Kankayla opusenler nasil yakınlastiniz?
Kanka ayağı göt ayağı. Bir defasında yakınlaşmanın devamında f*ck buddy olarak 10 sene sürdü ilişkimiz. Şimdi kız evli cinsel münasebetimiz bitti doğum günü bayramda falan kutlama var. Bir diğeriyle de yakınlaştık sonra kız senle çıkmak yakınlaşmak için kanka oldum ben dedi. Benim f*ck buddy olalım teklifimi kabul etmedi bir daha da aramadı beni.
Yine bir " kanka ayağı döt ayağı " olayıyla karsı karşıyayız
Yok benim kankam falan sadece merak ettim
Başbaşa olursun mümkünse arabada içilir sahile inilir onuz başa koyulur aşktan şikayet edilir yüzü yukarı doğru olur omuzunda. Oda duymak için eğilir sonra öpüşme anı gelir. Bide şu versyonu var : öpüşsek mi canım çekti? Aynen gel bu benim ki ☺️
Ahahah tecrübe konuşuyor burda
kanka ayağı g. t ayağı diye hep demişimdir. Sonra erkek arkadaşıma kız arkadaşlarınla yakın olmanı istemiyorum dediğimde vovovo geri kafalı oluyorum ! Al işte kanka ayağı g. t ayağı
Cevap
39Cevap
Kankayla öpüşmek nedir
Kavak yelleri dizisi bu ülkeyi çok bozdu
Bizim eve gelmiştik bir gün sözde yemeğe tabi bunun göğüsleri ilgimi çekiyordu elledim sonra arkası geldi yani onunda bana ilgisi varmış ara ara buluşup seks yapıyoruz iki tarafta istekli kız kısa ben 189 ÜM tek dert ettiği nokta burası sadece
kankanla mı yakınlascaksın soyle bakalım aklının tabanı ne :)
Alkolluyken sevgilimin en. yakin arkadasiyla 1 saat opusmusus sonra pisman olduk ama farkedemedik 😊
Ben çocukluğumdan beri seni istedim dedi. Bir kere öpmek istedim dedi vs. İstediğini yaptım ve bir daha yüzüne bakmak gibi bir niyetim yok
Hiç öpüşmedim. Ama genelde taraflardan birinin bir hoşlantısı olur ve içtikten sonraki rahatlamayla bir yakınlaşma olur.
Kanka kankadir benim için kanka ayaana yatıp yavsamak tarzim değil
Çok şükür olmadı öyle bişe olmaz da mesafelyz yanı :)
yakalanmadık hıc unıde kızın kendı odasında kalıyorduk zaten bılınıyor ne olacagı :D
😂 dudaklarına yaklaştılar falan ssghe
Derin mevzular işte bacım konuşturma beni
evde yemek yaparken geldi yanlışlıkla dudağından öptüm gerisi geldi
Nasil yanlislikla oldu :)
H8c tavsiye etmem bulaşma derim :( acayip bir duygu basıyor insani yıllar önce yaşadık görüşürüz halen ama bakışlarimizda bile o geceyi anlatıyoruz birbirimize , nasıl olduğunu inan bilemezsin aniden
f*ck buddy olalım mı dedi tamam dedim. Öyle başladık yani
Birileri kankasını arzuluyor :D
Kankam bana verir gibi oldu sonra bir dondu kal*ak
Yalnız ve alkollüyseniz tamamdır.
Cidden knk ile bu aşamaya nasıl geliyorlar 😂
Sigara fantazisi bir anda oluyor planlı da değildi
Nasil yani
Sigara içiyorduk dedi ki ağızdan ağıza duman veriliyormuş güzel oluyormuş falan bende üstüme alınmadim hiç işte bu da önce şaka ile deneyelim falan dedi bende güldüm geçtim ama sonra bir anda dudağıma yapışınca ciddi olduğunu anladım şok geçirdiğim için itemedim de sonradan hoşuma gitti doğrusu
Ex almıstım hayvan ya sadece öpse iyiydi :D
@Murat87 istanbullu değilim
Ikimizde cok sarhostuk...
Birbirimize adım atarak
kucağıma oturmuştu penisim kalkınca gerisi malum
İlk kankam yapısti yok demedim bende
Kanka manka derken iş bitirenler var
doğruluk cesaret oynarken sarhoşken falan filan
çok ayıp çok burda söylenmez :D
kanka öpüşelim hadi dedim :P
Opuselim mi dedim seviselim. dedi
Direkt konuya girerek