daha 2 aylık evliyiz eşim sürekli bana genital bölgene ağda yapacaksın diye baskı yapıyor canımın yandığını söylüyorum banane beni ilgilendirmez alıyorsun jiletle zımpara s*ker gibi hissediyorum falan diyor ama kendisi hiç tıraşlamıyor bile geçenlerde bunu ona da söyledim düzgünce bana ben karımıyım lan diye çıkıştı saçımdan tuttu sertçe canım o kadar yandı ki lazer yaptırayım o zaman diyorum sana para mı yedireceğim bir de diyor tanıştığımızda böyle değildi son birkaç haftadır böyle soruyorum bir sıkıntın mı var gene sinirlenip bana saldırmaya kalkıyor nolur bir çıkaryol gösterin kimseye söylemedim daha 2 aylık evliyiz boşanırsam kötü hissedicem bu yaşta dul kalırsam çevre baskısı çok yoğun olur nolur yardım etsin birileri depresyona girdim evden çıkamıyorum
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanım boşanınca dul olmuyorsun eşin evliyken ölürse dul oluyorsun sadece bekar yazacak kimliğinde bunu söyliyim önce sana ve ailene anlatmalısın bu durumu kendini sakın ezdirma her erkek böyle evlenince inanılmaz değişir 2 aylık evli olman boşanamıycağın anlamına gelmez ailene anlat ve boşan yoksa daha çok sorun yaşarsın böyle bir kocayla ömür geçmez kendine yazık etme be
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBu yaşta dul kalmak mı? Dul değil bekar olacaksın. Sen kendini aşağılama meraklısısın zaten. Çevren ne yapsın? Böyle bir sığıra katlanmaya devam et
14 Yorumla
Soran+1 yılbenim senin gibi bir ailem yok muhafazakar hepsi anlamıyorlar
- +1 yıl
Ailemi nerden biliyorsun? Neye dayanarak böyle bir yorum yaptın pardon?
Soran+1 yıl"kendini aşağılama meraklısısın" benim hoşuma gidiyor mu sanıyorsun bunlar?
- +1 yıl
Bu ailenle değil seninle alakalı. Benim ailemi nerden kattın onu soruyorum
Arkadaş ne hırt adamlar var ya , anlayışlı davranarak yoluna koyulabilecek bir olayı nerelere çekiyorlar. Allah yardımcın olsun.
02 Yorumla
Soran+1 yılne güzel konuştun anlamiyor adam
Sana cevabımı sorduğum soru ile yapıyorum detayı oku lütfen
www.kizlarsoruyor.com/.../q5413933-agda-meselesi04 Yorumla
Soran+1 yılağlattın beni akşam akşam :(
Soran+1 yılo kadar insan varken neden bu dedim okurken
- +1 yıl
Ben bekarım hiç ilişkim olmadı biri ile evlenmek istemişsem onun fiziğine önem vermem kendini nasıl rahat hissediyor ise öyle yapsın
Buda diğer sorum
www.kizlarsoruyor.com/.../q5425929-neden-gogus-butmeye-calisiyorsunuz
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
59Cevap
+1 yılGörüşlere yazdığın cevaplara bakılırsa sadece adamda suç bulmamak lazım insanın üslubu kendisini ele verir.. tek dert de senin ağda korkun değil sanırım yüne de ısrarla bu diyorsan ağdacıya git iki dk dişini sıkarsın onlarda çabucak hallederler..
11 Yorumla
Soran+1 yılzorunda mıyım bunu yapmaya? kendisinin verdiği cevapları da yazdım okumadın herhalde
+1 yılManyak mısınız, neyin inadı bu? O sana temizlen diyor sen o temiz değil diyorsun o ben erkeğim diyor... Neyin inadı bu ya :D Doğru düzgün kişisel bakımınızı yapın
12 Yorumla
Soran+1 yıltemizlik jiletle de oluyor salak kız
- +1 yıl
😁 Peki gizli
+1 yılArkadaşım merhaba,
Durumu olduğu gibi ailene anlat ve en kısa sürede boşan...30 YorumlaSana buradan yol göstermek ile olacak gibi değil bu iş. Çünkü kocan tam bir odun gibi duruyor.
13 Yorumla
Soran+1 yılbirde burada gelmişler bana onu savunuyorlar adamin teki bana az once eziksin dedi ya ne yaptim ki ben kadin olmak mi benim suçum aglamaktan cok kotu oldum intihar bile düşünüyorum
- +1 yıl
kardeşim saçma sapan düşünme ya o haddini bilmez itin teki sen sıkma canını ne olur ya
+1 yılkardeşim yolun başındayken dön geri çocuk mocuk olmadan yani bu herifle hayat geçmez seni insan olarak değil obje olarak görüyor
10 Yorumla
+1 yılinsanlarin iki yüzü vardir. Özellikle evlendikten sonra bazi erkekler dahada olgunlasir bazilari ise ha yvanlasir.
Örnekte görüldügü gibi..00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaydaa daha neler duyucaz.. Severek mi evlendiniz yani aşikmisin cunku oyleyse insan bazen gururu birakip tahammul etmeye calisiyo ama yaptigi gercekten saygisizlik kim bilir daha sonra neler yapar bence ayril. arti psikolojik destek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yıleşinin üslubu yanlış. madem dayanamıyorsun ağdanın acısına, o da seni böyle görmek istemiyor, lazere göndersin o zaman.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılSen bildiğini yap hayatım boşver istemediğin bir şeye kimse zorlayamaz kocanda olsa
10 Yorumla
+1 yılTek çözümü ayrilmak zira tam bir hayvanla birliktesin
00 Yorumla
+1 yılBaskıyı boşver çocuğun yokken boşan. Hayatini cehenneme çevirir o ayi.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. ilerde daha kötü olacak bu durumlar bence çocuk filan olmadan direk boşan. Hayatı kendine zindan etme
10 YorumlaSeni sadece seks objesi gibi görüyor allah yardimcin olsun
00 Yorumla
+1 yıldevletin ilgili kurumunu ara. ya da psikolojik tedavi alsın kocan başvurun.
00 Yorumladurumu ailene anlat onlar anlayacaktır. Aileni arkana al ve boşan. Dünyaya 1 kez geliyorsun
00 YorumlaBu nebiçim bir evliliktir yahu adam karısına sana paramı yedircem dermi seni dostu veya çok özür diliyorum ama hayat kadını olarakmı görüyo sadistmi bu sanamı gücü yetiyo
00 Yorumla
+1 yılya kusura bakma ama asıl böyle adamları s*keceksin sana onu yap bunu yap deyip kendi bir b*k yapmaz birde sen söyleyince sert davranıp güç kullanılır çözüm üretmeye yanaşmaz tam şerefsiz böyleleri boşa gitsin elini s*ksinde aklı başına gelsin
00 Yorumla
+1 yılboşa ya. dumun adamını, ayda neymiş o kavga etmeler, babana söyle onu bir si. sin bak bidaha yapıyomu, insan karısına öyle şeyler dermi ya birde 2 ay olmuş, kendine zarar verdirme salla gisin bidaha evlenirsin ne olacak
00 YorumlaNasıl yardım edelim, beni bir arkadaş olarak görüyorsan iyi dinle.
Burada kimse sana yardım edemez, kimse seni anlamaz, hayal perest çoğu.00 YorumlaBöyle şerefsz namussuz erkek o. ruspularnı nerden biliyorsunuz , ks de hep evlenince değişen erkekten başka birşey duymadm lanet olsun ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇevreni onu bunu boşver bu senin hayatın en iyisi ayrılman başka çaresi yok ayrıca ondan önce kaç sene birlikteydiniz? Ayrıca yasin kaç?
04 Yorumla
Soran+1 yıl23 yaşım
Cevap sahibi+1 yılYanlış anlama ama acelen neydi keşke biraz daha beklemeyin 😕 valla dediğim gibi ayrılman en iyisi bu böyle bir ömür boyu gitmez bu arda seni aldatıryor da olabilir...
Soran+1 yılçok seviyorduk birbirimizi sözde..
Cevap sahibi+1 yılÇoğu insan evlendikten sonra gerçek yüzünü gösteriyor maalesef...
yazık sana bır kadın boyle rencıde edılmemelı ayrılman lazım bence genc olman daha ıyı yenı bır es bulursun kendıne mutlu olabılecegın
00 Yorumla
+1 yılerkekler evlenınce degısır canım bend yasadım ama senınkı gene normal benımkı daha kotuydu S:
02 Yorumla
Soran+1 yılhayirdir sana noldu canim?
- +1 yıl
burdamı anlatıcam S:
Yaw boylelerini nereden buluyorsunuz anlamak mumkun degil o adamla işin zor bencil bir insan anlaşılan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçevresini yiyim. sktr et o pzvngi. hemen boşan gençken. yıllarını harcama değmicek herife. geleceğinz yok zaten.
00 Yorumla
+1 yılpsikiyatri desteği al yavrum kıymetini bilecek erkek mi yok
00 Yorumla
+1 yılAh be güzel kardeşim keşke daha iyi taniyabilseydin. ayrıl bence. çevre baskısı kocanın baskısından iyidir.
00 Yorumla
+1 yılAman dul olmanın nesi kötü imiş. Sanki düzelecek. Siz kadınlar erkeğe köle oldukça ne yaparsanız yapın yine tatmin olmayacaklar.
00 YorumlaBöyle koca olmaz ki tam geri zeka Lı galiba allahtan korksun Ada'm değil ki onu birisi doldurmuş emin ol annesi olur abisi olur en yakin arkadaşi olur. Sabret
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMillet ne der diye diye sonun dayakla sonlacak haberin yok
00 YorumlaO sekilde davranmasi yanlis tabii karsinda ki eşin sanki kölesi
00 Yorumla
+1 yılAlacaksın tuylerını acıyorsa bunu dene doktor eldivenini tak al yoksa iğrenir adam haklı
00 YorumlaAsil bir uslub buya zimpara miker gibi ne demek ayril gitsin
00 YorumlaGecmis olsun ama malesef gercek yuzunu gostermeye baslamis gibi umarim insallah gecicidir
02 Yorumla
Soran+1 yılumuyorum hep işiyle ilgili bir durum olsun diye onun kişiliği böyle olmamalıydı
abin baban felan yok mu söylede alsınlar bir ifadesini. ben gıcık oldum herife.
00 Yorumla
+1 yılDaha yolun basindasin cevreyi bos ver hayatini karatma. Bosan
00 YorumlaDoğru söylüyor her kadın genital bölgesine ağda yapmalı Olmadı gerekiyorsa kocası yapmalı.
00 Yorumla
+1 yılHaydaa tanimadan mi evlendin adamı böyle sorun mu olur. Yazik nasıl davraniyolar öyle:(
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleldıven var ya da kendın yavas yavas ene agda yapmayı cozumu yok ayrılmak sıtemıyorsun kuafore gıt agda acısını azaltıcı kremler var onlardan al :)
00 Yorumla
+1 yılVerin bin lirayi gidin lazere. sikinti yapmayin bunlar icin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe saçmalık ya bu kusura bakmada çok canım bir eşin var
00 YorumlaAllah muhabbetinizi artırır inşallah
22 Yorumla
Soran+1 yılyardım etmeyeceksen yazma buraya çok kötü durumdayım anlamıyorsun
- +1 yıl
Yardım,
Nasıl edeyim ki! Allah'ın manyağı ile bir ömür geçmez demektense inşallah aranız düzelir diye dua ettim.
Hayat da karar da sizin. Dul kalacağım korkusuyla bir ömrü arkadaşım etmeye değmez. Hele bir de çocuk olursa bezine bile masraf diye bakar bu Ada'm.
Kendisi oksijen israfıyken hem de
+1 yıl😂😂😂 bu rahatlik nerden geliyor zimpara gibi nedir yaaa. 😂😂😂
011 Yorumla
Soran+1 yılayıp oluyor?
- +1 yıl
Allah kurtardin okuz her zaman okuzdur 😂😂
- +1 yıl
Kocan soylerken ayip olmuyor biz gulunce mi ayip 😂😂
Soran+1 yılne biçim konuşuyorsun sen ya
- +1 yıl
ya kadın burda derdini anlatıyor sen dalga geçiyorsun yaptığın insanlığa sığar mı? kolay sanıyorsun galiba ağda yapmayı falan? Kolaysa bir dene istersen kadın bacak kılı demiyor genital böyle diyor kolay değil tamam mı? Öyle bilip bilmeden de laf etme !
- +1 yıl
@ultragizliuye Ya sen ilk yazdigima baksana bu rahatlik nerden geliyor diyorum 😂 ama bayan kocasinin acisini cikarticak yer ariyor. Ama bu psikolojiye inan kocasina sonuna kadar hakveriyorum. Daha nelere karsi geliyordur kocasinin istemlerine 😂😂😂 umrumda degil ben ongurce yorumumu yaptim
Soran+1 yılayıp oluyor demişim acı çıkarmamışım salak herif git beynine baktır sen deneylerde falan kullansinlar yaramiyor zaten işine
- +1 yıl
Bak arkadaşım özgürsün yorumunda ama zaten morali bozuk bir insana dalga geçer gibi yorum yapamazsın eğer o kadın orada başka bir şeyden bahsederken o terimi kullansaydı inan herkes dalga geçerdi gülerdik eğlenirdik ama bu konu ciddi kadının psikolojisini etkiliyor ve sen kadının kadınlığına laf ediyorsun. Haddini aşma insanların kalbini kırmaya üzmeye hakkın yok. Yorum dediğin faydalı olur saçma sapan dalga amaçlı olmaz adam gibi kadına yardımcı olacaksan yap yorumunu. Ayıp vallaha ya böyleleri insanı insanlığından soğutuyor ne çok mutlu oluyorsunuz laf sokup dalga geçtiğinizde. Kadının kadınlığında bir şey yok adam adam değil ki anlasın o acıyı düşünsün sevdiğini. İşte demek ki o da senin gibi bir hödük. Biraz düşünceli olun be empati kurun acımaz kalbiniz de beyniniz de.
- +1 yıl
@ultragizliuye Yaa morali bozuksa bozuk ben hakaret etmemisim sapiklik yapmamisim onun yaptigi ne ne o.. Cocuklugumjz kaldi ne serefsizligimiz inan kocasi haklidir yaa bu kadin vallahi cekilmez psikolojik deli 😂😂😂 neyse yazmayin artik bildirim almak istemiyorum.
- +1 yıl
Bak simdi soru soracagim sadece erkeklere esi istedigi halde genital bolgesine agda yapmayan hatun icin fikirleriniz nedir diye herkes bayani suclayacak. Ama burada soruyu soran bayan olunca herkes erkegi okuzlukle sucluyor cunku yalakalik yapip bayana yavsamanin derdindeler ama bunu dahi idrak edemiyosunuz 😂😂😂
- +1 yıl
www.kizlarsoruyor.com/.../q5437204-toplanin-sadece-sorum-size-bayan-olsa-yorumsuz-gecmezsiniz-buna-da Soru burada bakalim gorelim sonuclari
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılmadem kymak gıbı a.. mm s... kmek ıstıyor ödesın bedelını yapsın lazerı
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılgit konuyu ailene anlat ayrıl gitsin onun da istediği bu zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok mu kötü vajinan neden beğenmiyor begendir sende
00 YorumlaBoşan, bırak zımpara s*ksin.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBurda başka biri olduğu anlaşılıyor
00 Yorumla
+1 yılÜzülme boşver. gitmiş sende tam hanzoyu bulmuşsun
12 Yorumla
Soran+1 yılböyle biri değildi kandırıldım herhalde
- +1 yıl
Sana sahip olana kadar kibar sonra ayı
Gizli Üye(25-29)+1 yılAl sende ne olacak canım dayan azcık
02 Yorumla
Soran+1 yılneden acı çekeyim o almazken o da alsın karşılıklı ödeşiriz
Cevap sahibi+1 yılDoğru aslında ama yumuşak dilli ol bence ayrılmayın ya
Ama ileride daha büyük şeyler olmaz inşallah aranizda
+1 yılBöyle itlerle ne diye evlenirsinz anlamam ki
00 Yorumla
+1 yılO adamla omur geçmez.
00 Yorumla
+1 yılGit agda yaptir a q sende..
00 Yorumlabakimli ol egosunu oksa
00 Yorumla
+1 yılErkekliğimizden utandığımız anlardan biri.
00 Yorumla
+1 yılGel gel yinede gel yardımcı olacağım
00 Yorumla
+1 yılKöprü geçilmiş demek.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyanlış anlamada kocan pisliğin teki
02 Yorumla
Soran+1 yılevet öyle allah belasını versin ama mutlaka altında birsey vardir bekleyecegim belki anlatir
Cevap sahibi+1 yılanlaşılcak ne kalmış
adam eşine böyle davranır mı
ona sen Allahın emanetisin
yazık valla yazık
Kocan bunamis ayril ondan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Odunla iyi bir sopayı hak ediyor
00 Yorumla- Devamını Gör (18)
Devamını Gör(63)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem