birde şöyle soru sor bakayım erkekler ayakta s. çabiliyor musunuz?
311 Yorumla- +1 yıl
onu bilmem ama bu teyze yapmış :D :D :D
https://www.youtube.com/watch?v=1eZvBWo5-MM - +1 yıl
onu yapan bir kadın vardı
- +1 yıl
evet ben de bu teyzeyi demiştim
- +1 yıl
@Bummy ayakta sıçmak mı isterdin :) hayale isteğe bak :D bu neyin kafası :D pardon neyip poposu :P
- +1 yıl
@Bummy ona ne şüphe ayakta işemekten daha büyük bir başarı :)
En İyi Cevaplar
+1 yılBu soruyu sorarak sende cami duvarina işedin😂😂😂😅
01 Yorumla- +1 yıl
bu soruyu sorarak hep beraber gülmemize sebep oldum :)
gülelim, işeyelim :P :D
+1 yılşu Gogirl işe yarar bence dbdbddb
31 Yorumla- +1 yıl
kullan at versiyonları da var onlarım. büyük konser organizasyonları için birebir :)
ama benim takıldığım nokta
ayakta işemen mümnük mü :) olabilir mi aparatsız ve işemene elinle yön verebiliyor musun?:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
+1 yılya zor durumdaydım ve girdiğim wcde sadece pisuvar vardı mecburiyetten yapmışlığım var zor oldu ama başardım sgfjh
67 Yorumla- +1 yıl
aradığım bir cevap daha :)
girdiğin tuvalete pisuvar mı vardı? orası ekekler tuvaleti olmasın asafjaha
üstünde ne vardı etek mi pantolon mu ve türevi :) ve nasıl oldu nasıl yaptın? sonuç? - +1 yıl
ya erkek mi kadın mı çift mi kullanıyolar hiçbi fikrim yok aceleyle girmiştim şort vardı önce bir düşündüm nasıl olur cart curt bir bakıştık pisuvarla sonra pisuvara arkamı dönüp klozetvari bir şekilde ama oturmadan rahatsız bir pozisyonda yapmıştım fdgljhnlfg sonuç olarak azim ve başarı
- +1 yıl
pisuara ters olarak eğilmek kullanılan bir yönteminizmiş sanırım o :)
gözümün önüne getiriyorum. şort inik aşağıda don inik aşağıda ve arkan dönük hiç dışarı çıkmadı mı ya da elinle müdahale var mı yön vermek için. klozet kısadır çünkü ya :)
ve boyun da maşallah hoşuma gitti :P - +1 yıl
çıkmadı dışarı orantılı durmuşum fdghj
- +1 yıl
elinle yön verebiliyor musun? ciddiyim :) mümkün mü
- +1 yıl
hiç merak etmedim yön verebiliyo muyum diye
- +1 yıl
bunu deneyip bana yazar mısın :) istersen mesaj olarak da yazabilirsin. lütfen :) lütfen :)
o don illaki aşağı inecekse ne ayakta yapacağım oturur yaparım hiç öyle yabancı yerde tuvalate girmem derdim sıkar çıkarım :D :D :D :D
111 Yorumla- +1 yıl
sıkıyon da nereye kadar? başına gelse ve yapmak zorunda olsan mümkün mü? ve kızlar pis tuvaletlerde nasıl işiyor :)
ve o don aşağı inecekse aparat kullanırsan aşağı inmeden de oluyormuş :)
işemek için donu aşağı indirmek, çok zormuş işiniz :D - +1 yıl
telefonun döt verenliği :)
pek benim de döt veren telefonuna yaptığım yorumum ne olcak :P
e peki pis bir tuvalette nasıl işiyorsun? - +1 yıl
ben de o sıkar yüzünden tazyikli işiyorsun sanıyordum :D
biraz ayaklarını aralasan ve ayakta tazyikli işesen oluyor mu :) olur mu :D - +1 yıl
o aparadı bilmiyorum ama seni tanıyor olsaydım bulup sana kesinlikle hediye ederdim :D
- +1 yıl
ne kadar tazyikli işeyeceğiz lan itfaiye hortumu mu bu lAMK buna uygun değiliz fazla da zorlamamak lazım. hem kadının cinsel organı kendini temizleyebilen bir organdır ve içindeki o sıvı sayesinde bütün zararlı bakterileri giker atar sen içini rahat tut ben de sizin cinsel organızın durumunu merak ediyorum sizin ki daha beter büyük tuvaletin geldiğinde ve bütün tuvaletler klozetse ne yapıyorsun söküp ceketinin cebine sokmuyorsun her halde?
- +1 yıl
giker atar :D o kadarda değil vajinal mantar enfeksiyonu diye bir şey var hatta o konuda "Smear Testi" yapmanız öneriliyor altı ayda bir :)
büyük tuvalet ise uzun süre tutulabiliyor ve bir de alaturka tuvalatler oluyor popom değmenden senin gibi havadan salıyorum :P - +1 yıl
daha yeni gördüm :) konu sokmak oldumu içeriden şarjörlüsü var ve bitmeyen kurşun. benimle bu konuda yarışmaya kalkışman hayatının en büyük zevki olabilir :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok elzem bir şey değil bence, tuvalet aşırı pisse heryerde böcek vs varsa tutarım ayakta bile yapmam, sadece pisse havada otururmuş gibi durup o şekilde yapıyorum zaten tuvalete temas etmeden 😄
44 Yorumla- +1 yıl
havada otururmuş gibi yapmak. akrobatik ve süper güçleri olan bir kız olmalısın :)
Cevap sahibi+1 yılYoo, dene sende yaparsın 😉
- +1 yıl
bu kadar eski bir soruyu nasıl buldun :) havada oturmak senin harcın canım :)
Hiç denemedim ztn yapan kız zor durumda olduğu için yapmıştır
11 Yorumla- +1 yıl
bu soruyu nasıl da gördün ve buldun
Haha bu resimler aldatmaca bir kadının o şekilde işemesi imkansız bacaklarından akar gider :)
17 Yorumla- +1 yıl
bacaklarını aralasa, tazyik verse :) ne bilim işte mümkün mü :D ve pis tuvaletlerde ne yapıyonuz?
- +1 yıl
popo değmenden kısmı nedir? klozete dokunmuyor popon ve havada ama işiyorsun öyle mi?
- +1 yıl
resmen akrobasi :) dengen kaysa oturdun :) ellerin ile bir yere tutunuyor musun yoksa eller ile de bir yere dokunmadan oluyor mu o iş?
- +1 yıl
eller havada popo havada ne bacak kası ve karın kası yapmışsndır sen öyle :)
mubarek sen işemiyon karnını düzleştirip bacaklarını ovalleştiriyorsun :) resmen güzellik egzersizi senin ki :P
eğer bir gün cesaret edersen mesaj at merak ve eğlence konusunda daha bir sürü sorum var :)
aslında derdim eğlenirken düşündürmek, düşünürken öğrenmek :D ama daha çok eğlenmek :P
- Cinsel Yaşam konusunda 376 cevap paylaştı.
+1 yılSırf şu saçma soru için bu kadar fotoğraf toplamissin helal olsun azmini taktir ettim
13 Yorumla- +1 yıl
saçma değil ya gerçekten barlarda o tuvaletlerde nasıl işiyorlar merak ediyorum :)
- +1 yıl
Keşke bizde kadınlar gibi biyolojik olarak oturarak işemek zorunda olsaydık mecburen. Yani üretramız 0 cm olsaydı. Kadınların çükleri olmadığından dolayı pek erkekler gibi rahat işemezler.
