Nasil oluyor anlamiyorum
erkekler boşalırken neden fışkırıyor açıklayabilir misiniz lütfen?
erkekler boşalırken neden fışkırıyor açıklayabilir misiniz lütfen?
turin olarak ilişkiye giriyorsa fışkırma olmaz sadece ufak bir tazyik olur.Eğerki uzun zamandır ilişkiye girmiyorsa veyahutta geciktirci kullanmışsa onun patlaması fena olabiliyor..
Ergenlik dönemlerinde zevk ön planda oldugu için biraz fışkırma oluyor tabi ama sonradan sonradan insan olmanında verdiği bir tabiatla ilişkilere başlıyorsun evlilik gibi..
Bu zaman zarfında yaptıgın cinsel munasebetler ruhu tatmin ve insani ihtiyaçlardan oldugundan ergen dönemi gibi olmuyor ee haliyle fışkırmada olmuyor :)
Ben bayanların squirting videolarını izlediğimde bayanların 5 metreye kadar fışkırttığını gördüm
isteyen olursa arama kodlarını verebilirm :) herneyse bayanlar daha fazla fışkırtıyor kategori adıda squirting türkçesi fıskıye
sizin yumurtalıkları döllemek için uzun mesafe kat etmesi gerekli bizde fışkırtarak kısaltıyoruz :) allah vergisi kızım ve bazı egzersizleri çalışınca 3 metreyi bile geçebilir yani :)
Cevap
32Cevap
Kolayı düşün
1 litre kolayı çalkala çalkala
içeride basınç oluşur
ve kapağın bir anda açıldıgını düşün
İşte bunun gibi birşey :/
kiminin tükürük gibi 2 metre gidebilir :) ama herkesin fışkırmaz kiminin daha yavaş akma şeklinde çıkar. biraz genetik sanırım ve belli bir süredir boşalmamış olmasına bağlı :)
eline plastik bir hortum al, su akarken uç kısmına baskı uygula. (kaslar kasılıyor falan)
bir de evrimsel süreçte o spermin alacağı çok yol var. mümkün olan en hızlı şekilde gitmesi lazım.
Allah öyle yaratmış; üremek için seviştiğimiz zaman daha rahat dölleyebilmek için...
döl kasları sayesinde kasılma oluyor.yaradılış işte bazı erkekler penisinin 11 cm 12 cm filan oldunu söylüyor böyle bir durum olmasa derinlerdeki yumurtayı döllemek çok zor olmazmıydı?
cauda epididimiste depolanan spermatozoonlar, bu gölgeden eklenti bezlerinin sıvılarıyla birlikte basınçlı bir şekilde urethraya pompalanır.. :D
Yumurtayı dölleme şansını artırmak için geliştirilmiş bir mekanizma.
Bişey değil o arada bir contayı değiştirmek gerekiyo ondan
hedefe daha rahat ulaşabilmesi için,rahmin içine yani
uzun süre mastürbayon yapmadıysa ve ilişkiye girmediyse fışkırma oranı en fazla olandır. Fışkırıyor işte ne bileyim ben sordum onunda bir cevabı yok.
Suyu yavaş yavaş açmak ile birden bire açmak ile empati kurabilirsin.sfdgdsfgfds
emme basma tulumbayı canlandır zihninde fazla pompalarsan ne olur ?
penisi ya rahime kadar sokacaz ki siz bağırmaktan mahalleyi inleteceksiniz belkide acıdan bayılacaksınız :D ya da basınç sayesinde fışkırarak rahime ulaşacak :D
fışkırmayı seviyoruz :p tabiki su tabancası gibi hayal et sen
:p sana çok enterasan bişey söylerdim ama :p utanıyorum.
Tecrubelerimden eger tahrik olma yani ön sevisme ne kadar uzun olursa okadar uzaga fiskiriyor ;)
Bende tuvalelette klozet ustunde bosalıyorum fıskırması cok zevklı
kaslar o göreve uygun şekillenmişte ondan.
Hadi ataistler bunuda açıklayın :)
Penisimizde fıskiye var..
Tüm zevkin basınç etkisiyle sonuç öyle oluyor (:
Normal degilmi basinc?
bi erkeğe oral yap anlarsın :D
Doğal bir özellik sadece.
basınç basınç :D
:)))) 2 defa olunca kesin anlamıştır...
1-2 hafta boşalmayınca fışkırır
sılaya kavuşmak için )
niye hoşuna gitmiyo mu
Şikayetin mi? var, bu konuda!
kafasını sık sende fışkırmasın
lutfen? yarin yazilin mi var bununla ilgili?
Cevabı öğrenince eline ne geçecek ?
Sorma bu bir mucize.
tazikten neden olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar