3.5 sene önce trafik kazası geçirdim. Büyük bir kaza değildi yaralanmadım allaha şükür ama kalça kemiğim zarar gördü 3 ay yattım. Evlenince bacak omuza pozisyonunu yapamam yani. Kalça kemiğini ard arda hareket ettiren ve baskı uygulayan pozisyonları yapamam daha doğrusu. Kucakta pozisyonu da dahil buna. Benim için çok sakıncalı. Kafama takıyorum açıkçası evlenince bu sorun olur mu diye.. bu gibi pozisyonları yapamamamiz eşim için sorun olur mu sizce siz ne düşünürdünüz? Açık konuşun lütfen uzulmicem, sadece merak ediyorum
Cevabın nedir?
+1 yılVay arkadaş ciddi ciddi insanlar neleri merak ediyorlar burada. Vallahi şaşırıyorum bazen sorular karşısında. Kötü bir soru diye değil enteresan bir soru diye yazdım bunu. Yok abicim olmaz heralde. Eşine anlatırsın durumu., öküz değil anlayışlıysa tabiki nazik davranır. İlla o olacak illa bu olacak diye bir kaidemi var erkekler arasında ben bilmiyorum. Hayır bilen varsa banada açıklasın.
33 Yorumla
Soran+1 yılValla ben takmazdım ama 5 aydır burada takiliyorum bu hale geldim biri diyo bacak omuza biri diyo kucak olmazsa olmaz. Doğal olarak takıyorum bende
- +1 yıl
Yok beyaa. Yok öyle bişi. Sen milletin dediğine ne bakıyorsun. Cinsellik konusunda ne yazıkki Türkiyede çoğunluk şöyleki, süper ten uyumları var çok iyi cinsel birleşmeleri var ama birbirlerine kapalı kutular. Hiç konuşmaz söylemezler. Ben bunlardan hoşlanıyorum , şunları sevmiyorum diye. Konuşmayınca ya şansa mutlu oluyorlar ya da ilerde istekleri tam yerine gelmediği için mutsuz bir cinsel yaşamları oluyor. Bu yüzden çiftler utanmadan konuşacak. ben bunları yapabilirim, bunları yapamam. Sen bunları bana yaparsan mutlu olurum ama sana kalmış. Çünkü cinsellikte zorlama olmaz. Ben oral seviyorum diye partnerimi buna zorlayamam mesela. örnek yani çıkarım yapma benim için hemen.
Yani bunlar şehir efsaneleri. Anlaşıylı bir sevgilin varsa sorun yok. Oyy çok yazdım yine yeter :) - +1 yıl
Eig için çok teşekkür ederim :)
En İyi Cevaplar
+1 yılBen eşin olsam takmam kafama. Çünkü sen eşimsen sana gelecek her türlü zarardan korumaya çalışırım. Sakıncalıysa yapılmamalı. O pozisyonlar dışında bir dünya pozisyon var zararsız. Bence sende takma kafana.
12 Yorumla- +1 yıl
bu arada geçmiş olun demeyi unuttum. Kusura bakma geçmiş olsun :)
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
Ne kadar da saçma bir soru abi sen bacağından da olabilirdin şükretmen gerekirken evlenince ilişkiye girerken eşim kabul edermi vs vs diyorsun ilk başta bir şükretmeyi öğrende öyle bunları söyle.
Allahım yarabbim ya seven insan zaten okadar da bunların üstüne düşmez sonuçta sağlık abi bu ya yazıktır sana şu soruya bak ya okurken ben utandım.22 Yorumla
Soran+1 yılAllaha şükür dedim zaten görmedin heralde. Ayrıca erkeklerde burada 5 cm sorun olur mu 10 cm sorun olur mu tarzı şeyler diyor kimse bisey demiyor. İnsanlar bu durumlarda mantıklari ile düşünemez duygusal düşünür yani benim bunu kafaya takmam çok doğal çünkü ay sonu düğünüm var. Ona utandığım için soramadım burda sordum bende
+1 yılSizi seven biri bunu sorun etmeyecektir.
Sevmiyorsa da üzerinde konusulacak bir mefhum zaten yoktur.
Endişe etmeyin, çok geçmiş olsun... 🌹21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürederim :)
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
55Cevap
Benim de trafik kazasında kalça kemiğim kırılmıştı. Ben de o şekilde yapamam ve çok açamam da hemen ağrır. Çok hafif nazik davranılması gerekiyor
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle.. Ben çok kafama takıyorum bu konuyu evlenince sorun olur mu diye
+1 yılhayır canım bacak omuza olmazsa olmaz bir pozisyon değil. lakin kucak biraz önemli zira. erkeğin dinlendiği pozisyondur.. onun olmaması eşini biraz çabuk yorabilir. he bununda başka pozisyonlar olarak çözümü illaki var\vardır...
17 Yorumla
Soran+1 yılTers misyoner falan var
- +1 yıl
bunu eşinle konuşup pozisyonları sertlik derecesini belirlersiniz.. bunlar problem değil bana göre :)
- +1 yıl
ters misyoner de dediğin gibi kalçanı yorar
Soran+1 yıl@tombik_ozan hayır kalça dediğim et değil kemikten bahsediyorum. Mesela bacak omuza içe çekiliyo baskı oluyo o zararlı o bakimdan
- +1 yıl
bende kemikten bahsettim... belini büktüğün için kuyruk sokumuna kalça kemiğine yük biner
Soran+1 yıl@tombik_ozan yok sorun olmuyo o şekilde :)
- +1 yıl
denemiş ve onaylamışsan sorun yok o zaman
Gizli Üye(30-35)+1 yılAh benim güzelliğim. Masum düşünceli güzel yürekli güzellik. Senin ALLAHına kurban olayım be derdine kurban olayım. Senin yüreğinin güzelliği yeter be satmışım o pozisyonun anasını.
12 Yorumla
Soran+1 yıl:D ciddi mi yazdın bunu
Cevap sahibi+1 yılYemin ederim kelimesi kelimesine yüreğimden geçti. Çok ciddi yazdım inan.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen anal olmazsa olmazı biliyordum, bacak omuza sorun olurmu bilemeyeceğim!
Lan bu neyin kafası, bu soruları ciddimi soruyorsunuz?12 Yorumla
Soran+1 yılEvetkafama taktim
Cevap sahibi+1 yılTakıntılısın!
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni gerçekten seviyorsa bunu sorun yapmaz fakat kalçanın durumu eğer bir gün normal doğum yaptığında daha kötü olmaz mi
11 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz dedi doktor sadece çok baskı uygulama falan dedi. Başka bir sorunu yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılTaktığın şeye bak ya, sanki evlendigin adam dört dörtlük olacak mı sanıyorsun. Belli kıllı olacak sırtı başı istemiyeceksin ama mecbur olacaksın belki şeyi kücük olacak belki erken boşalacak hey gidi heyyyy oda bunu takmaz heralde
10 YorumlaHer erkegin istedigi pozisyonlar ben olsam üzülürüm içim de bir buruk olur
15 Yorumla
Soran+1 yılBiraz açık bir konuşma olucak ama bu açık iyi bir onsevisme ile kapatılamaz mi? Yani kadın onsevismede baya aktifse pozisyonun bir önemi kaliyo mu?
Soran+1 yılTers misyoner de mi kurtarmıyor 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmaz yavrum erkeklerin iki ana temel. pozisyonu misyoner doggy
Doggy de sorun olmazsa mesele değil12 Yorumla
Soran+1 yılYok onda sorun yok da çoğu bacak omuza ve kucağı seviyo burda anladığıma göre , ona gitti kafam
Cevap sahibi+1 yılMesele olmaz sen bunların dediğine bakma
Seven için sen varsındir bunun şekli önemli değildir
Ama evlenecegin insana bu ameliyattan bahset hemde ciddi olmaya eminsen ilk başta
+1 yılErkek tecrübeliyse seni ve kendini her pozisyonda tatmin eder merak etme
10 Yorumlao kadar da sorun olmaz. yani eksik olsun ne olacakki? kimsenin buna takılacağını sanmıyorum.
10 YorumlaSeni seven insan pozisyona göre iş yapmaz misyoner yap dogy yap bunlar yeterli olur seni çok zorlamıcak şekilde diğer pozisyonları sert olmucak şekilde yapılır yani dert etme
10 Yorumla
+1 yılBacağı omza atmadan olmaz :) takılma böyle şeylere diğer sana uygun pozisyonları yaparsınız maksat ana yola çıkmak..
10 Yorumla
+1 yılanlayışlı birine denk gelirsin, sayısız pozisyonu var bu işin kendisini de senide pekala doyuma ulaştırabilir. ama öküzün birine denk gelirsen, işte o zaman yandın...
10 Yorumla
+1 yılAllah akıl fikir versin. Derdine bak. Millet felç oluyor. Şükret haline bacak omuza yapamazmış. Dünyası başına yıkılmış. Derbeder olmuş.
00 Yorumla
+1 yılYahu seni seviyimde istersen seks yapmayalım ayıp ediyorsun kuzu <3
10 Yorumla
+1 yılooo o zaman evlenilmez seninle ne Ian o oklava gibi durucan
06 Yorumla
Soran+1 yılİyi salladın sende 2 pozisyon eksikliği demek oklava gibi yatilmasi anlamına mi geliyo
- +1 yıl
bende omuz bacakcıyım o pozzisyonu yapmazsam zevk alamam
Soran+1 yılBöyle de o zaman oklavalık bir durum yok ortada
- +1 yıl
seninle seks yapılmaz ay oram agrıyor ay buram agrıyor diye ilişkiden sogutursun hele omuz bacaksız seks düsünemiyorum
Soran+1 yılManyak misin bir tarafim ağrıyo mu dedim. Topu topu 2 pozisyon eksikliği ne abarttın. Hayatinin yarisi seks heralde senin şu duruma bak ya
- +1 yıl
Evet seks vazgecilmezim
Cinsel Yaşam konusunda 962 cevap paylaştı. Bence cok daha farkli pozidyonlari yapzbilirsiniz durumende engel var mı ya da hareketkerini kisitliyan engelin ne
02 Yorumla
Soran+1 yılyok allaha şükür engelim yok da kalça kemiğim kırılmaya yakın derecede hasar aldı3 ay yattım geçti ama ufak tefek sakıncalı durumlar var yerde uzun süre çölmelmiş şekilde kalmamalıyım mesela bunun gibi. kalça kemigine baskı uygulamamak ve yormamamk lazım
Hastalık olduktan sonra hiç sorun yok benim için kıyamam ona ben
10 Yorumla
+1 yıleşin bu duruma çözüm bulur rahat ol sen bence iyileşir kalçan
10 Yorumla
+1 yılCanım normal yatarak 5 saat dayan yeter başka birseye gerek yok
10 YorumlaKendi adima kinusursam sizin durumuzda size atak uydururdum israrci ya da bireysel dusunmeye gerek yok
10 YorumlaElli çeşit pozisyon var bir ikisini yapmaz isen sorun olmaz ki
00 YorumlaYa altta olmazsın üstte olursun yatakta yatarken içine girerken poponun altına yastık alırsın rahatlarsın rahatlıkla bacak arası yaparsınız
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,1b cevap paylaştı. Delirdin heralde yapmak zorunda değilsiniz ya anlayışla karşılanırsın
10 YorumlaBence bunun için bir insanın seninle evlenmemesi saçmalık olur
10 Yorumla
+1 yılEşin olacak insan seni seveceği için durumu anlatırsın sorun felan çıkmaz
00 Yorumla
+1 yılya yanlış anlamada buna sen nasıl karar verdin bırakta doktorun sölesin
02 Yorumla
Soran+1 yılBen karar verdim çünkü yapamayacağımı anlıyorum doktor da söyledi zaten baskı uygulamamaya çalış uzun süre çömeli kalma falan diye
- +1 yıl
bak tahminen 20 li yaşlardasın kemiklerin en kuvvetli olduğu yaşlar ne olursa olsun o kemikler eski sağlığına kuvvetine kavuşur yeterki iyi beslen doktor sana onu belli bir süre için söylemiştir
Eşin anlayışla karşılıcaktır. Hatta sen istesen bile sana zarar gelmesin die o istemicektir eminim
10 Yorumla
+1 yılEvlendin de bacak omuzan kaldı hey Allahım milletin derdine bakar mısın Allah ıslah etsin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok be bacak omuza kimse yapmıyo çok zor bir pozisyon sıkma canını birsürü pozisyon var
11 Yorumla- +1 yıl
Ben yapiyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılSağlık bu canım neden sorun olsun? Sana uygun girebilecegin pozisyona girersin mükemmel birde oral yapar yaptırırsan tamam iste
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSanki sağlıklı olanlar herşeyi dört dörtlük yapıyor mu zannediyorsun?
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. bacak omza olmazsa silah omza olur
22 Yorumla
Soran+1 yılO ne demek
+1 yılBuradan yazamam yaz bana herşeyi ayrıntılı konuşalım
00 YorumlaKoyun can derdınde kız bacak omza
Nerelere gidiyoruz _00 YorumlaEvlenmeden önce şöyle hagi pozisyonlarda yapabilecegini
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılNe sıkıntı olacak bişey olmaz korkma bence
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDomalabilecekmisin peki bunda bir sakinca varmi?
14 Yorumla
Soran+1 yılYok onda sorun yok
Cevap sahibi+1 yılO zaman problemde yok. peki agzinda bir problem var mı , kazadan dolayi sekel kaldimi?
Soran+1 yılHayır hiç bir sorun yok ufak bir kazaydı ama tek bu kaldı
Cevap sahibi+1 yılOoo super... oralda yaparsin sen simdi...
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlur biraz benim icin olurdu en azından
14 Yorumla
Soran+1 yılAnladım da başka pozisyonlar var ama bir bacak omuza mı sorun oluyo senin için. Bu açık başka şeylerle kapatılamaz mi yani
Cevap sahibi+1 yılKucağa oturma güzel bir pozisyon favorilerimden o olmazsa bilmiyorum nasıl olur :/ bacak omuza da öyle hic bir yolu yok mu senin kalca hareketinin?
Soran+1 yılYa nasıl desem kucağı ters misyonerle halledebilirim. Hani kadın adam sırt üstü uzanırken yarim kalkık oluyo o şekillerde olur. Bacak omuza da dizler içe doğru çekilerek değil de kadını masaya yatırır şekilde olabilir
Cevap sahibi+1 yılHayal etmesi bile iyi hissettiriyor hahaha :d tamam o zaman problem yok dostum ^^
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılevleneceğin kişi ile açıkça konuş... bu arada geçmiş olsun :(
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Olmaz bir suru pozisyon var onları denersiniz
10 Yorumla
+1 yılkafana takma, oda eksik olsun.
10 Yorumla
+1 yıleşin anlayışlı biriyle sorun olmaz
10 Yorumla
+1 yılsağlıktan daha değerli değil hiç bir şey..
10 YorumlaOlmasaaa plmaz ikiside
00 Yorumla
+1 yılçok sakıncalı bir durum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim için olmaz açıkçası
10 Yorumla
+1 yılSen seksi komple yanlış anlamışsın. :/
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden :)
- +1 yıl
Yani bir sürü yapılabilecek şey var, ille de dediğin şart değil ki. :)
+1 yılSenle evlenen pozisyon fakiri olcak
02 Yorumla
Soran+1 yıl2 pozisyon sadece abartilicak bisey yok abartma
- +1 yıl
Yok ya saka yapiyom sen esine atesini hissettir pozisyon sonraki is
Gizli Üye(30-35)+1 yılevleneceğin kişiyle konuş bunları bilsin
10 Yorumla
+1 yılsorun değil
11 Yorumla- +1 yıl
seni havada bile siikkerler merak etme
Saglik durumuna baglı
00 Yorumla