sadece bazen kadın kıyafetleri giyip kadın gibi dolaşmak hoşuma gidiyo
not: kadınlardan hoşlanıyorum.
not: kadınlardan hoşlanıyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer benimde hem kadınlara hemde erkeklere ilgim var. senin gibi kadın kıyafetleri giymeyi seviyorum dış giyimi sadece evde giyiyorum ama kadın iç çamaşırlarını sürekli kullanıyorum
aynen ya çıkartasım gelmiyo pek benimde
Nasıl Yani Kadın Kıyafeti giyip sokak da mı dolaşıyorsun? Güpegündüz? Değişik bir durum gerçekten?
yok ya utnaıyorum tabi sokağa çıkmaya
hmm bende çıkıyorsun sandım. fena da olmaz dı hani :)
fena olmazdı derken :)
öyle işte fena olmazdı
evde mi dolaşıyorsun peki
evet
bacak kıllarını nasıl kapatıyosun çorap giyince çirkin gözükmüyor mu
niye bu kadar inceledin anlamadım
merak ettim. cevaplamak istemiyorsan ya da kızdıysan özür dilerim
tşkler eig için :)
Benimde sevgilimim o bol kiyafetlerini giymek hosuma gidiyor 😂 elbise gibi duruyor üstleri boy 1.87 olunca yoksa bende aman Allahim 😯😯😯
bencede yani çok farklı bir durum değil kızlar hep giyiyo :)
:D dimi erkekleride anlamak lazim dicemde abicim evin icinde eteklemi dolasiyosn napiyosn neyine ozeniyosn ayriyetten ben rahat diye sevgilimin kiyafetlerini giyiyorum senin aciklaman ne? Merak ettim
evet sizin kıyafetlerin çok rahat olduğu söylenemez :) ama ne bileyim hoşuma gidiyo ayrıca çok da güzel duruyo üstümde
:( uzgunum ama biraz sorun var sende heves vs de gec ozenme bunlara olurmu bir erkek daha elden gidiyorr
sen sevgilinin kıyafetini giyince sana biri bir kız daha elden gidiyo diyo mu , gerçekten sadece rahat olduğu içinmi giyiyosun yoksa hoşuna gittiği için mi.
Hosuma gitmiyor gidipte takim elbise giymiyorum dimi tabikide rahat oldugu icin ve sevgilimin kiyafeti oldugu icin hosuma gidiyor :/
olabilir bende gelinlik giymiyorum ne fark ederki sonuçta hoşuna gidiyo bişekilde
Anlamadim sanirim sevgilimin kiyafeti oldugu icin hosuma gidiyor giymek gidipte erkek kiyafeti alip giymem veya hosuam gitmez erkek gibi dolasmak
demek istediğim nedeni önemli değil bazı şeyleri sadece hoşuna gittiği için yaparsın
Ama giyme sen yinede
sebep?
Ne kadar kizlardan hoslansanda sirf bu huyum yuzundem kizlar senden uzaklasicak emin ol :/
doğru söylüyosun belki ama...
Ama?
şöyle düşün çikolata yemeyi çok seviyosun ama şeker hastasısın
O zaman illa birinddn vazgeciceksin verdigin ornek guzel olmus senin sevdigin kizlar seker hastasi ve sende her zaman cikolata olucaksin boyle devam edersen :( psikolaga gorunsen bu durumu anlatsan cok iyi olur bence
toplum yüzünden hasta muamelesi görmek de saçma değil mi
Psikoloğa gitmek hasta olduğun anlamina gelmiyor sadece icin rahat etsin bir konus bakalim ne dicek sana burda sormakla olmaz bu isler durumun vahim ben seni yadirgamiyorum bu seninn elinden gelen bir sey degil fakat bu tarz seyleri asabilirsin oda psikolağa gorunmekle olur ancak
bilmiyorum haklısın belkide
Ablam sosyolog bende PDR okucam inşallah hic bir insani yadirgamam bu tarz seylerden dolayi ama aşabilirsin bunlari eger istersen
ama genede bir erkeği daha kaybettik cümlen yanlıştı bence
Yanlisti evet fakat üzülüyorum :( gercekten eminim iyi bir delikanlisindir yazik etme kendine boyle seyler yuzunden olurmu iyi geceler
iyi geceler
Cevap
4Cevap
Çaprazgiyinensin. Trans olman için kestirmelisin. Yalnız kadın kıyafetleri giyerken dikkat et dinen.
Trans değil cross dresser.
öğrendimde hastalık mı bu onu bilmedim
Hayır
peki
Degisiksin. Adlandiramadim.
bende
Henüz trans değilsin olmak üzeresin sanırsam
kendimi bildim bileli böyleyim
yoo değilsin erkeklere ilgi duymuyorsan tabi
Cross dresser
yani
Yani kadın elbiseleri giymekten zevk alan erkek
hastalık mı bu
Bu bir fetiş
Dozunda olmalı
dozu ne kadar?
Sosyal hayatını etkilememeli. iş becerilerini ilişkilerini
giyinebilmek için evden çıkmıyorum mesela bu sosyal hayatımı etkilemiş sayılıyo mu
Elbette
:/ hmm
Degisik geylige dogru yurume
Cross dressersırsın
yani?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar