Neden vücut yapan erkekler sürekli vücudunun fotoğrafını sosyal paylaşım sitelerine atarlar? Kollarını şişirip atıyorlar falan. Hem komik hem itici geliyor. Kusacağım resmen.
Görmemişin bir kası olmuş...
Görmemişin bir kası olmuş...
Buradaki kitlenin çoğu hayatlarında böyle birşeyi başarmış olsalar eminim çok daha fazla lanse ederlerdi. Ben bir sporcuyum derecelerim var ve sizin imrendiğiniz vücuda sahibim. Haftanın neredeyse her günü antrenman yapıyorum. Siz çikolata yerken ben yulaf ezmesi yiyorum. Bu benim başarımdır. Ve kimse benim bu başarımı sergilememe kız tavlamak için diyemez. Beğenmeyebilirsiniz ki kimsenin beğenmesine ihtiyacımız yok. Bu iş benim işim bu sayede para kazanıyorum geçimimi sağlıyorum sosyal medya olsun veya sokak olsun benim vücudum benim reklamımdır. Hayatınızda elbet salona gitmişsinizdir kaçında göbekli, hacimli kaslara sahip olmayan hoca gördünüz? Kısacası insanlar yıllar boyu emek veriyor birşeyler başarıyor ve bunu istediği gibi istedikleri yerde sergileyebilmeliler. Kimse bu insanlara kız tavlamak için şekil yapmak için diyemez. Keşke vücut yaparken ne acılar ne zorluklar çekildiğini görebilseniz veya şunu deneyin hayatınızda sadece bir gün hiç şeker türevleri tüketmeyin az da olsa anlarsınız.
Kassız erkekler daha mı iyi sence? Yoksa sen de göbekli mi seviyon?
O kadar antrenman çabadan sonra atmalarına kızmıyorum bizde oldu da sergilemedik mi
Bana da çok itici geliyor. Özellikle profil fotoğraflarına yarı çıplak fotoğraf koyanlarla sırf o yüzden muhatap bile olmuyorum.
Hem iğrenç hem de lut kavminin yaptığı şeyleri yapmaları bakımından kötü.
Kasın varsa eşine beğendir. Bize ne arkadaşım?
Kas yapan erkekleri doğal bulmuyorum ben. Yaşasın 'hafif ' göbüşü olan Türk erkekleri 💪💪💪
Cevap
64Cevap
evet katılıyorum sana artı (+)
kızların kaslı erkeklerden hoşlanması (lafta ) ama kaslı erkeklerle çıkmaması
hergün paylaşım sitelerinde dudaklarını domaltarak ya da vucudlarını katalog çekimindeki gibi sergiler vaziyette çekindikleri fotoları paylaşması
gibi durumlarıda ben ekleyeyim
görmemişin bir vucudu olmuş herkese göstermiş
Kızlarda cıbıl cıbıl atıyor ona ne demeli 😃
Çekici bence bacısı 😂 😂
Çok tatlı oluyorlar bacısı 😂😂 bazıları doz aşımı oluyor ama çok iyileri var mis mis 😍
Evet bu da dogru bir yaklasim :)
Hadi onlar çalışmış bizim zavallı hemcinslerimiz allah vergisi memeyle hergün burdaylar
Hahahaha
hanımlar atınca ahlaksız derler
erkekler atınca vayy kasa bak diyorlar
oda tuhaf tabi):
genelleme yapma ben bir kere bile öyle fotoğraf çekinmedim :D
Söylediklerine harfi harfine hatta virgülüne kadar katılıyorum
Noktasına niye katılmıyon abla
Katılıyomuş :D
Duygularıma tercüman oldun resmen. Kaslı erkekler çok iticiler ve insanı hayattan soğutuyorlar. Ama bunu gel de onlara anlat işte kendilerini dünyanın sekizinci harikası sanıyor olmalılar. (!)
Spor yapiyorum. Abartmamaya dikkat ediyorum. Giydigim uzerime otursun yeter. Vucudum gayet iyi ama ne face ne twitter nede baska bir yerde spor yaparken ya da kaslarimi gosterecek hicbir fotografim yok. Buraya koyuyordum. Onu da kaldirdim.
hiç sorma birde buna gotuyle memesiyle açık giyinerek prim yapan kızlarıda dahil etseydin bunlar tahrik etmek istiyor resmen :D
sen kusacağım diyorsunda aaa kas diyip içine düşecek onlarca kız olunca foto atma cabasına giriyor salaklar. D
Onlara vermek için sırada çok kadın var.. Arz talep meselesi..
Herkesin kendi hayatı boşver..
Dudak büzüp foto atan kizlarada bir elestirin vardiri inş
foto atanlar yine neyse görmezden gelirsin biter ama yanındayken ya bir dokun yaaa bak nasıl kas diyen manyaklar var :/ en sinir olduklarım onlar :/
Kas modası geçti ama onlar anca vücut yaptıkları içindir :D
https://i.hizliresim.com/ZdmP2k.jpg
hıc sorma ya hep aynı hep
ahahaha :D
Ben mesela atmıyorum, hayır karnımı şişirdim ama atmıyorum. :)
Bende eskiden öyleydim bayada kaslıydım baklavada vardı :D Sonra baktm atınca bir bk olmuyo atmayı kestim :D
Adam uğraşmış yapmış , sen bakmazsan başkası bakar. Sen neden dert ediyorsun. Sende göbüşlü tombalaklara yönel :D
Adam o kadar uğraşıp kas yapsın tabi ki atacak yani :D
ben boks yapıyorum ama öyle bir çabam yok gösteriş meraklısı değilim çok şükür
Hiç öyle bir çabam olmadı. Kas yapma gibi bir çabam da olmadı zaten sjhjskdfg
Görsel bişey olduğu için olabilir mi? Göstermek istemesi normal bence. Götü terliyor o olsun diye sonuçta jskhjsk
E sizin gibi almayacağı şeylerle etiketli etiketli gözlüklerle şapkaları resim çekileceğine adam yaptığı eseri göstererek hava atıyor 😀😀😀
Aynı şey kızlar içinde geçerli salona fotoğraf çekmek için geliyorlar. 😂😂😂
Özellikle görünsün diye fotoğraf atmadım hiç. Bana da anlamsız geliyor.
Aaa şimdi öyle deme onlar üstsüz foto atıp kız tavliyicaklar.
boşver ya o kadar uğraşmışlar bırak da biraz havaları olsun :D
Gobegini eritip foto atan kizdan farkli degildirler.
Hayatta başka bir şeyi yok ki, ne yapsın? Yetenek, zeka, üretkenlilk vs... sıfır.
Bir gün ben atacam kocaman göbeğimi buraya o olacak.
atıcaz tabi yıllarımı vermişim ben siz destekli giyip dekonteli atarken ben bişi diyor muyum? :D
Kızlar g. tünün memesinin bacaklarının resmini neden paylaşıyorsa aynı sebepten
Bastırılmış cinsellikle geçen ömürde sapıkça rahatlama çabaları
adam uğraşmış yapmış kolay olmuyor atar yani kızlarda 2 squat yapıyor tayt giyip totosunu gösteriyor buna ne diyorsun
şeye benziyo bu. annesine balon aldırıp sonra balonu patlatan çocuğun ifadesine :D
Kendilerindeki gelişimi takip etmek için biriktiriyorlar atıyorlar sitelere birazda ego tatmini.. Aklın yok fikrin var seninde , aslında sana uygun bir şeyde var erkeklerde ama onuda ben söylemiyim şimdi. İtici gelebilir...
Guruya kapak yapıcagım hiç aklıma gelmezdi ama sen kaşındın.
Tarifini biliyorum ben hem formulü bize özel oldugu için sana uygun olduguna eminim. Tam senin damak zevkine göre. Hadi şimdi de gül bakalım sjsjkk :D
valla ben sağlık ve zaman öldürme stres atma amaçlı yapıyorum bu bana daha iyi geliyor... hedef yapmıyorum kası..
zaten yapmasi sorun degil boy boy resimleri paylasmak sorun :))
@Sedaseda96 yani kas var bende bak demek istiyor
Kadinlar neden memesini gtunu acip atıyorsa onlarda ondan.
Kızlar da bir ton makyaj yapıp fotoğraf atıyor aynı şey bence ikisi de.
Senin ferrarin olsa üzerini kapatır mıydın :D
Verdiği emeği arkadaşlarıyla, dostlarıyla paylaşmayı seviyordur. Emeğinin karşılığını belgeliyordur. Çevresinden aldığı olumlu yorumlar daha da motive ediyordur. Senin sevip sevmemen kaslı dediğin insanların umrunda değil.
sadece kas'a baktigimizi inananlar var
😁😁 squat yapıp götunuzu niye atiyorsaniz ondan alıcı bulmak 😁😁
makyaj yapıp atman ya da güzel bir elbise giyince foto çekip atman ile aynı olay
bazıları erkekler kaslı olmayı ve bunu göstermeyi seviyor
itici geliyorsa bakma
Kendilerini bir b*k sandiklaru icin
:D :D
Hııı senin yok diye kıskanma
@Gereksizbiriii nerden biliyrsun?
Gördüm. d
@Gereksizbiriii nerde gordun len
Kalçasını, poposunu çekip atandan iyidir.
Haklısın cidden çok saçma geliyo banada
Kesinlikle katılıyorum
Sen ne anlarsın ortada bir emek var emeğe saygı lütfen 😄
kızları etkilemek istiyorlar
Oyle sevgiliniz yok diye kiskanmayiniz lutfen
Aynen görmemişin kası olmuş napcan işte
Ergenlikten çıkamamışlar ablası idare et.
Her 2 cinste de aynı durumlar var.
bir de üç beden küçük tshirt giyiyolar iğrenç 😢
Gosteriş yapıyorlar bence cok basit ve degersizler
😅😅😅😂ne de guzel soyledinn yaa
O kadar Türk kası yaptım ama hiç atmadım 8)
kafa tipsizse vucuda önem veriyorlar :D
Ben yapsam bende atarim
😂 ben de karın kası yapsam ben de atarım
Kollarına atılycanızı sanıyor lar ajsjksjsj
2 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar