Uyurken bile zevke gelmeye başladım akıl fikir verin?

selam, 2 senedir evliyim eşim evlenmeden önce sekse düşkündü ama evlendikten sonra önceki gibi olmadı. Şuanda 3 aylık hamileyim ve yargılancağımı bile bilede çekinmeden yazıyorum çünkü son 3 gündür bu durumdan rahatsızım. Özellikle son 2 gündür geceleri uykumdan kalkıyorum inanılmaz bir zevke geliyorum. Banyo yapıyorum üstsüz yataga giriyorum eşim uyansın diye çaktırmadan yatakta dönüyorum elimi kolumu atıyorum uyanıyoda ama hiç oralı değil. Örneğin dün gece kendi kendime uyurken bianda uyandım. Zevke geldim. Sabaha kadar uyuyamadım hayatım boyunca hiç böyle olmadım sabah yaparız diye bir umut bekledim gene olmadı. Onun gitmesini bekledim ve sabah 9dan şu saate kadar (13) 6 kere falan uykumdan uyandım zevke geldim gözlerimi bagladım inim inim inliyorum resmen ve normal bir şekilde gir çık olarakta tatmin olcagımı sanmıyorum. Noluyor arkadaşlar bana? Ben ateşimi nasıl dindircem ouff gene bir fena oldum!!! Buarada ergenler ergen ergen yazmasın bir zahmet
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar peki ilaç falan var mı bugün temin edebilceğim ve sağlık problemi yaratmayacak?
gururunu kırmak istemiyorum içeceğine yiyeceğine koysam? İlaç ismi ve nasıl yapabilceğim konuda öneri verin lütfen. buarada yiyeceklerle falan demeyin olacak iş değil o en azından şuanki acil aşk mevzusu için :)
Güncellemeler
+1 yıl
Dün o cezeryelerden ballı cevizli sökelerden aldım kendimde tadını çok begendim ve yedim hatta mesajda attım ona tahrik edici ve geceyle alakalı eve geldi mırın kırın etti tv izlerken zorla yedi. Sonra tvde dün hükümet kadın vardı onu izledi ben gene duş aldım vs vs frikikler veriyorum tabiii. O hiç oralı değil bidaha konuyu açtım cezerye hakkında oda dediki ben istemezsem 50 tanede yesem işe yaramaz. Gittim yattım saatler sonra geldi uyudu ve artık ben istemiyorum onu gerçktn kalbim kırılyr çok
Uyurken bile zevke gelmeye başladım akıl fikir verin?