+1 yılŞimdi sevgilininde olduğu bir grupla tatile gidiliyorsa tabiki senin sevgilin ile aynı odada kalman gerekir. İlla her aynı odayı paylaşan, aynı yatağı paylaşan kişilerin birşeyler yaşayacağı anlamına gelmiyor. Senin anlatımına göre sen büyük ihtimalle erkek arkadaşına güvenmiyorsun sıkıntı orada. Sen yapma istemiyorum diyince zorla tecavüz edicek halide yok ya bu çocuğun ki birde arkadaş grubu ile geldiğinizi düşünürsek.
05 Yorumla
Soran+1 yılGüvenmiyo değilim aslında öyle zorla bişeyler yapar diyede düşünmüyorum. sadece hiç gece birlikte kalmadık o yüzden değişik hissediyorum. Bide erkek işte mutlaka bişeyler yapmak ister böyle fırsat bidaha zor gelir ayağa o yüzden kaçırmak istemeyecektir. şimdi ben ne desem aramız bozulucak, hiçbişey olmaması gibi bir durumda yok daha önce öpüştük zaten. en az öpüşürüz yani de ordan ne kadar ilerler bilemiyorum onu.
- +1 yıl
Aynı odada ama ayrı yataklı bir oda versinler o zaman size. O zamanda sıkıntı kalmaz. Ama sen istemiyorsan ve zaten o seni seviyor ise zaten senin istemediğin birşeyleri yapmayacaktır diye düşünüyorum.
Soran+1 yılşu an gitsem başka tek kişilik oda bile bulamayacağım biyer, neyse ya ben güveniyorum cidden beni seviyosa durur
- +1 yıl
Tek kişilik oda değil çift kişi kalınan odalarda iki tane tek kişilik yatak oluyor öyle bir oda var ise değiş dokuş yaptırın onu yaparlar.
- +1 yıl
EİG için teşekkür ederim :)
En İyi Cevaplar
+1 yılOraya gitmeseydin gidiyrsn aynı oda da kalacaksanız izin vermezsen tartışma çıkar tatilin maf olur. Çünkü sen bunları bilerek geldin dalga mı geçiyorsun der şimdiden söyle ben yakınlaşmak istemiyrm diye
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle düşünüyorum. tek sorun şu ki biz hadi hep beraber tatile çıkalım dedik otel ayarlaması ben yokken yapılmış, herkeste onay vermiş. atnı odada kalmak elimde olan bişey değil ama yinede tartışma çıkabilir.
- +1 yıl
Tatilde Sevgilinle aynı odada kalmak akla yakınlaşmayı getiriyor bence anın tadını çıkar şu saatten sonra yapacak pek bişey kalmamış ya tatile gitmiyeceksin bunun için tartışacaksın ya gidip sevişmiyeceksin bunun için tartışacaksın ya da gidip sevişeceksin :) başka seçenek yok
Soran+1 yılAynen öyle , gidip orda idare etmeye çalışıcam
+1 yılOna de ki bu süre zarfında cinsel ilişki falan olmayacağına dair vallahi billahi tillahi diye yemin edersen, o zaman olur. Yalnız dikkat et, bunlar en büyük yeminlerdir. Sakın ola ki sıradan kelimelerden ve yeminlerden ibaret zannetmeyin.
04 Yorumla
Soran+1 yılDurup dururken yemin eden bir insan değilim , dolayısıyla yemin etmem
- +1 yıl
Dediğimi anlamamışsın. Üstelik durup dururken de değildi bu. Anlamaman hayret. Yemini o edecek ve durduk yere de değil, seni kullanmasını önlemek içindi.
Soran+1 yılGerekirse tokatı basarım yinede yemini işin içine sokmam
- +1 yıl
O zaman soru sormana da gerek yok. Madem ki böyle kesin bir çözümün var. İhtiyacın yoksa ne ala. Allah yardımcın olsun.
Sevgilinle tatile gidip aynı yerde kalmak istememek ne Allah aşkına ya? Sevip güvenmiyorsanız tatile gitmeyin, sevgili olmayın.
33 Yorumla
Soran+1 yılne alaka ya ben sevgilimle başbaşa gitmiyorumki tatile,8arkadaş hep beraber gidiyoruz.
Soran+1 yılsadece sevgilimle gidiyosam benden istediği şeyi beklemekte özgür ama burda hep beraber bişeyler dendi herkeste kabul etti, ne deseydim sevgilim varsa ben gelemem mi? Buda fazlasıyla saçma direk sevgilinse nolmuş derler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 777 cevap paylaştı. ne var bunda, birbirinize biraz dobra olun yaa odaya girdikten sonra ne isteyip istemediğini net bir şekilde söylersin sorun olmaz, zaten istermiyorum dediğin halde aksini yaparsa buna tecavüz deniyor
01 Yorumla
Soran+1 yılAkaini yapmaz da fena bozuk atar biliyorum
+1 yılYaaaa tatlım geç bunları ya anal ya oral ya da seni kandırırsa normal yoldan illaki birşeyler yapar. Şunu unutma o bir yılı yapan gerisini de getirir.
01 Yorumla
Soran+1 yılBir yılı mı
Tabi ki ayni odada kalirim ayri odalarda kalmak sacma
30 Yorumla
+1 yılValla tatile gelmişim kadın dırdırı çekemem ben biraderlerimle kalırım kızlarda beraber kalsın hatta öbür çifti de ayartırım olum gel yanımıza napcan kızı bak okete 4. Lazım falan ;) zinayı engeller sevap point kasmaya bakarım hacı abla ;)
12 Yorumla
Soran+1 yılZaten o çift ayrılsa ben erkek olanla yer değiştiririm böylece odalar ikişer kız ikişer erkek halinde olur. ama o çift ayrılacak gibi değil ayrıca sevgilileri aynı odaya koyma durmuda onların başının altından çıktı.
- +1 yıl
Onlar herkes kaşar olsun istiyor müdire siz uymayın bence ;)
Sevgilin fazla hareketli ise sigarasını yakar oturur eve ama seviştikten sonra yakar oturur
03 Yorumla
Soran+1 yılBu sigara sevişmeden yakılmıyacak galiba herkes aynı şeyi diyo
Soran+1 yılAynen güzel gider
- Cinsel Yaşam konusunda 711 cevap paylaştı.
+1 yılSigarayi yakip oturma konusunda dogru soyluyor. Sadece onun oncesinde olacaklari atlamis😂😂😂
04 Yorumla
Soran+1 yılNe olur en fazla
Soran+1 yılYok en fazla demeyelimde ortalama ne olur sence
- +1 yıl
Yapma üstüme gelme yazarım :)
Soran+1 yılÇok az çıtlatsan da olur
+1 yılHe yakarsiniz sigaralari ama o sigaralar genelde sevistikten sonra yakilir
02 Yorumla
Soran+1 yılAnladım
- +1 yıl
Ama bunu bukadarda dert etme en fazla sevisirsiniz :)))
+1 yılne var canım alla alla olmazsa sevişirsiniz olur biter sende memnun olursun oda.. sarılıp uyursunuz ya da ne var bunda
02 Yorumla
Soran+1 yılO kadarla yetineceğini bilsem
- +1 yıl
Orasını sen belirlersin , açık açık o pozisyona geldiğinizde kendini ifade et yeterli
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılAyarlanmış bir şey. Bunu dusunemeden oraya gidecek kadar salak olduğunu sanmıyorum. Ağırlığını koyduktan sonra tokmaklanmaktan kurtulursun tabi seninde içinde yoksa
07 Yorumla
Soran+1 yılHangi kısım ayarlanmış?
- +1 yıl
O gece yalancijtan kus😂
Soran+1 yılRolün böylesi 😂 Ama hastalanıp zehir edicem bu seferde herkese
- +1 yıl
O da güzel fikirmis şeytan onunu ilikler
Soran+1 yılYazık ya valla milleti kendimle uğraştırmayada hiç kıyamıyorum
- +1 yıl
Kiy kiy
Soran+1 yılÇok acil bir durum olursa o numarayı deneyim en iyis
kalırım şahsen. benım sevgılım dedıgım ınsanın mantıgı benım gıbıdır hadsizlik etmez.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Öpüşmenin bir tık fazlası ne acep merakıma mucip oldu:/
01 Yorumla
Soran+1 yılHafif dokunmalar , bide işin içinde yatak vardı boynum morarmıştı net hatırlıyorum
2 ayrı yatak vardır zaten, yoksa o yere yatar sen yatağa.
00 Yorumla
+1 yılBu konuyu neden cinsel yaşam bölümüne açtın onu anlamamakla beraber niyetinin ne olduğunu gayet iyi anlamaktayım.
03 Yorumla
Soran+1 yılsoruyu başka biyere açamazdım
- +1 yıl
Flört ya da aşk ilişkilerine açabilirdin. İkisinede gayet uyumlu bir konu
Soran+1 yılkonu zaten aşk veya flört olsa ben niye bu kadar tutuşuyum ki? odada yaşanabilecek cinsel şeyleri tartışıyoruz burda
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. böyle gergin davranırsan aranızda sorun çıkar rahat olup normal ilişkinizdeki davranış biçiminde devam et
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen çok gerildim bende tatili zehir etmekten korkuyorum
Arkadaşımla aynı odada kalacak değilim ki? Tabi ki, sevgilimle kalacam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKorkma vazgecme diye bsy demiyo. Guvenmiosan kalma. Seni sver oksar istetcek hale sokar her b. ku yer.
02 Yorumla
Soran+1 yılSon cümleyi okurken iyice gerildim. güveniyorum ama dürtü sonuçta
Cevap sahibi+1 yılKlma bnce. Bnde cok gvendim ama o gvendklerin isi btince gdiyorlar
Nerde kalcaktm baska tabikide sevgilimle ayni odada kalcam
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. heralde yani aynı odada kalmıycaksam napcam tatili :D
12 Yorumla
Soran+1 yılDiğer arkadaşlarda var başbaşa gelinmiş bişey olsa tamamda
sevgılınle odada kalmıcaksan tatılın ne anlamı var gereksız bırsey
07 Yorumla
Soran+1 yılE arkadaşlarla gidiliyo işte burda nasıl hep beraber eğleniyosak ordada beraber gezip tozucaz , anlamı bu
Soran+1 yılGezmeyi normalde yapıyoruz zaten toplu olarak veya başbaşa. tatilede beraber çıkalım birazda deniz kum güneş olsun ekstra olarak dedik gayet mantıklı
Soran+1 yılAynı odada kalmak zorundayım zaten artık
Soran+1 yılTeşekürler
Bir erkek gecede defalarca sertlesir illa birine denk gelir kimse tutamaz
110 Yorumla
Soran+1 yılO kadar çok mu
Soran+1 yılİşimiz zor
Soran+1 yılErkekler sabaha kadar bikaç kere ereksiyon oluyomuş , ama ben dayanırım temas etmezsem
Soran+1 yılBide sarılırsa yandık
Soran+1 yılTuhaf olurum
Ya uyumam başında beklerim felaket fırtına çıkar ki kalabalık onu bir yere götürmem derim yani yok da derim olsaydı
00 Yorumla
+1 yılBiz ilk yalniz kalisimizda ben zorlamistim kiz arkadasimi zorla ustunu cikartip cirilciplak birakmistim sevismistim aglamisti sabaha
06 Yorumla
Soran+1 yılNasıl hissettin sonra ve o yaparken kontrollü müydün
- +1 yıl
Cok guzel hissettim cok hosuma gitti daha cok asik oldum ona evet kontrolluydum cirilciplak sevistik inledi titredi zevk aldi o da ama agladi utancindan sabaha sonra hep istedi olgunlasti cocukluktan cikti
Soran+1 yılBelkide suçluluk duydu
Soran+1 yılO ağlayınca ne düşündün peki
- +1 yıl
Sucluluk duydu agladi aglamasina uzuldum sevdigim icin ama onu ciplak gormek ellemek her yerini gormek opmek emmek sevismek zevk verdi benim oldugunu hissettirdi
Soran+1 yılAnladım seni
ayni odada affetmez mühurünü basar.. kabartma olursun.
00 Yorumlabana uyar , kendini rahat hissederse neden olmasın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkızlığın gitmediyse hiç gerek yok böyle şeylere. Bir anlık tıklamayla çarşaf kıpkırmızı oluverir. Sonra çok pişman olursun. Kızlığın gittiyse de sen bilirsin arkadaşım.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Eğer kendinize hakim olursanız hiçbirşey olmaz ama ne kadar mümkün tartışılır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsigara yakılırsa aynı odada olunursa ateş te yakılır sölim :D
02 Yorumla
Soran+1 yılHazır ateş varken bargilede yansın bari
Cevap sahibi+1 yıls*ker atar seni sölüm :D
Bir şey olmaz bir tık ötenin ötesine geçersiniz anca
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO sigarayi keyif sigarasi olarak yapar.. isi bitirdikten sonra
02 Yorumla
Soran+1 yılNe keyifmiş be
Cevap sahibi+1 yılBencede..😀😀
Kal istemediğin sürece sen bişey olmaz aranızda
12 Yorumla
Soran+1 yılBencede ama bende istersem diye korkuyorum. hadi diyelim kendimi tuttum acaba ne seviyede oluruz ondan sonra istekleri artar mı
+1 yılBen kalmam ama tercih senin tercihin
30 Yorumla
+1 yılondan korkuyor musun peki
12 Yorumla
Soran+1 yılHayır korkmuyorum ayrıca güveniyorumda ama beraber aynı yerde hiç kalmadık istekleri değişebilir
- +1 yıl
sana zarar verecek biri değilse yatabilirsin sakınca yok ama içinde kuşku varsa yatma derim çünkü o yatakta seninde canın çeker
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılkalınması gerekir zaten
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSen inanıyormusun buna
00 Yorumla kararı sen ver sigara her türlü yanar
02 Yorumla
Soran+1 yılOrasıda doğru ama sonuna kadar gitmek istemiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılAteşle barut yan yana durmaz kendinizi kandırmayın
41 Yorumla
+1 yılben kalmam ama yine de sen bilirsin
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kalırım döne g*tumu uyurum
01 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi
Gizli Üye(30-35)+1 yılKal nolcak ablanı dinle 😉
10 Yorumlakendine hakim olursan kal :)
19 Yorumla- +1 yıl
adama güveniyorsan değil :D kendine hakim olabilirsen kal :D vay
- +1 yıl
bilemedim :D erkeklere azgın diyorlar ya şaşırdım... ama kızlarında azgını çok biliyorum
- +1 yıl
yani o da doğru :) sevdiğin kişinin yanında yattığını hissetmek ister istemez dokunma onu okşama öpme isteği uyandırıyor :)
- +1 yıl
haklısın... yine de zor dimi o halde olup da öpüp koklaşmamak
- +1 yıl
peki bağlamasın bakalım
+1 yılKalırdım. Ama sonu masum biter miydi bilemiyorum😈
20 Yorumla
+1 yılYakınlaşmak kaçınılmaz
10 Yorumla
+1 yılSeni seviyorsa dediği gibi yapar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkarnın burnunda dönerrsin
00 Yorumla
+1 yılNe derse desin, illaki Oraya kayar o iş
00 Yorumlasen daha iyi anlarsın bizim degil senin sevgilin
00 Yorumla
+1 yılVer gitsin
31 Yorumla- +1 yıl
ne veriyor :D
+1 yılHerkes kalır zaten seks yapılır
01 Yorumla
Soran+1 yılİşte genel beklenti o yönde galibada yapmam ben
Ver gitsin eninde s o nunda olucak bu
00 Yorumlacok cok okşar seni sende onu o kadar
00 YorumlaKal kal en az oral
41 Yorumla- +1 yıl
oral?
+1 yılkalırım tabi ama doğru durmam sabaha kadar:)
00 Yorumla
+1 yılKal ama üstüne atlayabilir
00 Yorumla9 ay 10 gün sonrasını bilemiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence kalabilirsin sorun olmaz yani
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılkalırım tabi nerede kalcam
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 327 cevap paylaştı.
+1 yılKalırım ben
00 Yorumla Kalırım.
30 Yorumla
+1 yılgerek yok kalmam
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevişirsiNiz bol bol :)
00 Yorumla- Devamını Gör (13)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne