Gerçek aşk için konuşalım ; Cinsellik aradaki bağı güçlendirir mi yoksa Masumluğu giderir mi?
(uzun aradan sonra soru sormak...)
(uzun aradan sonra soru sormak...)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnsan sevdiğine dokunmak ister, istemiyorsa sorun orada. Bu işi aşık olmadığın insanla yapınca midesiz sevdiğinle yapınca şerefs*z oluyorsun. Türk halkı biraz algılarını değiştirmeli. Doğanın kanunu bu, bu bizim fıtratımızda var. Kişi ilgi duyduğu insanı arzulamalı. Sadece erkek icin konuşmuyorum, durum kadın için de böyle. Ben sevdiğim insanın tenini ezberlemek isterim. Evcilik oynamıyoruz.. Gezmeler, tozmalar, eğlenmeler her arkadaşla yapılır. Sevgiliyi özel kılan sana hissettirdikleri bana kalırsa. Biriyle bedenini paylaşınca birçok şeyi de paylaşabiliyor insan.
Cinsellik aşkı güçlendirir.
Masumiyeti giderir diyenler; aşkın masum değil, ne kadar tehlikeli olduğunu bilmiyorlar.
ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi.
Sımsıkı sarılmalar, öpüşmeler, koklaşmalar ve okşamalar sevgiyi güçlendiridiği gibi arada ki bağı güçlendirir.. Ancak cinsellik doruğa çıkarsa sonuçda elde edilecek erken ele geçtiğiiçin sevgi yara alabilir hatta bitebilir.
o halde şöyle diyebilir miyiz; Zamanı geldiginde , dogru yerde olmalı.
yine süper anlattın :)
Ahh ben teşekkür ederim🙏
6 yıllık ilişkim bitti. Heyecan bitti diye ayrıldık. Cinsellik tam anlamıyla yasamış olsaydık bitermiydi acaba dıye düşünüyorum ama bence değişen birsey olmayacaktı Zaman'la hersey tükenıyor. Onunda zevkıne varınca doyuma ulaşıyorsun bence alakası yok. Ama ayrılmamak için son Zaman'larda bırlıkte olsaydım bı 2 3 yıl daha giderdi ama yine biterdi. Askı taze tutam sey saygı ve monotonsuzluk
bence sorununuz cinsellik degildi yani arada kaçamaklar elbette olacak ama... şu acından da bakarsak ; 6 yıllık ilişki sadece sevgiliyken , devam ettirmesi elbette zor olurdu :/
Evet zor oldu zaten ama bu cok büyük bir sevgi beslediğinizden dolayı kaynaklanıyordu. Ama her güzel şey bitiyor insan ömrü gibi malesef
Bu bir Özel CevapSadece soran ve cevap paylaşan üye tarafından görülebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Cevap
84Cevap
Güçlendirir elbet.
Aşk hiç masum bi' duygu değil; bol dozda şehvet, arzu ve tutku barındırır. Bırakın da tenler sevişsin.
haha katılıyorum.
Asla güçlendirmez
aşkı yok eder
mutluluk helaldedir
haram mutsuzluk getirir
kesinlikle.
Gayrimeşru cinsellik ten bahsetmiyordur herhalde
Gercek ask sa sayet ondan baskasini dusunmezsin o kişi nin ayrintilari onemli degil dir o kiside cinsellik yönünü gormezsin gercekten asiksindir yasarsin ama onun bile yeri ayridir cinsellik yasayip yasamamak gercek askta onemli degildir
zaten aşıksındır diyorsunuz.
Aynen oyle onun ayrıntıları degil kalbinden gozunden gulusunden sana olan sevgisinden baskasini görmezsin düşünmezsin olacağı varsa o bile oyle bir anda oyle bir zamanda olur ki onda bile narkoz yemise donersin yani olsa da olur olmasa da olur onemli olan onun seni senin onu gercekten sevmektir hem insan sevdigine nasil kiyar ki
Aşkda cinsellikde masumiyet olmaz sevdiğine ateş olmalı insan bence sevdiğinle bunları yaşamayacaksa insan kime saklayacak kendini?
kesinlikle !
Teşekkürler
Gerçek aşk icin konuşursak eger güçlendirir tensel uyum varsa fazlasıyla etkili olabilir
dogru.
Ama bir tek bu konu etki edermi onu bilmek gerekiyor yaşarken bir cok etkeni göz önünde bulundurmak gerekir
Aşk adı altında cinsellik yaşıyorlar. Güçlendirmez yani. Yani demem o ki : Eskiden aşkından yataklara düşen insanlar vardı şimdi ise aşk diye yataklara düşen insanalr var.
Burada atıp tutan cakma playboylar kız hafif yakınlık gosterse kasar damgasi vurup kullanmaya kalkan tipler evlenmeye gelincede annesinin köyünden beğendiği kezbani tercih edenler kafalayacam diye atan atana
haha dogru söyledin.
Doğruları söylediğim icin burada kimse sevmez beji
Kimsin goremedik ki
Goremedik derken?
Aşkı sanmıyorum ama duygusal temele dayanan cinsellik sevgiyi güçlendirir. Özellikle kadınlar için böyle bence.
Doğru kisiyi bulduysan guvenin tamamsa onlu bir hayat düşünüyorsan iste o zaman guclendirir. Zaten eğer kalbin tamam ya bu o dedigi zaman aklina ilk olarak cinsellik gelmiyo o yuzden guclendirecegini düşünüyorum
arada sarılmalar öpüşmeler aşkı güçlendirir hatta aradaki bazı sorunlarıda giderir ama iş yatak konusuna gelince orada biraz durmak lazım kişiler arasında sevinin yanında saygı ve tutku varsa sevişmek birlikte olmak emeğin ödülüdür 😎 bence böyle
bu çok değişken bir durum. öyle ilişki türleri vardırki cinsellik aradaki bağı güçlendirir fakat öyle de ilişki türleri vardırki cinsellik aradaki bağı zayıflatır
seks aşkın fızıksel halıdır o yuzden bagı guclendırır tabıkı ;)
Gerçek aşk için tabiki güçlendirir ama geçici bir heves ise arada olmayan bağları da koparır.
Aşk olmadan seks olur ama seks olmadan aşk olmaz. Seks; aşkın tamamlayıcı ritmidir. Tutku, şehvet, orgazm, erotizm, hayvani iç güdüler ve tensel bütünlük aşk-ı devleştirir.
Güçlendirir. Oksitosin, endorfin, serotonin, dopamin boru değil bunlar hormon patlaması oluyor o anda, tabi bir de feromonları unutmamak laızm.
ah bunların ne işe yaradıklarınıda yazsaydınız keşke. :)
çok haşin, hırçın sevişmeniz lazım. hatta ilişkinize renk katın, durursa veya uyuya kalırsa kafasına teflon tavayla vur xd
:D uyutmayız o halde.
Güçlendirir birbirinize sahipliğinizi fiziksel yolla gösterirsiniz ve bu iki taraf arasında duygusal anlamda çok büyük bir anahtar olarak kalır
teşekkürler. :)
Birbirine hayranlikla yapilan bir ilidkiyse cinsellik aski arttira bilir ama dozunda keyf alarak gulerek severek operek p*rno izlermiscesine deilde cimlerin arasinda keyif alarak yuvarlanan ciftler gbi yapilirsa ask cogalir.
böylesi durumları genellememek lazım. Kimi insanlar vur kaçın derdinde, kimisi var ki sevişirken bile göz göze gelmek zevk verir. 2. den yanayım.
aşk cinselliğin katalizörüdür cinselliğin olduğu yerde aşk miktarını değiştirmeden yoluna devam eder yani ağır basan cinsellik :)
Güçlendirir, daha çok sevdirir karsindakini. Ama sevgi eninde sonunda bittigi için çok da önemi yok yani
sevgi bittikten sonra erkekler için bir anlam ifade etmiyor mu yani?
Güclendırır sahlandırır ama hemen evleneceksin o arada cok uzun tutmayacaksın
Her masum aşkın içinde seks var zaten. Bence insan sevdiği kişiyle seks yaptıkça bağlanır
zaten yoksa aseksüelsin demektir. :)
masumiyet yok olur, gerçekten seviyorsa aşk devam eder, sevmiyorsa tadına bakılmış bir pastadan farkın yoktur.
Bugüne kadar her ilişkimde cinsellik oldu. Buna dayanarak evet güçlendirir diyorum
ilişki demiyorum.
aşkı soruyorum.
pardon o halde :)
siz erkekleri baglayan şeyi çözdük o halde. :)
eev gucelendırır en harıka aşklar en ıyı sexlerı barındıranlardır ;)
Cinsellik bnce güçlü eder çünki istediğin de aşkına dokunuamiyirsan başkasında rahtlamak istiyecksin bu daha mı iyi senxe
Cinsellik mi emin ol. nasıl yaşandıgına bakar... mesela diceksin bende tutkuyla mı yoksa ihtiyaçla mı derim
Bağlar güçlendirir tamamlar
diyorsunuuz..
Kesinlikle güçlendirir hatta bağımlılık yapar 😉😉
Tam tersi aşkı bitirir
Evet güçlendirir tabi
Gerçek aşk varsa güçlendirir.
aşk diye birşey kalmaz zamanla soğursun
Güçlendirir herkül yapar.
haha , Herkülse Okey.
:))
harika görünüyorsun ♥😍🌹
hahah mesajlar kapalı olunca tabi :) tesekkur ederim
🙄🙄😳 🌹 rica ederim 🙏
Zamanında olursa iyi oluyor güç ve huzur oluyor
İlişkide aidiyet i arttırıyor
iki kişide aynı hislere sahipse evet
Evet aradaki sıcaklık artar
sadece ihtiyactirm, önemli olan duygulardir
bence güçlendirir
kesınlıkle oyle ne kadar ıyı seks varsa o kadar daha cok tutku olur
Hissettiğin anda bunu yaparsan..
Nasil yani?
Hissettiğin anda bunu yapmak en güzeli diyorum.
Hissettiğin anda bunu yaparsan pişman olmazsın, aşkın güçlenir diyorum
Doğru söyledin😉
Tek başına değil sevgi güven saygı da olacak
Aa hayret farkli bir cevap geldi senden vakina emmek yalamak disinda 👏
Tabi güçlendirir insan daha çok bağlanır
kişiden kişiye değişir bence
Mina bile koyar😀😀😀😀
hayır bıtırır
bence aşkı güçlendirmez
Masumluğu giderir
Kesinlikle guclendirir
Cinsellik tutkulu ise aşkı güçlendirir
Bence güçlendirir.
aşk varsa evet
Tabi ki
Gideriyomus
Öyleymis..
Kesinlik ile evet
hemde nasıl
Ask yok
Bilmiyom kanka yaa
12 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar