Bunu sormamdaki sebep, erkekler bakire kız arıyor ya evlenmek için, bende belli bir yaşa gelmiş normal sağlıklı bakir erkek var mı bunu merak ediyorum.
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 838 cevap paylaştı.
+1 yılben çok yakışıklıyım ama hiç seks yapmadım bir sürü kızla gezdim bazıları beni tekmeledi bazılarını ben tekmeledim. günün birind e bir kadınla tanıştım telefonu vardı bende, dehşet biriydi acayip fantazileri vardı onla hep telefonda seviştim mobille ama yanına gitmedim. yani gerçek anlamda yapmadım ama o kadını hiç unutamadım onla olmama ise annem kavgalı gürültülü mani oldu. çok hikayem var benim ama evlenmek istemiyorum. çünkü çok dertliyim ayrıca bunca yaşanmış ve yaşanmamış şeyden sonra hasta oldum. psikolojim bozuldu ama gül gibi bakılıyorum şimdi sağlıklıyım üç senedir de body yaptım kobra oldum burda yaş'a bakıp kafadan konuşanlar gelip beni görsünler şaşırırlar. erkekler için diyorum yani yorumlara hep bakıyorum. kimseyide takmam. ama sana yardımcı olmak isterdim yani insanları severim kimseyide küçümsemedim.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıl35 - 40 yaşında bakir erkek? pek tavsiye etmem o yaşlarda.. sadece ç*iş için kullanır o saatten sonra.. sağlık konusunda da garanti olmaz.. elde kalabilir yani..
07 Yorumla- +1 yıl
o , Güzel Allahımın takdiri. süper çelik gibi olup ta yapamayanları var.. çocuğu Allahım verir.. siz sadece ondan ister ve dilersiniz.. Çokta bakir erkek aramayın lütfen.. bilgili ve sizin ruhunuzdan anlayan ve sizi taşıyabilen bir erkek olmalı.. size hitab edebilmeli..
- +1 yıl
en sonda vermesin.. siz ne zaman isterseniz o zaman versin.. istekleriniz kabul olur inşallah.. mutluluklar..
- +1 yıl
çok teşekkür ederim Eig için..
Bu bir Özel CevapSadece soran ve cevap paylaşan üye tarafından görülebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
78Cevap
Bu soruya cevap vermek gerçekten çok zor. Nedeni ise manavdan elma almıyorsun ki.. Çürük mü değil mi bilesin? Yani Bana sorsan bu yaşına kadar herkes cinselliği yaşamıştır derim. Yaşamadıysa bir yerde sorun vardır.. Ben yaşamadım diyen varsa da yalan söyler.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 747 cevap paylaştı. Varsa da sağlıklı olduğunu sanmıyorum..
Kimse din ahlak falan demesin.. Cinsel sağlığı yerinde olan dindar bir insan, kör şaşı demeden biriyle mutlaka evlenir..03 YorumlaVardır. Buradakiler herkesi kendi gibi bildikleri için yoktur filan derler. Ciddiye alma. Az olabilirler onuda sen bulacaksın.
01 Yorumla35-40 yaşında bakir/bakire aramayın sizde. Tersleme gibi olmasında o yaşta bekarete bakmak işin b*kunu çıkarmaktır bence.
04 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 406 cevap paylaştı.
+1 yılo yaşta bakir vardır ama normal değildir. normalse bakir değildir.
04 Yorumla- +1 yıl
bence az kullanılmışlara bak sen
- +1 yıl
var var etraf dolu ama kriterlerine uymuyorsa biraz daha kullanılmışlara yönelebilirsin :)
vardır illa ki, ama hem bakir olup hem sana kafası uyan diye biraz daha süzgecimizi daraltırsak işler o zaman zorlaşır işte.
00 Yorumla
+1 yılyani..
belki vardır bilmiyorum ama bulmak zor gibi:)02 Yorumla- +1 yıl
yani bakir degilse erkek bakire bir hanım araması tuhaf bana göre
valla ne desem yalan olur o yüzden konuşmasam daha iyi olur sana kolay gelsin..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl21 yaşındayım sibel seks yapmadım sadece öpüştüm en uzun ilişkim 2 yıl sürdü , üniversitem gelecek yıl bitiyo düşünyosan konuşalım
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. Ruhum bakire olurmu ama bedenim orossspu bakkk bastan soyliyeyim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,1b cevap paylaştı. Mümkün değil o yasta o özellikte biri varsa da aşırı saftriktir psırıktır vasifsizdir boyle bişiy istemez kimse
00 Yorumlayok artık onu napcan kız anlamaz hiç bişiden :)
zaten öyle birini bulamazsın :) :)02 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 865 cevap paylaştı.
+1 yılVardır tabi niye olmasın sana denk gelirmi o yaşa kadar bilemem yani.. 😉
011 Yorumla- +1 yıl
Peki sen daha önce bir ilişki yaşa dınmı.. ?
- +1 yıl
Genel de sanal da takılıyorum diyorsun yani.. 😁
- +1 yıl
Ağız tadıyla şaka da yaptırmıyorsun beyaaa... 😕😕
- +1 yıl
Göçmen değilim beyaa.. :-D :-D :-D
- +1 yıl
Heheh :-D :-D
- +1 yıl
Ben esprisine Takılı yorum sana beyaa... :-D :-D
kendi yaşına uygun hiç olmadımı yoksa bir şeyler yaşadın evlilik deyince kaçtı mı
04 Yorumla- +1 yıl
Sen acayip ilgiye muhtaç oldugunu hissettim sanki biri seni çok kırmış ilişkinde duygusal olarak acaba harama el sürmemiş zina yapmamış biri olsa evlensek filan iyide benim anlamadıgım bu adamı sevebilecek misin? O eski sevdigin aşık oldugunu unutman mümkün değil seni sen oldugun için sevecek adama yazık olur o zaman
Cinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı. Var dir ki ben 2 3 arkadaş tanıyorum
Ve onlar da evlenecek kız arıyor04 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl35-40 yaş bakirlik için çok fazla. Çok nadirdir çok nadir.
032 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİnancından dolayı da olabilir ama bir erkek 35 yaşına kadar sevişmeden bilmiyorum çok zor. Bir kadına dokunmak gibi var mı ya.
Cevap sahibi+1 yılHayırlısıyla biri çıkar karşına da gerçekten mutlu eder. Bizler birbirimiz için yaratılmışız. El felan hikaye. Kadın erkeğe, erkek kadına dokunacak.
Cevap sahibi+1 yılBence de gelsin. Hakediyorsun. Öpsün koklasın seni.
Cevap sahibi+1 yılEn kötüsü de isteğin artınca vücudun hafif ateş basıyor ya :D
Cevap sahibi+1 yılAman şeytana uyma :D Bir de kadınlar nasıl hisseder bilmiyorum ama biyolojik saatiniz var ya o sıkıntı. Çıksın biri de bebeğin olsun şöyle koklaya koklaya sev :D
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle ama isteğini kaybetme. Bu devirde senin gibi istekli kız bulmak zor :D
Cevap sahibi+1 yılVay be hayalleri süslüyorsun nasıl bulamadın bir kısmet :D
Cevap sahibi+1 yılSus kız sus :D Benim de hormonlarım var :D
Cevap sahibi+1 yılBir şey sorucam güzellikten yana bir sıkıntın var mı? Veya fiziğinden yana? Belki bunlar etkilemiştir karşı tarafın yaklaşmasını?
Cevap sahibi+1 yılBazen güzelliği fazla önemsemezsin konu cinsellik olunca. Genel anlamda sordum.
Cevap sahibi+1 yılAnladım ama senin yaptıklarını herkes yapmaz. Ayak yıkama, banyo yaptırma vb.
Cevap sahibi+1 yılHelal olsun. Bize de nasip olur inşALLAH
Cevap sahibi+1 yılZamanı gelince severler ideal eş adayısın bence.
