorum. Ben sorun ederdim.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılbanada mesaj ata sanal hastasıyım bende cok kez yaptım ama hep aynı kısı olunca heyecan azalıyor farklı kısılerle daha eglencelı oluyor
00 Yorumla
+1 yılHerkes tercihlerini yaşar. Kimseyi alakadar etmezzzzz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıleyvah eyvah.. internette desenize sizin videolar dolaşıyor artık.. :) :) çekim 1 - çekim 2 diye.. :)
00 Yorumla Candır kizlar ama hep gelip gecici iki uc muhabbetten sonra gidiyorlar. Ben istiyorumki hem arkadaslik yapalim hemde seks konusalim. Uzun suren samimi guzel nuhabbetlerimjz olsun ama hic denk gelmedi oyle biri
05 Yorumla
Soran+1 yılNe gerek var arkadaşlığa tanımaya boşal git sıradaki benim anlayışım
Soran+1 yılYok birden fazla yaptığım insanda olmuştur
sanal seks birbirini seven ve kısa süreli ayrılık yaşayan çiftler arasında olabilir. arada güçlü bağ vardır ama birbirini tanımayan tipler arasındaki sanal saçmalık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılneden sorun edeyim :) eşim/ sevgilim dediğim insanın bedeni bakire ama ruhu fahişe çıkmış ne olacak amaaan :D
10 Yorumla
+1 yılGercek iliskiden uzak durmak icin kendini bu sekilde tatmin etmeye o kadar kotu gozle bakmiyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılYani en azından sevdiğim adama bir yerden saygı gösteriyorum😂
- +1 yıl
Yani istesen yapacak birini kolayca bulabilirsin. Ama onun yerine bu sekilde kendini durduruyorsun hani biz erkekler elimizde olsa kiz birakmayiz memlekette gelip simdi seni kotulemek 2 yuzluluk olur bu davranisindan dolayi
+1 yılolumlu gelin beraber yapalım ksklskjl geniş biri değilim ama sevgilim hata yapıp düştüyse o duruma yani 1 hadi en fazla 2 3. olduysa o işi mikerler hacıı
00 Yorumla
+1 yılhala kendini bakire mi sayıyorsun ruhun kaşar olmuş senin kusura bakma.)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinselliğin günah olması, bekaret korkusu, aile baskusı yüzünden, bir çok kız cinselliği bu şekilde yaşıyor. Bende yapıyorum arasıra..
01 Yorumla- +1 yıl
Yaş araligin doğru mu
+1 yılBende istiyorum ve yaptım ama buradan konuşarak yaptım süper oluyor istermisin şu an istekliysen yapalım
00 YorumlaSanal seks bence p*rno izlemek gibi birşey. Bana göre bir fantazi hiç tanımadığın biriyle zevkli dakikalar yaşıyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Ben varken gerek yok yeterince doyuruyorum ama merak ettim vs derse sorun etmem
02 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim olduğunda yapmıçadım hiç geçmişten bahsediyorum
ileride eşine söyleme kısmını geçelim, kesinlikle söylenmemesi gereken birşey. ama sanal seks olmazsa olmazım :P
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen de bakirim. Ama nedense hiç bir şekilde sanal seks yapmak nasip olmadı bana.
Deneyelim mi birlikte.02 Yorumla
Soran+1 yılBakir erkekleri sevmiyorum ben
Cevap sahibi+1 yılneden :/
bilişim çağındayız söylemese bile şüpheenir insan. söyleyince en azından dürüstlüğünden emin olurum.
00 YorumlaBende bazen ister istemez kızların kalçasına falan bakıyorum. Kendimi kötü hissediyorum sonra. Bende bundan utanıyorum. İtiraf ediyim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben yapmadım kimseyle bişey oda yapmasın bir zahmet
00 YorumlaBen de bir cok defa farkli kisilerle sanal seks yaptim evlendigimde esime soylemeyi dusunmuyorum
00 YorumlaEsin olacak kişiye Söyleme derim sonra sana karşı hisleri değişe bilir belli olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. ne yapıyorsan yap ama elin olacak adama anlatıp kafasını karıştırma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsesli guzel oluyo erkegin seside guzelse :p
64 Yorumla- +1 yıl
olmazmı hiç
Gizli Üye(30-35)+1 yıleğer ifşa gibi bir ihtimalin yoksa yani yaptığın konuşmalar fake hesaplarındansa ya da fotolarda filan yüzün görünmüyorsa ASLA AMA ASLA SÖYLEME
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılçünkü kesin o da yapmıştır hiç tatsızlığa gerek yok
bende çok yaptım ama camda hiç olmadı hep yazışarak istersen deneyelim mi
00 YorumlaNeden gizlisin ki boyle kizlar cok ama bize pek denk gelmiyor
00 Yorumla
+1 yılDoğru değil.. Yani farkı yok bence normal sevişmeden bile
00 Yorumlabazen ben de sanal yapıyorum o yüzden bunu sorun edemem.. ama kamera açmışsa sıkıntı...
00 Yorumla
+1 yılBen de yapıyorum. bakirim. ilişkiye girmekten iyidir.. kafa dengi biri olursa yine yaparım
00 Yorumla
+1 yılBende yapıyorum ama eşime söylemem tabiki.. Sende söyleme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılYani herkes kendine bişey diyemem
20 Yorumla
+1 yılsen bakire değilsin ki.
26 Yorumla
Soran+1 yılBenim için bakirelik zar demek zar duruyor ve ben bakireyim
- +1 yıl
sen bakire değilsin arkadaşım bekaretin hiç bir öenemi yok ama bakire değilsin anla bunu
Soran+1 yılTamam değilim sakin ol şampiyon😔
- +1 yıl
benim için sorun yok sen ne kedini ne başkasını kandırma yeter..
Soran+1 yılSen evleneceğin kadına mı saklıyon kendini çük beyinli😂
- +1 yıl
ne kendimi saklarım ne de kimseden böyle bir beklentim olu evlilik de umrumda değil.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYok canim sorun edermiyiz.. bey ben sanal seks yaptım sorun olurmu hic 😂😂😂
00 YorumlaEderim galiba kıskanırım daha doğrusu
20 YorumlaGerçeğe dönüştürmeyi düşünüyorum..
00 YorumlaBedenin bakire ruhun...
00 YorumlaVideon yakinda dagilir bas bas
00 Yorumlaböyle biri bir bana mı denk gelmiyo ya
00 YorumlaSöylemesi hoş olmaz bazı şeyler gizli kalmalı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmem böyle bir kızla.
41 Yorumla- +1 yıl
Evlenmezsinde sen hiç mi bişey yasamadin kızlarla
+1 yılbide bakireyim diyon tüh sana nomıssız
121 Yorumla- +1 yıl
Namussuz olmak ne alaka
- +1 yıl
@Slaughterphantom liseliler bilmez
- +1 yıl
@Slaughterphantom polis abi haklı, nomıssız
Soran+1 yılSende çelik donla geziyon zaten
- +1 yıl
@xxbosvergitsin bize namussuz diyosunuz da siz çok mu namuslusunuz
- +1 yıl
@Slaughterphantom selin gene geldi ben gidiyorum
- +1 yıl
Selin mi?
- +1 yıl
@Slaughterphantom selin kim büşra?
- +1 yıl
Selin gene geldi ben gidiyorum dedin?
- +1 yıl
Evet çok namusluyum
- +1 yıl
@Slaughterphantom kim dedi büşra ben öyle bişi demedim uyduruyosun
- +1 yıl
@xxbosvergitsin tamam o zaman kendine göre bulursun kız
- +1 yıl
Yukarı çık oku mesajları
- +1 yıl
@Slaughterphantom büşra gene bana asılıyosun var ya
- +1 yıl
Ne asilmasi ya ne diyon olm sen manyakmisin?
- +1 yıl
@Slaughterphantom sus hep peşimdesin
- +1 yıl
@MadeinChin manyak lan bu
- +1 yıl
@Slaughterphantom büşra aşkım cocukların önünde kavga etmeyelim mutfaga gel
- +1 yıl
@MadeinChin şimdi soversem gine kapanır hesap dimi
- +1 yıl
aynen engel bas gitsin gavatlarla ugrasma ya
- +1 yıl
@MadeinChin hadi kardeş sen ananın yanına
et ete değince unutursun onları
10 Yorumla
+1 yılahh olsa da birisi yapsak 😛
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı. söylemeye... yemez ki :D
00 Yorumla
+1 yılHosuma gider. Boylece benim farkimi gorebilir.
00 Yorumlabana gelseydin sanala gerek kalmazdı derdim :D
00 Yorumla
+1 yılSöyleyecek kadar salaksa kovarım
01 Yorumla
Soran+1 yılAdfssf😂😂
+1 yılsanal seks yapan kızlar olduklarını.
00 YorumlaHiç yapmadım o yüzden bilemem ne diyeceğimi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Gereksiz birşey ve saçmalık
10 YorumlaSanal seks yapan kadınlar candır <3
00 YorumlaBilmem ama yapmasını istemezdim
00 Yorumla- Devamını Gör (46)
Devamını Gör(91)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri