Bir erkek size ne yaparsa sapık dersiniz? Bir kız bize ne yapsa sapık dememiz gerekir?
Sapıklık nedir siİn için?
Sapıklık nedir siİn için?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sapik biri rahatsız ettiği kişiyi ne seviyor ne aşıktır nede arzuluyordur. Cinselliğe bile aç değildir. Sapıklık sadece birini rahatsız etmekten zevk almak demektir. Bu cinsel açıdan olsun psikolojik açıdan olsun fark etmez. Kafadan rahatsızdir. Anasından emdiği süt bozuktur.
Karsısındakıyle konuşmasını beceremeyen nıyetını belli eden konuşurken aklı ve gözleri baska yerdeyse sapıktır. Yani Karsımdakı ınsan senı o sekılde ıstemıyorum be sen onu o sekılde hayal edıyorsun sapıksın. Kısa Bı deyişle dünyası sadece şeyinde dönüyorsa ve hemen hemen herkesi becermek istiyorsa mantığı gerı plandaysa sapıktır
@emin124 cinsel istegını önüne gelene belli edene de sapık denır bu yoldan cıkmaktır
Geçenlerde bir kızı iyice süzdüm oda beni süzdü tamam dedim bu kızla birşeyler olacak dedim sonra bunun indiği durakta indim arkasından çıktım sonra kenarda resmen beni bekliyormuş gibi beni görünce harekete geçti ve sonra tekrar durağa geçip ters tarafa bindi acaba beni sapık olarak mı yorumladı yoksa hoşlanmış biri olarakmı bilemedim.
Hoşlanmış olarak tabi.. Eğer sen öyle düşünüyorsan sapıksın
Önce sevmeyı öğren sonra bu dedıklerını yasarsın
onunla seks yapabilirse normaldir. yapamaz gücü yetmezse sapık olur.
pislik aşgılık taciz eden tecavüz eden biri
tavır ve davranışları toplumun benimsediği törel ölçülere uymayan, özellikle cinsel davranışları doğal yoldan sapmış olan birsi
Cevap
2Cevap
dostum merak ediyorsan gir sorulara rastgele kızları yorumlarda rahatsız eden mavililere bak anlarsın
Sapık demem tanımı zor ve göreceli
Zamana Gençleri dir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?