Çok istiyorum onu çok azdırıyo beni ya telden yapıyoruz ama buluştugumuzdada yapıcaz aynı şehirdeyiz sevgili değiliz oda beni çok istiyor ben ilk defa bu tür seyleri yasıyorum beni cok heycanlandırıyor bakireyim ama o almak istemiyo gibi sizcede öylemidir konuşmalarına bakarsanız. Ama ailem duyar diye çok korkuyorum zaten babamda yok ailem duyarsa yüzlerine bakamam beni öldürürler konusmamaya karar verdim ne demeliyim ona?
İnanlar karşısındakini beğenebilir, arzulayabilir. Ancak unutmamak gerek, karşısındaki izin verdiği kadar ileri gidebilir. Dınırlarını çizdiği kadar ilerleyebilir.
Aranızdaki çekimi belirtmişsiniz. Ancak şu da var, biri ile aranızda çekim olması, bir şey yaşayacağınız anlamına gelmez. Bunu ona da belirtebilirsin.
Bir şey yaşamak istemiyorsan, belirt. Zaten sen izin vermediğin sürece de bir şeyler yaşanmayacaktır.
Kendi kararını verebilecek, mantıklı düşünebilecek yaştasın. İstediğini yaşayıp yaşamamaya da yine sen karar vereceksin.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Telden yapıyoruz zaten ama ben konusmamaya karar verdim. Ne demeliyim ona?
Bunlar tipik erkek taktikleri. Seni anlıyormuş gibi yaparak ve diğer taraftan tahrik etmeye çalışarak ikna egmeye çalışıyor. Unutma seni arzulaması, sevdiği anlamına gelmez, senin gizli görüntülerini çekip ifşa ederse, ne yapabilirsin? ya da herhangi bir hatada, bu çocuk durumu olsa, seni tanımaz. Şimdi sorsan, ne yalanlar dizer, bence aileni arzularından daha önde tut, çünkü başına birşey gelirse, ailen yanında olur ama bu çocuk asla.
Rica ederim. Hayat senin hayatın, kimse senin kadar ona değer vermez, lütfen onu kimseye harcatma, bu dünya, bu dünya, her figüranın kendi başrolünü oynadığı bir sahneyse, adı yaşam olan rolünü kendin için iyi oyna. Zira kendinden fazla değer verdiklerin, senin filminde sadece bir figürandır, bu yaşlarda.
Bu konu tamamen senin bileceğin bir şey. Beden senin bedenin. Hayat senin hayatın. Kimseye laf düşmez. Eğer kendini hazır hissediyorsan yap. Ama eğer kendini hazır hissetmiyorsan, yaşadıklarına sahip çıkabilecek bir durumda değilsen yapma. Hazır olduğunu hissettiğin ana kadar bekle. Bunu da açık ve net bir şekilde arkadaşına söyleyebilirsin. Sana değer veriyorsa kararına saygı gösterecektir.
Onun ne yapacağı veya ne istediği değil, senin ne istediğin önemli... Ne yapmak istiyorsan, ne kadar ileri gitmek istiyorsan bunu sen belirle... Sınırlarını koy ve sınırların ötesine geçmesine izin verme... Ne bu ilişkin ne de bundan sonraki ilişkilerinde her zaman sınırı sen belirle ve kimsenin sınırlarını aşmasına izin verme...
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ama teldende olsa ailemden biri öğrenirse yüzlerine bakamamki
Şuana kadar hiç bir kızı bozmadım bu saatten sonra da bozmam. çok dirayetliyimdir o konuda belki arkadaşında öyledir. Dikkat et derim. sevişeyim derken sakın sonu kötü lacak şeyler yapmayın...
ayıp lan baban okutup büyütüyo adam it gibi sabahdan aksama kadar cabalıyo hayırlı namuslu temız evlat yetıstırmek ıcın ama snn bu yaptıgına bak pekı ılerde ne olcak evlendıgın zaman baban mıllete ne dıcek yazık degıl mı o adama
sus numara yapma bana gram üzülseydın o adama laık bır evlat olurdun olum babanız yok aileyi sizin idare etmeniz lazım mılletı kendınıze güldürmeyin her zaman dik durun okuyun meslek sahibi olun mılletın karsısına cıkın kı mıllet babanızın nasıl evlat yetısdıgını görsün
En İyi Cevaplar