Gerdek gecesinden sonra damadın ailesinin elini çpmeye mi gidilir? Bir sorum var evli olanlara?

Cinselligi ilk defa diyelim ki gerdekte yasıyorsunuz esinizle birbirinizin ilkiydiniz dügün bitti gerdege girdiniz sonraki gün damadın anne babasının elini opmeye gitmek diye bisey varmis sanırım bu dogru mu ? Ya bide seyi merak ediyorum tm evleniyosunuz birbirinizin helalisiniz artik ama dügünden sonra anne babayi gördügün ilk zamanda bir utanma oluyor mu ya kendimi dusunuyorumda ayip bisey degil ama utanırım ya daha evlenmeden nasil olacak diye merak ediyorum bide gelinin annesi,kaynanasi ya da bir yakini gerdekten sonra nasildi falan diye sorar mi ?
Güncellemeler
+1 yıl
Soruyu sorduguma pisman oldum ta orta asyaya baglayan oldu konuyu ben bu dogru mu yanlıs mı adetleri yargılar mısınız diye bir soru sormadım böyle adetler varmis dogru mu diye sordum ama masallah arkadasın biriicinde yasadigi topluma olan butun nefretini kusmuş
Gerdek gecesinden sonra damadın ailesinin elini çpmeye mi gidilir? Bir sorum var evli olanlara?