Bu tür erkeklerin namuslu bir kızı hakettiklerini düşünmüyorum. Kendin her haltı ye sonra bakire kız iste oh ne güzel. Niye kendin gibi her halt yemiş kızı istemiyorsun diye sormazlar mı insana
Cevabın nedir?
+1 yıl:)
Emin ol o bakire arayanlar her haltı yapanlar değil. Aslında bir şey yaşayamayıp ego tatmini yapıyorlar. Bütün gördükleri para karşılığı yattığı fahişelerdir olsa olsa. Çünkü gerçek doyuma ulaşmış bir erkek egosunu bir kenara bırakır ve bakirelikmiş zarmış mıy mıy yapmaz.
Kendi açlıklarının bedelini kadınlardan çıkarmaya çalışıyorlar, olay bu.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Diktirip gelenlerle evlenip dünyanın geleceği için çocuk yapmamalarını.
00 Yorumla
Merak etme kuzu öyle erkekler bakire kız bulurlar Bakirelik de sıkıntı yok. Kadının diyeceğim evet aşkım bakireyim. Ama arka planda kıza baksan ne anal yapmadığı kalmıştır ne ağzına alıp saatlerce emmediği ne de elletip okşatmadığı yeri.
Evet bakire kızı bulduk ama sadece zarı sağlam kalmış gerisi pert01 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılHak etmek ya da etmemek ayrı bir durum da bakire olduğunu kim biliyor esnek zar anal yol onuda geçtim kaç tane diktiren var elbet bir piyangoda vuruyordur onlara 😁
02 Yorumla- +1 yıl
Muhtemelen karışık ve uzun konular bunlar herkesin kendi yaşantısı diyip saygı duymak gerekiyor sonucunda
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
48Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. iyi de insanların tercihine neden tepkilisiniz. bu nedir böyle ya. bırakın adam ne tercih ederse etsin. onunla evlenecek olan düşünsün size ne. siz niye kendinizi yırtıyorsunuz.
herkesin bindiği otobüse, taksiye biniyorsunuz diye kendinize araba alırken sıfır orijinal araba almayacak mısınız? hep taksiye bindiniz diye ikinci el araba mı almak zorundasınız?10 YorumlaBen evlilik dışı ilişkiye karşıyım, sevdiğim adamın cinsellik yaşamının geçmişiyle ilgilenmem benim için benden sonrası önemlidir ama ben kesin ve net olarak her türlü birlikteliğe karşıyım, yapan insanlarıda yargılamam haddim değil
218 Yorumla- +1 yıl
vayy arkadaş
ne güzel açıklama bu :D
milletçe alkışlıyoruz - +1 yıl
@fey-tullah dalga mı gerçek mi bilmem ama teşekkür ederim yinede
- +1 yıl
dalga değil gerçek. evlenme bile teklif ederim sana
- +1 yıl
@fey-tullah bişey sorabilir miyim
O nick ne yani - +1 yıl
bu durumu özelden konuşsak daha sağlıklı olur
- +1 yıl
takip eder misin beni 2 dk.
- +1 yıl
@fey-tullah burdan konuşabilirsin ?
- +1 yıl
konuşalım demedim ki takip eder misin dedim
- +1 yıl
@fey-tullah o zaman gerek yok diyip iyi geceler diliyorum.
- +1 yıl
iyi geceler bitanem, öpüyorum seni. güzel sevgilim benim
- +1 yıl
@fey-tullah sorunlu musunuz acaba, hayır yani bunu tün insanlığımla soruyorum
- +1 yıl
ciddi cevap veriyorum:
genel olarak bir sevgi, şefkat ve ilgi açlığı var sanırım. kaynağını sorarsan hiç ama hiç bilmiyorum :/ - +1 yıl
@fey-tullah psikoloji okuyorum ama böylesiyle ilk defa karşılaştım allah yardımcın olsun zor iş
- +1 yıl
yok öyle dua edip çekilmek. madem psikolog adayısın, yardımcı olman lazım bana
- +1 yıl
@fey-tullah bence uzatmayalım insanları engellemeyi sevmem
- +1 yıl
sktr git m k kızı. iki dakka da gtün kalktı ben engelliyorum seni zkik
+1 yıl"Her halt yemiş kız" tanımı ile "bakire olmayan kız" tanımı aynı şeyi ifade etmiyor olabilir. Bakirelik bir zardan ibaret değil, bunun ne anlama geldiğini erkeklerden önce kızlar anlamalı...
20 Yorumla
+1 yılE bu tercih meselesi sende her haltı ye bakir iste. Bu bir tercihtir. Ben bakir kalmam ki değilim yattığım kızlarşa zorla yatmadım oda istedi ki seks yaptık, ama evlenecpim hatun bakirw olmalı net.
09 Yorumla- +1 yıl
Ne takıntılısınoz? Yani sende bakir iste. Buda bir hak. Sonuç ta ben evlenecepim bakire kıza kendimin bakir olmadığını açıkça diyecem. Kabul ederse eyvallah depilse o yoluna bakir arasın. Yani ben çocuğunun annesini başksının yatağında hayal ble edemem. Bana ters
- +1 yıl
Yani şimdi bakir olmayan birinden hoşlansan evlenmeyecn o zaman ki bakir bir erkek seni yatakta nasıl mutlu edecek orasıda ayrı bir çelişki
- +1 yıl
Tamam oda senin fikrin. Ben de bakire istiyorum yani evlilik temeli seks yataktır incir mi toplayacan oyunmu seks olmazsa kaçımız evlenir
- +1 yıl
Beni değil ben her türlü mutlu olurum erkek adam seksten her türlü her kızla zevk alır ama eşimi mutlu ederim bakir kalarak daha vajina nerde sperm boşaltmasından tur pozisyon teknik bilmeden seni nasıl mutlunddecwk eşin
- +1 yıl
Zatwn bakire olmayanla yatıyorum karım bakirw olsun nolcal
+1 yılErkeklere bu tür haltları yediren kızlar utanmalı bence. Özellikle bu devirde namuslu bir kız bulmak ne kadar zorsa namuslu bir erkek bulmakta bir o kadar zor.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Zarı bırakıp sevişme oral anal her haltı yapanlara layık olduklarını düşünüyorum tencere kapak misali
01 YorumlaOnlar ne kadar isterse istesin
Ne ekersen onu biçersin nen Yaradanın adaletine inanıyorum bakirim bir kızın elini bile tutmadım Rabbim benimgibi temiz birini nasip edeceğine inanıyorum04 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim zina sadece kadına haram kılınmadı erkeyede kılındı ama ebeveynler bişey olmaz erkektir yapar dedikçe bu tarz şryler günden güne yaygınlaşır
Erkektir yapar sözünü annelerden abla hala teyzelerdende duyuyoruz buda nefsine hakim olamayan erkeklere bir nevi yol gösteriyor
+1 yılolaya dendi dengine bakacaksak fakir kızın da zengin erkeği hakettiğini düşünmüyorum. kendisi hiç çalışmasın karpuz büyütsün yıllarca çalışıp emek verip iş kuranların malına ortak olsun.
13 Yorumla- +1 yıl
nedemek aynı şeymi söz konusu karaktersizlik ise kişilerin ne istediği önemsiz.
kapağı yemişsin verecek cevap bulamamışsın. boşa master olmuşsun - +1 yıl
Hadi ya sen mi kapak yaptın ne boş bir düşünce
Benim tartıştığım konu farklı senin bana geldiğin farklı zoruna giden bir soru olduğu için saldırma gereği duyuyorsun çünkü o tiplerden biride sensin
Karakter konusuna gelirsek önce kendini sorgula derim. Saygılar...
Engel atarak kapak yaptığını sanmakta senin için tabi naz18 olarak yazamazsam bu şekilde de hakettigin cevabı iletirim 😉
+1 yılberkecanlarla ali hıdırlarla starbucksta kahve dünyasında takılıp gece hook marina derken gecede yemediği yaprak kalmayan pelinsular niye üniye geçince badem bıyıklı gözlüklü fukara ama derslerinde başarılı cocuklara yapışıyor?
01 YorumlaO adam ne ki evliliği ne olsun. Sen sevgiyi hak edene veren adamlarla karşılaşırsın umarım.
01 Yorumla
+1 yılBu sözler yüzünden çoğu kız bakire değil artık :) erkek yapıyor bizde yaparız kafasındalar olan kızlara oluyor içler acısı
02 Yorumla- +1 yıl
Cahillik saflık hat safa da zaten ve bu tarz yazılar da tuzu biberi oluyor , hani derler ya yıllardır süren kadın erkek eşitliği :) bu konu da eşit olamazlar türk toplumun da hele ki erkek yapar helal olsun derler kadın yapar O.. derler ; Teşekkürler.
+1 yılO erkekler o kızı haketmeyen ilk kişiler. Hadim edilmesi gerekenler
10 Yorumla
+1 yılKeşke erkeklerde de erkeklik zarı olsa. Kimin ne olduğu belli olur
00 Yorumla
+1 yılHer haltı yiyip zarımı nasıl diktiririm diye düşünen kadın ne düşünüyorsa aynısı.
02 Yorumla- +1 yıl
Bence herkes doğru dürüst yaşasın sorun yok. Vurduran , ben vurdurdum desin. Vuran da , ben vurdum desin.
+1 yılSorarlar tabi ben soruyorum mesela neden her haltı yiyip yemeyen kız ararsınız
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 557 cevap paylaştı. sormazlar. hemde hiç. kız bozuk dedimi damat evin önüne kodumu görürsün. çok kurcalarsan hani. ama tabiki olgun davranıp olgunlaşmış deyip kabul de edilebilir. bu resmen yöredenyöreye değişir.
00 Yorumla
+1 yılo nada diktiren gelir zaten merak etme :/
12 Yorumla- +1 yıl
:) :)
İnzivaya mı çekilelim; ye iç, seviş ama inanma 😀 yaşam felsefem bu benim 😀
00 Yorumla
+1 yılnapalım? keraneden canım kardeşim çıkarıp onunla mı evlenelim?
deldirmeyin sizde m k bize ne?16 Yorumla- +1 yıl
adamın kişisel tercihi bize ne? bakire kız da evlenmesin onunla o zaman bakir olmadığı için.
sen bakir erkek arasan başkası sana olmaz derse hoşuna gider mi? - +1 yıl
sen bakire misin?
- +1 yıl
eee?
sende bakir bir koca bul olsun bitsin.
+1 yılBen tam tersini dusunuyorum peki sen bu konuda ne dusunuyorsun?
00 YorumlaAllah nıe kadına zar koymus bunu bı dusunmek lazım kanks
08 Yorumla- +1 yıl
İlk günah (original sin) ve bekaret (virginity) kavramları Hristiyan Katolik öğretisinin kavramlarıdır. Dinimize bu İsevi kavramları sokuşturmak ne kadar doğrudur?
Dinimizde zina ile ilgili hükümler bulunmaktadır fakat bekaret ile ilgili tek bir hüküm ya da delil yoktur.
İslam Fikih'ında bir kadının bekaretini sorgulamak izni o kadının ne babasına, ne kocasına ne de yargıca verilmemiştir. Kadının beyanı esas alınır.
Bu konularda konuşurken ağzımızdan çıkanlara dikkat etmek lazım. - +1 yıl
24/15:…Allah katında zina, çok büyük bir günahtır.
17/32 : Zinaya yaklaşmayın. Şüphesiz ki o, iğrenç bir iştir ve çok kötü bir yoldur.
6/151 :…Fuhuşların açığına da kapalısına da yaklaşmayın…
24/30-31 : İnanan erkeklere söyle : Bakışlarını kontrol altına alsınlar, ırz ve namuslarını korusunlar… - +1 yıl
Gizli Üye(25-29)+1 yılbende anlamıyorum ben daha sevgili bile yapmadım gerçi evlenmeyide düşünmüyorum ama herkes kendisi gibiyle evlensin
00 Yorumlasorarlar ve benım ıcın fark etmez namus bacak arasında degıl ruhtadır
00 Yorumla
+1 yılİlahi adalet yerini bulur kişinin istemesiyle olmuyor o işler 😁
00 YorumlaŞimdi biz erkeklerde spermletimizi saçma içgüdüsü varmış, sorun oradan kaynaklanıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl500 kez sorulan soruyu tekrar sordugun için tebrik ediyorum seni
01 Yorumla
+1 yılOnlara bir bok vermeyin allahin suyu yok onlara ya 😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılO erkeklerin irispu oldugunu dusunuyorum
50 Yorumla
+1 yılBakireyim diyenlere inaniyorlar, daha ne olsun?
00 YorumlaBiraz ikiyüzlülük kokan davranışlar bence.
00 Yorumla
+1 yılne düşünelim #Dasdfghjmk
02 Yorumla- +1 yıl
Bilemedim. #Dasdfghjkl
Asıl namussuz olanlar kendileri oluyorlar.
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşver ya herkes dengini bulur inşallah
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılöyle düşünen erkek puşttur maalesef ki çoktur
10 Yorumlabirileri feci kızmış çoğu erkek böyle yapcak bişey
02 YorumlaO tipler zaten bakire kız istemiyor
02 Yorumla
+1 yılNoldu manitan biseyler mi yapmis
01 Yorumla
+1 yılkardeşim ve çomar olduklarını düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılumrumda değil hiç kimse
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBir sürü var etrafımda böyle erkeklerden
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. Olabilir zevk meselesi
00 YorumlaAvuçlarını yalasınlar diye düşünüyorum 😂😂
00 YorumlaKanları bozuk
10 Yorumla
+1 yılBeyin tutulması
00 YorumlaHaklısın 👏🏻
00 YorumlaŞerrolar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseveyim onları.
00 Yorumlatopikler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılonlar mal
10 Yorumla
+1 yılsen namuslu musun?
00 Yorumla
19 güÇok aptallar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılhaklısınnn
00 Yorumla
+1 yılAfeerim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnlar adam değil
00 Yorumla
Devamını Gör(45)
5 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Her haltı yiyip evleneceği zaman bakire kız arayan erkekler hakkında ne düşünüyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım