Ayaklarimi seviyorum 😌😌
Evet. Cok severim immm👅👅

Partnerim isterse ilgilenirim sadece😒

Yok ya hic sevmem 😣
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Ön sevişmede yarağımı partnerimin ayaklarını birleştirerek arasına sokup çekmiştim güzel bence. Ayakların vücuda değmesi tahrik edici. Senin sadece ayaklar değil her tarafın bomba zaten
Sagoll :))
Sende sağol ama beni eritiyorsun nasıl bir kızsın anlamadım
Bu bir Özel CevapSadece soran ve cevap paylaşan üye tarafından görülebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bu bir Özel CevapSadece soran ve cevap paylaşan üye tarafından görülebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Gladyatör gayet başarılı...
20 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
severım ama fetıslıkle alakalı degıl koltuk altınıda yalamıy sevıyorum mesela tum bedenıne hakım olmak hosuma gıdıyor partnerımın
Evet :)
Ayaklarınızı sevmeniz güzel, sizin gibi her kadın bilmiyor ne kadar çekici ve etkileyici olduklarını.
ayak fetişi değilim ama bakımlı olmazsa midem kalkar
seks yaparken mutlaka ayakları bacakları yalarım. Adetse bile mutlaka Bal kutusunuda yalarım
ben ayak vajına anal hepsını yalarım
sen ne fetısı sın
Ayak severım delı gıbı hemde kafamı yerden kaldıramıyorum ya :)
Hatta tiksindiğim tek şey diyim sana ayak yalayanın da ta anınakoyim a---mk delileri
Ona benzer bir şey. Gıdıklama fetişistiyim. Bu fetiş türününde de başrol oynayan yer ayakların altı.
Eveet ama ince çorapla tercih ederim, daha pürüzsüz görünüyo çünkü, 😘😘 ayakların
Değilim ama öyle güzel ayaklara sahip bazı kadınlar gördüm o istemese bile ilgilenirim onların ayakları ile :D
Değilim ama ne zaman Adriana limanın bacaklarını görsem yalama hissi uyandırıyor
Türkiye'de güzel ayaklı bir kadın olduğunu sanmıyorum
fetişçi değilimde eşim isterse olabilir tabi :)
Ayak güzelse fetişi de olunur ahjhskhnslkdşhmaj
Maleaef :/ dalga gecme :D
Yorum yazarmsn. d
Severim de sevgilim yok ayakda yok 😂
ayak fetiscisi değilim :s
Bacak desen neyse de ayak ne mk ya
Sadece ayakları güzel ve bakımlı ise.
o memeler senin mi kız
Partnerde severse tabii ki uyarım :)
Hayır ne kadarda tiksinç
Sadece okşarken güzel
Güzel bir ayak het zaman bir sıfır önde başlar :)
Evet karşı cinse ait bakımlı ayakları severim.
Hayır ayağa ilgi duymuyorum =/
Yok ben kirli don fetisiyim
değiliim ama seviyorum ayak
Popoyu severim seyim mi poponu
siyah ince külotlu çorapda giyerse güzel olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?