Arkadaşlar çok tuaf ama gerçek. Sigara içince veya nargile ama daha çok
sigara içince seks istiyorum, sevişmek istiyorum. Bazen bunu saklayamıyorum. Bazen off sigara olsada içsem diyorum ama sonra ilişkiye giresim geliyor hemde doya doya.. Neden böyle?
(FOTOĞRAF BANA AİTTİR!)
Arkadaşlar nedense sigara içince veya nargile içince, Lipidom yükseliyor. Aşırı derecede seks arzuluyorum. Detay?
Sen bu platformu çok yanlış anlamışsın güzelim. Arkadaşlar seni partner bulma platformlarına yönlendirsin istersen, çünkü sen bayağı bir yanlış gelmişsin. Belki başkasının fotoğrafı belki senin iki durumda da berbat bir şey bu yaptığın. Birkaç sazanın seni pohpohlaması için vücudunu kullanmana gerek yok. Kafatasının içerisinde bir organ olacaktı, onu kullanmayı dene.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sigara ve nargile ağza götürülen şeyler olduğu için karşında biri varsa onu tahrik edebileceği gibi kendini de tahrik edebiliyo. ayrıca tütünün etkisi falanda var.
Sigara veya nargileyi ağzına alıyorsun o yüzden. Ve bakire değilsin, yaprağı tatmışsın artık duramıyorsun. Alışmış kudurmuştan beterdir misali... Ama senin gibi sevgilim olsun isterdim, ne kadar yemiş olsan da sever sahiplenirdim.
Senı tanıyor gibiyim dur çıkartıcam sankı. Ağır sinyal vermişssin. Bu soru ve resimdeki çatalın kaç penis kaldıracağı ihtimali ile kıkır kıkır gülüyorsundur 👍
En İyi Cevaplar