Sevgilimin kardeşi iş üzerindeyken bastı az kalsın rezillik çıkıyordu evlenmezseniz mahvederim diyor ne yapmalıyım?

Fazla cesaretli kendi evlerine çağırdı kimse yok akşama kadar gelmezler diye ambiyans yapmış bide rahat davranıyordu korkudan ödüm kopuyorken ilişkiye girdik kardeşi kapıyı açmış içeri girmiş bizi öyle görünce bağırdı çağırdı evlenmezseniz mahvederim sizi diyor giyinmemiz için çıktı odadan sevgilim beni bırakmadı devam ettik ilişkiye sonra kardeşinle kafede buluştuk ciddi ciddi konuştuk çok sinirliydi istemeye gelin nişan yapın adını koyun bu işin böyle olmaz diyor.. Hadi kapıyı babam annem ya da abim açsaydı nolacaktı dedi ben nasıl cesaret ettim hala aklım almıyor ne desen haklısın dedim ben sana suç bulmuyorum ablam olacak kuduruğun suçu dedi ben utandım bakamıyorum yüzüne anladı herhalde bana dedi ciddiyetini göstermeni bekliyorum senden ayıbınızı kapatırsanız iyi olur dedi ben napacam
Güncellemeler
+1 yıl
Ben evlenelim dedim kaç defa ama biraz flört edelim diyor dedim çok kızgındı kardeşi halt etmiş gösteririm ben ona flörtü dedi nişan yapın öyle flört edin siz işi ilerletmişsiniz dedi ben inanın çok utandım kardeşi de farkında bakamıyorum yüzüne ya bana sen nasıl erkeksin korkuyorsun gel özledim dedi ne yaptı etti bana hayatım boyunca yapmayacağım şeyi yaptırdı Allahtan başkası girmedi ne yapardım bilmiyorum offf elim ayağım titriyor
Sevgilimin kardeşi iş üzerindeyken bastı az kalsın rezillik çıkıyordu evlenmezseniz mahvederim diyor ne yapmalıyım?