Cevap sahibi+1 yılBen de üzülüyorum ama bekliyorum. Zamanı gelince canımın içi hayatıma girince her şey daha güzel olacak biliyorum. Napayım üzülücez şimdilik.
Cevap sahibi+1 yılYaşım 24. Ufak mıyım :)
Cevap sahibi+1 yılNe işim var 30dan sonra :D Hormonlarım dinlemiyor 30 felan 26-27 en fazla.
+1 yılSenin yaşın 19 değil mi 35-40 yaşında Ada'mı ne yapacaksın?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYoktur heralde. benim bedenim değil ruhum bakir. yetmez mi? 😄
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl35-40 çok erken acele etme 60a doğru felan evlen bulursun o zamanlar :)
01 Yorumla
+1 yılo dediğin imkansız varsada özürlüdür
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. vardır tabi hayırlısı olsun ama neden öyle biri
01 Yorumlanapacan canım hayırdır sende rkeyımı becerecen ılk
02 Yorumla
+1 yılvardır tabide araman lazım...
14 Yorumla- +1 yıl
sende haklısın ne diyim...
- +1 yıl
benim duamla hareket edeceksen hiç tavsiye etmem :D
+1 yılboşuna merak etme öyle bişeyi bence :D
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı. Vardır, arayan bulur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvardır ama çirkindir.
11 YorumlaVardır ama saf bişeydir
01 YorumlaBilmem bak bakalım bulursun belki
01 Yorumlamalesef taze bitti. siparişe bak :D
00 Yorumla
+1 yılBenim tanıdığım var müdire ayarlayım istersen :D
04 Yorumla- +1 yıl
" Müdire " benim sana hitap şeklim müdire ;)
- +1 yıl
Yaşın gerçekten 27 mi müdire? ;)
+1 yılo yaşa kadar yapmamış biriyle hiç evlenme bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Sanmıyorum o kadar bekleyen azdır
00 Yorumlao yaşta yapmamıs ise erkek değildir zaten
00 Yorumlasanki bakkaldan kalıp peynir alıyor
00 Yorumla
+1 yılO yaşa gelmemi beklersen ben varım :d
06 Yorumla- +1 yıl
Hahah sadece yüzüm zenci :d
- +1 yıl
Melezim ben. Üst siyah alt beyaz
- +1 yıl
Nasip
+1 yılSibeL o yaşta nasıl yapmamıs sen yaptın mu
02 Yorumla- +1 yıl
Bende seni merak ettim işte
O yaşlarda en az bir kere yapmıştır çoğu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsence böyle birşey mümkün mü..
00 Yorumlaöyle erkek olsa da penisi ölmüştür
02 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. vardır mutlaka.
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen mi alacan bakirligini
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılvarda evliligi düşünmüyor fotonda yok bilmem seni görse fikri değişir mi sen nerdensin
+1 yılÇok zor o yaş aralıgında
00 Yorumla
+1 yıl35-40 yaşında sağlıklı bakir erkek çok zor
00 YorumlaVardır var kıyıda köşede.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Vardır illa ki.
02 Yorumla
+1 yılnomal uygun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılruhum bakir olur mu?
00 Yorumla
+1 yılEvet var ben
04 Yorumla- +1 yıl
Herhalde inanmayacaksın önce tanışırız sen beni bende seni seversek olur kanlarımız kaynarsa olumlu yömde neden olmasın sadece bir şans
- +1 yıl
İst bağcılar sen nerden
:D oyle bısı yok :D
00 Yorumla
+1 yılİlla ki vardır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. yok canım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılDaha çok beklersin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılsanmam
00 Yorumla varr
00 YorumlaVardir mesela ben
00 YorumlaAvucunu yala 😂
00 Yorumla
+1 yıltanışalım :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılçok zor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu yaşa kadar hayır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl29 verelim
00 Yorumla
Devamını Gör(65)
20 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Evlenmeyi düşünüyorum, nasip kısmet tabi.35-40 yaşında ve normal hiç seks yapmamış erkek var mıdır sizce?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım