Komsumuzla 2. defa yaptik bunu.. bidaha asla yapmam dedim pisman oldum. agladim gunahi buyuk dedim namaz kildim tovbe ettim yine dayanamadim aradan 4 ay gecti cok azdim evdekiler amcamlara gitmisti onu cagirdim acele bir sekilde yaptik ama Şu an kendimi yine cok kotu hissediyorum. Hayal ettigimde guzel olan sey yaptigimda ruhen ve fiziken beni asiri yaraliyor. Bana onden istiyorum dediginde yapmiyorum ben kimseyi sevemiyorum ama olurda seversem diyerekten bu seyin pismanligini yasamiyorum diyeceksiniz ki bole bakirelikmi olur ama napiyim elimde degil psikolojim ck b. ktan durumda kendimden tiksiniyorum bidaha tovbe etsem yine nefsime yenik dusermiyim diyorum zerre zevk almasamda 2. kez bunu yapiyorum ben neden boyleyim beni yargilamadan ya da yargilayarak onemi yok yardim edecek biri var mı ne yaparsam herseydrn herkesten soyutlayabilrim kendimi😢
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılİstekli olman gayet normal ama sorun isteği kontrol altına alamaman kaynaklı istekli olman. Bunun için kendini mast ile mast rahatlatman lazım. Bunun da mast ile orgamz olarak sağlarsın. Eğer orgamz olamazsan yani kendini tam rahatlatamazsan yani orgazm olamasam isteğin azalacağını daha da artar yaptıkça yapasım gelir bir günde 10 kez yapsam da fayda etmez yani şöyle düşün Önüne çok sevdiğin çikolatalı pastayı Getiriyorlar sadece Yemen için küçük bir dilim bırakıyorlar bunu yedikten sonra tatlı krizine girersin ve pastanın hepsini yemek için çıldırırsın işte Sendeki olayda bu kendini tam rahatlatma lazım yani orgazm olman lazım Bunun için çok etkili Mast yöntemleri var onları kullanmayı tavsiye ederim
Ancak bu şekilde istediği kontrol ederek evlenene kadar isteği kontrol edersin110 Yorumla
Soran+1 yılTesekurler ben hic mast yapamiyorum zevk almiyprum
Cevap sahibi+1 yılAaa o zaman büyük soru var demektir.
Çok etkili teknikler var sanıırm pek haberin yok.😊😊
O zaman hiç orgamz olamdın demektir 😊
Soran+1 yılEvet olmadim
Cevap sahibi+1 yılOrgamz nedir biliyormusun
Bacaklarda yoğun uyuşma
Vucutta çok şiddetli titreme
Vajinanın kalp atışı gibi kasılmalar
Ve geçici bilinç kaybının en az 20 dk sürmesi lazım.
Bu şekild e mast yaparsan istediğini kontrol altına alırsın ve istediğini sen kontrol edersin.
Ayrıca orgamz olma alışkanlığı kazanır v e reel sekte hiç orgamz sorunu olmadam keyifli bir cinsel hayatın olur
Cevap sahibi+1 yılBu çok önemli 😆 😆
Soran+1 yılBen kendi elimden hic zevk almiyprum siz nasil yapiyosunuz
Cevap sahibi+1 yılBunun için çok etkili mast Teknikeri var. Onları kullanırsan zevkten bulutların üstüne çıkarsın ve isteğini bastırmış olursun 😊😊
Bir kez denemen lazım. Anal konusuna pek kafanı takma
Cevap sahibi+1 yılBu çok önemli 😊😊 dikkate al
Cevap sahibi+1 yılSanırım çözümi öğrenmek istemiyorsun 😊😊
Cevap sahibi+1 yılİsteğini kontrol altına almak tek çaren
En İyi Cevaplar
+1 yılSen yine Yüce Rabbimiz olan Allah'a ellerini aç dua et. namazlarını kılmaya devam et. Allah affedicidir. Analın günahı çok çok büyük bu evlilere bile ysaklanmış brşey. Sen yine tövbe et dua et. Ama bir daha yapma derim. Yaşın kaç bilmiyorum ama biran önce inşallah evlenirsin ve evlendiğin kişiyi çok seversin. Bu arada komşunu teşvik ettiğin içinde günaha giriyosun onu da günaha sokuyosun.
14 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeyi hic istemiyorum ama bekaretimin bozulmasinids hic istemiyorum nasil kafa yasadigimi bilmiyprum cok gunaha giriyorum bunu biliyorum ama onleyemiyorum cok nadiren bu seyleri dusunurum isimde gucumde biriyim ama iste onden yapamadim icinde buna basvurdum sanirim sacmaliyum. Şu an
- +1 yıl
Ne yazık ki saçmalıyorsun ve neden evlenmek istemiyorsun? Yaş kaç?
Soran+1 yıl22 evlilik bana gore degul. s
- +1 yıl
Kendini mi hazır hissetmiyorsun
+1 yılBak içinde belli ki bir Allah korkusu var yoksa yaptığın şey seni bu kadar vicdan azabına sürüklemezdi. Öncelikle ne kadar büyük günah işlersen işle tevbeni kabul edeceğini cenabı Allah zaten söylüyor. Ama bunu yapa yapar tevbe ederim diye düşünürsen olmaz haşa yaratıcıyı kandırmak gibi olur yani. O yüzden kendine hakim ol bidaha yapma lütfen sana tavsiyem bol bol istiğfar duası oku istiyorsan özelden mesaj at konuşalım hatta. Ayrıca anal seksi nasıl arzuladığını da anlayamadım yani bu bilmiyorum ben hiç hayal bile edemiyorum acı veren ve iğrenç bir şey gibi geliyor
01 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim Allah razi olsun oncelikle elinize emeginize saglik.. ben iradesizim sanirim dedigini duayida okuyacagim yatmadan once. Evet arzulancak istenecek bisey degil kesinlikle dunyanin en aci veren olayi bir insanin bir insana asla yapmamasi gereken bir olayi ilk sefrinde de cok aglamistim acisindan yine agladim. Ama engel olamiyorum bazen ölsem rahatlarin diye dusunuyorum. Evlenmekten bahsediyorlar evlen diolar amaben evlenemem bir erkekle omur boyu yasayamam onunla seks icin evlenemem ven sevemiyorum ben herseyi anlik olan duzensiz bir insanim. Bakirelik onemli degil diyorum herkes beni rahat bilir ama onun bxulmsdindan korkuyorum onemli olan malesef o zar onun kanamamasi cunku ulke deki erkekelr bunu istiyor ama ben bir erkekte istemedim halde niye sakladimi bile bilmiyorum.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu bir tipik kendine zarar verme bozukluğu tablosudur.
Mutlaka psikayatr hekim desteği almalısın.
Yapılan araştırmalar kendine zarar verme bozukluğunun düşük seratonin düzeyiyle veya yüksek dopamin düzeyiyle ilgili olduğu saptanmıştır.
Hekimler bu hormon seviyelerini düzene sokacak ilaç tedavisi ile seni bu zor durumdan kurtarabilirler.
Doktora gitmekten çekinme. Mutlaka uzman bir psikatr hekime başvurmalısın21 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim hormonn testi yaptimistim hepsinin duzeyi normaldi ama tekrardan bir psikiyatra gorusurum
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
49Cevap
+1 yılBak bir islami kitaota okumuştum mevlana diyorkki 100 kere 1000 kere tovbe etsende yine gel sende 100 bozsan da tevbe et sakin hataya düşme demiyorum dusebilir sin ama sen pişman olduğun süreçte sorun yok yapmaman dağ iyi ama yenilsende yinede tevbe et pişman olmak çok güzel ya pişman olmasaydin
16 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim yorumunuz icin ama beni korkutan arsizligim artik arsiz biri mi oldum ben 😢
- +1 yıl
Yok değil sonunda düzelirsin fakat boş durmak ile olmaz
Soran+1 yılNe yapmaliyim
- +1 yıl
Soyle diyeyim namaz kil kur an oku
Ozllikle bu tip isteklerin olunca yap her zaman yap ama bu istekler gelince daha cok yap bunları mesela
Soran+1 yılTesekkur ederim yapacagim
- +1 yıl
Kesinlikle yap
Benim bildiğim komşuyla börek açılır, kurabiye yapılır, çaya davet edilir.
72 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin
HaTuNuM bak 1000 kere tövbeni bozsan da yine gel demiş yaradan. Tövbeni yap eğer harama yönelecek kadar kendine hakim olamıyor isen mastürbasyon ile tatmin et kendini ve orgazm olunca zaten istemezsin komsunu ve pismanliklar ortadan kalkar
22 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim ☺ ben mast deniyorum 2 gundur ama beceremiyorum yani vucudumu hala cozebilmis degilim insanlar nasil yapiyor ve zevk aliyor bilmiyorum ben hissedemiyorum bisey bunu denedim 2 gun ama dayanamadim. olmayinca da bugun bu durumlar oldu. Aslinda bundan bile zevk almiyorum ne diye yapiyorum onuda bilmiyorum 22 yasindayim daha hic biseyden zevk almis degilim belkide tamamen psikolojiktir ama dus alip abdest alip tekrar tovbe edip degismeye caliscagim cok saol yorumun icin
Gizli Üye(30-35)+1 yılNefsin çok ağır basıyor. Arkadan geçmek için sanırım önden yapman gerek. Ki zaten arkadan yaptın diye de bakire sayılmazsın. Hiç birlikte olmamalısın. Evlenmen de hemen olmayacak gibi.. O zaman zor soyutlarsın. Yine de seni anlıyorum. Yapmak istemiyorsun ama acıktığında açlığın baskın çıkıyor. Umarım soyutlayabilirsin.
12 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle tamda dediginiz gibi nefsime hakimmolamiyorum
Cevap sahibi+1 yılBenim nefsim de aynı sizin gibi. Yapmak istemesem de yapıyor buluyorum. Mümkün olduğunca oyalanmaya, başka bir şeylerle ilgilenmeye çalışıyorum. Siz de öyle yaparsanız belki işe yarar.
Bahse girerim çevrende oturup uzun uzadıya sohbet edebileceğin, sosyalleşebileceğin hatta güvenebileceğin bir tane arkadasın yoktur..
110 Yorumla
Soran+1 yılAksine cok fazla var ama ben neden boleyim bilmiyorum
Soran+1 yılHayir paikolojim saglam degil
Soran+1 yılBipolar olma ihtimalim var mı ki acaba
- +1 yıl
Arkadasımın eski eşi bipolardı, kafasında bazı seyler kuruyor varolduğuna inandırıyordu kendini, akşamdan sabaha duyguları değişebiliyordu, olur olmaz seylere sacma tepkiler verebiliyordu. Mevsimlerden hava sıcaklığından bile etkileniyormuş söylediğine göre.. Sende var mı bu tarz belirtiler?
Soran+1 yılBen 1 dk icinde yasiyorum bu duygu durumlarini. 3 gun guzel gidenniliskimi fazla guzel baglanacam bu cok sacma diye terk ediyorum sonra pisman oluyorum sinra iyi oldu diyorum. Yani ble fazla dengesizmisim herseyim sacma benim
- +1 yıl
Bipolar duygu bozukluğu olan insanlar bağlanabiliyor hatta evlenebiliyor, bence sen bipolar değilsin, sadece hayattan ne istediğini bilmiyorsun. Bağlanmaktan korkmanın altında yatan vardır bir neden muhakkak, geçmişte duyup ya da yaşadığın seni etkileyen birşey olabilir bilemiyorum. Bana daha cok problemler ailenle ilgili gibi geliyor, içişlerinizde bir problem var mı?
Soran+1 yılAslind ailsel problemlerim. yok en iyisi psikologa gideyim demi
Cinsel Yaşam konusunda 916 cevap paylaştı. Kulun kelime anlamı " hata yapan " demek, Allah buyurur kulum yüzkerede tevbe etse 100 kere onu affederim çünkü bir rabbi olduğunu biliyor der.
Şeytan ise vesvese verir, sürekli tevbeni bozuyorsun, etme tevbe..13 Yorumla
Soran+1 yılEtmemelimiim sence tevbe son cumlenizi anlyamadim
Soran+1 yılTesekkur ederim
soyutlayamazsın sonucta salatalık gorsen ıcıne gırdıgını dusuneceksın muz gorsen dusunecceksın hayva belgeselınde cıftlesme gorsen gene aklına gelecek anca kısırlastırman lazım kendını ozaman vucudun nıe yapamıyr dıye bunu ıstıcek hormonlar menopoza kadar devam kı menopoza gırmıs bır kadın bıle sekste ıslanıyor sen dusu
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapacam ya ben
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeç bu düşünceyi yapmayan nasıl yapmıyor yahu bu kadar mı iradesizsin pişmanım diyerek vicdanını rahatlatmaya çalışıyorsun sadece istesen yapmazsın.
23 Yorumla
Soran+1 yılRahatlamiyorki rahatlasa keske vicdanim
Cevap sahibi+1 yılKomşu oğlu orda burda komşu kızını poposundan mikiyorum diye konuşuodur sayende
Soran+1 yılCevresi hep ortak arkadsslarimizla dolu bahsediyormudur bilmiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşka şeylere yönel kendi kendini rahatlatacak başka mast yöntemleri bul diğer insanlarla olma
25 Yorumla
Soran+1 yılSirf buyuzden ikigundur mast yaparak zevk almaya calisiyrum ama deniyrum olmuykr
Cevap sahibi+1 yılArkana birşeyler yaparak analgibi düşün önde bir titresim falan ya da bir şeye surtunmeyi dene yaklaşık 10-15 dk öne dokunma arka anal gibi yap bence başkasını istemezsin
Soran+1 yılBunu deniyorum 2 gundur kendim yaptigim zaman cok hosuma gidiyor acitmayacak seyler sokuyorum ama erkekle olunca cok aciyor ve pisman oluyorum bidaha yapmamak icin anal mast denedim ama sonuc ortada yine yaptim sanirim boktan bir insanoldum ciktim kendimi taniyamaz oldum
Cevap sahibi+1 yılÖncelikle yapmayacağına inanarak başlamalsin şu an yapmayacağına inanmiyorsun
Soran+1 yılHaklisin tesekkur ederim
komşuyla akrabayla yaparsan pişman olursun tabi düzgün bir sevgili yap kendine
18 Yorumla
Soran+1 yılSevgili istemiyorum
Soran+1 yılEvliligi yurutememki guvenemiyorum. kendime
Soran+1 yılEvlenecek kimsem yokki suann
Soran+1 yılYazarsan sevinirim. s
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence kendine sevgili bul. böyle olmaz bu adın çıkar en basitinden. bence ilgiye sevgiye olan açlığını cinsellikle bastırıyorsun sen
17 Yorumla
Soran+1 yıl1 ayda 2 kisiuyle cikiyorum ben sevemiyorum kimseyi 3 gun cikip ayriliyorum en fazla dayanamiyorum briyle iliski yurutmeye
Cevap sahibi+1 yılya iyi de hiç sağlıklı değil bu. senin psikolojini düzeltmek lazım. üzüldüm sana ya hiç iyi değil kendini kullandırman
Soran+1 yılOda kendini kullandirmis olmuyor mu. s
Cevap sahibi+1 yılerkekler için sorun yok :) daha önce bende anal yaptım. zevk alıyor mu kızlar?
Soran+1 yılHayor
Cevap sahibi+1 yılneden yaptın peki o zaman? :D
Cevap sahibi+1 yılee son durum ne :D napıyorsun
+1 yılkızım senin 40 gün hamamda yıkanman lazım ondan sonra hocaya gidip kendini okutman lazım sonrada bismillah deyil abdestini alıp gece gündüz allaha yalvaracan daha bunu çaresi yok ya da en kısa sürede kendini önden veren evlenecen gidecen
16 Yorumla
Soran+1 yılbir sekilde olur mu dalgasinami yazdiniz
- +1 yıl
dalgasına yazmadın ciddi bir şekilde yazdım çokda ciddiyim
- +1 yıl
sen bana özelden yazsana eyer sakıncası yoksa ya da rahatsız olmazsan
- +1 yıl
hani afedersin ama seninle başşak geçmek ya da seni aşşalamak için söylemedim bunları haberi olsun
Soran+1 yılTesekkur ederim ozelden konusmak istemiyrum bu konulari saolun yinede
- +1 yıl
rica ederim nedmek yardımcı olduysam ne mutlu bana
+1 yılHayata 1 kere geldin, saçma sapan şeylere inanarak kendini güzel şeylerden mahrum bırakma. Sadece seks değil, hayatın her alanından bahsediyorum.
018 Yorumla
Soran+1 yılBende bunlari dusunerek kendimi taniyamaz hale geldim inancimi yitirdim kendi oz degerlerimi yitirdim ilk zamanlar mutluydum sonra dun iste kendimden tiksinir hale geldim
- +1 yıl
Canım biraz düşününce, herkes inancını kaybediyor senlik bir durum değil. Gerçekten dinler uydurma şeyler. Valla. Bunları kafana takıp hayatını kaybetme.
- +1 yıl
Diğer söylediğine gelecek olursak, daha önce yaşadıkların ilerde seveceğin insanı ilgilendirmez. Senin bakire olup olmadığını sorgulayacak insanla işin olmasın.
Soran+1 yılSenin sevgilin olsaydim meslea gercekte gercekten ilgilendiremzmiydi seni gecmisim
- +1 yıl
Abi geçmişini başkasına sorgulama şansı vermen kendine saygısızlıktır. Kimse kimsenin geçmişini sorgulayamaz. Sorgulanmasına izin veren kendine saygısızlık eder.
- +1 yıl
Onu tanımadan yaptığım şeyler onu ilgilendirmez. Onun beni tanımadan önce yaptıkları da beni ilgilendirmez.
Soran+1 yılBeynimi toplarsam bende senin gibi matikli dusunebilirim
- +1 yıl
Toplamak için içki içmeni öneririm
Soran+1 yılOzamn gotu basi hepten dagitiyorum icki icmemesi gereken insanlar listesi yapilsa en ust sirada yer alirim
- +1 yıl
Ağzınla iç o zaman sjjshaj
Soran+1 yılIste agzimla iciyorum. ama durum. ortada bir insan evladi 35lik vokta alip hic bardaga bile koymadan direk kafasina dikerek icermi ben ictim 2 dlda bitti ama 3gun sarhos gezdim
- +1 yıl
Ağzınla iç derken bunu kastetmiştim :D
Soran+1 yılAgzimla ictim ama baska yerden cikti acisi 😅
- +1 yıl
Neyse dediğim gibi. Kimseye geçmişini sorgulama hakkı verme, kimsenin geçmişini haddin olmayarak sorgulamaya kalkma. Saçma sapan şeylere de inanma. Bu şekilde daha mutlu bir 40-50 yıl geçirirsin.
Soran+1 yılAslinda bir iki yildir bu sekilde bir hayat yasamaminn sebebi belkide herseyin yalan olusundan oturu bir dusunceye kapilmam cok aratirmalar yaltim deistlige kadar gitti ucu ama yinede psikolojikmen Şu an coktum eskiden inancim varken daha duzgundu hersey sanki duan yasadigim hayata karsi bir yorgunluk icideyim
- +1 yıl
Önce deist olursun zaten. Olası bir tanrı böyle saçma sapan şeyler ister mi dersin, sonra isteklerini değil kendisini sorgulayıp olmadığına kanaat getirirsin. Daha güçlü bir insan oluyosun. Hatalarında suçu kadere atmayıp ders çıkarmaya başlıyorsun.
Soran+1 yılDeistim ama sonu ateistlige kadar gitmeden biseyleri tekrar gozden gecirmeliyim kurani tekrar incelemem gerekiyor bu arada muhabbet icin saol iyi geldi biraz daha toparladim. kendimi sabah erken kalkip ise gidecegim cok saol tekrardan iyi geceler☺
- +1 yıl
Gute nacht
zevki analdan almıyorsun ama sevişmekten alıyorsun kuzum ve sevişmenin çekiciliği seni baştan çıkarıyor, devamı gelecek...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBilmemkimin yemini **** görene kadarmış hahaha. düzelmezsin sen devam et vermeye
20 YorumlaPişmansan bir daha yapma. Yaparsanda pişmanım diye ağlama.
04 Yorumla
Soran+1 yılSikinti orda pismanim 4 ay oncede pisman oldum onunla yaptigim icin ve yine oldu yaptim sorunda bu zaten yaptiktan sonraki kopelk gibi pisman oluyorum
Soran+1 yılBiliyorum iyi geceler
+1 yılDüzenli olarak bunu birine anlatıp, bu duyguların her uyandığında o kişinin bunları bastırmasını denemelisin..
02 Yorumla
Soran+1 yılKimseye soleyemem cevremde
- +1 yıl
Çevrende olmasına gerek yok.. Yardımcı olabilirim istersen seninle konuşup?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsürekli bir sevgili bul bunları yaşa daha iyi bence
12 Yorumla
Soran+1 yılSevgili istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılpartner olalım o zaman sadece bu konuda :P
+1 yılSogutamaZsın götten yiteno bir kız bir daha ıflah olmaz benım kız da öyleydi sımdı aralıksız 2 sene anal yaptık nerdeyse hergun bıde oyle. dusun
02 Yorumla
Soran+1 yılNasil dayaniodu acisina
- +1 yıl
Alışıyor ya zamanla merak etme artık okadar prof oldu kı gece yarısı kucağımda götündeyden cok uyanmıslıgım var sakıncası yoksa takıp at detaylı anlaayım burdan mesaj sılmesınler :)
Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Alışmış kurdurmuştan baterdir biz ne desek bos yine isticeen yine yapcan en iisi tadını Çıkart kasma boşa
00 Yorumla
+1 yılBurda s*ik gorse polisi arayacak bana komsumla ikinci defa diyor kendinizi kandirmayin
13 Yorumla
Soran+1 yılSizinle tartismayacagim bile hersey size film gibi ya da inanilmazmi gelio okadar mi imkansizi yasyorum ben
- +1 yıl
Komşusuyla seks yapacak kadar güzel kardeşim bir insan olduguna inanmam
Soran+1 yılInsan olduguma bende inanmiyorum artik hayvanlar gibi oldum belkide daha asaglik bilmiyorum
O komşu alişirsa hep ister bide akrabalikta var seni tehdit eder sen istedin zaman der söylerim herkese filan die
05 Yorumla
Soran+1 yılAgzi siki gibi ama bilmiyorum guvende olmaz
Soran+1 yılCok defa istediginde hayir dedimde srun cikarmadi beni cok sevdigini soler arkadssiz kaybetmek istemez sonucta ailelerimiz yakinen gorusuyor bosbogazlik yapmaz sanirim
+1 yılGeçmiş olsun. anal ağına dusmussun. Bende çok severim yapmayı;)
10 Yorumla
+1 yıl1 kere yapan bir daha bırakamaz. sen penisin içindeki kıpırtısına aşık olmuşsun.
10 Yorumla
+1 yılKomşu bulmuş kapıyı :D tıklamadan durmaz
24 Yorumla
Soran+1 yılAyni apartta degiliz mahalle olarak ayni ole surejli geleemz. s
- +1 yıl
sen bir kere tadına bakmışsın canın istedikçe de ondan başkasına yaptırmayacaksın :D
Soran+1 yılEvet malesef oyle baskasiyla yapamiyorum
- +1 yıl
şu an da da ne kadar pişman olduğunu düşünsen de neyse... hadi iyi akşamlar.. Burdan bu kadar yeterli :D
Bence oradan tasinin :D
12 Yorumla
Soran+1 yılSeneye meslegimi elime aliyorum baska sehre gidecem
+1 yılHer konuda yardımcı olabilirim ciddiyim bekliyorum diğer taraftan ok
01 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten çok yardımcı olmak istiyorum
Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. O komşu sende oldukça rahat duramazsın
24 Yorumla
Soran+1 yılUzaktan akrabalikta var hattimi falan herseyimi degissem mi. s
Soran+1 yılEvet cunku bir onla yapabiliyorum
+1 yılKöpek bok yemekten vazgeçmezmiş :D
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOrspu fahişee seni o zsrıda ver Allah senin gibilerin belasını versin geberinn
21 Yorumla
Soran+1 yılInsallah
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç mi zevk alınmıyor yani analdan?
15 Yorumla
Soran+1 yılHayir asla yapmadiysan buzamana kadar asla ama asla yapma bak ben saglik gorevlisiyim vucuda nekadar zararli oldugunu bilmeme ragmen yaptim merakimdan sen sen ol aklina bile getirme hic bir zevki yok
Cevap sahibi+1 yılYapmadım merakım var sadece peki alışıncada mı zevk vermez sence?
Soran+1 yılBen alisamadim 2. Yapisim 4 ay sure sonra ve zevk vermiyor. Evde kendim mesela p*rno izlerken azdigimda kremleyerek vs biseylerle anal kendi kendime yaptigimda daha zevkli geliodu parmagimla ya da kucuk bir ciisimle ama asla bir erkekle yapinca guzel bisey degilmis bildigin etini kopartip canini aliyolar gibi gunlerce uzerine oturamiyosun cisini falan yapamiosun hep o bolgelerin yanio
Cevap sahibi+1 yılTamam canım sağol vazgeçtim 😂Sende tövbe et inşAllah kabul olur
Soran+1 yılVazgcmene sevindim canim
+1 yılya sanki anal günah diğeri degil
11 Yorumla
Soran+1 yılDigeri ne oluyor
+1 yılanormal gercekten anormal!
Cehenneme gideceksin11 Yorumla- +1 yıl
saka yaptim beni dinle bak...
Bunu seninle uzun uzun konusmayi cok isterdim aslinda
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hakkında hayırlısı olsun
10 Yorumlahoşuna gidiyor ki yapıyorsun. kasma yani.
10 Yorumla
+1 yılEvlenme çagında mısın?
011 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama evlenmek istemiyorum kimseyi mutlu edmeem ben
- +1 yıl
Evlensen bir kişiye baglı olursun anal yapsanda kocanla yaparsın ya da engel olamazsan kendine kocanı aldatırsan anal için daha kötü olur ona ihanet etmekte olmaz bence tek çaren ailene söylemen seni önce iyi bir vururlar sana söylim sonra seni tek bırakmazlar ve bu şekilde engel olursun kendine korkma ne olursa olsun öldürecek degiller ya
Soran+1 yılAileme neyi solemem lazim anlamadim
- +1 yıl
Komşunu eve çagırdıgını iki kez anal yaptıgını zaten çok töre gibi birşey olsaydı sizde çagırmazdın biraz rahatsızsınız bence o yüzden 3-5 vurur sonra seni tek bırakmazlar ve bu yolla vicdanın rahat eder
Soran+1 yılDelimisinn sen? Oldururler beni manyak ya verdigi akla bak sunun.
- +1 yıl
Cidden öldürme imakanları olsaydı emin ol beynin bunu yapmana engel olurdu ya da yemeklerine şap gibi ilaçlar kat evlenene kadar hiç istegin olmasın bu sayede yapmazsın bide bir fikrim daha var ama emin ol bu en iyisi :)
Soran+1 yılEn iyisi kendimi oldureyim sorun kokten halolsun
- +1 yıl
Bak şimdi anal yapmıssın bide intihar etsen edebiyen cehennemlik olucaksın bir hatadır yaptın pişman olmak cidden istiyorsan p*rno izle igrenç pornolar izle erkeklerden sogu en azından 3-5 ay soguk kal sonra her azdıgında zewk veren pornolar degil igrenç pornolar izle 70 yıllık dünya hayatı için sonsuz bir hayatı mahfetme
Soran+1 yılBanada o igenc pornolar zevk veriyo iste
- +1 yıl
İmm buda sana zewk veriyorsa sanal seks yapmayı düşündün mü yeterince istegini karsılanırsa azmamış olursun ve anal istemezsin belki?
- +1 yıl
Yani en azından sanalda bir seks türü ama yapsanda 3 günde unutur pişman olsanda sonra unutursun ama anal ilişki ve yasak olan bir ilişki cidden baya pişmanlık duyurur sana
+1 yılBu his malesef güçlüdür
10 YorumlaZevk almadığın şeyi neden yapıyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılBilmiylrum
Soran+1 yılTamamen birakmak istiyorum boyle kimseyi gormek ozellikle ailemi gormek onlarla yuzyuze bakmak istemiyorum yani yer yarsilsin istiyorum ama olmuyor
Kolayı var gel sana tavsıye verım
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılilk nasıl başladın?
19 Yorumla- +1 yıl
Sende mi istiyosun 😉
Soran+1 yılAnal pornolar izleyerek bu bana daha cekici geldi evde kendim parmagimla deniyodum
- +1 yıl
Zevk aliyormusun peki parmak yetiyormu sana 😉
Cevap sahibi+1 yılkomşunla nasıl başladın _
Soran+1 yılKomsumlami agbisi eski sevgilim hayatimdaki tek asik oldugum erkekti ben 15 o 20 yasindaydi tanistimizda ama beni terk etti bazi seyleri onda ogrendim opmeyi opusmeyi sevismeyi sonra askere giti beni biraktik kardeside arkadasimdi ayni ortamdaydik yaslarimiz ayniydi muhabbet ederdik konu sekse geldiydi bir ikikez normal opusmelerimiz oluodu 3 yil once inun calistigi yere gitmistim opustuk baktim herkese anlatmis bunu daha bisi yasamadik ama en son 4 ay once tekrardan bize geldi oturruken falan sevismeye basladik birden g. tume soktu oyle bir cirlamisim ki bayilimi sandim soka girdiydim daha ucu bile girmeis oysako kan geldiyri kavga ettik daha gorusmedik 4 ay sonrada yani bugunde ben cagirdim
- +1 yıl
Kuru kuru yaparsa olacağı bu penisi guzelce yala islat oarayinda kremle parmağıyla sonra tadına bak 😉
Cevap sahibi+1 yılmadem günah diyosun neden başladın daha başındayken bile neden böyle bir şeye adım attın
Soran+1 yılNefsime hakim. olamadim. iradem zayif
- +1 yıl
Anala alisan birakamaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılBari oral yapın anal iğrenç
10 Yorumla
+1 yılKomşu fantezisi. GEçmiş olsun sen uslanmazsın
07 Yorumla
Soran+1 yılFantezi degil o fantazi
- +1 yıl
Fark etmezz
Soran+1 yılEder ortalikta ders verir gibi bilmis bilmis davranan birisin oyuzden bu tarz seylere dikkat etmelisin
- +1 yıl
Konu ben miyim şimdi canısı, yapma. Baksana kendinden nefret ediyorsun.
- +1 yıl
Ayrıca doğru söylemişim kezban! Türk Dil Kurumu'nda arattırdım. Fantazi diye bir kelime yok. Fantezi o.
https://i.hizliresim.com/MJmd8a.png
https://i.hizliresim.com/6ndJpW.png
Soran+1 yılCahillikten oleceksin hayatim 😂😂😂
- +1 yıl
Ben mi sen mi. Koskoca Türk Dil Kurumu yahu
Alt komsunla mı üst komşunla mı yaptın
01 Yorumla
Soran+1 yılIki sokak otede ayni apart degil
+1 yılTadına baktığın zaman duramazsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsellik saplantisi olabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKonuşmak ister misin
11 Yorumla
Soran+1 yılHayir tesekkurler
Gizli Üye(36-45)+1 yılCOk haklisin..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılanaldan zevk aldın mı gerçekten bakiremisin peki
04 Yorumla
Soran+1 yılAlmadim bakireyim
Cevap sahibi+1 yılzevk almadıgın bişeyi yapma , bence bundan nasıl kurtulursun biliyomunun partnerine oral yaptırarak , iyi bir oral yapılırsa sana güzel zevk alırın ve tüm erkeklere yalatmak istersin
Soran+1 yılCogu sevgilim. kral yapti zvk almiyorum hic bir sekilde seksten zevk almiyrum ne oral ne anal iyigeceler
Cevap sahibi+1 yılkaşar olmusun sen iyi geceler
senin gibisiyle tanısmak bize nasip olmaz ki :D
00 Yorumla
+1 yılkomşun kim
11 Yorumla- +1 yıl
tşkler
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yine yapacaksın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılevlen
10 Yorumla
+1 yılYap ya bisey olmax
11 Yorumla- +1 yıl
EE yapican mi
+1 yılyaşın kaç?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. VajinaL seks yap
01 Yorumla
Soran+1 yılOnu asla yapaamam
Gizli Üye(30-35)+1 yılkac yasındasın
02 Yorumla
Soran+1 yıl22.
Cevap sahibi+1 yılneden vaginal yaşamıyorsun
yardımcı olayım
00 Yorumla
Devamını Gör(42)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Anal yaptiğım icin cok pismanim zevk almasamda durduramiyorum nasil engel olurum kendime yardim edermisiniz lutfen?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler