Çok merak ediyorum biz erkekleri baştan çıkaran ve çok etkileyen bazı anlar olur ve o anın etkisiyle çok heyecanlanırız. Siz kızlar da durum nasıldır? Hayatınızda sizi çok etkileyen baştan çıkartan olaylar var mı? Ya da anlarınız?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşim duştan çıktıktan sonra dayanamam meselâ veya bir şeye sinirlendiğinde onu aniden öpmek :)
9209 Yorumla
Soran+1 yılMmm neden duştan çıkınca dayanamıyorsun? Eminim eşin seni her gördüğünde dayanamıyordur :) Evet sinirli iken aniden dudaklarını öpmek çok tatlı oluyor. İster istemez yatışıyor dimi :D ;)
Cevap sahibi+1 yılTraş kolonyasını sürüyor bir de şampuanın kokusu falan tahrik ediyor. :) Sinirliyken öpünce bir anda sakin oluyor. Çok seviyorum o halini :)
Soran+1 yılMmm eşinin yeni traş olmuş hali de cabasıdır :D Eee ne yapıyorsun peki tahrik olunca ister istemez ıslanıyorsundur sonrası zaten evlisiniz :D :D Hehe sakin olmuyordur bence sinir başka bir şeye dönüyordur :D sıkmıyor mu bir tarafını :D :D
Cevap sahibi+1 yılBen ıslanınca kucağına atlıyorum zaten :) sinirliyken ve haklıysa o zaman daha sert oluyor. Pişman oluyorum seksi başlattığıma. Çünkü bir anda hepsini alamıyorum yaş geliyor gözümden
Soran+1 yılMmm harika ya eşin çok şanslıymış :) peki atlayınca hemen içine mi alıyorsun :D
mmm yani o denli sert yapıyor peki zevk alamıyor musun sert girince.. Bence alışmış olmalısın ve ilişkiniz çok güzel evli olmanın güzel yanları da var işte :) Peki tüm fantezilerinizi deniyor musunuz ;)
Cevap sahibi+1 yılBen de çok şanslıyım :) hemen içime almıyorum bir 15 20 dakika sevişmemiz oluyor. Sert girince acıdan zevk alamıyorum maalesef ama o zevk alıyor. Yavaş dediğimde daha hızlı ve sert oluyor sinirliyken yaptığımız zamanlar.
Tüm fantazileri denemiyoruz daha üç aylık evliyiz çünkü yavaş yavaş.
En son bekarken kaldığım evde yapmıştık. Süperdi
Soran+1 yılEvet çok uyumlusunuz bence sende çok şanslısın :) Sevişme önemli zaten.. ama sen ıslak isen doğrudan girse de bir sorun olmaz sanırım :) ;) Hmm evet o alır sen ıslanmıyorsun sanırım hemen... Girdikten sonra ıslansan sen de zevk alırsın sert sekste bence aklına acıyı değil alacağın zevki getir ;) 3 yıl maşallah ya ben de görebilecek miyim evlendiğim günü diyorum :) Hmm bekarken mi ne yaptınız eşinle bekarken? ;)
Cevap sahibi+1 yılİlk gecem de çok ağrılı geçmedi zaten. 3 yıl değil 3 ay. İnşallah 3. yılımızda da aynı heyecan devam eder :) Hemen ıslanıyorum ama istekli olduğum zamanlarda oluyor. Sert girince zevki düşünemiyorum çünkü çok canım yanıyor. Bekarken yapmadık el ele tutuşmak sarılmak dışında bir şey olmadı
Soran+1 yıl:) zaten boşu boşuna ilk geceyi korkutuyorlar eğer ön sevişme iyiyse ve yeterince ıslandıysan bence çok rahat girer içine :) 3 ay mı maşallah daha yeni çiftsiniz :) ben evlensem her gece yaparım :D 3 ay boyunca her gece :D Eder ya siz bir birinizi sevdikten sonra devam eder tabiki yeter ki kocana karşı azgın ol :) bence erkekler pasif eş değilde azgın eş sever ya da ben öyle hayal ediyorum :D :D o zaman de biraz yavaş ol hayatım çok canım yanıyor zevk alamıyorum de o da seni gevşetsin zaten içinde olacağı için hemen ıslanırsın diye düşünüyorum.. sonra kaygan olur ve sende çok zevk alırsn ;) mmm sen romantizmi diyorsun evet ya romantizm bir başkadır <3 :) ;)
Cevap sahibi+1 yılHer gece yapamıyorsun. Yorgun oluyorsun iş olunca. Biz sadece yatak odasında değil banyoda ve salonda da yaptık. Şimdi çocuk istiyoruz. Hamileyken daha yapamayız. Sinirli olduğunda ön sevişme olmadan bir anda içime girdiği için kaygan olmuyorum. Ondan canım yanıyor. O kontrolü kendinde istiyor. Bana bırakmıyor şimdilik. Romantizm sevilmez mi ya :)
Soran+1 yılÇocuk için bence çok erken önce bir hayatınızı yaşayın derim ;) Zaten olacağı varsa olur :) ve hamileliğin 6. ayına kadar da cinselliği rahat yaparsınız. Doktora sorarsın ona göre devam edersiniz...
ya yorgun olsan da aynı yatağa girince ister istemez canı ister insanın hele yeni evliyken :) Benim tercihim çıplak uyumak olurdu evli olsam :) Harika bence canınız nerede isterse orada yapın hayatın zevkini çıkartın ;) :) İşte o sinirliyken hızlı girmesin girse de biraz sakinleş de gidip gelmesin zaten içinde olunca sulanırsın hemen diye düşünüyorum. Sen sarıl hareket ettirme bir dk da hazır olur seninki de :) bağırta bağırta yapmak istiyor sanırım :D çok kızdırma sende :D ;) Ah isterim romantik bir sevgili ya hep odunları beni bulur zaten...
Cevap sahibi+1 yılÇocukları çok seviyorum ondan :) rahat edemiyoruz ya. İç çamaşırım oluyor muhakkak. Doktora gittik hiçbir problem yok dedi hamile kalabilirmişim
Yatağa girince yorgun olunca sadece uyumak istiyorsun. Sabah daha çok istiyor zaten. Sabah yapıyoruz.
Hızlı girme yavaş ol dedikçe daha bir hızlanıyor. Kaybediyor kendini. Korunmuyoruz da şimdi. Akışına bıraktık.
Boynumu emmekten mosmor ediyor. Bir de cildim hassas hemen morarıyor. Boşalması yarım saati buluyor ama ter içinde kalıyoruz.
Soran+1 yılÇocukları kim sevmez ki :) İyi bakalım zaten düzenli yaparsanız olur zaman içinde eşin ama daha da derine girerek boşalması gerekir hatta belin yukarıda kafan daha aşağı hizada olması daha etkili olur :) ;) Bence deneyin neden rahat edemiyorsunuz ki çıplak olmak güzeldir hele eşin sana sarılırken :) ;) Evet haklısın dinlenmiş ve daha istekli olarak sabah yapmanız doğal sonuçta her gün sabah yaparsanız da güzel :) işe geç kalmadıktan sonra harika bile :D Hmm desene sana acı çektirmek daha zevk veriyor ona :) sen de kızdırma onu yoksa adam dünden razı seni s... ek cezalandırıyor :D Akışına bırakmak en güzeli :) mmm baya şehvetli o zaman beyaz tenli misin yoksa? morlukları saklamak için ne yapıyorsun :D :D güzel bence çok şanslısın yarım saat çok güzel bir deneyim... Daha önceden deneyimi varmıymış çünkü alışasıya erken boşalma söz konusu oluyor.. Yarım saat çok iyi gerçekten :) Genel olarak seksi biri misin peki?
Cevap sahibi+1 yılBu pozisyonu bir doktor arkadaşı söylemişti hamile kalmak için ama canım acıyor öyle diye yarıda bırakmıştık.
Aniden biri kapıyı çalar, deprem olur vs. diye hiç yatmadık öyle ama iç çamaşırlarım oldu üzerimde.
İşe geç kaldı kaç kez ama sabah daha bir istekli olduğu için kıramıyorum :)
Aslında romantik sevişir ama işte kızdırdığım zamanlar hıncını alıyor. Kumralım önceden morlukları kapatmak için fondöten kullanıyordum şimdi fular takıyorum. Daha önce tek gecelik ilişkileri olmuş. Ben onun ilkiyim. Ben elimden geldiği kadar seksi olmaya çalışıyorum. Kıyafetlerimle hareketlerimle temizliğimle dikkat ediyorum.
Şu an prezervatif kullanmıyor çocuk düşünüyoruz diye. Yarım saat sadece seks esnasında öncesinde 15-20 dakika ön sevişme mutlaka oluyor. Her gün kuruyemişlerle besliyorum onu zaten. :)
Soran+1 yılAaa neden canın acıyor ki alt tarafı poponu havaya kaldıracaksın o da dibine kadar girecek :) :) :) bir sürü değişik pozisyonu vardır bu şeklin bence rahat bir tane bulursun ;) Canım aniden çalarsa giyinirsin o düşük ihtimalleri düşünürsek ooo yaşanmaz bu ülkede :) Özel iç çamaşırları giy kocan çok sevecektir ;) :) Hehe saat kurun erken kalkın bence geç kalmasın.. :) sen de çok seviyorsun belli peki nasıl bir duygu senin için o yokken eşini düşününce neler hissediyrosun ;) sert olmasının güzel yanı ilişkiniz sıradanlaşmadan devam ediyor bence yıllar geçse de böyle güzel devam edin... ;) Buğday tenlsin yani genelde morartması zor olmazmı buğday tenlileri :) Çok şehvetle emiyor sanırım boynunu mmm :) yani morlukları bir şekilde kapatacaksın sonuçta :) ;) arkadaşların fark edince bir şey demiyor mu :D :D Mmm deneyimli yani eşin yoksa ilk zamanlar erken boşalma olurdu eşinde. Sen bakire olunca ilkkez yaşadın peki orgazm olabiliyor musun ;)
Soran+1 yılBence de kadın dediğin çekici seksi olmalı eşi onu gördüğünde bir an önce eve gitmek istemeli :) :) Genel olarak giyim tarzın nasıldır peki? :) Bence evliyken prezervatif kullanmamalı herşey doğal bir şekilde gelişmeli :) ;) İnşallah çocukta olur :) ;) Mmm güzel yani 1 saat e yakın sürüyor bence harika bir ilişkiniz var sen de çok zevk alıyor olmalısın peki sen kaç kez boşalıyorsun o gelene kadar :) :) Besle besle canım ya güçlü kuvvetli olsun kocacın :D :D ;)
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum acıyor zayıf olduğum için herhalde :(
Jartiyerlerim var , renk renk çamaşırlarımda var. Giyiyorum arada.
İşteyken düşünüyorum bugün ne yapsam yemek olarak. Seksi pek düşünemiyorum akışına gidiyor genelde. Eşimi çok seviyorum onu mutlu etmek istiyorum sadece yatakta değil her anlamda.
Benim cildim hassas emince anında morarıyor. Kuzenlerim görmüştü güldüler sordular da aileme anlatmam utanırım ben :/ Orgazm oluyorum tabi ki. Eşim sadece kendini düşünüp işini yapıp dönüp uyumuyor.
Cevap sahibi+1 yılGünlük hayatta spor giyinirim rahat yani. Gece özel günlerde kendime yakışan şık şeyler giyerim. Başbaşa iken açık şeyler tercih ederim :) prezervatif bence de olmamalı daha zevkli yoksa ben de hissedemiyorum onu :) Bir iki kez falan boşalıyorum duruma göre
Soran+1 yılBence zayıf olman iyi bir şey. Özellikle değişik fanteziler ve pozisyonlar yaparken daha güzel olur zayıf olman ;) :) Güzel değişik kıyafetler iç çamaşırları hatta fantezi giysiler her zaman ilişkiyi diri tuttar :) Gerçi çok yenisiniz bence seni görmesi yeter :D :D Anladım tabiki de eşin aç gelecek yemek isteyecek zaten düşünsende onu düşüneceğin için işlerini daha bir çabuk yapmaya çalışırsın :) Gelince sadece ona zaman ayırırsın böylece :) Ne güzle mutlu bir çift siniz. Dualarını esirgeme inşallah ben de çok iyi anlaşacağım birini bulurum :) Anladım sen de boydan çok alt taraflarını emmesini söyle sonuçta boyun görünür yer diğer taraflar görünmez :) Hassas ciltlerde zor gerçekten :) kuzenlerin mi anlamışlardır zaten :) Ne var bunda utanacak sonuçta kocan yapmış :) Sanki onlar neyin ne olduğunu bilmiyor onlar da yapmıştır morluk :) Bak eşini taktir ettim seni de mutlu etmesi çok iyi düşünceli bir eş bence :) Peki orgazm anında nasıl oluyorsun :) ;) titriyor musun :)
Cevap sahibi+1 yılBir kaç kez falan giydim sadece o da sevmiyor. Hatta diyor ki zaten çıkacak niye giyiyorsun :)
İnşallah Allah kalbine göre verir :)
Göğüslerim de mosmor oluyor zaten ama görünmüyor işte.
Mutlu ediyor beni Allah razı olsun her anlamda. Ben de elimden geleni yapıyorum seviyorum çünkü.
Orgazm olurken titreme oluyor. Bir rahatlama geliyor. Sonra duşta devam ediyoruz.
Soran+1 yılHmm spor derken eşofman falan mı yoksa dar tayt tarzı ya da tayt jean tarzı mı giyiniyorsun. Ben daha bir vücut hatlarını belli eden giysileri seviyorum. Eşimin de öyle giymesini isterim :) Mmm şık derken abiye falan mı giyiyorsun özel günlerde :) Başbaşa iken ne giyeceğini iyi biliyor olmalısın ;) Ben evdeyken eşimin çok açık giymesini isteyen biri olduğum için tahmin edebiliyorum :D :D Yani tenini içinde hissetmen farklı bir duygu dimi boşaldığında peki içine onun menilerini hissediyor musun :D fazla detay oldu ama sordum işte :D :P Mmm boşalman güzel desene doyuyorsun sen tam manasında :D Peki boşalma anında fışkırma gibi bir şey olmuyor dimi kadınlarda?
Cevap sahibi+1 yılDışarda dar açık giyinmemi istemiyor ben de giymiyorum. Başbaşa istediğimi giyiyorum :) Balayına Antalya'ya gitmiştik. Akşam yemeğe inecekken bile üzerime şalı örtüp öyle gittik :/
Boşaldığında hissediyorum tabi ki ılık ılık süzülüyor öyle :)
Ben de olmuyor bilmiyorum diğer kadınlarda oluyor mu?
Soran+1 yılHehe eşin benim kafadanmış :D :D Ne gereği var ya direkt konuya girmek varken :D :D Amin inşallah çok istiyorum evlenmeyi :) Desene en çok göğüslerini emiyormuş :) Göğüslerin de diktir emdikçe emesi geliyordur adamın ne yapsın :D :D İlk emdiğinde tir tir titremiş olmalısın :D ;) Bence de bir birinizi mutlu edin zaten ne için yaşıyoruz para için yaşarsan mutlu olamazsın sevgi aşk ve cinsellik konusunda , güzelse herşey zaten mutlusundur :) Evet ayakta iken bacakların da tutmaz okuyor dimi.. :) Duş güzeldir ya bir birinize oral yapıyorsunuz dimi :) ;) Duşta yapmayı da seviyorsun anladığım kadarıyla :)
Cevap sahibi+1 yılGöğüslerim dik 75 b zaten oldukça küçük. Şikayet eder arada :/ İlk gece emdiğinde zaten tüylerim diken diken oldu ürperdim üşüdüm gibi oldu.
Oral yapmadık konusu bile açılmadı. Belki yaparız ilerde bilmiyorum.
Duşta seviyorum evet. Genelde kucakta oluyor orada :)
Soran+1 yılMmm kıskanç yani bakılmasını istemiyor.. Bilmiyorum evli olsam ben de öyle olurmuyum ama şu an ki düşüncem yakışanı giysin eşim :) Ama şu var dışarda eşimi o halde gördükçe evde çok daha ateşli olacağımı düşünüyorum :D :D hmm kötü olmuş antalya da balayında zaten herkes rahat giyinir ki sana bakan bile olmaz bence orada.. Ben mesela gittiğimde turistler bikini ile dolaştığı için göz alışıyor belli bir zamandan sonra bakmıyorsun ki.. Üzüldüm bu konuda senin için. MMm hissediyorsun demek :) genelde hissedilemez diye okumuştum ama sen hissediyorsan demekki prezervatif olmadan daha güzeldir ;) o an hepsini içine alasın geliyordur dimi :) ;) Bilmiyorum bende olmuştu macar kız arkadaşım benden geldi demişti fark etmedim ama biraz çarşaf ıslanmıştı :) :)
Cevap sahibi+1 yılÇok kıskanç hem de. Bazen sinir ediyor ama alttan almaya çalışıyorum. Hissediyorum prezervatif olmadan daha fazla hissediyorum. Hepsini alamıyorum çünkü hala çok dar. Hızlı olunca zaten ağrılarım başlıyor. Islanıyorum ama fışkırma olmuyor.
Soran+1 yılMmm evet küçükmüş ideali 85 diye biliyorum. Ama ağzına sığıyordur ya :) bence senin göğüslerinin de ayrı bir zevki vardır emerken :) İyi tarafından baksın bence :) ;) İlkez bir erkek emiyor çok doğal ben de ilklerimde hep o hissi yaşadım :) Eşin de sana yapmadı mı? Bence oral harika ön sevişmede olmazsa olmazı benim için :) Bence sen yönlendir memelerinden sonra aşağıya inmesi için başını bastır biraz göbeğine oradan da oraya geçsin anlar zaten :) Sen de yap kocana bence çok hoşuna gider onunda :) ;) MMm kucaktasın yani zayıf olunca çok rahat oluyordur bacakların ile kenetliyor olmalısın :D ;) Kucağa oturmayı seviyor musun peki ;)
Soran+1 yılHmm çok kıskançlık iyi bir şey değil :( Çünkü sana güveniyorsa o kadar kıskanmamalı zaten sen onunsun öyle düşünmeli bence.. Bence de prezervatif olmadan hem sıcaklığını hem de içine boşalmsını hissetmen harika olmalı senin için :) ;) Hmm zamanla alışır bence eşinin çok kalın ve uzun değildir inşallah :) bence baktın o hızlı yapmaya çalışıyor krem vs. sür kayganlaşsın ;) ıslanınca çok kaygan dimi :)
Cevap sahibi+1 yılKüçük ama ağzına alıyor tabi :) İlk kez olunca o hisleri yaşadım tabi tuhaf oluyorsun.
Yok yapmadı ben de utanırım istemem herhalde :/
Oral için erken diye düşünüyorum ama bilmiyorum teklif ederse kabul ederim ama ben diyemem.
Kucakta daha güzel oluyor biraz yorucu ama değiyor. Bazen de ben altta oluyorum o üstte. Daha sahiplenici oluyor sanki. Vücudunun her yerine ulaşıyor. Göz göze gelince zaten anlıyorum ki boşalacak. Sonra uykusu geliyor. Niye uyku oluyor bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılBana güveniyor etrafa güvenmiyor beyefendi :) sıcaklığını hissediyorum yoksa bir naylon şeyden zevk alamam o da alamaz.
Çok kalın değil ama uzun. Fırsat biraksa süreceğim ama fırsat vermiyor. Yeterince ıslanıyorum ama yine de hızlı olunca acıyor
Soran+1 yılMmm ağzına alınca emmesi harika olmalı 😉 ilkler her zaman guzeldir :) ömür boyunca unutmazsın 😊eğer oral yapmasını istiyor isen konuşmalı ya da bir şekilde anlamasını sağlamalısın erken mi geç mi bilemem ama olmalı bence :) mmm zıplatıyor dimi seni hem daha derine gidiyordur bence de güzel bir pozisyon 😉 misyoner pozisyonu yani o da güzel tamamen kollarındasın kaçış yok der gibi :) mmm boşalma anı başka bir şey ya kendinden geçiyorsun resmen :) çok fazla enerji kaybediyor ondan uyuyor olmalı sen ne yapsın isterdin;)
Cevap sahibi+1 yılSize göre harika ama morarıyor. Baya koparcak gibi de emilmez yani :/
Kucakta güzel oluyor hem göz göze geliyorsun hem de doyasıya öpüşüyorsun sonra da göğüslerimi sıkıyor.
Boşalma anında evet değişik oluyor. Sonra içimde yavaş yavaş küçülüp çıkması çok komik oluyor :)
Uyumasın konuşalım isterim seks hakkında
Soran+1 yıl:) Sana güvense bu lafı demezdi :) Hep bunu söyleler zaten sana güveniyorum etrafa güvenmiyorum :) Aynısını eski kız arkadaşım söylemişti :D :D Hmm aynen sıcaklığı güzel olmalı ben hiç yaşamadım zaten çok fazla deneyimim yok hep prezervatif kullandım :( O yüzden harika bir duygu olmalı ;) Mmm ölçtün mü yoksa :) Seni fazlasıyla tatmin ettiği kesin ;) hehe sinir ettiğini aladığın zaman hemen tükür eline vajinana çal biraz ıslanmış olur hiç değilse :D mmm adam hızını alamıyor desene :D Çok sert dibine kadar sokuyor olmalı :) :) ;)
Soran+1 yılEvet bize göre harika ya :) Morarsın alışır zamanla :D :P Ne yapsın bulmuş ağızına sığan memeyi iyice içine çekiyordur :D Sen arada acıdı aşkım yavaş de o yavaşlasın ;) MMm aynan göz göze olması ve aldığınız zevk iyice deli ediyordur sizi. Öpmeye doyamıyorum diyorsun yani zevke geldikçe öpesin mi geliyor ;) Hem sıkıp hem emiyor olmalı ayaktasınız dimi senin içine tamamen giriyordur ;) diplediğini hissediyor musun peki ;) MMM yani içinde bir den koca şey oluyor ufacık dimi :) kaygan olduğu içinde çıkıveriyordur hemen :) Sen baya seviyorsun seks yapmayı ;) Mmm seks hakkında ne konuşmak istersin eşinle peki ben konuşurdum ya macar sevgilimle yaşadım çoğu şeyi yani fantezilerimizi anlatırdık falan :) Benim amazon fantezilerimi anlatırdım :D :D Sen ne konuşmak isterdin ;)
Cevap sahibi+1 yılGüvenmese evlenmez ama dimi :)
Prezervatifle ben de zevk almıyorum pek hissetmiyorum.
Yok hiç sormadım ama büyük baya :) Fazlasıyla tatmin oluyorum birleşme olmadan bile. Yok ya öyle iğrenç olur :) O kadar hızlı olunca 10 15 dakika dayanabiliyor. Kanamam oluyor arada. Ben romantik ol dedikçe kızınca canımı yakıyor. Çok tatlı ama ya seviyorum onu :)
Soran+1 yılYani güvenmese evlenmez.. Ama işte kıskançlığı saçma ya çıplaklar kampına gittiğinizi düşün herkes çıplak yine kafasında başkası sana bakıyor olacağı için deli olur.. Bir nevi bazı erkekler eşlerine bakılınca eşlerinin sanki çıplak geziyorda bakıyorlar algısı var.. Tamamen eğitim ve kişinin kendisini geliştirmesi meselesi bence.. Yani ten tene deyecek dimi canım :D :D Mmm bir gün al cetveli eline ölç merak ettim de ;) ;) Mmm nasıl yani birleşme olmadan nasıl tatmin oluyorsun ;) evet ama acıyı azaltırsa normal bence zaten senin sıvın onun sıvısı derken orada bir sürü sıvı oluşuyor üzerine ter :) ;) Vajinan çok küçük olmalı dudakları da baya kapalıdır mmm :) Acıyı seversin bence zamanla :D :D Belki anal ister ilerde çünkü senin canını acıtması zevkle birlikte onun hoşuna gidiyor gibi :D :D yani iki kat enerji harcıyordur ve daha hızlı boşalması doğal ;) :) Kanatacak kadar sert mi yapıyor mmm şaşırdım 3 aydır yapıyorsun ve kanıyor demek kocan biraz acımasız seks konusunda :D ;)
Soran+1 yılSeven insan sevdiği için herşeyi yapar sen de öylesin ;)
Cevap sahibi+1 yılAlışır insallah ya :) Hem de nasıl çekiyor süt çıkacak diye tırsıyorum :) Arada diyorum zaten aşkım yavaş ol diye yoksa ağlarım diyorum kıyamıyor :) İnlemelerim olunca iyice yapışıyorum dudaklarına. Doyamıyorum. Evet ayakta oluyor hem göğüslerimi sıkıyor aynı zamanda öpüşüyoruz. Hissediyorum tabi ki tek bir vücut oluyoruz sonuçta :) kaygan ve yumuşak oluyor çıkınca çok tatlı oluyor :) nasıldı dedim bir keresinde gülüyor cevap yok nasıldı dedim belli olmuyor mu halimden dedi. İlla gıcıklık yapacak :(
Cevap sahibi+1 yılCetvel falan komik olur ya :) Anal kesinlikle olmayacak bunu en başta konuştuk. Kendisi istedi hatta bunu.
Vajinam küçücük hem de dar. Sürekli de ağda yapıyorum. Temizliğe önem veririm. Kanatıyor çok sert ve hızlı giriyor çünkü. Bir an önce boşalması için dua ediyorum.
Soran+1 yılİnşallah :) çocuk olunca çocuğa ortak olacak desene :D :D mmm kıyamıyorsa iyi yoksa bildiğin bağırta bağırta yapıyor seni :D Mmm zevk aldığını gördükçe hoşuna gidiyor belli çok mu zevk alıyorsun o yaptıkça nasıl inliyrosun peki :) Dudaklarına yapışma isteği daha çok zevk almak istediğin için mi oluyor ;) ayakta poponu sıka sıka seni gel git yaptırıyordur mmm tek vücut olma harika olmalı :) eline alıyor musun çıkınca :) bence o an oral yapabilirisn ona kesin 5 dk içinde tekrar azar :D Hehe ben de severim gıcıklık yapmayı ama bence bu sorular ikinci bir seksin başlangıcı olabilir. :)
Soran+1 yılOlsun komik ne var :) eşin sorarsa içime ne kadar alıyorum bilmek istiyorum dersin :D :D bence de temiz olmalısın ben eşinin yerinde olsam temiz gördüğüm her an oturur yalarım onu.. Çok zevkli olur sulu sulu hem sen de daha ıslak olursun ;) Desene eşin yüzünden gerdek gecesini yeniden yaşıyorsun :( Bence şu ön sevişmede oral yapma işini başlatın.. Öyle dalmasın kuru kuru.. Bence saçmalıyor kanatacak kadar yapmasın :( Mmm bence anal istiyor eşin ama dinen yasak olduğu için baştan demiş ki yeltenirse olmaz de diye :) Ama ben de bu konuda onun gibi düşünüyorum bir yanım istiyor bir yanım asla olmaz diyor karışık bir duygu :)
Cevap sahibi+1 yılÇocuğumuza bırakmaz valla :) Bağırmamak için sıkıyorum dişlerimi. Genellikle ah diye inliyorum sonra devam et aşkım çok iyisin diyorum :) Romantik zamanlarda tabi...
Dudaklarına yapışınca daha zevkli daha tutkulu oluyormuşum öyle diyor. Benimde hoşuma gidiyor. Ayakta baya sıkıyor gel gitleri hızlanıyor. Elime alıyorum tabi minnacık oluyor, okşuyorum sonra yine sertleşiyor. Bir daha devam ediyoruz sonra da izin vermiyor daha yapma diyor yorgunum falan diyor.
Cevap sahibi+1 yılÖlçeriz bir gün :) Ben dayanamam gıdıklanırım herhalde :) Gerdek gecem hala devam ediyor sayesinde :/ Oral konusunu konuşuruz bir gün bakalım kısmet :) Dinen diyor hem de acısı var sağlık açısından doğru değil. Ben de istemiyorum.
Soran+1 yılHehhe bırakmaz valla :D Mmm zevkin doruklarına çıkıyorsun yani :) Müstakil ev olsa bağırırdın istediğin gibi :D Hmm anladım ah aşkım dibine dibine vur diye tahrik et :D :D Bence sekste konuşmak güzeldir böyle ;) Zaten kızdığında bildiğin odun oluyor senin ki :( keşke hep romantik olsa senin için harika olurdu :D Hmm dudaklarını eme eme sende morartıyor musun yoksa :) Kİmi kızlar erkeklerin boğazını morartır benim olmuştu sen de yapıyor musun yoksa o şevk ile :D Tahmin edebiliyorum ne kadar tutkulu oldğunu :) Gitmez mi ya evlisin kocan seni doruklara ulaştırıyor ;) Poponu sıkması tokatlaması hoşuna gidiyor olmalı ;) Mmm eline alınca okşarken ağzına da al işte bence çok hoşuna gider eşinin ;) O da seninkini okşuyor parmaklıyor mu peki ;) Üst üste kaç kez boşalıyor o :) Evet çok zor ya yorgun olunca üst üste yapması çok zor.. Sen doymuyorsun sanırım :D ;)
Soran+1 yılÖlç bence de :) kaç cm içine giriyor merak etmiyor musun :D :D bence çok hoşuna gider yalasın bir gün bak nasıl zevk alıyorsun :) Bence konuşun ya da sen o ellediğin an emmeye başla sonra ona da sen de bana yap de :D Bence buna son versin sulanmadan olmaz de sende biraz tepki ver anlasın ;) Yok ya zevk alan çok zevk alıyormuş olurda denemek isterseniz bunun için gerekli ön hazırlıkları yapın. Bir çok analdan yapan kız çok zevk alıyorum diyor önden yapar gibi bazen daha iyi diyorlar. Sadece tedbirli olacaksın ve çok kasmayacaksın vs. vs. Ama orgazma analdan da ulaşabiliyorlarmış.. Tabi sen istemiyorsan asla olmaz.. :)
Cevap sahibi+1 yılTahrik ediyorum yeterince :) Hep Harikasın aşkım oh devam et Birtanem diyorum daha da hızlanıyor :) Ben de dudaklarını tutkulu şekilde öpüyorum ama morarmıyor yeterince :/ Popumu sıkıyor aynı anda sokuyor içime. Ağzıma alırım belki bu gece :) O da okşuyor. Üst üste iki üç kez boşalıyor ama her zaman değil. Ben doyamıyorum ona çok özlüyorum gün içinde :)
Cevap sahibi+1 yılMerak ediyorum tabi :) Orali bugün bir denemek istiyorum. Yine sulanıyor gerçi ama tadını merak ediyorum :)
Yok ben istemiyorum anal falan
Soran+1 yıl:) Eh canın istediğinde zaten her türlü elde edersin kocacını :D yani seks esnasında konuşmak daha etkili zaten sen zevkten kuduruyorsun iyice artıyor olmalı kudurman :D hehe morartacak kadar ememiyorsun belli boynunu em bak nasıl morarııyor ama görünmesin adam ile dalga geçmesinler :D Mmm popon da güzel olmalı iki eliyle sıkıp kendine çekiyor ve hepsini sokuyor olmalı :) Diplediğini hisseidiyor musun peki :D Al bence de bak bakalım nasıl tepki verecek ama seninkini de o yalasın gerekirse iste ondan ;) Yarın yazarsın ama hoşuna gider diye düşünüyorum :) Mmm senin ki de sulu mu oluyor genelde özellikle parmağı sokunca ıslak ıslak dokunması çok zevkli olmalı ayrıca zevk suyunun akması çok tahrik edici :D üst üste 3 kez derken toplamda 45 dk da bitiyor seks ama 3 kez mi boşalıyor :D Yeni evlisin çok doğal şu an bence ıslanmış onu bekliyorsundur :D :D
Soran+1 yılÖlç en kısa zamanda :D Dene canım ya zevk alarak yala ama aklına eşini mutlu ettiğini getir ;) Hatta 69 yapabilirsiniz :) Mmm anal istemiyrosan yapma zaten ;)
Cevap sahibi+1 yılBu kadar zevkli olduğunu bilseydim daha erken evlenirdim :) konuşunca daha bir istekli tutkulu oluyoruz tabi ki. Yok kocam utanmasın sonra kıyamam :) sıkı ve kalkik popom var. Sıkıp yavaş yavaş gelgit yapıyor :) Hissetmem mi tarifi mümkün değil :) Yarın yazarım :) Çok sulanıyor bazen eli vicik vicik oluyor. İlk zamanlar öyleydi evet. Bekliyorum bugün geç gelecek biraz :)
Cevap sahibi+1 yılÖlçerim bugün belki :) Bugün inşallah cesaret gelirse oral yapacağım :)
Soran+1 yılAh ah ben de evlenmek istiyorum ya keşke anlaşacağım biri karşıma çıksa :( Ben 7 yıldır tık yok bekliyorum doğru insanı bakalım kader kısmet diye diye 30 oldum :( Kaç yaşında evlendin sen ;) Utanır mı kocan senden her gün çıplak görüyorsunuz bir birinizi :D ;) MMm sen de çok isteklisin o zaman kocan yalarsa sularını yutar dururdu :D Eşine kavuştun inim inim inledin dimi hehehe :D :D :D
Soran+1 yılBugeceyi de yazarsın ;)
Cevap sahibi+1 yılKısmet inşallah dilediğin biri çıkar karşına sabret :) 23 yaşındayım ben. Önce duşumu aldım, mor dantelli iç çamaşırlarımı giydim. Çok az parfüm sıktım. Sonra bekledim kocacımı :) Geldi sonra. Sarıldı öptü. Sonra yemeğini yedi. Biraz dinlenelim gece bizim dedi :) Duş aldı o da. Sonra yanımda soyundu bir baksırı kaldı işte :) Sonra yanıma uzandı. İyi ki varsın aşkım dedi. Ben de dedim tabi :) Üzerime çıkıp önce dudaklarımı yalamaya başladı. Sonra iyice kendine çekti. Sonra boynumu emmeye başladı. Ardından sütyenimi çıkardı. Bir eliyle bir göğsümü sıkarken diğer eliyle diğer göğsümü emmeye yalamaya başladı. Ben de bu sırada inlemeye başladım. Oh aşkım devam et bitanem seni seviyorum dedim. Elimle başını iyice göğsüme bastırdım. Yavaş yavaş göbek deliğime geldi. Hazır mısın dedi. Evet dedim. Sonra vajinama geldi. Dilini soktuğu an kıvranmaya başladım. O kadar sulanmış ki ağzına sıvılar gelmiş. Ben o anda aşkım seni istiyorummm hadi içime sok hepsini diye inliyorum. Sonra ayağa kalktık.
Cevap sahibi+1 yılBeni kucağına alıp duvara yasladı. Popolarımı sıkıp beni kendine çekti. Onun ki de dimdik sert olmuştu. Yavaş yavaş git gel yapmaya başladı. Sonra hızlandı. Hepsini içine sokup git gele başladı. Testisleri tenime deyince acayip ses çıkıyordu :) Sonra boşalacağı an beni yatağa attı. Belimin altına yastık koydu. Boşaldı sonra. Beş dakika sonra ben de onunkini elime alıp oksamaya başladım. Doymadın mı dedi. Ben de kaslarimi yukarı kaldırdım. Aşkım ister misin yalamamı dedim. Nerden çıktı şimdi bu dedi Hayır olmaz dedi. Sen beni memnun edince ben de istiyorum merak ediyorum dedim. Tamam sen bilirsin dedi. Ağzıma sığmadı ilk. Sonra yalamaya emmeye başladım. Gelgit yapmaya başladım. Kocam da saçlarımla daha da bastırıyordu. İnledi ah aşkım sen nasil bir şeysin ya beni mahvettin dedi :) Aşkım kaç santim içime ne kadar alıyorum merak ediyorum dedim. Gittim içerden cetveli aldım. 14. 30 çıktı. Bilmiyorum normal mi küçük mü ama yeterince tatmin oluyorum. Daha önce de ilişkim olmadığı için belki.
Cevap sahibi+1 yılBaya kalktı bunun ki sonra beni ters çevirdi. Arkadan vajinama girdi birden. Ama nasıl bağırdığımı bir ben bilirim. Çok hızlıydı gelgitleri. Bir yandan popumu sıkıyordu bir yandan ileri geri penisini sokuyordu. 10 dakika sonra içime boşaldı. Duş aldı uyudu sonra. Şimdi de ben duş alacağım. Kahvaltısını yapıp işe uğurlayacağım :)
Soran+1 yılKısmet inşallah bulurum iyi birini :) Mmm en güzel yaştasın bence seksi dolu dolu yaşaman çok güzel... Ben de senin yaşlarda evlenip 7 yılımı boşa geçirmemiş olmayı dilerdim. Ama ben 24 yaşında üniden mezun oldum :( Mmm tertemiz oldun morları giydin g string tarzı mıydı mor dantelli iç çamaşırların ;) Oh mis gibi de kokmuş :) Kocan da sabırlıymış tadına varmış gecenin yemek duş vs. tadını çıkara çıkara beklemiş :) Mmm sen soysaydın daha güzel olurmuş :) ;) Seni çok seviyor olmalı :) :) Mmm altta olmayı çok seviyorsun sanırım ;) Boynunu morartmamıştır umarım :) Mmm çok zevk alıyor olmalı eşin emerken seni göğüslerini :) Mmm evet bir bayan sevkten inlemesi erkeği daha çok tahrik eder ;) Mmm göbeğine kadar bastırdın mı? ;) Hazır mısın derken cidden kendi mi yaladı sen bir şey yapmadan ;) İlkkez dili içine giriyor nasıl azmış olmalısın :) Offf sulu sulu ne zevk almıştır yalarken ;) O an içine sokması için yalvarsın mı geldi yani :) ;) güzel bir şey aslında yalvartmak harika olmalı ;)
Soran+1 yılMmm eşin senin kucakta daha çok sevdiğini bildiği için hemen kucağına almış bak ;) Zayıf olduğun için kalçalarını sıka sıka kendine çekmiştir seni bence hepsi girmiştir içine ;) wow testislerini bile hissetmişsin mmm harika olmalı... Desene filmlerden daha da güzelmiş ;) mmm yatağa atması hoşuna gitti dimi :) peki o an vajinana girmesi için her türlü yardımı yaptın dimi yani tahrik edecek kıvrandın yani gir hadi diye ;) Fırşırdıkça içinde ılık ılık dünyalar senin olmuş olmalı.. Sen kaç kez boşaldın peki ;) mmm çok hoşuna gitti gördün mü senin de çok hoşuna gitti dedim sana oral olmazsa olmaz ;) ağzına boşalsa iyice hoşuna giderdi :D boşalmadan dik iken ölçtün dümü mmm normal ölçüsü. daha uzunları var tabiki de ama ideali 12 - 14 müş fazlası zaten çok iyiye giriyor :) zencilerden hoşlanmıyorsan sana fazlasıyla yeter :D :D daha önce olsa belki kıyaslardın. Ama bence yeterli senin için ;)
Soran+1 yılWow en sevdiğim pozisyonlardan bir tanesi sen uzanırken yüz üstü o arkadan vajinana girmiş çok güzel bir pozisyon erkek için çok harika hele senin dar vajinana girdiği için daha da çok zevk almış olmalı ;) EEE 14 cm bir anda girmiş vajinana daracık olmuştur o pozisyonda :) kan da geldi mi yoksa :D mmm o an işte erkeklerin anal da yapma isteği olabilir.. Ama boşalmış sonunda :D uyuması garip biraz sohbet edip uyusa daha da güzel olurmuş :D kaç saat yaptınız :D eşin evde değilken de seksi giyiniyor musun peki ;) kendin için ayna da kendine show yapıyor musun ;)
Cevap sahibi+1 yılKucakta sevdiğimi biliyor. Hepsini soktu içime hissettim taşşakları kalçama değiyordu ses çıkıyordu :) Vajinaya girerken tahrik ettim tabi baya inledim :) ben iki kez boşaldım. Oral çok değişik bir şeymiş etkilendim :) Boşaldıktan sonra tamamen dimdik değildi. Yeterli ya doyuruyor beni :)
Cevap sahibi+1 yılArkadan girince elleri göğüslerimdeydi :) Kan gelmedi bu sefer çok sert yapmadı :) bir saat sürdü. Eşime süsleniyorum seksi giyinirim :)
Soran+1 yıl:) mmm belli zaten seni deli etmiş :) Hepsini sokması güzel bence zevkin doğruğuna çıkmışsın işte ;) Kalçana taşakklarını vurdukça iyice azmış olmalısın :) Mmm vajinan sulu sulu olunca çok rahat girmiştir ;) ses geliyor mu peki girip çıktıkça :) ;) Mmm güzel sen bence tam seks için yaratılmışsın :) kocan çok şanslı ;) Mmm dimi ya yalaması güzeldir. :) sen peki azğına alınca çok hoşuna gitti mi ;) fazlasını aramana gerek yok bence de ;)
Soran+1 yıloff harika pozisyon arkadan :) ;) yani güzel çok sevk almışsın bildiğin çatır çatır yapmış seni :) Sen de kocanı delirtiyrosun belli sürekli içinde olsun istiyorsun ;)
Cevap sahibi+1 yılTaşşakları değdikçe ses çıkıyor ve tahrik ediyor beni :) Ben de daha hızlı aşkım diye onu tahrik ettim. Hızlı hızlı girip çıkmaya başladı. Sıcaklığını hissediyorum prezervatif yok ya :) Vajinam da sulanmıştı zaten. Penisi de kayganlaştı rahatça girdi. Ben yalarken çok zevk aldım. Önce başını yalaeken taşşaklarını tutuyordum. Sonra ağzımla git gel yaptım iyice yaladım yine kalktı. Bu sefer ikinci seksi yaptık :)
Cevap sahibi+1 yılKucakta da çok seviyorum arkadan da güzel oluyor. Kasıklarımdan tutup kendine çekiyor Penisi sokup çıkarıyordu :) hızlandı ve aniden dibine kadar bekledi. Sonra beni çevirdi misyoner pozisyonunda soktu içime bir yandan öpüşüyoruz diğer yandan göğüslerimi avuçlamış sıkıyordu. Sonra göğüslerimi emdi yaladı. Ben de inliyorum tabi :) penisinı içime bir soktu bekledi öyle içimde. Keşke sabaha kadar böyle içinde kalsam dedi. Çok sıcak ve dar ohh dedi. Ben de keşke öyle olsa aşkım dedim ama maalesef olmuyor. Sonra boşaldı içime. İçimdeki o sert şey bir anda küçülüp kayganlaşıp dışarı çıkıverdi :)
Soran+1 yılMmm e yani zaten vurdukça çıkan sesler ayrı bir zevk veriyor olmalı :) sen zaten bütün gün onu bekledin dimi :) ;) buraya yazdıkça da etkileniyor olmalısın ;) gerçekten güzel seks yapıyorsunuz ;) Mmm yalamak hoşuna gitti yani taşaklarını da yalan bence ;) daha önce hiç oral yapmamıştın dimi :) ;) Bak istediğini aldın bu sayede yalayınca kalkmış dimi ;) :) tadını da sevdin mi peki sıvısının ;)
Soran+1 yılmmm seni zaten sikerken kocan zevkten ölüyordur. Kucakta ayakta domaltıp ya da yüz üstü yatırıp ;) 69 u mutlaka deneyin ben hiç yapmadım ama hayali bile çok güzel ;) sokarken kocan ucuna kadar çıkarıp tekrar giriyorsa içine o zaman daha çok zevk alırsın ;) Arada sen de üstüne çık kendin ucuna kadar getir sonra birden otur.. Kocan çok sevecektir hem yorulmaz erkenden ;) ah ah sabahlara kadar olmasını kim istemez ki :) ama sanırım sen o boşalsa da istekli oluyorsun hiç kuruduğu oldu mu vajinanın seks esnasında ;) 1 saat falan yapınca benim partnerim kurumuştu taşa sürter gibi almuştu :D :D Kaç gece boşalmadan uyudum :D :P
Cevap sahibi+1 yılHer gün bekliyorum :) Belki bugunde yalarim. Daha önce hiç yapmadım. Ucunu yaladım hemen kalktı :) Tadı biraz tuzlu geldi ama iyiydi :)
Soran+1 yılmmm yala ya hatta ağzına bile boşaltabilirsin denemek amaçlı :) :) Bilmiyorum karı koca olunca hiç tiksinme vs. olmamalı bence zaten bütün sıvılarınızı bir şekilde tadıyorsunuz :) ;) :) şu an da çok mu isteklisin ;)
Cevap sahibi+1 yılSikerken hem zevk alıyor hem de yoruluyor terliyor :) Ben üstte olduğum pozisyon da güzel. Penisinı ben yerleştiriyorum vajinama :) Hem kontrol bende oluyor o zaman :) Çok tahrik oluyor ondan :) 69 da olabilir farketmez :) önce yavaş yavaş giriyor sonra köküne kadar sokup hızlanıyor :) O bir kere boşalıyor sonra bir daha istiyorum bu sefer hem ben boşalıyorum hem o :) Gerdek gecesi ve ilk ay zaten kuruydu. Hem heyecan hem kendimi çok kasiyordum. İnsan bilmediğinden korkar ya ondan hep :)
Cevap sahibi+1 yılEvet çok hem de kocamı bekliyorum :)
Soran+1 yılya hu normal yazışalım mı mesaj olarak sonunu bulamıyorum yazının o kadar uzun olmuş :)
Cevap sahibi+1 yılTamam :)
Soran+1 yılnasıl oluyor görünür olabiliyor musun? :)
Cevap sahibi+1 yılHayır
Soran+1 yılevet yorulmaması imkansız çok fazla enerji harcıyor çiftler seks yaparken şahsen evli olsam spora gitmeye gerek kalmazdı her gece spor yapardım :D :D @GülerYüzlüBiri bu benim ekle istersen ;)
Cevap sahibi+1 yılSpor bekarken yapıyordum bıraktım
Soran+1 yılbence de sen üstte olman güzel olur yani ben de hep hayalimde üstte olan eşimin aldığı zevki görmek onun göğüslerini okşamak vb. hayaller kurarım :D :D vajinana yerleştirmek daha mı zevkli yoksa onun yerleştirmesi mi :D
Cevap sahibi+1 yılİkisi de güzel ama ben kendi ellerimle yerleştirince daha zevk alıyorum o da göğüslerimi sıkıp emiyor
Soran+1 yılÜzerine ilk oturduğun zamanı hatırlıyor musun? kendi isteğinle içine almak nasıl bir duyguydu senin için ;) Hmm sen geç boşalıyorsun o zaman o önce boşalıyor sen doymuyorsun ikincide sen de boşalıyorsun anldım. Aaa yalamadan mı sikti kocan seni :( kuru kuru çok zor olmuştur ya :( evet korkulacak bir şey yok aslında bak nasıl güzel grip çıkıyor kocacın ;)
Soran+1 yıltahmin etmiştim kendi ellerinle almak daha sevkli olacağını :D Ya bulamadın mı beni :D
Cevap sahibi+1 yılHatırlıyorum çok heyecanlıydım :) İlk o uzandı yatağa. Ben onun penisinı okşayarak kaldırmıştım. Sonra yavaşça elime alıp vajinama yerleştirdim. Önce başını sonra yavaşça hepsini içime aldım. Sonra gittikçe hızlanıyorsun zaten :) Yok kuruydu o zaman iki gün önce yaladı sadece daha da yapmadık :) bulamadım
Soran+1 yılSenin rumuz nedir? :) Kıyamam ya ben desene iki gündür açsın sekse :D mmm kuru kuru çok acımıştır ya bekarken hiç mi mastürbasyon yapmadın ya da po rno izlemedin? Mmm desene ata biner gibi bindin kocacığının penisinin üzerine :D vajinan sulu değilse çok acımıştır gerçekten çok cesursun ya başı kalın olur türk erkeğinin dimi :D hızlı halini çok merak ettim :D
Soran+1 yılSporu bırakmasan iyiymiş :) ama her gece spor yapabilirsin :D ;)
Cevap sahibi+1 yılBurdan konusalim sorun değil. p*rno bir kez izledim evlenmeeden önce sonra midem bulandı izlemedim mastta yapmadım. Kuru olunca acıyor tabi ama alışıyorsun. Başı biraz kalın ama oturunca o sıcaklığı hissediyorsun. Boşalacağı sıra beni çevirip içime boşalıyor. Üstte olmak daha zevkli ama. İlk yavaş sonra hızlanıyor. O da altımda kıvranıyor :)
Cevap sahibi+1 yılHer gece sporumuzu yapıyoruz :) Bu gece annesi gelecek yapamayabiliriz.
Soran+1 yılBurdan cevap yazarken sıkıntı oluyor uzun ya başını sonunu kaçırıyorum :D :D Mmm miden mi bulandı sanırım uçuk bir p"rno izlemişsin :) O zaman sen evlenmeden önce cinsellik nedir bilmiyordun :) Çok ilginç ::) ;) günümüzde bilmeyen kız kaldı mı :D :D mmm alıştın yani gerçi artık kolay kolay kuru olmaz seninki görünce sulanmaya başlarsın :D :D Macar sevgilim sokakta görünce ıslandığını söylemişti beni :D Senin vajinan haala kız gibi zaten bence baya bir yıl geçsede böyle dar ve ateşli olur :) ;) Yani sıcaklığı içini doldurması seni acayip zevke getiriyordur ;) Hiç içe boşalmadım ama erkek açısından da çok zevkli olsa gerek ;) Mmm bence eşin çok şanslı senin ;) evet o da zevkten kıvranıyor olmalı ;) siz çok uyumlu bir çiftsiniz :) sen ev hanımısın dimi ;)
Soran+1 yılBence de her gece yapın yaşın çok güzel keşke o yaşta olsaydım ve evli olsaydım.. Her türlü fanteziyi denerdim :) Şansına küs ama bağırmadan yaparsınız ya sen vajinanı göster anlar senin ki ;)
Cevap sahibi+1 yılSağdan soldan duyuyordum ve korkuyordum ilk ilişkiden. Aslında seks yapma düşüncesi midemi bulandırıyordu. Macar sevgilin nasıldı kaç yıl beraberdiniz neden ayrıldınız?
Evet içime boşalması o sıcaklığı hoşuma gidiyor :) Kreş öğretmeniyim. Şu an yaz tatilindeyim. Eşim bankada şube müdürü.
Cevap sahibi+1 yılYaşım küçük pek bir sey bilmiyorum deneyimim de yok. Yavaş yavaş öğreniyoruz ;)
Soran+1 yılKusurabakma yazamadım 2 gün oldu :) hmm korkacak bir şey yokmuş dimi :) peki çok acıdı mı ilk içine aldığında? :) neden mideni bulandırıyor ki ya harika bir şey değil mi seks ;) 2 ay falan erasmusta tanıştım ama güzel bir birlikteliğimiz oldu. Ona giderdim seks yapardık gezerdik uyurduk :) hep bana türk kızları çok şanslı derdi :) Ayrılma nedenimiz de benim Türkiye ye dönmem ve bir daha görüşemeyecek olmamız. Ama mail yoluyla konuştuk belli bir zaman. İtalyan sevgilisi olmuştu ve onunla anal yapmışlar falan anlatırdı. Çok zevk almış analdan :) :) mmm kuduruyor musun o içinde fışkırttıkça menilerini :) ;) Ne güzel ya senin gibi öğretmenler varsa bana da bir tane ayarlasana ya evleneyim ben de :) Güzel eşinde sen de çok medeni insanlarsınız bence harika bir çiftsiniz ;)
Soran+1 yılYaşın 23 dü dimi küçükde sayılmazsın ama seks konusunda açık fikirli ol denemeden olmaz deme kendini şartlama bak oral yapmak çok hoşuna gitti ;) bir gün ağzına boşaltırsın mesela hoşuna gider mi bakarsın sekste deneyim deneyerek kazanılır ;)
Cevap sahibi+1 yılÖnemli değil :) İlk içime aldığımda çok acıdı ve ilk olduğu için idrar yapacakmışım hissi olmuştu. Kasıklarımda aşırı bir baskı hissetmiştim. Sanırım çok kastım ondan. Neden şanslıymışız :) İçime boşalınca aşırı haz alıyorum ve bir daha istiyorum :) İki gündür yapmadık özledim bende. Neden öğretmen istiyorsun ki :) ? Çok teşekkür ederim sen de öylesin
Cevap sahibi+1 yılYaşım 23 evet. Hoşuma gitti ama çok utandım ya :( Bazı tabularımız var kıramıyoruz. Sekste tamam birbirimizi tatmin ediyoruz ama her şey de olmaz.
Soran+1 yılKendini baya kasmışsın ya oysa sakin olsan ilk acımadan sonra çok zevk alırdın. Eşinde odunluk yapmış önce yalayıp senin ıslanmanı beklese rahat olurdu senin içinde. Şimdi ki gibi biliyor olsan seksin nasıl olduğunu daha soyunmadan ıslanırdın kesin :D :D Anlaşıyorsunuz sekste baya uyumlusunuz :) Bu eşinin deneyimli olmasından kaynaklı sanırım :) Bir birinizi seviyorsunuz ve mutlu etmek istiyorsunuz o yüzden sanslısınız ;) Hazzı duruklarda yaşa ;) Wow iki gün olmuş kudurmuş olmalısın tatil ya bir de sürekli ister istemez canın istiyordur :D Öğretmenler eğitimli oluyor ve senin gibi biri olsa çok mutlu olurdum :) Ben de çok teşekkür ederim :) Bir de medeni bir eş bulursam daha iyi olacak işte :D :D
Soran+1 yılNe güzel yaştasın ya ;) Hmm utanma ya sekste cinsellikte utanmak olmaz ;) kocana ne istiyorsan yap ya da yaptırt ;) Tabularını yık bence ;) Herşey değil yapmayı isteyeceğiniz şeyleri deneyin baktınız hoşunuza gitmedi bir daha yapmazsınız diyorum :) ;)
Cevap sahibi+1 yılAcıyacak korkusuyla istemsiz olarak kasıyorsun işte ondan herhalde. Ben de istemezdim herhalde yalamasını. Gıdıklanıyor gibi oluyorsun :) Tecrübesizlik yüzünden şimdi akşamı düşününce bile ıslanıyorum. :) :) İkimizde anlayışıyoruz ama bu deneyimli olmasından mı anlayışlı olmasından mı bilemem :) Tatil olunca istiyorsun tabi :) Annesi bizde ya ses çıkar hem banyo falan utanırım ben :) :) O yanaşıyor dün gece mesela istemedim. Elimle okşadım bir süre öyle boşaldı ama yetmiyor ona. :) :) İnşallah hayırlısı olsun senin için :)
Cevap sahibi+1 yılDeneyeceğim bakalım :) Çok istekli ama yapamıyoruz :)
Soran+1 yılKorkunun ecele faydası yokmuş dimi :D :D Yo sulanırdı yalasaydı bence şu an yalayınca sulanıyor dimi ;) Mmm sulu mu vajinan şu an yoksa :) :) Bence deneyimli olması anlayışlı olmasını da sağlıyor :) ;) Hehe neden ya sessiz yaparsınız banyo bu sıcakta her an yapabilirsin ;) ;) Bence utanma yeni evli sayılırsınız bol bol seks yapıyor olacağınızı kayınvaliden zaten biliyordur :D :D yetmez tabiki adamı deli etme hem elle neden yaptın bari emerek rahatlatsaydın adam cağızı :) :) amin hayırlısı :)
Soran+1 yılDene tabi :) Ne denemek istiyorsun peki bu gece ;) ;) Yapın ya adamı boş koyma
;)
Cevap sahibi+1 yılAynen ama o an acıdan o akla gelmiyor :) Şu an ıslak değil. Akşam belki yaparız :) Ses çıkar diye tedirgin olurum :) İyi ki geldiler biz de ara vermiş olduk :) Utandım biraz elimle yaptım pikenin altından :)
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum her şey olabilir :)
Soran+1 yıl:D hehe iyi bakalım :) Islandın mı gün içinde peki :) eşine arada mesaj at şu an ıslandı de nasıl kudurur :D :D Yapın bence ses çıkar diye korkma ;) ben olsam ara vermezdim :D :D ne utanıyorsun ya kocan o senin istediğin herşeyi yapabilirsin ona ;) ;)
Soran+1 yıl:) fantezilerin var mı değişik ;)
Cevap sahibi+1 yılGün içinde hiç ıslanmadım. Mesajla bir kaç kez yapmıştım ama o şekilde değil. Aşkım şu an seni çok istiyorum demiştim. Sonra eve gelince o kadar ateşli olmuştu ki :) Beni mi istiyorsun sen :) demişti. Bilmiyorum belki yaparız bugün :)
Cevap sahibi+1 yılDuşta seviyorum. Bir de ben üstüne çıkıp kendi ellerimle penisinı vajinama yerleştirince. Kucakta da güzel oluyor. Hem penisinin hepsini hissediyorum içimde ama bacaklarım uyuşuyor sonra :(
Soran+1 yılİşte bak seni çok istiyorum demen bile deli etmiş :D Sonra çatır çatır oh zevkini yaşamışsın ;) ;) yapın artık bea :D
Soran+1 yılEvet duşta bayılıryorsun ;) çok güzel bence :) çok güzel ya istediğin gibi yerleştirip istediğin gibi oturuyorsun bence hakimiyetin sende olması seni daha çok tahrik ediyordur bu şekilde ;) kocakta bacaklarını sarıp yapıyorsunuz dimi ;) :) dibine kadar alıyorsun demekki oh ne güzel zevke bak ;) Bacakların mı uyuşuyor orgazm olduğun içindir ;) ;)
Cevap sahibi+1 yılBaşka neler yazayım :D O zevk çok başka bir de sevdiğin güvendiğin biriyse :)
Cevap sahibi+1 yılEvet duş favorim :) hakimiyet bende olunca daha zevk alıyorum :) Kucakta bacaklarımı doluyorum o da başta yavaş daha sonra hızlıca içime giriyor. O ses çok tahrik ediyor bizi :) Boşalacağını anlayınca yatırıyor öyle içimde uyuyor Penisi :) :) Orgazmdan herhalde :)
Soran+1 yıl:) iç çamaşırı alırken yazabilirsin sürprizim var akşama dersin ;) ya da evde iken çıplağım şu an seni düşünüyorum diyebilirsin ;) :) yani darısı başıma inşallah :)
Soran+1 yılMm duşta duvara dayasın arkadan girsin bak o da güzel olur ;) :) hafif kalçanı dışarı çıkarırsın ;) zıplamak güzel mi senin için ;) sonuna kadar çıkarıp tekrar oturuyor musun üzerine ;) sesi tahmin edebiliyorum pozisyonu gözümde hayal ediyorum gerçekten çok güzel hepsini içine alıyor olmalısın evet boşaldıkça bacakların titriyor olmalı ;) mmm dibine kadar sokup mu boşalıyor ;) ah çok zevk alıyor olmalı kocan hayali bile güzel :) ;)
Cevap sahibi+1 yılEvet bunları yazsam fena halde tahrik olur :) :) :) Çok hoşuna gider eminim :)
Cevap sahibi+1 yılArkadan girince de acıyor biraz ama :) Sonuna kadar sokup sonra ufak ufak girip çıkıyorum :) En sevdiğim pozisyonlardan birisi :) Ben girip çıkınca o da göğüslerimi sıkıp emiyor :) Boşalınca titriyorum ondan uyuşuyor heryerimiz :) Dibine kadar sokup boşalıyor ve cok zevk alıyor :) Bu gece yapacağız inşallah :) Sabaha kadar devam :) Sıcakta biraz zor oluyor terliyorsun ama o zevk için değer :) :)
Soran+1 yılsen de yaz bol bol gece keyfini çıkart :) :) ;)
Soran+1 yılmm vajinan baya dar belli ;) arkadan girerken önce yalasın ben olsam hem vajinanı hem arka deliğini yalarım duşun altında sen iyice sulanınca sokarım :) kocana ima edebilirsin yalaması için sonra acımaz ;) :) benim favori pozisyonum pek yok çünkü o kadar deneyimim yok :) ama arkadan duvara dayayıp poposu şaplak ata ata seks yapmak harika olurdu :) :) of sen de baya iyisin evlenmeden önce deneyimin olmasa hatta aseksüel olmuş olsan da şu an ki halin harika ;) ;) Boşalma anını görmek isterdim nasıl titriyorsundur kim bilir :) ;) mmm o dibine kadar sokunca sen de zevkten nasıl kuduruyor olmalısın ;) mmm yapın tabiki baya oldu ne azmıştır seninki ;) ;) ter güzeldir o an teriniz bile çok azdırıcı gelir size hele ter kokunuz bile ;) ;)
Cevap sahibi+1 yılHala darlığı geçmedi ki :) Dün gece oral yaptık birbirimize sonra başladık. Önce ucunu yaladım. Sonra bir kısmını ağzıma alabildim sadece :) Hemen sertleşti zaten :) Misyoner pozisyonunda yaptık. Belimin altına da yastık koyduk. Daha rahat oluyor hem boşaldığında hepsini içime alabiliyorum :) Ben boşalınca kendimden geçiyorum resmen :) Bir de dibine kadar sokup çıkarıyor sonra hızlıca git gel yapıyor :) Ten kokusu bambaşka zaten :)
Soran+1 yılMmm kocan ne zevk alıyordur sana soktukça sıkıyordur vajinan ;) ;) Bak ne güzel cinsellikte tabuların olmaması nasıl zevk veriyor ;) Alabildiğin kadar al bence sonra zaten sertleşince alamazsın ağzına ama taşaklarını da yalamayı unutma ;) Misyoner güzel pozisyon yastığı altına koyunca vajinan iyice açılmıştır bacaklarını amzuna ya da yanlara ayırdımı dibine kadar çok rahat sokarken bir yandan memelerini ve dudaklarını eme eme bitiriyor olmalı ;) ;) Hayali bile güzel mmm ;) ;) Gerçekten mi nasıl oluyorsun ki kocan seni öyle gördükçe iyice hızlı hızlı dibine kadar sokup çıkartıyor mu yoksa ;) ;) vajinandan suların aktığını hissediyor musun arka deliğine doğru ;) ;) aslında çok azdırıcı bir koku seks yaparken dimi ;)
Soran+1 yılBir de bir şey sorabilir miyim? Biraz özel ama böyle eşin ile cinsel hayatını birisiyle paylaşmak nasıl bir duygu? Benim çok hoşuma gidiyor bir bayanla bu konuda rahatça konuşabilmek :) ;)
Cevap sahibi+1 yılEvet vajinam iyice sarıyor tam girdiği anda sıkınca o da zorlanıyor ileri gitmede :) Evet çok zevkliymiş :) Taşaklarini da emiyorum bazen elimle sıkıyorum ucunu yalarken :) Omuzlarına koyunca daha rahat giriyor :) Hem hamile kalmak için en iyi pozisyonmuş :) Hem göğüslerimi emip sıkıyor hem de öpüşüyoruz arada :) Çok yorgun bitkin oluyorum anlıyor zaten daha derine derine sokuyor :) Bu pozisyonda akmıyor ama diğerlerinde hissediyorum tabi :) Çok ıslak oluyor bir de kızarıyor oram. Teni azdırıyor tabi muhteşem oluyor :)
Cevap sahibi+1 yılRahatlıyorsun hem de tecrübe falan :) Sonuçta aileden bir erkekle konuşamam. Bir erkek neden etkilenir tahrik olur bunu en iyi erkekler bilir :)
Soran+1 yılMmm desene vakum gibi vajina dudakların penisi arıyor olmalı girip çıktıkça bakıyorsa oraya acayip hoşuna gidiyordur eşinin ;) Desene seni sikerken ilk kez sikiyormuş gibi çok zevk alıyor kocacın ;) ;) çok tatlısın ya senin gibi cinselliği seven bir eş lazım her erkeğe :) :) ;) sen öğrenmişsin kocanı nasıl zevkle yalayacağını ;) Daha önce izlememiştin dimi p. or. no. :) Evet omza koyunca bildiğin bütün vajinan açılıyordur ve bastırınca sana doğru çok rahat giriyordur. ;) ;) evet popo kısmın yukarıda döl yatağın aşağıda oldumu boşalında eşinin menileri tam olarak iyice yumurtalıklarına doğru gidebilir. Bence de bu tarz daha iyi. Hatta yapabilirse tamamen başın aşağıda iki bacağın ve kalçaların yukarıda bir poziyon deneyin. o an boşalsın daha da dipler o zaman ;) Çok sevkli olmalı eşin altında zevk içinde gördükçe öpmek yalamak emmek daha da çok ister insan :) ;) mmm zevkten iyice bitiyorsun yani ;) Güzel ya eşin çok mutlu olmalı seni sikerken :) ;)
Soran+1 yılÇok güzel ya çünkü vajinadan akan sıvının hepsi senin ne kadar çok zevk aldığının kanıtıdır. Eşinin ise girip çıkarken ne kadar rahat olduğunun ;) ;) Dar ya ve eşin dibine kadar sokup çıkardığı için kızarması doğal :) Beyaz tenli misin yoksa iyice kızarıyordur :D Mmm varya on nuamra eşsin eşin çok şanslı ;) ;) Ömür boyu mutlu olursunuz :) ;)
Soran+1 yılaynen ya bence de güzel bir şey paylaşmak bu konuları rahat rahat konuşabilmek bir karşı cins ile :) Aileden biriyle konuşamazsın tabi ki :) Benim de çok hoşuma gidiyor seninle konuşmak ve gerçekten seni çok merak etmeye başladım. Cinsellik konusunda sırdaşım olur musun benim? :) ;) bir de mesajla yazışsak. Yazabilmek için senin yazılarını kopyalayıp yapıştırıyorum ondan sonra yazabiliyorum :) :)
Cevap sahibi+1 yılKumralım ama cildim hassas biraz :) Ben de çok şanslıyım :) İnşallah ya herkes mutlu olsun :)
Cevap sahibi+1 yılŞimdilik değil sonra :)
Soran+1 yılamin gerçekten herkez mutlu olsun :) evlenirsem fırsat buldukça yazarım sana ben de ;) mmm hassas ama çok zevk verici ;) çok güzel misin peki ;) ;) Evet zaten çok uyumlu bir çiftsiniz rabbim asla bozmasın mutluluğunuzu :) ;) Ben de evlenirsem yazarım fırsat buldukça sana güzel olur senin fikirlerini de almış olurum ;)
Soran+1 yılTamam anlaştık :) Ama bana güvenebilirsin ;) çok iyi bir sırdaşımdır :)
Cevap sahibi+1 yılhttps://goo.gl/images/AKwqB3 Bu kız gibi ama saçlarım bir tık daha koyu :) amin inşallah cümlemizinkini :)
Soran+1 yılBu resimdeki kız mı ;
24.media.tumblr.com/.../...4a9Gru1sgbi4lo1_500.gif
Bu resimdeki kız çok güzel vücudu saçları da çok güzel bir tık desen bile bence sarışına kaçıyorsun ;) Kız beyaz tenli ;) Yani bir içim susun ;) :)
Ya resmin linkindeki hikayeyi de okudun mu? :) ;)
Cevap sahibi+1 yılDenizde bronzlaşınca kumrala döndüm biraz :) yok okumadım
Soran+1 yılbence harikasın ya hep senin gibi bir eş istemişimdir eşin çok şanslı gerçekten çok :) ;)
Ben okudum :) Sen de oku :D sever misin bu tür hikayeleri ;)
Cevap sahibi+1 yılO da çok tatlı zaten :) Yok sevmem ben
Soran+1 yıl:) Ne güzel ya bir birinizi çok seviyorsunuz ;) :) Bu gece ne süprizler bekliyor eşini ;) Hmm anladım zaten evlenmeden önce cinsel konuda hiç merakın yoktu dimi :)
Cevap sahibi+1 yılBu gece yok hastalandım da :( Nişanlıyken başladı meraklar :)
Soran+1 yılAaa regl döneminde misin :( mmm ne kadar zaman nişanlı kaldınız ;) Neler yaşadın nişanlıyken :) ;)
Cevap sahibi+1 yılEvet :( 7 ay Nişanlılık :) Hiçbir şey yaşamadık :)
Soran+1 yılBak duş diyorum suyun altı diyorum sen anla ;) :) mmm 7 ay uzun da değil kısa da :) hiç öpüşme okşama da mı yaşamadınız? :D eli hiç vajinana gidip giysinin dışından da olsa değmedi mi :D
Cevap sahibi+1 yılBu durumda olmaz ya :) 7 ay nişanlı kaldık. Bunu en başta ima da olsa dedik konuşmayacağız böyle şeyleri diye birbirimize. El ele tutuşma sarılmak dışında bir şey yaşamadık. Benim ilk sevgilimdi zaten :)
Soran+1 yıl:D olur ama işte eşin ile aranızdaki uyum önemli :D Mmm ima da olsa valla bilmiyorum benim ayrıldığım nişanlım benden daha azgındı ve bakire idi ama oral falan yapmıştı... Ona rağmen sevdim evlenecektik fakat ayrıldık.. O yüzden belki de en doğrusu evliliği beklemek cinsellik için :) Siz bildiğiniz liseli aşık gibiymişsiniz sonra da evlenir evlenmez kucağına almış seni :D :D Her erkek senin eşin gibi şanslı olamıyor maalesef :(
Cevap sahibi+1 yılHastayken bir şey yapamıyoruz. Öpüşünce direk kalkıyor sonra indirmek için çok uğraşıyorum :( İlk sevgilimdi hem ailem öyle büyütmedi beni. Yapamazdık evlenmeden. Görür görmez heyecanlanıyordum ellerim titriyordu yanaklarım kızarıyordu. Gerçi hâlâ öyle de :) :) Aslında çok var bulmak istersen :)
Soran+1 yılKıyamam ya hasta iken öpüşmek de mi yasak :( mmm ama artık oral yapıyorsun ya o şekilde boşaltamıyor musun ;) Ben de çok baskıcı bir aileden geliyorum. Aleviyim ama ailem ne kadar modern düşünürse düşünsün bu konularda çok tutucudur. Evlenmeden öpüşme el ele gezme sarılma onlar bence de olmazsa olmaz. Ama daha ilerisi işte karşılıklı anlayışla olabilir. Mmm bak işte nasıl güzel bir hismiş dimi sevgili olmak erkeğinin olması ve ona ait olma duygusu. Biz erkekler içinde aynı şeyler geçerli. Biri olsun onun olayım isterim ben mesela :) Ne güzelmiş ya kıskandım eşini ben hüzünlendim şu an. Ben bulamadım. Artık birine güvenmek isteyip istemediğimden bile emin değilim. Çok acı çektim. Ama bir yolu varsa anlatsana nasıl bulurum senin gibi birini ;)
Cevap sahibi+1 yılYasak ama onun için :) Oral isterse yaparım tabi :) Tabi ki sınır olmalı bu seni sen yapar diğerlerinden ayırır. Her şeye evet diyilmez de bu her konuda ama. Ortak olduğumuz konular da var zıt düştüğümüz şeyler de ama kırmıyoruz. Dünya görüşü ortak olmalı yani siyasi görüş. :) Gelenek Görenekler bizim çok farklı. Birbirini sevdikten sonra hepsi önemsiz :) Sahiplenilmek çok güzel bir şey sahiplenmek te :) Kendine ait bir ailen oluyor ve beraber o evde yaptığın her şey daha bir anlamlı geliyor :) İnşallah evlendiğinde bu duyguları daha iyi anlayacaksın :) :) Kalbini temiz tut önce dua et :) Olduğun gibi davran neysen o ol. Doğal ol bir başkası için değişme :)
Soran+1 yılOnun için oral yasak olabilir ama senin içine girip çıkmak isterse yasak değildir sen her türlü çok zevk alırsın ;) Mmm eğer sen istiyorsan onun istemesini bekleme bence al eline em yala ;) ama senin canın istemiyorsa onun istemesini bekle :) evet ya siyasi görüş ortak olmalı bak doğru dedin. :) Ben Atatürkçüyüm AKP li bir eşle siyaset mevzusu olursa kesin kavga ederdik
:D Evli isen sınır olmaz tabi ki ben eşimle sınırsız iletişimden aktiviteden yanayım :D Tahmin edebiliyorum ben zaten oldum olası evlenmeyi olursa biri olsun ömür boyu o olsunu düşündüğüm için sizin gibi bir evlilik hayal etmişimdir hep : ) ;) Amin en kısa zamanda inşallah bulurum ve evlenirim :) Hep öyleyim ama işte kızlar utangaç erkeklerden hoşlanmıyor :(
Cevap sahibi+1 yılÇok iğrenç olur hem büyük günah :/ Dün okşadım biraz hemen kalktı sonra ağzıma aldım başını emdim alabildiğim kadar ağzıma aldım yaladım. Boşalacağı zaman göğüslerimin arasına boşaldı. Aynen öyle siyasi görüş çok önemli. :) İnşallah olur gönlüne göre biri :) Utangaçlık bir erkeğe en yakışan şey bana göre. ;)
Soran+1 yılEvet günah dini açıdan bakınca :( Kızlar regl döneminde daha azgın olur diyolar doğru mu peki?
Mmm eşin çok şanslı bir kez daha anlamış oldum :D :D severek emiyrorsun dimi yalıyorsun ağzına hepsini alabildin mi peki ;) bu arada harika eşinin göğüslerine boşalmasına izin vermişsin ;) Nasıl bir duyguydu peki sonra menileriyle birlikte memelerini falan okşadı mı? ;) evet ben Atatürkçüyüm o yüzden Atatürk ü sevmeyen biriyle asla yapamam. :) Amin inşallah bulurum hayırlı bir kısmet :) 29 yaşındayım utangaçlığımın hiç bir faydasını göremedim. O yüzden keşke daha girişken olsam diyorum..
Cevap sahibi+1 yılOlmama yakın daha azgın oluyorum. Hasta olunca canın hiçbir şey istemiyor daha asabi olabiliyorsun :( Severek emiyorum evlenmeden çok iğrenç bir şey gelirdi. Sevdiğin insan olunca hiçbir şeyinden iğrenmiyorsun :) Hepsi sığmıyor ağzıma bir kısmını alabiliyorum :) İlk defa boşaldı zaten göğüslerime :) Göğüslerimin arasına koyup git gel yaptı sonrasında :) Okşadı sonra ellerine bulaştı. Gittik banyoya sonra duş aldık uyuduk :) Bulursun inşallah gönlüne göre birini :)
Soran+1 yıl:) mm azgın olman güzel ya :) Ben de azgın bir eş istiyorum :) Neyse geçer inşalalh 1 hafta mı sürüyor senin? Aslında iğrenç değil çok zevkli dimi :) Bende nasıl bir şey diyordum ama yalayınca aldığı zevki görünce ve sulu sulu olduğunu zevkler yalıyorsun :) ;) mmm bir ara şey deneyin ağzına girip çıksın :D uç bir fantezi ama regl döneminde baya iyi olabilir :P mm harika ya üzerine boşalıp göğüslerinin arasında git gel mi yaptı mmm çok zevkli ya memelerin büyük mü ;) ;) okşanmaz mı ya ne zevk almıştır ;) çok güzel ya sizin seks hayatınız harika ya çok güzel bir duygu dimi seks hakkında rahat rahat konuşabilmek ;) amin inşallah bulurum birini :(
Cevap sahibi+1 yılKadınlardaki azgınlık erkeklerinki gibi değil. Biz bastırıyoruz ama sizinki acı veriyor :/ Bir hafta sürüyor evet. Benim midem bulanır iğrenç geliyor hastayken.
Oral yaparken onun aldığı haz beni mutlu ediyor :) Erken boşalmasın diye hemen bırakıyorum. Yoksa dayanamıyor o da :) :) Ağzıma sığmıyor hepsi işte :) Boşalmadan önce de git gel yaptı sonra boşaldı. Göğüslerim 80 b küçük olduğu için dik. Benim evlenmeden önce göğüs uçlarım yok gibiydi. Evlendikten sonra yalayip emince uçları çıkmaya başladı :) Ben de korkardim bebeğime süt veremeyeceğim herhalde diye :/ Göğüslerinde çok uyurum sarılıp. Sabahta arkadan sarılıp içime girer çoğu zaman :) Zaten gözlerimi açıyorum kalçalarımda sertlik :) İnşallah :)
Soran+1 yılEvet kadınlar azgınlıklarını gizleyebiliyor ama bizimki ereksiyon oldu mu ya rahatlatıcan ya da düşünmeyeceksin ama bu sefer ağrı verme sorunu oluyor eeğer çok fazla boşalmadan ereksiyon halinde olursan. :( Mmm alışmadın mı vajinana bakamıyor musun yoksa o haldeyken :) 1 hafta sonraki halini düşünüyorum :D eşin gelir gelmez yatağa atıp bir anda sokarsın bence kendine :D :D Mmm dimi gerçekten güzel bir kadının aldığı zevki görmek harika ya filmlerde beni çıltırtan noktalardan biri bu :) :) hehe emerken boşalırsa diye mi korkuyorsun :) zaten ucundan akan sıvıları yutuyor olmalısın emerken ;) ;) zamanla sığdırırsın belki :D ;) mmm evet 85 olsa daha iyi dimi b a olayını hala anlamış değilim :) mmm dik mi göğüslerin dik göğüsler erkekleri çok tahrik eder büyük mü dik mi dersen dik daha seksi ;) ;) Mmm evlilik yaradı de emdikçe daha tatlı olmuş baksana ;) memelerini ısırıyor mu arada küçük küçük ;) :D valla kocan senin memelerini baya büyütecek bebeğinden önce :) derler zaten bebek olunca
Soran+1 yılkadınların memeleri büyüyormuş dimi :) Kocanın göğsünde mi uyuyorsun ;) Her erkeğin hayalidir başını göğsüne yaslamış bir eş :) ;) :) hehe adam eşini yanında gördükçe canı isityor desene :D ama güzeldir ya hem zayıf hem seksisin kalçaların geniş mi ;) Arkadan vajina da direkt giriyor olmalı sen uyurken :D çok zevkli ya ;) ;)
Cevap sahibi+1 yılBen de kıyamıyorum elimle boşaltıyorum bazen oral :) :) Hastayken kendimden iğreniyorum açıkçası :( :( Bitince annesine gideceğiz orada kalacağız 15 gün tatil için :) Ağzıma boşalması kötü olur ya :( Yapmaz da zaten. İçime boşalsa yeter :) Sularını emiyorum hafif tuzlu :) Zamanla öğrenirim hepsini ağzıma alırım belki :) A b c d büyüklüğe göre 80 sırt ölçüsü. Göğüslerim kalçam dik ve sıkı. Bekarken uzun süre spor yapmıştım :) :) Dar giydirmiyor bu seferde uçları belli oluyormuş :( Daha çok emiyor avuçluyor arada ısırıyor :) Bebeğim olursa inşallah emdirmem :)
Cevap sahibi+1 yılBüyüyor tabi elledikçe :) Bazen o bazen de ben göğsünde uyurum :) Çok arzuluyor gün içinde. Konsantre olamıyorum aklımı başımdan alıyorsun diyor :) :) Kalcalarim geniş değil ama sıkıdır :) Arkadan bir anda giriyor elleriyle de göğüslerimi sıkıyor :) Çoğu sabah bu pozisyon :)
Soran+1 yılAnladım ama iğrenme kendinden bu normal doğal bir şey ve doğal olduğunu düşün ;) Mmm ellerinle boşalt tabi oral daha çok tercihi olur eşinin :D ;) Hmm bence bir kez dahi olsa ağzına boşalt belki hoşuna gider ;) Ama iğrenerek değil denemek amaçlı yap ;) İçine zaten boşalır kırk yılda bir işte dışarı boşalır :D ;) Evet zamanla bence tamamını ağzına alabilirsin ;) Hmm D en büyük olanı mı? :) ooo sıkı ve dik kalça ve göğüsler acayip seksi gösterir. Bence harika bir şey spor ile uğraşmış olman ben eşin olsam devam ederdim seninle birlikte spora :) Kıyamam ya sütyen giyince belli olmaz de sende dar giydirsin ya sevdiğin şeyleri giymen her zaman daha iyi olur bence. :( mmm eme eme bitiremez valla o güzellikleri :) ;) haha inşallah olur ama emer o yine :D ;)
Soran+1 yıl:) mmm büyüsün daha çok zevk alır ;) ;) Çok güzel ya mutlu bir çift olmanız harika :) ;) hehe desene adamın aklı sende nasıl olmasın anlattığın kadarıyla acayip seksi birisin ;) yani zevkten ölüyordur kocan seninle seks yaparken ;) ;) off kalçalarını görünce dayanamıyor desene arkadan harika zevk alıyrdur ;) Senin vajinan da alışmıştır ;) sabah sabah vajinanda koca penisle uyanmak hoşuna gidiyor olmalı ;) ;) off kocan sikmeye doyamıyor seni ;) ;)
Cevap sahibi+1 yılElimde değil işte :( Orali sevdi sanki daha yeni yeni yapıyoruz ama :) :) Ağzıma boşalsa kusarım herhalde :/ :/ D büyük olanı benimki b. O da sık sık söylüyor seksi olduğumu akrep burcuyum zaten :) İzin vermiyor işte bende üstelemiyorum hep bol giyiyorum evde giy dar diyor :) Çok emiyor uçları kızarıyor hemencecik :) Bebeğim emecek ya ona kalmaz :)
Cevap sahibi+1 yılBüyük göğüs seviyor ama çocuğumuz olursa iyice büyüyecek. Sarkar diye korkuyorum :( Zevk aldığını anlıyorum. Havalar çok sıcak yine de istiyor doymak bilmiyor. Sürekli içimde :) Sabah hissediyorum içimde o kadar mutlu oluyorum ki içimde öylece kalsa hiç çıkmasa diyorum :) Yemek yaparken çok tahrik oluyor bir de :) Arkadan sarılıyor ardından yatakta buluyorum kendimi :)
Soran+1 yılHayırlısı zamanla olur onlar :) Kim sevmez ki ya sevdiğin kişi penisini ya da vajinanı yalıyor bundan güzel zevk var mı ;) Sen de çok sevdin dimi ;) Öyle düşünme işte boşalsa tadına bakacağını düşün sevmezsen asla bir daha yapmam de :) ;) hmm büyük mü anladım çok zevk alıyordur eşin işte yala yala bitiremiyordur ;) Maşallah de seksi karısı olduğu için çok şanslı senin spora devam etmene izin de verirse ooo 40 yaşına da girseniz seni gördüğünde azgın boğa olur ;) ;) iyi de evde giyip dışarda seni kısıtlaması hem iyi hem kötü çünkü seni olduğun gibi kabul ettiyse zorlamaması lazım o kadar zaten sen eşini düşünerek giyinirsin varıpta başka erkekler baksın diye özel kıyafet alacak biri değilsin zaten ;) mmm çok zevk alıyor olmalısın o emdikçe ;) kalır ya somurmadan yalar emmez pek ;) ;)
Soran+1 yılİşte spora devam et ya sarkmasın pek bak ebru şallıya kadarın kaç yaşında 20 lik kız gibi her erkek öyle hatun ister eğer kocan da istiyorsa beraber spora devam edin ;) Büyümesi iyidir daha zevkli arasına koyar :D ;) Yeni evlisiniz en az 6 ay gider sanırım bu şekilde ;) ;) Sıcakta daha güzel terin terine karışıyordur ;) bilmiyorum vajinan da terliyor mu seks yaparken ;) Akıntı olması doğal ama terde olması belki ayrı bir afrodizyak olabilir ;) Hehe ben olsam bende çıkarmazdım içinden :D sanki şikayetçisin bu durumdan :D :D ;) ;) kadın olunca onun seni beceriyor olması mı yoksa senin onu beceriyor olman güzel ;) vajinanı doduruyor olmalı sabah sen de içinde koca bir penisle uyanınca iyice azıyorsundur. Gerçi sulu mu oluyor vajinan ;) ;) Kim olmaz ki hele şort ya da iç çamaşırın ile yapıyorsun mmm popon harika olmalı bence o daha çok azdırıyordur eşini ;) eee kocan işini biliyor harika olmalı yatakta nasıl bağırtıyor kim bilir o azgınlıkla ;) ;) Valla bilmiyorum ama bence kocan çok
Soran+1 yılYa yazdığım sığmıyor :D :D en son kocan çok istekli belli ilerde anal isterse dener misin :) :)
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı :) Kocam olduğu için bir görev olarak değil de onu mutlu etmek için sevdiğim için yaliyorum :) :) Bilmiyorum o da istemez ağzıma boşalmayı. Onunki de iki üç kere ard arda yapınca kızarıyor :( Bu gece çok azgındı ya yanımda yatma ya da yapalım dedi. Kokunu istiyor dedi. Dayanamıyorum diyince elimle okşadım sonra ağzıma aldım yaladım taşaklarını da sıkıp emdim. Göğüslerim yine battı sonra :/ Normal çok büyük değil maşallah çok zevk alıyoruz :) ) Dediğim gibi biraz kıskanç :) Göğüslerimi yalarken çok haz alıyorum :) Çok istekli emiyor göğüslerimi avuçlayıp sıkıyor :)
Cevap sahibi+1 yılSpor düşünüyorum sarkmasın çok çirkin durur :/ Göğüslerimi elleye elleye büyütüyor. Arasında git gel yapıyor. Sanki göğsümü seviyor. Çeneme kadar battı sonra :/ 6 ay değil 60 yılda geçse inşallah sıkılmam ben hemen hemen her gün hastalık dışında iki üç kez yapıyoruz zaten :) :) Her yerin terliyor vajinanda zaten sulu akıntı ter hep karışıyor :/ :/ İçimde boşalıp yavaş yavaş kayganlaşıp küçülüp çıkması çok hoşuma gidiyor :) :) :) Kadın olunca aslında ikisi de güzel ama ben üstteyken daha haz alıyorum. O da kucakta çok seviyor :) :) Sabah öyle uyanmak harika :) Sabah daha bir arzulu çünkü Penisi kalkik oluyor :) Arkadan bastırıyor benimki sabah sulu olmuyor çünkü öpüşmeden sadece göğüslerimi avuçlayıp arkadan vajinama baskı yapıyor :/ Çok kısa şortarım var ben de dantelli siyah mor bordo renklerinde çamaşırlarim var. Kilodu yana çevirip öyle beceriyor bazen hiç çıkarmıyor :) O becerdikce ben bağırıyorum inliyorum :) Hızlanınca İnlemem artıyor ses çıkmasın diye dudagima yapışıyor sonra :)
Cevap sahibi+1 yılHayır anal kesinlikle olmayacak bunu kendisi dedi ilk zaten. Öyle bir isteği yok dine önem veriyoruz.
Soran+1 yılBence de sıkı vücudunu korumalısın spora devam etmelisin ;) Hoşuna gidiyor dimi kocanın göğüslerini okşaması, arasında git gel yapması, o zevkle boşalması ;) Batsın yıkarsınız canım ya ;) wow 2 - 3 her gün harika ya çok kıskanıyorum sizi :) ben de bir eş istiyom diye sokağa çıkacağım :D :D Çok güzel ya çok azıyor olmalısın ter kokusu vajinanın suları derken mmm ayrı bir haz duguysu yaratıyordur. ;) evet ya içinde bir anda kayıp çıkıyordur küçük kocan :D :D üstte sen nasıl istersen öyle yön veriyorsun yani kontrol sende olması güzeldir kocakta ise sen onun kollarındasın ve köküne kadar sokuyordur sana ve o tam manada sana hakim oluyor bu sebeple çok seviyordur ;) Mmm bir uyandın vajinanda kocaman bir şey :D Evet erkeklerin sabah penisleri hep kalkık olur :D :D Ben de gece uyanıyorum azgın olduğum zaman duramıyorum ya yalnızlık zor :( hmm bence acele etmese vajinanı parmaklasa biraz git gel yapsa sulanırsın sonra soksun hepsini ;) yan pozisyonda arkadan vajinaya girmek de harika olmalı
Soran+1 yıl:) ama ne olursa olsun kocanın sabah sabah bu kadar azgın olması ve seni bir daha sikmesini çok seviyor olmalısın ;) Mmm ne kadar kısa ki şortların. Bence altına iç çamaşırı giyme ;) Gördükçe kudursun ;) ;) mmm dantelli güzel olur o şekilde görünce zaten çok hoşuna gidiyordur eşinin ;) Mmm evet çıkarcam diye uğraşmadan sokması senin içinde güzel ;) bağır tahrik et iyice onun hoşuna gidecek sözler söyle ve en çok zevkten inlemen hoşuna gidiyor olmalı ;) ;) Kocan bağırta bağırta sevmeyi seviyor seni gerçi sen de bağırmayı seviyorsun sanırım ama çok zevk alıyorsun dimi ;) ;) mmm dudaklarını eme eme arkadan sokarken off harika pozisyon ;)
Cevap sahibi+1 yılTabiki çok hoşuma gidiyor :) 2 3 gün genelde. Hamile kalırsam belki hiç yapamayacağız :/ Bulursun inşallah ya :) Bugün aşırı istek var ama yapamayacağız :/ Arkadan sarıldı dün çok özledim dedi :( Hastalığım bitse de yapsak keşke :/ Evet her sabah kalkik uyanıyor genelde :) Ben de gülüyorum çok tuhaf geliyor :) Üstte ben kucakta o :) Köküne kadar sokuyor ve hızlandıkça taşakları kalçalarıma değiyor :) Öyle değişik ses çıkıyor ki :) Üstüne oturunca da hepsini içime alabiliyorum artık :) Azgın olduğun zaman ne yapıyorsun? Sevdiğin insan olunca hepsi güzel geliyor :) Sabah onunla uyanmak beraber bir bütün olmak harika gerçekten :)
Cevap sahibi+1 yılSabah azgın olmasi içime girmesi acayip tahrik ediyor arzulanmak herkesin hoşuna gider :) Kalçalarımı kapatıyor sadece baya kısa içine giyiyorum çamaşır çünkü rahatsız ediyor :/ :/ İç çamaşırı dantelli onlara kuduruyor zaten :) Aynen zaman kaybetmiyor yana çekip öyle sokuyor penisinı :) :) İnlemem ve onu övmem tahrik ediyor sonra bir daha sevmek istiyor. :) Bagirtarak sevmeyi seviyor zaten seks sesli olmalı inlemeli ve iki tarafında aktif olmasi gerekiyor :) Öpüşürken çok tutkulu oluyor morartana kadar :) Nefes nefese kalıyoruz :)
Soran+1 yılÇok güzel ya sen gerçekten bir erkek için en iyi eşsin :) Şuana kadar erkekler olarak ortak fantezilerimizin çoğunu eşin sana yapmış durumda. Her türk erkeği anal ister bu kesin ama senin dediğin gibi dini yönden haram olan bir şeyi yapmak istemeyiz içimizden geçse de :) hamileliğin bazı evrelerinde seks yasak diğer zamanlarda istediğiniz zaman yapabilirsiniz. Tabi doktorunuzla konuşarak yaparsın. Öyle üzülme kocanı da seksten mahrum bırakma sadece senin üstte olduğun yavaş tempodaki pozisyonları yaparsınız olur biter ;) amin inşallah bulurum :) Mmm seni o zaman memeni yalayarak boşaltsın kalçalarını öperek ne bileyim tensel olarak boşaltabilir ;) Bence kocana söyle denesin o şekilde bir boşalabilecek misin bakın ;) Seks sadece penisin vajinaya girmesi değil unutmayın ;) Hastalığının bitmesine az kaldı doyacaksın yeniden sekse :D ;) Gülme doğal bir şey öyle görünce hemen yala bence nasıl hoşuna gider kocacının ;) ;) yani ikinizde patron olunca sekste daha çok zevk alıyorsunuz belli ;)
Soran+1 yılKöküne kadar sokması güzel bence mmm köküne kadar girmesi mi yoksa taşaklarının kalçalarına vurması mı daha çok etkiliyor seni ;) mmm çıkan sesi kaydet bir gün gönder bana olmaz mı :))) Harika ya üzerine çok rahat oturuyorsan güzel dibine kadar giriyordur kocan da çok mutlu oluyordur sen zevkle kocağında zıpladıkça ;) Genelde azgınım yaşım itabriyle cinselliği yaşıyor olmam lazım ama evlilik için saklıyorum kendimi. Geçmişte yaşadım yurt dışında ama 8 - 9 yıldır hiç yapmadım. Azgınlığımı da mastürbasyon ve filmler ile gideriyorum. şu an da yazdıklarını okumak çok etkiliyor insanı :) ;) Evet yani evliliğin anlamı o zaten sevdiğin insanla aynı yastığı aynı yatağı paylaşmak ve bir olmak yani sen gerçekten çok şanslı birisin doğru bir evlilik yapmışsın bence ;)
Soran+1 yılYani senin anlattığın gibi benim de sana benzer bir eşim olsa ben de hiç doyamazdım sanırım :) Sabah akşam penisim ne zaman kalkık olsa eşimi bir güzel sikerdim :) :) mmm çok harika ya vajinanın içine mi kaçıyor şortun çok güzel bence çok tahrik edici ;) dışarda da bu tarz giyer miydin bekar iken? yani çok kısa şortlar? ;) Bayanlar genelde araya girince rahatsız olmuyor diye biliyorum. G stringi çok sevenler var çünkü :) Off evet ya kim kudurmazki sen bir bayanı görsen öyle sen de etkilenirsin az biraz erkek ne yapsın :D :D Çok güzel ya seksin her türünü doya doya yaşıyorsunuz ;) vajinan da alışmış iyice bence zamanla daha da oturur hiç eliyle tutmadan girer bir gün ;) yani kocanı hayal edebiliyorum seni öyle zevk içinde gördükçe daha çok sarılmak dibine kadar sokmak seni daha çok mutlu etmek için herşeyi yapası geliyordur ;) Bence de yani seks sesli konuşmalı inlemeli bazen bağırmalı olması harika olur ;) Sen çok mu bağırıyorsun? ;)
Soran+1 yılAynen öpüşmek harika diliniz diliize dolanır ve emersiniz dillerinizi ;) En güzeli de hiç tiksinmeden tükrüklerinizi yutarsınız o zevk ve öpüşme ile hatta ben olsam eşimin ağzından herşeyi yerdim :) ;) seks öyle nefes nefes bırakır ah ah ;)
Cevap sahibi+1 yılHmm başka ne gibi ortak fantazileriniz var :D :D Anal istemediğini hiçbir zaman yapmayacağını ilk kendi söyledi. Dinen ya da sağlık açısından bilemiycem. Doktor ne derse ama şimdiki gibi yapamayacağız o kesin :( Göğüslerimi emiyor sıkıyor o zaman daha fazlasını istiyorsun yetmiyor :( Ön sevişme var da bazen işte olmuyor. Sabah özellikle. Geç kalıyorum işe diye hemen arkadan sokuyor. :/ Gülmemek elde değil ki :D O anda yalasam tekrar kalkıyor. Artık hal kalmıyor ikimizde de :) Zevk alıyoruz aktif olunca hemde çok :)
Cevap sahibi+1 yılİkisi de hoşuma gidiyor. Hem prezervatif kullanmıyor köküne kadar sokunca o sıcaklığı hissediyorum :D O ses de acayip tahrik ediyor daha hızlı olmasını istiyorsun :) O sesi atamam ya :/ O da çok seviyor üstte olduğumda kendi ellerimle yerleştiriyorum önce yavaş sonra hızla zıplıyorum köküne kadar alınca dudağına eğilip öpüşüyoruz :D :D Gerçek seks kadar zevk veriyor mu? 9 yıl çok uzun bir süre :( Benim her anlamda ilkim oldu. Ben bağlandım mı kolay kolay kopamam. Her anlamda mutlu ediyor beni. Ben de elimden geleni yapıyorum :) :) Evlilik için sadece seks yeterli değil saygı sevgi aileye karşı hepsi bir bütün :)
Cevap sahibi+1 yılİnşallah sekste doyumsuz eşin olur :) O zaman çok yoruldum falan demezsin umarım :) evet araya sıkışıyor şortum. Ev dışında hiç giymedim onları. Ben alışkın olmadığım için herhalde. Sekste uyum önemli. Vajinam gün geçtikçe daha alışıyor gir çık gir çık. :) Beni inlerken görünce daha tahrik oluyor daha da hızlanıyor. Bazı acemiliklerim vardı. O çok tatlı geliyordu ona :) Ben çok şanslıyım diyordu her şeyinle benim oldun ama ben kendimi sana saklayamadım demişti evliliğimizin ilk haftası :( :(
Cevap sahibi+1 yılÖpüşmek çok zevkli diller dudaklar hep birbirine değiyor :) Dudağımı iyice içine cekince o anda penisinin kalktığını hissediyorum önce vajinama sürüyor sonra hafif bastırıyor ardından hepsini köklüyor :) Baya kilo veriyoruz zaten spor oluyor nefes nefese karışıyor :/
Soran+1 yılLüten artık mesajla yazışalım gerçekten hepsini göster deyip en aşağıya inmesi baya yormaya başladı :) :) :) Bana dürüstlüğüme güvenebilirsin. Ben güvenini boşa çıkartmam ;)
Soran+1 yılBenim en çok hoşuma gidenler kucakta özellikle dudak dudağa olunan pozisyon sevdiğinin aldığı zevki yüzünde gördükçe öpmek harika olmalı ;) Sonra eşim yatarken kalçasının güzelliğini görünce yüz üstü yatıyrosa hafif aralık vajinasına girmek ya da yan yatıyorsa arkasından sarılıp ayaklarını hafif karnına çekmiş şekilde arkadan girmek. :) duvara ellerini dayayıp kalçalarını dışarı çıkartıp belini yay gibi yaparak arkadan vajinasına sokmak ve dudaklarını öpmek saçlarını hafif asılmak belini omuzlarını yalamak ;) Ayakta kucağa alıp zıplatarak seks yapmak ;) Bacakları omuza alıp dudaklarına kadar eğilip öperken açılmış vajinasının dibine kadar sokmak ;) sonra bacakları iki yana ayırıp ayak bileklerinden tutarak penisi git gel yaptırmak ta ucuna kadar getirip hatta dışarı çıkarıp tekrar sokmak ;) domaltıp arkadan yalayarak vajinasını ve arkadeliğini onu kudurtup arkadan vajinasına sokmak :) ooo bitmez ;) ;) Çok ortak fantezimiz vardır ya :) En uçlarda ise hayaller var :)
Soran+1 yılDinen istemiyordur. Ama dediğim gibi her erkekte anal merakı vardır. Ben de öyle düşünüyorum asla yapmam :) ;) evet tabiki canım ya çocuğunuz sağlıklı olsun da siz biraz daha az şehvetli seks yapın :) Ama bence yer türlü yarağa doyacaksın :) ;) Kıyamam ya boşalamıyorsun yani :( dışından çiçeğini okşasa da mı olmuyor :( Anladım canım zaman yok diye ön sevişmeyi çok kısa tutuyor :( peki o girdikten çok uzun bir süre sonra mı sulanıyorsun :( hehe iyi de dim dik penis bulmuşsun güleceğine al eline ağzına ya da otur üzerine ohhh miss :D :D mmm harikasınız siz ;) Bence de karı koca doyana kadar seks yapın tamamen katılıyorum sizin seks hayat tarzınıza ;) ;) Çok aktif bir seks hayatı bence mutluluğunda garantisidir ;)
Soran+1 yılMmm yani kocacığının köküne kadar sokması taşaklarının vurması çıplak popona snei daha bir azdırıyor diyorsun ;) Ilık ılık akıyor içine döller dimi ;) At ya bir ara ses kaydı yap dinle kendin sonra bana da at :D Çok merak ediyorum doğrusu ;) mm yani üstte olduğun anı hayal ediyorum da eşin deli divane oluyordur ;) off ya an anlatıyorsun ya düşündükçe insan etkileniyor. Dudağına kadar eğilip öpmen işte o muhteşem bir his olmalı kocan için ;) Asla gerçek seksin yerini tutmaz :( :( evet yıllardır sahip oluyorum kendime ama işte artık dayanamıyorum :( ben yurt dışına çıkmamış olsaydım hala bakir olurdum :) Ne güzel ben de aynı fikirdeydim ilk karımla olsun istiyordum ama yurt dışında ne olduysa oldu :( nefsime sahip olamadım :( Öyle bizim gibi dürüst sadık insnlar bağlandı mı tam bağlanır. Ne güzel eşin de çok iyi biri bence harika bir seçim yapmışsın Tabiki mutlu edeceksiniz bir birinizi ;) Tabiki evlilik bir bütün cinsellik %50 si gerisi sevgi saygı hoş görü ve birlikte zaman geçirme ;)
Cevap sahibi+1 yılİki mesaj iki mesaj diye gidelim o zaman hepsini göstermez mesajları uzatmaya gerek yok hem. Şu an kullandığım hesap ortak arkadaşımla o yüzden burdan yazıyorum. Benimde en sevdiklerim arasında o zevk çok farklı :) Ayy evet onda çok zevk alıyorum tamamen sahiplenilme hissi :) Duvarda çok merak ediyorum aslında :)
Soran+1 yılHmm yeni hesap açsana buradan :) arkadaşın senin paylaştığın yorumları görebiliyordur zaten ki? ;) görüşler bölümü var orada ne yazdığını görebiliyorsun :) Yani şu an bile tüm yazdıklarımızı okumuş olabilir :( ;) arkadaşın kim ki :)
Soran+1 yılMmm :) bence fantezilerimizi ayrı ayrı tartışalım böyle uzun uzun yazdığımızda kopuk oluyor detaylı anlatalım bir birimize sohbet edasında ;)
Cevap sahibi+1 yılBilemiycem artık bana öyle demişti. Her şey çocuğun sağlığı için zaten gerekirse 9 ay yapmayalım ne olcak :) :) İnşallah bakalım :) sabahları öyle ben çok geç boşalıyorum. İşe geç kalıyorum diye acele ediyor :( Bundan sonra bir saat erkene kurcam saati :/ O girdikten beş dk sonra ıslanıyorum :/ Oynaması zevkli ağza alıp yalamasi ayrı zevkli :) İnşallah hep böyle devam eder :) Bazen başka konuda tartışıyoruz ama yatağa girince hepsi unutuluyor :)
Cevap sahibi+1 yılYeteri kadar konuştuk konuşuyoruz ama özelde olmazz
Soran+1 yılNeden olmaz peki? Tahmin ettiğim kadarıyla güvenemiyorsun :( Ama benden sana asla zarar gelmez arkadaşınım ben sırdaşınım :) zaten gerçek hayatta asla görüşemeyeceğimiz için özelden sohbet etmenin pek sakıncası olmaz diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılDedim ya olmaz öyle
Soran+1 yılhmm sebebi peki
Soran+1 yılYanıt vermeyi çok istediğim bir sürü yorumun var şu an :D bir kaçına cevap verdim ama hepsine verebilmiş değilim :D
Cevap sahibi+1 yılOrtak hesap dedim ya. Burdan yaz ne yorumu :)
Soran+1 yıl:) Ortak hesapta bu yazdığımız her şeyi arkadaşın çok rahat okuyabilir ;)
Cevap sahibi+1 yılSorun okuması değil ki etiket olmak istemiyor
Soran+1 yılEtiket derken? Yani bizim yazdığımız ne varsa okuyor mu :)
Cevap sahibi+1 yılNickin bilinmesi fakan. Yok okumadı kaç gündür girmiyor zaten. O genelde soru açar. Neyse konuşmak istemiyorsan sonlandıralım.
Soran+1 yılkonuşmak istiyorum tabiki de zaten o yüzden yazmak istediğim cevapları sonraya bıraktım :) Merak etme benden sır çıkmaz ama benim de nikim bilinsin istemem o yüzden özelden konuşmak istiyorum fakat sana güvendiğim için istiyorum. Yoksa ne insanlar var rezil etmek için fırsat kolluyorlar resmen :( Peki kendi profilini açsan olmaz mı?
Cevap sahibi+1 yılYeni hesap açsam uzun sürer şimdi. Hem daha banyo yapıcam
Soran+1 yılSürmüyor ki :) Ben facebook ile açtım direkt geldi diğer türlü de e posta ve şifre girdince açılıyor hemen :) Banyo mu eşini mi bekleyeceksin mis gibi olup :) Çok şanslı eşin var :)
Cevap sahibi+1 yılEvet bekleyeceğim gelir birazdan zaten
Soran+1 yılNe güzel :) sen aç yeni bir hesap oradan yazışalım olur mu? Hem arkadaşın içinde olumlu olur :)
Soran+1 yılAmin İnşallah sekste doyumsuz eşim olur :) Yok demem yorulursam hadi aşkım sıra sende becer kocacını derim inim inim inlet aşkını derim :D Çok güzel ya * dudakların da dışardan görünüyorsa kocan kuduruyordur seni öyle görünce ;) Daha uzun şortlardan giyiyor musun peki? Ya da en açık giydiğin kıyafetin nedir anlatır mısın? ;) Uyumlu olmak evliliğin en önemli yapı taşlarındandır ;) Sekste ise paha biçilmez ;) Yani vajinanın yapısı gereği açılacak zaten :) çocuk doğduktan sonra nasıl oluyor ki vajina merak ettim bak :D Ya bir erkeği en mutlu en azgın yapan şey partnerinin aldığı zevktir bence ;) doğal tabiki önce çırak sonra usta olacaksın ;) Kocan çok şanslı bir erkek dediği gibi ;) evet maalesef biz erkekler ne kadar istesek de kendimizi saklamayı ama 20 yaşından sonra kızlara göre daha bir zor bizim bakir kalmamız :( İyi tarafı da var erken boşalma sorunu yok kocanın. Her erkek alışasıya seks hayatına erken boşalma sorunu yaşar bence :( neyse güzel bir evliliğiniz var o kesin ;)
Soran+1 yılYa öpüşmek sıvı alış verişi harika olmalı. Eşinin ağzından çiğnediği bir şeyi alıp yutar mısın? Eğer bunu yapıyorsan zaten eşinden asla soğumazsın bence :) mmm sen de güzel öpüyorsun kocacını sanırım. Baksana hemen tahrik ediyorsun adamı ;) mmm çıplak iken mi öpüşüyorsunuz hep :) Dışarda öpüşmüyor musunuz hiç? :) çok güzle ya vajinan da sulanıyro olmalı öpüşürken ;) sonra o koca yarağı vajinanın dudaklarında hissedince soksa bir an önce diyorsundur :) Köküne kadar alınca oh diyor musun içinden ;) Evet seks harika bir spormuş. Baya yüksek kalori yakıyormuşsun. ;) ;)
Soran+1 yılbence fantezilerimizi uzun uzun konuşalım ne dersin? ;) Her biri için ayrı bir sohbet yapalım. ya da her pozisyon için :D ;)
Soran+1 yılDuvarda yapın bence hatta eşin eve gelince süper mini ya da o dar şartlarından giy duvara yasla ellerini hafif kalçalarını çıkart off boynum de boynunu geriye doğru gerdir belin yay gibi olsun bak kocan ne yapacak sana :) ;) Bu arada çok sıkı tayt da olabilir. vajina dudaklarını belli edecek kadar dar olsun adam acayip kudurur :D
Soran+1 yılAynan inşallah çocuğunuz sağlıklı olur ve doktor seks yasağı koymaz size ;) Tamamen katılıyorum erkene kur saati sen uyanmasan bile o uyanır :D ;) ;) 5 dk çok uzun ya bence vücudun geç uyarılıyor. Bazı kadınlar dokununca sulanır ya da görünce. :) Ama sen uykudan uyandığın için normal mi demeli :) işte gerçekten harika bir eş keşke her bayan senin gibi düşünse oral yapsa eşine erkekler de eşlerine harika olurdu herkes zevk alırdı :) evet evlilikte tartışma olur kaçamazsınız ama işte önemli olan yatağa girince unutup gitmek :D :D
Soran+1 yılSon olarak seninle sohbet etmeyi gerçekten çok seviyorum. İyi ki varsın sırdaşım :)
Cevap sahibi+1 yılbugss_bunny
Soran+1 yıltakipteyim :)
Soran+1 yılAma mesaj atamadım :(
Soran+1 yılBu arada çok teşekkür ederim ya gerçekten çok iyisin :) ;)
Soran+1 yılmasaj ayarını açık yap ben yazayım sonra kapat sen 1 xper olunca yazmazsın :)
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar Ne Diyor
2
+1 yıl5e1 zorla grup yapmam
36 Yorumla
Soran+1 yıl5 erkek bir sen mi? zorla mı yaptılar peki sen istemedin mi hiç?
- +1 yıl
Sonra değiştidw zorla başladı
Soran+1 yılZorla olması kötü ama sanırım sonrada çok zevk almışsın? İlk deneyim ise bence harika bir deneyim olmuştur senin için?
- +1 yıl
Evettt
Soran+1 yılGüzelmiş hoşuna gitmiş olması çok güzel peki ondan sonra da devam ettin mi 5 li ya da farklı şekillerde.. Gözünü kapatınca ilk aklına gelen ilk deneyimin mi oluyor...
Soran+1 yılMaşallah çok güzelmişsin gerçekten üzüldüm :( Kaç yaşında yaşadın bu grup olayını?
Gizli Üye(30-35)+1 yılPek olmadı sevgilimle ilk opustugumuz an
37 Yorumla
Soran+1 yılMmm peki ıslandığını hissetiğin tek an sevgilinle öpüşmen mi yoksa başka bir durumla karşılandın ve seni çok etkiledi mi?
Cevap sahibi+1 yılİslandim ama ona söylemedim hani, tabi normalde de oluyor
Soran+1 yılMmm ıslanman güzel bir şey bence... Bu hislerinin olması çok doğal.. Peki aklına gelmiyor mu gece yatarken falan ne hissediyorsun ;)
Cevap sahibi+1 yılHiçbirşey uyumak istiyorum. Cinsellik pek yok normalde
Soran+1 yılAnladım daha beden ve ruhen cinselliğe soğuksun biraz.. Zamanla olur ama :)
Cevap sahibi+1 yılEvet sogugum
Soran+1 yılyaşın küçük sanırım :) zamanla olur :) ;)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kızlar, Sizi çok heyecanlandıran baştan çıkartan olaylar oldu mu? Detay verebilir misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler