kadınlar birçok durumda bunu yapıyorlar
soruda planlanmamış işte eğilip göstermelerini anlarım dedim
ama planlanmış orada iş yapacağını biliyorsun o zaman neden öyle giyiyorsun
Neden kadınların gögsüne dikkat etmek yerine işinize gücünüze bakmıyorsunuz o halde ya anlayın kadınlarda artık oram buram açıldımı diye düşünmeden nefes almak istiyor çevrede böyle 3-5 kişi hep çılıyor ahlak polisliği yapıyor hadi arkadaşım ben kapalı bir bayanım tesettürüm var göremezsin ama sende gözlerini kapat kendi tesettürünü kendin giy yok ama ol az değil mi saç teli görseniz tahrik olur suçu kadına atarsınız ben böylelerinin kız evladının olmasını bile istemiyorum
Kimsenin onlarin goguslerine bakcak kadar issiz oldugunu fusunmuyolar o isin arasinda
Örtünmek baş kapama değildir hiçbir hat ve organın belli olmamasıdır ama nerde o bilinç bizim millette Hristiyanlar gibi siyah bir tül örtüyü başına doluyorlar kısa kollu bluz kısa etek göstermelik kapalı olan kadınlar tabiki frikik verir sende bayram edersin işte böyle 😂😂😂
Dikkat edilmesi gereken durumlar bunlar. Hoş değil.
Cevap
4Cevap
Ne yapsın kadın tshirtünü etine mi diksin. Kadın cenaze evinde senin onun memelerini sorun edeceğini düşünememis vah. Böyle sorunlu bir beyinin varlığını da düşünmek istememistir. Ama öyle ki görünen köy klavuz meselesi.
Cenaze yemeginde sana meme gostermeue gelmemistir kimse merak etme tisortlerin ve sutyenlerin dogasi o kapali olani giyince bogulacak gibi hissediyorum sahsen.
Yer çekimi işte naparsin 😂😂 Bence sizin durumunuz daha anormal. Fizik kurallarina aykırı hajajgah
*trabzon
ona mı dikkat ettin ölü evinde ölü gikseymiş keşke seni
Amaclari gostermek degil, memeler buyukse mutlaka cikarlar
Yakası açık giyerler ondan. Ben mesela kapalı dekolite giyerim gözükmez
Cunku ben yakasi cok kapalı giyemiyorum boğuluyorum nefesin daralıyor o yuzden daha acik yaka giyiyorum
Plajlardaki erkekler memeleri açık geziyorlar. Onları neden bu kadar ayıplamıyorsun? Sen de bilerek mi bakıyon dekoltelerine ne yapıyon?
Cenazede kız mı kesiyon dayı sen 😅 😄
kız kesme değil bayanların bulaşık yıkadığı yere bakınca 4-5 kadının göğüsleri önümde sallanınca dayanamadım
Acildiginin farkinda değiller
baya bol giyiniyorlar zannetmiyorum ki farkına varmasınlar ve o kıyafeti ilk defa giymiyorlar değil mi
Eminim öyledir 😊
Senin gibi bir abazanin bakcagi nerden akillarina gelsin
Senin gibilerde baksınlar diye acar sonra gormemeisim der
O bir sır kanka..
Bunu kimse çözemedi daha
olabilir ama ben mantığını çözemedim biliyorsun açılacak sonuçta dekolte kıyafet altına sağlam birşey giyin. diğer kadınlar oraya gelirken düzgün giyiniyor ya da dekolte giyindin o zaman millete dönerek yıkama değil mi
Ya kimisi bilmeden oluyor kimisi de masustan yapıyor zaten.
Kadın abazanlar da böyle olur çünkü.. erkek gibi ona buna asılamayacagina göre , onlar da millet baksin asılsın diye böyle yapıyor olabilirler...
Neyse ben şunu anladim "vay gidene"
Yani yarın birgün ölüp gitsek, millet hala seks peşinde olacak.. vay mk😕
fark etmiyorlardır ya bakmayıver
MK cenazede düşündüğüne bak
teşhir etmek doğasında vardır belki
Elimizde olan bisey degil.
Bazilari bilerek yapiyo
Bilerek değil
Çoğu plansız
zannetmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar