Anal yaptiğım icin cok pismanim zevk almasamda durduramiyorum nasil engel olurum kendime yardim edermisiniz lutfen?

Komsumuzla 2. defa yaptik bunu.. bidaha asla yapmam dedim pisman oldum. agladim gunahi buyuk dedim namaz kildim tovbe ettim yine dayanamadim aradan 4 ay gecti cok azdim evdekiler amcamlara gitmisti onu cagirdim acele bir sekilde yaptik ama Şu an kendimi yine cok kotu hissediyorum. Hayal ettigimde guzel olan sey yaptigimda ruhen ve fiziken beni asiri yaraliyor. Bana onden istiyorum dediginde yapmiyorum ben kimseyi sevemiyorum ama olurda seversem diyerekten bu seyin pismanligini yasamiyorum diyeceksiniz ki bole bakirelikmi olur ama napiyim elimde degil psikolojim ck b. ktan durumda kendimden tiksiniyorum bidaha tovbe etsem yine nefsime yenik dusermiyim diyorum zerre zevk almasamda 2. kez bunu yapiyorum ben neden boyleyim beni yargilamadan ya da yargilayarak onemi yok yardim edecek biri var mı ne yaparsam herseydrn herkesten soyutlayabilrim kendimi😢
Anal yaptiğım icin cok pismanim zevk almasamda durduramiyorum nasil engel olurum kendime yardim edermisiniz lutfen?