- +1 yıl
@BekirKara25 neden?
dışarda pek tuvaletlere gitmem. ayakta işemek nedir ya :D
13 Yorumla- +1 yıl
gördüğün gibi aparatınız bile var hatta kullan at formunda bile var :)
ama benim merak ettiğim aparatsız yapabiliyor musunuz mümkün mü :) - +1 yıl
hiç bilime insanlığın ilerlemesine katkın yok :D
En iyisi ve olması gereken alafıranga erkekler bile oturup çiş yapmalı prostat olma riskini azaltır
03 Yorumla- +1 yıl
Keşke bizde kadınlar gibi biyolojik olarak oturarak işemek zorunda olsaydık mecburen. Yani üretramız 0 cm olsaydı. Kadınların çükleri olmadığından dolayı pek erkekler gibi rahat işemezler.
- +1 yıl
@BekirKara25 neden?
- +1 yıl
@testosteronn Benim fikrim bu. Mecburen oturup işerdiler işte erkeklerde
+1 yılşu işeme aleti ile işeriz sgdfg
12 Yorumla- +1 yıl
daha önce hayatında hiç yaptın mı :D
- +1 yıl
ve o alet olmadan mümkün mü sence :)
Sondakiler tam P* çlikk :D
01 Yorumla- +1 yıl
sondakiler teknolojik :P
:D :D vay beee :D , nelerden mahrummusuz :ad
11 Yorumla- +1 yıl
işte ben de onu soruyorum mahrummusun gerçekten :)
işerken imzanı atabiliyor musun demiyorum :)
Travesti ayakta yapsın seni
11 Yorumla- +1 yıl
bu öfke seni insan yapmaz :) yazık ediyorsun kendine :(
Gizli Üye(25-29)+1 yılDenedim. Olmuyor dışarı taşıyor:D
06 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
- +1 yıl
yok mu yolu :)
e pis tuvaletlerde ne yapıyon?
Cevap sahibi+1 yılHavaya kaldırıyorum popomu öyle işiyrum mikrop kapmim diye
- +1 yıl
popon değmiyor ama işiyorsun öyle mi?
Cevap sahibi+1 yılevet
- +1 yıl
peki buna bizim gibi dik duramadan :) eğilmiş bir vaziyette ayakta işemek denilebilir mi?
ve bu haraketi klozet olmadan da yapabilir misin? o yükseklikten falan :)
derdim bilimin veya biyolojinini sınırlarını zorlamak değil :) gerçekten öğrenmek :)
mesela tazyikli işesen ve ayaklarını aralasan nasıl olur :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞu CIS yapma aletinin adine lan 😂😂😂😂😂
11 Yorumla- +1 yıl
sanırım plastik olanına türkiye de piez diyorlar ya da markası o olabilir ve bir de şu pratik olanlardan var. karton falan olanlar onlara da ayakta işeme aparatı demişler. şu online satış sitelerine baktım senin için :)
+1 yılSaçma
11 Yorumla- +1 yıl
bence de işemek saçma canım :D o ne öyle 1 liraya alıp birbuçuk liraya işiyorsun :)
pis bir tuvalet görmemişsinde konuşuyon :P
Sacma ve gereksiz
11 Yorumla- +1 yıl
hijyen açısından belki değerlendirilebirlir bir icat olarak paylaştım. böyle bir şirketim yok :) ve biraz da mizah yapmak istedim :P
ayakta işiyorum
317 Yorumla- +1 yıl
ohh be aradığım cevap :)
nasıl yapıyorsun? nasıl oluoyor? - +1 yıl
biraz eğilmek, başka bir elle müdahalen var mı ve altında etek mi olmalı pantolon olursa oluyor mu yine ya da damlıyor mu? donunu komple inidriyon mu?
- +1 yıl
elinle işemene yön verebiliyor musun? ciddiyim :)
- +1 yıl
yön bile vermeden ayakta işiyorsun :) bravo.
son damla konusu ne oluyor :)
biz de hep dona düşüyor da :P - +1 yıl
evet biliyorum siliyonuz :) hatta onu da önden arkaya doğru mu yoksa arkadan öne doğru mu yapmak daha sağlıklı diye hala tartışması sürüyor :) bir karara varamadınız :D
- +1 yıl
kişisel algılama lütfen söylediğinin tam tersi görüş de var :) senin haricindeki kimi kadınlarda :)
- +1 yıl
sanırım bokunu temizleyen kadınlar için geçerli bu yaklaşım :)
haklı çıkmak için abartıyorsun bence :)
dert etme biz erkekler konusuda da var bu
ayakta işediğimizde sidik aşağı inerken yanlara sıçratıyoruz ya ama oturduğumuzda da oluşan açı yüzünden çarpma ve sıçrama oluyor ve hangisi daha iyi tartışması var.
bilimsel yaklaşımlardan bahsetiyorum :) - +1 yıl
sence araştırmamış birisi gibi mi yazıyorum :)
sen bizlerin işemesi konusunda yazdığım tartışmayı biliyor muydun?
ya da kaç erkek sence önden arkaya mı arkadan öne mi siliniyor konusunu bilir? hatta silindiğini bilir? :) lütfen - +1 yıl
sevgilin eğer otururken de sıçrattığını sana söyleyebildiyse bence iyi okuyon biri :)
yok yalnız ayakta işerken sıçrattığından bahsettiyse bunu salaklar bile biliyor. çok salak olanlar hala bilmiyor :)
Vay be 🤣🤣🤣
02 Yorumla- +1 yıl
bilimin ışığında çözüm :D
- +1 yıl
etkileyici mi :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılİğrenç
04 Yorumla- +1 yıl
gayet doğal bir şey. işemek ula bu :D bir de bu kadar doğal bir soruya gizli üye yorumu nedir ya :P
Cevap sahibi+1 yılSoruna ben gizliden yazdım
Gizli olduğum için sinirini bozdum
Normal soruda seni çıldırttım
Napacan siteden mi atacan?- +1 yıl
yo zaten hayat seni atmış ki yorum bile yapamıyorsun maalesef
- +1 yıl
bunu bir dost olarak yazdığımı bil :) ne kadar az gizli üye olarak yorum yaparsan kendini o kadar birey ve güçlenmiş bulacaksın.
- Cinsel Yaşam konusunda 407 cevap paylaştı.
+1 yıldenemedim :d
11 Yorumla- +1 yıl
mümkün mü :) olabilir mi :) umut var mı :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılPecete koyuyorum ben
07 Yorumla- +1 yıl
klozeti peçete ile kaplıyor musun yani :) bazı tuvaletlerde kağıt da olmuyor da sen yanında peçete taşıyon sanırım? bir de o peçete de bence su emen bir şey, pisse yine pis olmaz mı?
Cevap sahibi+1 yılYapacak bir sey yok, zaten cok sıkışmadıkça evim dışında baska yerde wcye girmemeye özen gösteriyorum
- +1 yıl
peki ayakta ya da poponu değdirmeden yapma şansın yok mu?
hatta ayakta işemenin ya da işemen mümkün mü? olabilir mi?
Cevap sahibi+1 yılAyakta isemek icin son gorseldeki aparat satiliyordu
- +1 yıl
nerde var Türkiye de bunu söyle de bu kamu hizmetini yap :)
ve ciddiyim ayakta aparatsız işemen mümkün mü olabilir mi, bizim gibi elle de müdahale yapabiliyorsun?
Cevap sahibi+1 yılAparatsiz isenmez her yere bulasir
- +1 yıl
işeyebileni varmış demek ki ilk resme bak mesela :)
ve işemene ele yön verebiliyor musun? :)
süper resimler
02 Yorumla- +1 yıl
nesi süper eğitici ve komik mi :)
Imkansiz
13 Yorumla- +1 yıl
fotoğraflar ve kimi yorumlar bunu imkansız olmadığını söylüyor peki buna ne diyon?
neden imkansız? - +1 yıl
elinle yön verme şansın var mı :)
ve denedin de öyle kaçtığı bulaştığı mı oldu :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaçmalık ya
03 Yorumla- +1 yıl
saçmalık olan ne?
Cevap sahibi+1 yılKomiğime gitti işte😂
- +1 yıl
gogirl çok komik ve eğlenceli duruyor, bamya gibi :)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar