Evlendiniz ilk geceniz :)
ilk gece muhabbeti nası olur acaba geyik yapılır mı :))
ilk gece muhabbeti nası olur acaba geyik yapılır mı :))
Ne erkeğin ne de kızın daha önce cinsel deneyimi olmamış.. odaya giriyorlar, bir 10 dakika birbirlerinin suratına bakıyorlar.. sonra erkek telefonu eline aldığı gibi babasını arıyor;
- Baba... ben şimdi napıcam .
- Oğlum soyun ve yatağa gir ..
Ve çocuk soyunup yatağa giriyor.. kızın eli ayağına dolaşıyor ve annesini arıyor;
- Anne... bu soyundu yatağa girdi ben napıcam ..
- Yavrum sen de soyun ve yatağa gir onun yanına ..
Kız da soyunup kocasının yanına uzanır... bir 10 dakika da öyle yatmış vaziyette bakınırken geçer... ve çocuk tekrar telefona koşar..
- babaaaaa soyunduk yatağa girdik şimdi napicaaaaam! .
- Oğlum bak.. şimdi kendi vucudunun en sert yerini karının tuvaletini yaptığı yere yerleştiriceksin ..
Bir süre sonra kız telefona koşar;
- Anne.. ben anlamıyorum ama bir terslik var galiba ...
- Ne var kocan ne yapıyor ...
- YARIM SAATTıR BANYODA... KAFASINI KLOZETıN ıÇıNE SOKMUş ÖYLECE DURUYOR ...
"- Oğlum bak.. şimdi kendi vucudunun en sert yerini karının tuvaletini yaptığı yere yerleştiriceksin .. "
baba da bu işi bilmiyor :S
düğün olduysa ilk gece bence çiftler birbirine sarılıp uyumalı...ama dinçsek , enerjimiz varsa zaten ilk gece olduğu için sadece kızlık bozulup bırakılır diceğim şeyde "matkabını hazırla erkeğim , duvarımı delmeye var mısın?" gibi sözler olabilir.
sapık :)
ne duvarmış
İlk gece yatıp uyuma taraftarıyım.
Yangından mal kaçırır gibi ne oluyor yorgun yorgun. Sabah tam performans iyidir, streslerden de arınmış olursun.
Aynen bencede gece gece yorgunum falan jrjduud
ben geyik yapmam çocuk yaparım.
profil resminde tam gitmiş bu yoruma heaa uleynn :))))
Cevap
31Cevap
+ Eeöö şey, burandan öpebilir miyim?
- Parçala, ısır lan beni.
+ Nnnee nananasıl yani?
- Aksiyon istiyorum ulan!
İlk gece bişey yapılmamalı bence.Yorgun olcaksın zaten.İlk gün bide negerk var ya:)Sarıl yat daha ne.Acelesi yok yya olur nasıl olsa:)diye düşünüyorum umarım eşim olcak adamda benim gibi düşünür:)
ne gecesi ne gerdeği ya daha düğünden sonra arkadaşlarla sabaha kadar eğlenceye devam edeceğz
tabi tabi eşinde öyle der :))))
valla ben evlensem sevdiğim insanı bir an olsun yalnız bırakmam gıdıklarım onu:)
:)))
evlenseydik eger sevdigim insanla o gece oynayacaktık sabaha kadar uyumak yoktu sadce evimize arkadaslarımız gelecekti vur patlasın cal oynasın =)
eşin kabul etcek miydi bence etmezdi ya :))
ona bigün dedim cıldırmıstı =) sonra tamam demisti eli mahkum =)
Sıradan olur. Seksle alakalı olmaz yani. Zaten evleneceğim adamla önceden sevişirim yani. Ne adamlarsınız lan.
erkeğin yapmayacağı kesin hedefi bellidir fakat bayanın tedirginliği veya hazır olmayışı anlayışlı erkeklerde sohbete ve geyiğe dönerek hedefe kolay ulaşmasını sağlar
:DD Terminatör taklidi yaparım, artık geyik mi yapılır çocuk mu, o anki psikolojiye bağlı :D
olm aranızda gelin saçı denen şeyden haberi olan yok mu? 120 tane tel toka çıkardık düğünden sonra arkadaşımın saçından.
dugunden bahsedılır sonra penaltılara gecılır en cok atan kazanır gelinın sansı hıc yok tabıı
Aşkım biraz dinlenelim mi bugün çok yorulduk ya derdim hhehehehhfhd
oturur muhabbet edersin biraz hoştur beştir bencede hemen yumulmamak lazım olaya
yaaaani :)
oynadık eğlendik öldük demi ama o gece yatar uyurum:)))
:)))) ahaha çok ii
;)) :))
3 2 1 ateeeeeeeeş ve sabaha darmadağın olmuş vücutlar :D
ne muhabbeti ne ilk gecesi? daha önce ne yapılıyordu peki?
Biz oturur nikah geyigi yapariz zaten ilk gece sorunu stresi yok :)
geyiğe zaman kalmadn ilk gecede hayat durur bedenler konuşur ;)
Bayan cevaplarını okuyunca ülkemizde ne kadar frijit bayan var bir kere daha anlamış oldum ...
firijit derken :)
cinselliği soğuk bakan olmasada olur bir şekilde bir ömür yaşayabilen cinsel fantezilerden seksden uzak olan bayanlara verilen doktor dilinde ki isim :) .. Baksana evleniyorsun gelinlik giyiyorsun eğleniyorsun günün yıldızı biriciği sensin her şey tamam ama hala gelen cevaplarda eğlenirim, eğlenmekten yorgun düşeceğim için yapmam :) o günün enerjisi tükenmez bir enerji oluyor ama genede ilk gece ( ki bu tabiri pek sevmiyorum) yatar uyurum diyen bayan sayısı bir hayli fazla
cinselliğe soğuk bakan değil sadece evliliği cinsellik olayına sığdırmayan, erkeklerin çoğu evliliği cinsellik olarak görüyo çünkü bence zannımca :)
oturur parçala behçeti izlerdik sonrada inşaatçılık oynardık o duvarı hazırlardı bende çivi çakardım :)
biz geyiğin dibine vurduk, kim şık kim rüküş muhabbeti bile yaptık valla :)
Güzel oluyor ilk gece ve ilk zamanlar bunun kıymetini bilmek gerek.
Ilk gece muhabbet edecegimizi sanmam :P
Adet yerini bulsun gerdege gireriz :D
geyık yapcaksanız neden evlendınız kı gıdın oturun kafeye orda geyık yapın evlenmeye gerek duymayınn
hatun çok yorgunum bu gece benden performans bekleme
Ben yaparım her daim :D
Bedenim Konuşur.. :) Muhabbetine doyum olmaz :D
vuuuuu :)))
başım ağrıyor,yorgunum der uyurum..
belki nefes aldığında ;))
Ortalı kan götürcek hacı :D
Pişbirik veya tavla atsınlar : )
Evlenirsem biri beni vursun lütfen.
Teşekkür ederim ya.
Orasını sen düşünme.
Ahahaha peki
gelin varken geyik e ne hacet.
dügün olursa 1 hafta kafa iznine çıkarım.
oturur elim sende oynarsın..
ahahahha,bak bu güzeldi...:)))))
fena fikir değilmiş harbiden :D
Kesinlikle evet, kisiye bagli bir durum
İlk gece konuşmaya vakit bulamassın
konuşulsun işte yaa one öyle hop hemen :)
kesinliklee :)) uzatabildiğim kadar uzatırım o geceyi :))))
allah yardımcısı olsun
:))
ne maraklısı şeylersinz
geyiğin kralı yapılır...
ne muhabbeti yahu :D
ne oldu acelen mi var :) ?
mümkün :)
sanmam direkt olaya girerler heralde
full stress olur
çok ses çıkar :)))
öp beni yala beni
sanmıyorum :D