Nedense benim aklıma geliyor iki güne bir bazen her gün, sabahları falan.
Böyle bir şey var mı gerçekten?
Böyle bir şey var mı gerçekten?
Şişman değil toplularda mutluluk hormonu biraz fazla salgılanır bununla beraber sevişme isteği de beraberinde gelir.
Toplu kadınlarla sevişmek hem çok daha ateşli hemde çok daha zevk veriyor. zayıfg biri mile vücudunuz çarpıştığında kemikler bir birine carpıyor ve her iki tarafada acı veriyor ama toplu vücutlar çarpıştığında yumşacık bir sıcaklık ve zevk dalgası yayılıyor her iki vücudun da ruhlarına mutlulk bu bence
Bildiklerim hep ateşliydi :) Sende balık etli kilolumusun?
Şişmanim
Boy ve kilonu söyler misin? Bakire misin bilmiyorum ama şişmanların kiloluların yatak hali çok tatlı oluyor.
1.55 80
Tam eski sevgilim gibisin. Boy kilo ve ateşlilik... peki şişmanlar yatakta nasıl birini ister?
Bilmem ben bir erkeği sadece seks yönüyle hiç dusunmedim
Bende kızları ilk bakışta güzellik derecesinle tartıyorum yatakta şöylemidir böyle midir demiyorum ama yine de insanın bir isteği olur
Beni mahrumda birakmasin abartmasinda
onu yapamayan da erkeğim demesin canım. Adet düzensizliğin var sanırım?
Evet malesef
Cinsel ilişkiyi düzenli yaşadığında düzeliyor biliyosun dimi
Vallahi mi
Evet tabikii. Test edildi onaylandı. Yanlış anlamazsan özelden de yazabilirsin
Yok ya burası iyi
İyi bari evlenince çocuğum olacak mı derdine biraz olsun dusmem
Eski sevgilimde 155 boyunda 80-85 aradindaydi. Onunda adeti duzensizdi. Ayri şehirlerdeydik okul nedeniyle. Yanıma geldiğinde ya da ben yanına gittiğimde günde 3-4 defa yapardık 1-2 hafta boyunca. Sonra yine dönerdik okullarımıza. Ve adeti düzeliyordu yanımda da denk gelmişti hatta o zamanlar ilişkiye girememiştik kudurmuştuk sürekli yüzeysel sevişmiştik. Belki çocuk tedavisi görebilirsin. Eski kız arkadaşımda öyle bir durum vardı.
Kısmet artık 😊😊
Aynen öyle :) evlilik düşünmüyomusun :)
Dusunuyorum ama hem adayim yok hemde calismiyorum daha
Bizde atanmadan evlenmek yasak
Nereye atanacaksım peki? Bende evlilik düşünüyorum bakalım hayırlısı birini bulursak olacak :)
Bakalım kısmet nereye olursa açıklamasında kadrolar önce
Sen ne okumuştum ne iş yapiyon
Deniz ve liman işletme okudum istanbuşda özel denizcilik firmasında gemi acenteliği yapıyorum
Hm kolay gelsin işlerinde
Sağolasınn. Sen nerede yaşıyorsun. Bu arada ismim sermet senin ismin nedir?
Ben balık etliyim sevgilim bana surekli söyler cok isteklisin diye
Bunun şişmanlıkla zayıflıkla alakalı olduğunu sanmıyorum.
Cevap
59Cevap
Evet kendi yaşadığım ilişkiden söylüyorum, doymak bilmiyor ve beni mutlu etmeyi çok istiyordu, bitsin istemiyor sürekli ama sürekli sürsün istiyor, içine girdiğimde gerçekten de vücudu alev alev yanıyordu ilişki boyunca
Benimki de hep sıcak dışından hissedebiliyorum
Yazabilir misin?
Hayır ya bunun kiloyla bir alakası yok. İçten gelen birşey. Bu kadar sık olması seni rahatsız mı ediyor?
Bekar olunca biraz
Sonuçta giderebilecegim bir helalim yok
Evli olsaydın değişirmiydi yani?
Hem ne olmuş evli değilsen, giderebileceğin eşin yoksa? Elin ne güne duruyor 😀
Bu kadar sık olması seni rahatsız ediyorsa az ama kaliteli masturbasyon yap. Öyle 10 dakikada bitirme işi. Geldiğinde dizlerin titresin, nefesin kesilsin. Birşeyleri dorukta yaşayınca 3-4 gün gelmez aklına. Ki bu da normal sıfırdır. Nasıl yapacağın hakkında bir fikrin var mı?
Hayır yok
Elde bir yere kadar idare ediyor yaşta gelince mlum zor oluyor
Fantezi dünyanı genişletip farklı şeyler denemeni tavsiye ederim. Ne kadar ileriye gidebileceğini bilmiyorum orası sana kalmış. Masturbasyon süresi ne kadar uzatsa o kadar şiddetli bir boşalma yaşarsın. Yarım saatin sonunda çığlıklarını (abartmıyorum) duyduğum kadınlar oldu. Bakire olman, klitoral orgazmın doruğuna çıkmana engel değil. Düşünce gücü, kelimelerin güçleri ve hissettiklerini hafife alma 😊
tamam 😊
En son ne zaman masturbasyon yaptın? Şuanda bu tür şeylerden bahsetmek seni etkiliyor mu? 😊
Perşembe yaptım
Az biraz
Üzerinden baya zaman geçmiş, vakti gelmedi mi artık? Hazır az biraz etkilenirken daha beterini yapmak sırılsıklam etmek mümkün seni 😊
evet. 3 tane sisman sevgilim oldu ücüylede yattim. yatakta hareket kalibiliyeti ve pozisyona girme sayisi az ve zor oluyor ama cok atesliler. Birde iliski sonunda insan pert oluyor. Zayiflarda 4-5 kizda harcayacagim enerjiyi bir sismanda harciyorum.
Nasıl yani bir kızda harcıyorsun
cok yoruluyorum sismanlarda. en basiti bacaklarini kaldirsam bile agir. Bacak omuiza pozisyonunda fazla sürdüremiyorum hem onlar devam edemiyor cünkü bacak kalin olunca mideye baski yapiyor nefesleri daraliyor, banada agirlik binince hareket zorlugu yasiyordum.
Birde cok asiri terliyorlar, resmen yatak su icinde kaliyor.
Güzel kilo verebilirler öyleyse seksle
hic verdiklerini görmedim, aksine se x ten sonra daha cok yemek yiyorlar. Birde doggy pozisoynuna girmek cok zor oluyor. Kalca cok büyük olunca derin vadilerde sularla bulusmak zor oluyor :D
Hm ben 80 kiloyum benimle zor olur muydu
bilmem görmeden birsey diyemem. basenlerin kalcan ve boyun önemli. Bir sevgilim 90 kiloydu ama boyu uzundu onda cok fazla zorlanmiyordum sadece doggy yaparken zorlaniyordum. Cünkü kalcasi cok büyüktü.
şişman değilde kuvvetli beslenme cinsel dürtü artırır, dert etme her kız %90 hergün orgazm olma ihtycı olur bir kısmı sabreder yapmaz ama %40-50 si, haftada 3-4-5 defa mutlaka yapıyor hekim olarak muayne ettiklerimden biliyorum
Nasıl anlaşılır ki bu muayene de
Kadın doğum uzmanı misiniz
elbette. çok belirgin doneleri var belli eden. hatta sadece bikere anüsten yapmış olan bile anlaşılır
evet D. abi haklı
aşırı şişko galiba tombiş vajina okşanmak istiyordur
Bilmiyorum ama sismanlar bazilari icin daha atesli ve seksi geliyo banada oyle sismanlar daha iyi seks yapilacagindan eminim
Genel olarak düşünmektense senin böyle hissetmen gayet hoş
Şişman ve azgın bir hanımdansa, zayıf ve normal bir hanımı daha evlâ bulurum.
Aynen oyle herşeyiniz fazla hele kutularınız emmeye doyamıyorum kocaman dudakları var opusur gibi emiyorum onları en güzel seks tombulla olur
Sisman değil o balık etli:) asiri sismanlarin zencilerle birlikte olmasi var gerçek görüntü harika zevk aliyordu
Evet çok doğru nedeni ise balı k etli şişman kadınların erkekler tarafından pek tercih edilmemesi bu yüzden diğer kizlarin takibi çok olduğundan şişman kizlarimiz aç kalıyorlar lar seks konusunda
Sanmıyorum sismanlikla ne alakasi olabilir ki ama beni hep tahrik etmiştir :)
bana göre evet.. şişman kadınlar daha iyi seks yapıyor.. bütün sevgililerim şişman..80 kilodan 115 kiloya kadar var
şişman demiyelim balık etli olanlar daha bir tahrik edici tuttuğunda elini dolduracak
Şişmanlar daha ateşli mi olur bilmem ama sen çok ateşlisin 😉
evet nedense hep öyle denk geliyo ya da geröçekten böyle bişi var
Evet tanıştığım şişman ve balıketliler daha azgın daha fantazi sever
daha sınırsız oluyorlar.
şişman demeyelim
dolgun hatunlar daha ateşli
sadece bazı pozisyonlarda zorlanırlar
İki uç pozisyon yeterlidir zaten sekste
Hmm
Şişman bayan ilişkide daha iyi kilolu olmasına rağmen kıvrak ve hareketli bu kilo hareketlerini kısıtlamıyor
alakası yok diyelimki öyle bile olsa tercihim zayıflardan yana
Sanmıyorum kilo ve yapıyla alakalı olmaz herhalde içerden gelen bir Ateş bu😊
sanırım doğru..2 sene önce kilolu bir sevgilim vardı sabah akşam istiyordu resmen...
Şişmanlar çok tatlı sıcak kanlı oluyorlar seks konusunada gelince çok iyiler öyle çok egolu degiller gogusler tombul popo büyük off tadından yenmez
şişmanlara bakan olmadıgı için öyle olurlar. valla parçalarlar. tövbe bismillah ben kaçar
şişmanlar kışın şart
deli gibi seviştiklerim oldu
yatakları
duvarları kırdıklarımız
Neden kışın
@Boksör-25 kadınları mutlu ettikçe güzelleşirler
şişman diye sevmiyek mi sabahlara kadar
hhahahahahah
Şişman kadının östrojeni fazla olur doğrudur.
Bilimsel açıklamasını da buldum sonunda
Balık etli kızlara- erkekler soğuk davrandığı için olabilir..
Sisman cinselligi cagristirir tombul tombul
aynen öyle...
sen onlardan daha istekli
Daha mı ateşli olur bilmem ama ben yatakta şişmanlatır bayılıyorum harika fantazilerim var
Fazla yağlar harekete geçiyor
Çok kiloları ile iyi olmaz ya ıyhhh
kocan yaşayacak onun iliklerini kurutursun
Ne güzel. iste hele de o da en az benim kadar. istekli olursa bizim ev alev alır 😀😀
Yasin 10 yaş daha küçük olsaydı
Hep bir ezme devirme ihtiyacı oluyodur ondandır
sanırım hormonlar daha fazla çalışıyor onlarda
kesinlikle daha ateşliler
hayır aksine sönük olurlar
şişmanlıkla alakası yok hormonlarla alakalı
evet bu konuda tescilledim cok fena bosalttı beni
seks te daha iyi olduklarını duymustum
Ne kadar şişman olduğuna bağlı
Alakası yokya hormonsal bısey
belli degil.. o kişiden kişiye degişir
Şişmanlar zor doyuyor
İyi değil mi bu siz erkeer açısından
İyi ama herzaman değil ☺☺
Hmm
Sanırım çok ateşlisin
Evet dışından hissedebiliyorum sicagini
Dışını bilmemde o sıcak içeriden çok iyi hissedilir ☺
Bunda sizi daha fazla etkiler demi sıcak olması
evett sıcak olması çok önemli bence ıslak ve sıcak olduğunda daha çok etkileniyoruz :D
Hmm.
ateşli bir bayan olarak senin erkekten beklentin nedir
Ben birini sadece seks yönüyle hiç düşünmedim
yani kafandan gecen bir erkek profili yok mu
yoo.
Herkeste var o ya
Şişman mısın?
Evet
İstekli olman çok doğal.
Evet.
isteksiz olman kötü olur normalde.
Karşımdakinin davranışları etkili olur gibime geliyor eğer beni kızdıracak kıracak bir şey söylerse buz gibi olurum hem kendisine hem sekse
kaç kilosun şu an?
80..
boy?
1.55
kilo verebilirsin takıntı yapma bence. sorunun olursa anlatabilirsin.
Sorunum yok aslından
Sağlık problemimde yok sadece. adet düzensizliği ki bu zayiflarda da goruluyor
anladım. kilonu filan takıntı yapma sadece.
Yapmıyorum
Ne alaka.
Yoktur oyle bırsey
Sanmıyorum.
Normal bir durum
Bilemedum
sen isteklisin ondan
Hmm bu iyi birşey o zaman evlenince baya işime yarar
Zannetmiyorum
Bence evet
Yoktur bence
Tombulum benim boyun ve kilon kaç söyle bakalım :)
1.55 80
ver herkez böyle
Seksi seven olur
Sen şişman mısın
Evet
İstekliysen olabilir
İstekliyim
Hmm kaç kilosun
80.
Hmm anladım. Desene şimdi vıcık vıcık :)
Vıcık vıcık değilde sıcak aşırı derece de
Hmm şimdi yalamak isterdim
Kocam olan bakabilir sadece benim tadıma
Zor o zaman o iş 😂
öyle birşey yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar