1.87 bir erkeğin cinsel organi 1.70 boyundaki erkeklere kıyasla dahamı büyük olur genelleme yapacak olursak öyle sanirım 🙈
Cevabın nedir?
Hayır bu birazda genetik yapıyla ilgili.. ama sana şunu söyliyeyim bir tanıdıgım cocuk var boyu normal fakat ayakları çok buyuk ve bu cocugun peniside baya büyükmüs bn görmedim ama arkadaslar baya bir buyuk yani normalin biraz üstünde diyo görenler.. ayrıca bazı kadınlar oldu bu çocukla yatmayan biri eskort biri genelev kadını... bu sitedeki bircok kız da büyük büyük olmalı diyor gerisini sen dusun artık..
13 Yorumla
Soran+1 yılAnladım ya buyuk olmasi onemli degil benimkisi merakti cidden oyle bir sey varmidir diye
Soran+1 yılAnlamadim
En İyi Cevaplar
+1 yılBoy değilde kilo kesin etkiliyor aletin boyunu ve işlevini
118 Yorumla
Soran+1 yılEvet onu biliyorum :D
- +1 yıl
Benim ki boyuma göre kısa da değil uzunda değil normal
Soran+1 yılBoyun kac :)
- +1 yıl
16 falan
- +1 yıl
1.74 boyumda
Soran+1 yılAnladim :) ideal
- +1 yıl
Aynen siyahı olsam kısa kalırdı sadece :)
Soran+1 yıl:D evet
- +1 yıl
Beyazım lanet olsun😎😎
Soran+1 yıl:D ya ben seni sorularda cok goruyorum bir kac sorudada konustuk biz seninle neden kendi resmini koymuyorsun su ks ye
- +1 yıl
Koymuştum ya sonra kaldırdım tipsiz değilim iyiyim kendi resmim varken bile fark eden 3 kişi anca vardı yemek yemek acıktırıyorsun diyorlar
Soran+1 yıl:D anladim peki
- +1 yıl
Koyarsak görürsün tipi şekil yapayım atarım
Soran+1 yılPeki :D bekliyorum.
- +1 yıl
Peki iyi eğlenceler o halde
Soran+1 yılIyi geceler 👋
- +1 yıl
teşekkür ederim
Soran+1 yılRica ederim.
- Cinsel Yaşam konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılAlakası yok o öyle bilinemez canim kısa olanın buyuk uzun olanın küçük çıkabilir
12 Yorumla
Soran+1 yılAnladim
- +1 yıl
Evet öyle ışte
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayir oyle bir genelleme yok
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
52Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu konu hakkında kesin bilgi sahibi değiliim kendi ölçümü söylemek istemiyorum ama şöyle söyleyeyim diğer erkeklerden %99 daha uzun ve kalın kendi cinsel organım ortalama boyum var ama bence uzun boylu olanlar çok az da olsa uzun cinsel organları oluyor igf-1 protein in etkisiyle ama kendimi dışarıda tutarak söylüyorum en büyük olanlar ortalama veya kısa boylu olanlar 19 cm i nadiren geçiyor uzun boylu olanlar 1.85 ve üstü uzun boylu olanlar
13 Yorumla
Soran+1 yılGuzel aciklama olmus tesekkur ederim :)
Cevap sahibi+1 yılRica ederim kesin bilgim yok belki yanılıyorumdur ama dediğim gibi uzun boylu olanlar genelde cinsel organı ortalama olan erkeklerden daha büyük ama ben ortalama dışında olduğum için istisnayım
Soran+1 yılAnladim genelleme istemistim ben zaten istisnalar kaideyi bozmaz sonucta :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç belli olmas boyu kısa olanın s*ki daha uzun olabilir ama genelde uzun olanlar fazla kalın olmuyor. boyu uzun olan erkeklerin s*ki kısa olabiliyor ama çok daha kalın oluyor. ama tam tersi de olabiliyor hem boyu uzun hem şeyi uzun da olabilir tam tersi de. bunun bir standartı yoktur. ama genelde şu var: uzun yani 16-17 cm den uzun olan s*kler boyu 16 cm den kısa olan s*klerden daha ince oluyor. kısa olan daha kalındır.
121 Yorumla
Soran+1 yılNediyon sen abi :/
Cevap sahibi+1 yılS*ki diyom belli olmaz :D
Soran+1 yılCinsel organ de o lafi hic sevmiyorum.
Cevap sahibi+1 yılözür dilerim, tamam. düşünemedim :( cinsel organ.
Soran+1 yılHi tamam oldu simdi
Cevap sahibi+1 yılergenlik zamanında bazı arkadaşlarımızla cinsel organ boyu yarışı yapardık şimdi hatırladım da boyu bizden acayip uzun bir arkadaşımız vardı, çocuk yarışa girmiyordu hiç bir gün zorladık onu 5-6 kişiydik herkes çıkarttı organını masaya dayanıp uzattık masa üstüne sonra herkesinkini ölçmüştük o boyu uzun olan çocuğunki hepimizinkinden kısaydı. birde geçen bişeye şahit oldum, arka balkonda oturuyordum balkonun baktı yer yeşillik bir alan mahallenin çocukları top oynuyor 1-2 de kız var, hepsinin yaşları 10-12 arası. çocuklardan biri pat diye çıkartı pipisini işemeye başladı kenara onu gören başka bir çocukta yanına geldi o da çıkarttı ve işemeye başladı, iki çocukta hemen hemen aynı yaşta ve boydaydı ama birinin şeyi eliyle tuttuğu için hiç görünmüyodu nerdeyse çok küçüktü ötekininki resmen hortum gibiydi kızlar görünce güle güle kaçmışlardı. yani bence boyla posla cincel organ boyutlarının bir alakası yook kardeşim.
Soran+1 yılAnladim kardesim :D ne degisiksiniz siz erkekler bunuda anlamis oldum
Cevap sahibi+1 yılergenlik işte :( boşver. bu arada sen kimin cinsel organının boyunu öğrenmeye çalışıyorsun merak ettim
Soran+1 yıl:D 1.87 ve 1.75 boyunda konustugum iki cocuk var biri Erzurumlu biri Adanali hangisinim buyuktir diye oyle sorayim dedim ergen derken ne ergeni yas araligin 25 - 29 :D
Cevap sahibi+1 yılHAA ben ergenken yaptıklarımızı söylüyon sanmıştım. bence Adanalınınki daha uzundur çünkü yaşanılan coğrafyanında etkisi var mesela araplarınki çok büyüktür adana da arap coğrafyasına yakın bir yerde. Adanalınınki en aşağı 16-17 cm vardır orta kalınlıkta. bence erzurumlununkisi 14 cm felandır ama kalınlığı biraz daha fazladır :) benim tahminlerin böyle kardeş.
Soran+1 yıl:D oylemii diyorsunn ins oyledir ya 🙏🙏🙏🙏 oylemidir ki ayy
Soran+1 yılAma adanalinin boyu kisa
Cevap sahibi+1 yıltamam işte boyu kısa olanın şeyi daha uzun olur hatta biraz kalında olur, sen onunla evlenecekmisin yatacakmısın bu heyecanın niye? bir de sen cinsel organının büyük olmasını mı istiyorsun?
Soran+1 yılAdanali olan benim eski sevgilim 🙈 o yuzden
Cevap sahibi+1 yılne kaybettiğine mi yanıyon gitti 17 cm felan gibi :D Erzurumlununkide seni tatmin eder endişe etmene gerek yok bence. 13.14 cm olsa bile rahatlıkla seni tatmin etmeye yeter. büyük olan daha fazla zevk verir diye bir şey yok, seni seven erkekle yaşadıkların daha önemlidir o an daha zevk alırsın. hala bakiremisin bilemem ama senin daha fazla zevk alıp almamanın cinsel organ boyuyla da bir alakası yok
Soran+1 yılHaklisin :D biraz oyle oldu uzuldum ama haklisin boyu ile alakasi yok bu islerin
Cevap sahibi+1 yılbana yine belki kızacaksın ama sana şöyle söyliyim, şeyinin boyu 16 cm den uzun olan erkek ilişkide kızın içine girerken ve git gel yaparken zorlanır hatta tamamını sokamayabilir senin alacağın zevkte yarım kalabilir, ama diğer tarafta 14-15 cm boyu olan erkek ilişkide hatunların genelde çok hoşuna giden sertçe köklemeyi çok güzel yaparlar yani tamamını sokabilirler ve hatunun en dibine kadar girebilen erkek cinsel organının baş kısmı o kıza çook daha fazla zevk verir. bir de git gel yaparken erkeğin toplarının kıza çarpması da kızın hoşuna gider. şeyi uzun olsa yarısına kadar ancak girer topları da vurmaz vs. erkeğinin sana olan sevgisi sana daha çok zevk verir cinselliktede şeyiinin boyu uzun diye daha fazla zevk alacağın şüpheli
Soran+1 yıl:/ anladim degisik bir cevap ve cok mantikli valla haklisin 👍
Cevap sahibi+1 yılBenim hatunda da haklı olduğumu yaşayarak bilir ;) darısı başına kardeş.
Soran+1 yıl:D aynen ins kardes
Cevap sahibi+1 yılsana abi olarak tavsiyem evlenmeden önce kimseyle bu anlamda yakınlaşma. emin ol temiz olarak evlendiğinde alacağın zevkte huzur da çok çok güzel olacak.
+1 yıloff bıktık artık su sorudan alakası yok kızım yok anlayın artık :D
21 Yorumla
Soran+1 yıl:D ben bilmiyorum gormedim bu tarz soru gorseydim sormazdm
1.74 boyum var 17 cm boyu 5cm kalınlığı var boyla alakadız yani
228 Yorumla
Soran+1 yıl:D olcusunu sormamistim ama olsun
Soran+1 yıl17 cm kucukmu erkekler duymasin
Soran+1 yılTabikide islev onemli islev misal bir araba aldin son model ama kullanmasini bilmiyorsun o arana isine yararmi yaramaz 😀
Soran+1 yıl:) aynen haklisin
Soran+1 yıl:D hic cinsel iliskiye girmemis erkek nasil bir kiza zevk verebilir peki bunuda cevaplarsan sevinirim sonucta tecrube vs yok ilk iliskide
- +1 yıl
Zevk illaki alınır lakin kimisi vardır mastürbasyon kadar zevk verir kimisi vardır zevk alırsın ama iğrenirsin sonunda bazısoda vardırkii çarşaflar yırtılır tek mola nefes almak için olur hiç ilişkiye girmemiş bir erkeğin yapması gerekenler tabiki var her ne kadar tecrübeli gibi yapamasada şu yolu izleyebilir öncelikle partneriyle sevişirken partnerinin hırçınmı sakinmi seviştiğine bakar öpüşme vs gibi şeylerden anlaşılabilir hırçınsa daha hızlı hareketlerle davranmalıdır kadının üstündekini kendisi çıkarmalı sevişmeyi kesmeden devam etmeli vajinaya gelene kadar dudaktan boyuna inmeli yoğun bir nokta olan boyunu kulağın alt seviyesinden başlayarak emmeli kulağa fısıldanan şehvetli sözlerde olaya büyük artılar katıcaktır kulak memesini dişleriyle hafifçe ıstırıp sündürebilirki etkisi büyüktür sonra göğüslere inmeli nazik davranmalı emebilir ama göğüs acır sonuçta bunları sürekli pozisyon değiştirerek yapmalı sırttan inen dudakların sıcak nefesle karışan etkisi de var +yüzlerce şey 😂
Soran+1 yıl:D oha yasina gore baya tecrubeli ciktin sende peki tesekkur ederim yorumun icin yardimci oldn baya
Soran+1 yıl:) hmm anladimmm
Soran+1 yılSorum yok :) ilginc bir sey aklima gelmiyor malesef yardimci oldugun icin tesekkur ederim. He dur sorayim hiç asik olmadinmi cok fazla kisiyle iliskiye girmissin sanirim o yuzden sordum
- +1 yıl
Oldum hemde çok fazla aşıktım ve sevdiğim kız onu sekste doyuramadığım bahanesiyle beni bıraktı o zamanlar 17 yaşındaydım bir aylık bunalımdan sonra çok iy yapmayı öğrenmeye karar verdim bir tane kadınları tanıma rehber kitabı bitirdikten sonra işi tecrübeye döktüm kim belir belki bir intikam günü gelir o zaman tğm becerilerimi sergileyip defolup gideceğim bir erkeği iy yapamadığından dolayı terketmek insanı erkekliğinden utandırıyor 😒şimdi ise iy yaptığım için her hafta arayanlar var ama güven gizlilik mühim ve bir kere yaşadığımla bidaha yaşamıyorum aşık olmuyprum böylelikle
Soran+1 yıl17 yasinda iliski yasaman kotu olmus o yasta tabikide zevk vermemen dogal daha kucukmussun :/ bilmiyorum ya ben senin gini dusunemiyorum ben her zaman tek bir adama ait olmak isterim bir cok kisiyle yapamam :( uzgunum kotu bir sey bu
Soran+1 yıl:/ bilmiyorum ya canin sıkılıp baska kiza gidersen bence ilerdeki esine saygin varsa bu kadar fazla iliskiye girme iyi bir sey degil hem bu
- +1 yıl
Yok ya bıktım zaten artık nerdeyse herşeyi öğrendim intikamımı almam gerekiyor çok koydu çok saygım tabiki olacak inan kız düşkünü bir insan değilim tek maksat bilgi kazanmak öğrenmek ilerde eşiminde bu yüzden terketmesi nasıl bir çöküş yaratabilirdi bende bir düşünsene olmaz deme olabilir ysni boşalmaların bir kısmının nedenide bu
Soran+1 yılYani orasi oyledir ama bir soru daha sorucam :D iki tana konustuguk cocuk var Adanali olanin boyi 1.74 bide Erzurumlu olan var onuda 1.87 hangisinim daha uzundur. Sence meraktan sordum cevaplarsn sevinirim
- +1 yıl
Profösörlüğüm kadınlar üzerinde ama tahmin yürütecek olursam erzurumlu olaninkidir yaşadığı bölge etkileyebilir bildiğin gibi neresi daha sıcaksa ordaki insan boyları o kadar kısalabiliyor ama emin olmassın şans meselesi yani benimki büyük değil ama kalın boy kadar önemliside kalınlığı misal 16 cm penis 5 cm kalınlığında olsun bide 18 cm penis 3 cm kalınlığında olsun her türlü kalın olan daha çok zevk veriri vajina duvarlarına daha fazla baskı ile sürttüğü için
Soran+1 yılAnladim diger arkadasta Adaninki dedi :D oda mantikli bir aciklama yapti sende kime inanaym bilemedim ama haklisin kalinlik daha onemli
Soran+1 yılAnladim :/ haklisim tesekkur ederim sorularimi cevapladigin icin
Soran+1 yılAynen
Bu düşünceden ötürü 1.50 lik kızlar 1.80 erkekler isterler diye düşünürüm :D :D
18 Yorumla
Soran+1 yıl:D kesinlikle oyle bir sey varsa simdiden soyleyin bizde kendimizi ona gore ayarlayalim
Soran+1 yıl:D yok da var bu sitede kasli bir erkek onunkisi buyuk ismini vermicem
- +1 yıl
https://i.hizliresim.com/pPOG9q.jpg
Buna bir bak sence kaç cm? :D Bamya lan :D
Soran+1 yıl:D ben gordummm o yuzden sorun yok
Soran+1 yıl:D tamam tamam
Cinsel Yaşam konusunda 496 cevap paylaştı. Evet boy ve kalıp alet boyutu etkiler ama bu demek değil ki hah boyu kısa kesin bunun ufaktır o belli olmaz gen meselesi ne kodlanmışsa o
13 Yorumla
Soran+1 yıl:D he degisok cevap boy azda olsa etkiliyor dimii
- +1 yıl
Azda olsası yok kesin etkiler nasılki bir insanın kalbinin boyutu aşağı yukarı yumruğunun büyüklüğüne eş değer olarak kabul ediliyorsa boyun vücudun büyüklüğü onuda etkiliyor boy büyükse elden ayağa kafadan kollara kadar her şeyde ona göre büyüyor ee yani alet de vücuda bağlı neticede oda büyüyor
Soran+1 yılAynen oyle 👍 bende bu dusuncedeyn
Sence 183 boyundayım var sen hesap et ne kadar olduğunu :)
13 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar?
Soran+1 yılAnladim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoyla alakası yok aldanmayın boya. Benimki kocaman zapt edemiyorum 177 yim 😁
17 Yorumla
Soran+1 yılCokda kisa degilsin :D
Cevap sahibi+1 yılBeğendin mi boyumu :D
Soran+1 yıl1.77 ideal :D begendim
Cevap sahibi+1 yılBunun şerefine tanışabiliriz mesela di mi :D
Cevap sahibi+1 yılSana dedim ama 😑 penisimi görsen çok beğenirsin kaçırma fırsatı gizlicim ;)
Soran+1 yıl:D yok kalsin istemiyorum gormek felan
Cevap sahibi+1 yılYa bir ucundan görsen tamamını istersin tam senlik beğenmezsen iade garantili yavrum :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılAlakası yok sanırım 1.83 boyum var ama öyle ahım şahım bir penis boyuna sahip değilim
11 Yorumla
Soran+1 yılAnladim :)
boyunla alakası yk genetık bısı aılesındekı kısaysa ondakıde kısadır
114 Yorumla
Soran+1 yıl:D anladim
Soran+1 yıl:D oha agir sacmaladn sen erkeksin iste burdaki erkeklere sormam yeterli
Soran+1 yıl:D 43 knk ayakkabi numarasi buyukmuduf
Soran+1 yılBanene seninkinden :D yaw
Soran+1 yılTamam knk sagol :D
Soran+1 yılTamam senimi kiricam canımmmm
Soran+1 yıl👋👋 bb
+1 yılnabacan be güzelim uzununu kısasını, sen alda yeter o, senin orgazmını damağında bıraktıktan sonra ne farkeder, belinemi dolayacaksın uzunu :)
110 Yorumla
Soran+1 yılMerak merak abicim
- +1 yıl
göstereyim diyecem şimdi ha :)
Soran+1 yıl:D babam yasindaki adamsin tube tube
- +1 yıl
insanın başına ne gelirse ya meraktan ya da y. raktan gelirmiş biliyosun demi tatlım ama baban değilim bunu unutma :)
Soran+1 yılEvet babamdan 3 yas buyuksun sen benim dedemsin
- +1 yıl
boşver sen yaş hesabını be tatlım, cinsellikte yaş olmaz
Soran+1 yılCinsellik yasayacagim insan sevgilim olacagi icim yas olur efendm
- +1 yıl
olgunlar iyidir, erkektede kadındada acemiler ilk sekslerini olgunla yaparsa hep orgazmı yaşar fakat ilk defada acıyı tadarsan birdaha cinsellik yaşamazsın
Soran+1 yılSevdigim insan oldugu icin aci yasatsada o bama guzel gelir sorun yok
- +1 yıl
bencede sorun yok ozaman
+1 yılGtü yere yakından korkacan diye bir laf var doğruluk payını bilmem :D
( 183 üm :)11 Yorumla
Soran+1 yıl:D :D
+1 yılBoyu uzun bnmkinden küçük çok var byla alakali değil o
11 Yorumla
Soran+1 yılAnladım
Gizli Üye(30-35)+1 yılPek alakası yok bence, uzun boylu olup küçük olanda vardır
122 Yorumla
Soran+1 yılHic rastlamadm oylesine ama peki :)
Cevap sahibi+1 yılKaç kişiye rastladıysa artık, kaç cm oluyo peki gördüklerin, kendimle kıyaslıcam 😄
Soran+1 yılGormedim 😑 duydum sadece
Cevap sahibi+1 yılRastlamadım nie diyosun iyi, bende heralde herkese veriyo hayır kurumu gibi dedim
Soran+1 yılKs de sordugum sorularda boyu uzun olup kisa olanlara rastlamasm bunu demeye getirmistim sende haklisin yanlis bir kelime kullanmisim
Cevap sahibi+1 yılYok ya ne kusuru 😇😊
Soran+1 yıl😀😀
Cevap sahibi+1 yılBu arada 180 boyum 17 cm 😄😄
Soran+1 yılAnladim :) ideal
Cevap sahibi+1 yılsağol gururumu okşadın :) sende çok güzelsindir evlenince şin sana yatakta doyamaz
Soran+1 yıl:D insallah
Cevap sahibi+1 yılinşallah değil bence öyle olcak :))
Soran+1 yıl:D uu diyosn
Cevap sahibi+1 yıldiyoruuum, enişteninkide 20 cm olursa tam uyum sağlarsınız hakkını verir ;)))
Soran+1 yıl:D anladimmmmmm
Cevap sahibi+1 yılkimsinki seen merak ettim ablacık :))
Soran+1 yılBosver :D
Cevap sahibi+1 yılama abla ya :'( hadi takip et beni aramızda kalcak söööz :)
Soran+1 yılYas kacta abla diyorsun sen bana
Cevap sahibi+1 yılşakasına ya büyüğümdür senden :)
Soran+1 yılYasin kac
Cevap sahibi+1 yıl24 ablacım 24
+1 yılAlakası yok benim boyum 1.95 ozaman hepsinden uzun benimki
12 Yorumla
Soran+1 yıl:D diger erkeklere oranla dedim
- +1 yıl
Olsun ☺️
Gizli Üye(36-45)+1 yılalakalı olduğunu düşünmüyorum. eşimin boyu 1,65, öteki şeyi 17 cm. boyu uzun erkeklerinki sanırım şeyleri kısa oluyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYok ya bizim bir cüce selim abi vardı penisi bacağından uzundu 😂😂
11 Yorumla
Soran+1 yılYaw 😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayir 1,90 lik cocugun nohut kadarda olabilir, 1.70 inki okuz gibide olabilir o belli olmaz hic
16 Yorumla
Soran+1 yıl:/ bilemicem bana nedense uzun boylu erkeklerin daha buyuk olur gibime geliyor
Cevap sahibi+1 yılCanim tecrube var karsinda emin ol sanildigi gibi degil.
- +1 yıl
Tecrübe hmm
Soran+1 yılTecrube varsa tamamdir :D ama bu birkac kisininki ile anlasilmazki benim icin genelleme onemli
Cevap sahibi+1 yılGenelleme yaptim zaten saniyosunuz ki kalipli adaminki buyuk olur yok oyle😂
Soran+1 yıl:D peki
Gizli Üye(30-35)+1 yılboyla orantılı olsa uzun boylu birini alcan heralde
13 Yorumla
Soran+1 yılAlakası yok meraktan sormustum
Cevap sahibi+1 yılçok merak iyi değildir :))
Soran+1 yılBilinçlenmek lazim cahil kalmaktansa merak iyidir
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. boya göre kızların vajina ve meme ölçüleri değişiyorsa penis de değişir. çok komiksiniz inan
02 Yorumla
Soran+1 yılKadinla erkegin bir mi?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoyla hiç alakası yok 1.90lık sevgilimin 23 cm olması gerekiyor o zaman yani :D
10 YorumlaBoyla alakası yok ters orantılı olma ihtimali yüksek
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanırım uzun kişilerinki daha uzun oluyor ama küçük olma olasılığıda var.
10 Yorumlabilemedimki bana uyuyor boyda kısa çükte
124 Yorumla
Soran+1 yılCinsel organ de şuna
Soran+1 yılAyni olabilir ama aşalayici bir kelime bence
Soran+1 yıl:/ tuhaf
Soran+1 yılEn kibari felan degil
Soran+1 yılErkeklik organi derim ben
Soran+1 yılTabikide biz kizlar erkekler gibi odun degiliz.
Soran+1 yılOlabilir
Soran+1 yıl:)))
Soran+1 yıl:D hmm anladimm
Soran+1 yılBana oyle geliyordu ama degilmis
Soran+1 yıl:D hayir kizlarda oyle bir sey yok
Soran+1 yılDuymadim 😑
Gizli Üye(36-45)+1 yılKemik değil kas. Belli egzersizlerle buyutulemesi mumkun
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılKesin boyla alakası yok.
16 Yorumla
Soran+1 yılÇok net konustun
- +1 yıl
190 olupta kısa olanlar çıkıyor.
Soran+1 yılVardir tabi :D benim dusuncem yanlis
- +1 yıl
ırka bağlı bir de uzun olması. sen uzun mu seviyorsun boyla ilgili mi diye ondan mı sordum?
Soran+1 yılMeraktan sordum sadece
- +1 yıl
tamam.
Gizli Üye(36-45)+1 yılorta parmak ölçüsünü al, kulak memesi genişliğini ölç, ikisini çarp ta şşakları sarkık haldeyken bulduğun ölçüye böl, ahada sana uzunluğu
09 Yorumla
Soran+1 yılNe diyon amca sennnn
Cevap sahibi+1 yılölçü veriyorum
Soran+1 yıl:D kafa gitmis senin
Cevap sahibi+1 yılyo kafası yerinde :D
Soran+1 yıl:D offf
Cevap sahibi+1 yılkontrol et istersen :D
Soran+1 yılBaskasina kontrol ettir sen onu abaza
Cevap sahibi+1 yılkontrol ile abazalığı nasıl bağdaştırdın sen, glikoz yerine benzinle mi çalışıyor acaba seninki
Cevap sahibi+1 yılsorduğun soruyu tekrar oku :D
Boydan değilde birazda zayıflıkla alakası var
112 Yorumla
Soran+1 yılEvwt zayif olunca daha uzun gozukuyor
Soran+1 yılHayir tecrube yok fakat baya arastirdigm icin bu konulari iyi biliyorum.
Soran+1 yılYa ilerde cahil kalmaktansa ilerde evlenince odun gibi yatmaktansa bu tarz konulari arastirmam cok normal su anlik bir sorum yok.
Soran+1 yılAma karsimdaki insan zevk alirsa bende alirim.
Soran+1 yılAnladım. Karsimdaki insan buyuk ihtimal oyle olucak benim cunku bu tarz seyleri bilen insanlar genellikle tecrubeli olan insanlar oluyor.
Soran+1 yılYok kalsin knk bukadari kafi
+1 yılBoyla alakalı değil kiloyla alakalı
13 Yorumla
Soran+1 yıl:D kilolu olanlarin kisa oluyor knk
- +1 yıl
Ewet aynen boy olsaydı 183 e 23 cm olmazdı
Soran+1 yıl:D :D
psikolojik olarak evet.. ;)
15 Yorumla
Soran+1 yıl:D evet nedense ben hep oyle bir hissiyata kapilmisimdir
Soran+1 yılAynen
Soran+1 yıl:D tamam
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Benim 173 o 18cm gerisini merak etmiyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılOo tamamdir :D boy ile alakasi yokmus ama genelleme yapmak lazim istisnalar kaideyi bozmaz simdi
- Cinsel Yaşam konusunda 444 cevap paylaştı.
+1 yılalakası yok kanka boyla
11 Yorumla
Soran+1 yılPeki knk
+1 yılBoyum 185 tamam benimki iyi ama her uzun boylu olanınki iyi veya uzun değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoyum 1.50 yaprak 25 cm onu napcaz :D
11 Yorumla
Soran+1 yılAz salla la
+1 yılBoyla alakalı bir durum yok
11 Yorumla
Soran+1 yılPeki
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlakası yok canım 170 boyundan dev çıkabilir
22 Yorumla
Soran+1 yılAnladim :D
- +1 yıl
Tecrübe konuşuyor
Hayır alakası yok maalesef
10 Yorumla
+1 yılYok evlat! Safsata! İnanma ona!
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim boyum kisa ama o uzun onla alakasi yok.
11 Yorumla
Soran+1 yılAnladim
Alakası yok bence :D
11 Yorumla
Soran+1 yıl:D bilemicem
Boyla alakası yok yanılıyorsun..
10 YorumlaEvet kesinlikle
10 YorumlaYok oyle bisey :D
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı. Ayaklarım küçük penisim...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilmiyorum benimki orantılı boyumla 😁
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. hayır canım
11 Yorumla
Soran+1 yılPeki canim
Gizli Üye(30-35)+1 yılDegisir canım
111 Yorumla- +1 yıl
Nerden biliyorsun😃
Cevap sahibi+1 yıl@Omurilik02 6 kisiyle yaptim a
- +1 yıl
Sende abartmissin ama acaba yalnız kaldigin zaman desene düz duvara tirmaniyorsun 😃😃
Soran+1 yıl6 kisimi 😮😮
- +1 yıl
Millet çağ atlıyor canım senin haberin yok biz daha birincisine tık diyemedik😃
Cevap sahibi+1 yıl@Omurilik02 ya sorma hic hepsiylede anal yaptik
Cevap sahibi+1 yıl@soran evet
- +1 yıl
O tam istediğim kız ben daha bulamadım herkes korkuyor analdan valla tebrik ediyorum seni desene dayanıyorsun artık anala
Cevap sahibi+1 yıl@Omurilik02 evet dayaniyorum
- +1 yıl
Valla helal sana seninle tanışıp sohpet etmek isterim ama neden hep analı tercih ettin?
- +1 yıl
Sustun canim
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayır
10 YorumlaBu saçmalık
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı. Yok canım
10 Yorumla
+1 yılalaksı yok boyla:)
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılhiç alakası yok
10 Yorumla
+1 yılDeğil be değil
10 Yorumla
+1 yılAlakası yok
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhiç alakası yok.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim 1.82 18 cm
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYav yok yok
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlakası yok
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlakasi yok
10 Yorumla
Devamını Gör(45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkek cinsel organının büyüklüğü kisinin uzunluğu ile alakalımı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler