Seytana uydum sacma sapan bir heyecan icin biriyle gorustum sevistik opustuk ama iliskiye girmedim.. evet kahpelik yaptim sonsuz pismanim oldurseler asla yapmam birdaha ama sorum su ki zina nin da gunah katmanlari var mi? mesela olumle ya dinimizde normalde bunun cezasi evlinin zinasi olum. iliskiye girmek mi gerek bu gunahi almak icin yoksa bu da yeterli mi dinimizde? yakinlasma da sayilir mi?
Cevabın nedir?
+1 yılHala şu zinayı öğrenemedik gitti. Evet bir hata yaptın ama bu zina katogorosinde değerlendirilmez, çünkü zina değildir. Aldatma, şeytana uyma diyelim ve pişman olup bir daha kesinlikle yapmam dediğinize göre de samimi olarak töğbe eder bu vebalden af diler kurtulursunuz. Zina ise aşk olmadan, sevgi ve tutku olmadan yapılan her türlü ilişkidir, menfaat ve çıkar, mal edinme, kullanma, bir metaaa alma, satma, satılma var ise gerçekleşmiş olur. Zinaya yaklaşmayın, o ne kötü fenadır diyerek aslında bu kastedilir. Zina için bir erkek bir kadın ve bunların ilişkisinden nemalanan, para, pul, mal mülk edinen ve kazanan üçüncü bir şahıs olacak ki gerçekleşmiş olsun. Yoksa evlilik dışı, sevgililerin, aşk ile birlikte olanların cinselliği zina değildir, kabul edilmez ve külliyen yalandır, iftiradır.
032 Yorumla
Soran+1 yılInkarcisin inancindan suphe ettim
- +1 yıl
@tutku20 Yıllardır saptırılan bu konu yüzünden hala kaçamak, gizli köşelerde, gençler yalan yanlış bir birlerini tanımaya çalışıyor, yanlış üstüne yanlış yaşıyorlar. Ne gerçekten bir birlerini tanıyor ne de evlilik kararını gerçekten tanıyarak alıyorlar. Sonrası mutsuz boşanmış, mahvolmuş çiftler. Tekrar söylüyorum:aralarında aşk olan, bir birlerini ciddiye alıp tanımak isteyen, sevgi ve aşklarının sağlamlığı ve güvenlerinin tam olmasına da bağlı olarak bir birine değer veren, dokunan, sevişen her çift için zina yoktur ve bir birlerine helaldirler. Nikah bir ilan etmedir, resmi olarak tarafların haklarını ve birlikteliklerinden olan çocukların anne ve babalarının kimliğinde yer alma haklarının bir garantisidir. Resmi ve ahlaki olarak her türlü bir arada olabilmelerinin iznidir, müsadesidir, sürekliliktir, sonsuzluktur. Ama ne bir garantidir, ne de bir seks yapabilme izin kağıdıdır.
- +1 yıl
Yıllardır aldatıldınız ve aslında bir çoğunuzun da işine böyle geldiği için sizlerde asıl zinanın ne olduğunu bilmeden yasaklarla büyüyor körü körüne evleniyor mutsuz yuvalar kuruyor mahvediyorsunuz erkeklerin hayatlarınız da. Asıl gelin tam karşılığını ayetleri ile açık açık anlatıp tefsir edeyim. Uyanın artık zinayı asıl sizler hiç bilmiyor zannediyorsunuz. Bu zulümdür yeter artık...
- +1 yıl
@shynshyn Ne yazık ki doğduğunuz andan beri sizlere anlatılana ben dedim diye mi inanacaksınız? Belli ki Kur! anı hep arapça okumuş, dinlemiş ve sanki ingilizce, fransızca, italyanca, almanca bir pop ya da slow şarkı sanmışsınız sadece müziğin ahengine aşık olmuşsunuz siz. Öyle şarkılar dinledim bayıla bayıla ama o da ne bir de türkçesini okudum yuh yani... Yıllardır anlamadan, farketmeden, öğrenmeden Kur'anı saygı diye diye en tepelerde, duvarın nere de ise en ulaşılmaz yüksekliklerinde, dolap tepelerinde unuttuk kaldı da buna Kur'ana saydı dedik okumasakta olur dedik, unuttuk. Yine söylüyorum zina aşk ve sevgi, saygı, bağlılık, güven olmayan her türlü ilişkidir. Evli olmanızda olmamanız da bunu değiştirmez. Allah bir birinizi sevmedikçe, aşk ile sahiplenmedikçe gerçekten iman etmiş olmazsınız derkende önce aşk, sevmek ve güven, tutku, arzu dedi. Uyanın ve değişin artık, korkmayın, kendinizi ifade edin, sevginizi, ihtirasınızı, tutkunuzu, ilginizi gösterin ve dokunmaktan korkmayın.
- +1 yıl
Ön yargılarını bir yere bırak bu kadar dini bütün, dinini anıyarak öğrenen biri olduğunu iddaa ediyorsun madem iftira niye atıyorsun? Arapça bilmiyorum okumayı da bilmiyorum dolayısıyla iftira atmış oldun. İkincisi ise bana şöyleydi böyleydi diye açıklama yapmayı bırak okuduumu anlayabilen birisiyim, şimdi sen o ilk görüşündekini neye göre yazdın neye istinaden açıkladığını, ayetlerle kaynağıyla beraber açıkla bakalım kaynak bekliyorum?
- +1 yıl
@shynshyn Önce sen delillerini koy ve bunu peygamberimizin uygulamaları ile de öykülendir ve dğer ayetlerde de inanı insan yapan değerler ile örtüştür öyle znnettiğin gibi bir zina anlayışının nasıl bir zulüm olduğunu anla küçük kardeşim. Değişin ve artık şu aşktan, sevmekten, sahip olmaktan, sorumluluk almaktan korkmayın, kaçmayın artık. Asıl mesele aşk ile sevmektedir. Yoksa oh ne rahat o güna bu yasak, bu bilmem ne haaa çarpılırsın, zina sayılır diye diye mahvettiniz insanları. Evet kadeşim gelde bana bir yanlış yaptır da göreyim. Yapmam çünkü ben haddimi aşmam. Neden mi aşktan, sevmekten, bağlanmaktan, dokunmaktan, sevişmekten, sahip olmaktan ve onunla evlenmekten korkmuyorum. Aşk ile sevdiğim her şeyimdir. Lafta değil özdedir. Peki nasıl olur bu? Bir meyve var ortada rengi biçimi, tadı, faydaları, nasıl yetişirine kadar, nasıl alınıra kadar anlattılar diyelim. Ve o kadar... Pekide yiyemedikten, alamadıktan, sindiremedikten sonra o meyvenin yaratılma gayesi nedir?
- +1 yıl
Offff hala hikayedesin sen kardeşim bırak şu hikaye yazmayı bana felsefeni kendine sakla.. Sen burda dini bir hüküm veriyorsun dikkat edersen, ayetti mi yorumladın ne yaptın bana o ilk mesajındakine zemin oluşturucak kaynak gösterebileceğin ayeti yazsana bir ama bana açıklama yapma senin tefsirirne ihtiyacım yok onu ben araştırmasını da bilirim alğılaya da bilirim.
Şunu unutma: Kendine göre dini hükümleri yorumlaman ve bunu insanlara açıklaman şirktir.. Tehlikeli bir oyunun içindesin belki bilmeyerek yapıyorsundur bilmiyorum.. Tutamıyacağım kendimi: Ya sen kimsin ki dini hükümler yazıyorsun yorumluyorsun? Fetva makamı olmadığın belli, dini bütün biriysen bana ayet ver ayet. Tek geçerli kaynak ayettir sünnet falan değil sahi olmayanlar da var içinde bana ayet ver bu dediğine zemin olacak?
Soran+1 yıl@shynshyn. Ayet veremez canim cunkubonun dediklrini ispatlayacak bir ayet yok bak gor ki veremeyecek😂sapitmis bosver bizi de saptirmaya calisiyor ama cok sukur ki biz koru korune birseyelre inancak insanlar degiliz okuyoruz goruyoruz ve inaniyoruz aklimiz selim.
- +1 yıl
@shynshyn BANA KUR'AN OKUMUŞ, ANLAMIŞ BEYİNLERLE GELMEDİĞİNİZ SÜRECE SİZLERE ZERRE CEVAP VERMEYECEĞİM, ÇÜNKÜ SİZLER AYETLERE DE SÖVER SAYARSINIZ.
- +1 yıl
Ahaha :D Kıvır sen kıvır komik oldu bu taa :D Ben de dedim ki o kadar felsefe yaptı herhalde bir bildiği var da uydurup uyurup senaryo yazabileceğini doğrusu tahmin edemedim :D
Boş laf anca boş laf hikaye.. Bu din senin gibi ruhani hikayecilerden bıktı artık.. Adam gibi ayet ile ispat ile çıkıp belgeli konuşacaksan konuş yoksa daha beter batma istersen ya da taktik değiştir bu savunma tarzın gerçekten komik oldu :D
Tekrar söylüyorum baştaki görüşümü: bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmamayı öğren bu bir, ikincisi karşındaki insanı asla ama asal yaşından dolayı küçmseme nan seni şu andaki gibi rezili rüsva eder anlaşıldı mı cahiliye insanı seni..
Soran+1 yıl@shynshyn. akil yasta degil basta diye bosuna dememisler 👍
- +1 yıl
- +1 yıl
https://www.dinimizislam.com/detay.asp?Aid=1314 45 yaşında olmuşsun birşeyleri öğren diye bunu attım. şimdi oku ve öğren dinimizi. tabi müslümansan. bu ayetleri hadisi şerifleri dikkatli oku. gözlerin zinası bakmakken dilin zinası konuşmakken nasıl aşk ile zina yapmaktan bahsedip tavsiye edersin. insanları yanlış bilgilendirme birdaha. kendinde doğrusunu öğren.
- +1 yıl
@tutku20 Ah akılsız, saplanmış, kaybolmuş, şuurunu yitirmiş kardeşim. Adam öldürmek bir suçtur değil mi? Adam öldürmek bir insanın iradesi dışında, onun rızası olmaksızın hayatına sonvermek, yok etmek, hayatını bitirmektir. Allah ne dedi birini öldüren tüm insanları öldürmüş gibidir. Burada adam öldürmenin tam manasıda, anlamıda, ne olduğu da ap açık. Sizin zannettiğiniz veya anlatmaya çalıştığınız zinanın ise doğru tanımını yapmıyorsunuz ve sadece zina edenlerin başlarına glecekleri anlatıyor, günahın karşılığı nelerle cezalandırıp Allah'ın ne yapacağına değiniyorsunuz. Adalet diyorum. Kanun diyorum. Önce suçun tanımı yapılır ondan sonra karşılığı, cezası budur denir. Siz daha zinanın tanımını yapamıyorsunuz ki! Hala saçmalıyorsunuz. Videoyu izleyin ve orada ne deniliyor ise zina o dur ve kapatın artık bu konuyu. Yobazlığınız nedeni ile gençler hep yalan yanlış ve yasaklarla büyüdüler yıllarca ve ne kadarı aşkı, gerçek sevgiyi buldu asıl mesele bu!
- +1 yıl
bana hakaret ederk üste mi çıkmaya çalışıyorsun. benimde hakaret etmem gerekiyor ama seviyemi düşüremiycem önemli olan yaş değil akıl evet. zina evlilik bağı olmayan kişilerin ilişkisidir. ve kuranı kerimin türkçe mealini bizzat ben okudum yaşar nuri öztürk saçmalamış her hocaya inansak bu iş olmaz zaten. neyse byby bir daha yazma
- +1 yıl
@tutku20 Peygamberimiz içinde ve her yeni gelen peygamber içinde o yalan söylüyor, atalarımızdan böyle gördük deyip, taşlıyor, üzerine pislik ATIYORLARDI. sENDE ÖYLE YAPIYORSUN. yAŞAR nURİ öZTÜRK İSLAMIN YOZLAŞAN DEĞERLERİNİ BİR BİR ORTAYA DÖKEREK KAYBOLAN İNSAN VE KUR'AN DEĞERLERİNİ TEKRAR BERRAK HALE GETİRMİŞ VE BİZLERİ AYDINLATMIŞTIR. Söylediği her şeyin arkasında durmuş, delilleri ile ortaya dökmüş haydi varsa bir deliliniz sizde koyun demiştir. Gerçekten varsa delilin sende koy ve hala Zinanın evlilik dışı her türlü ilişki olduğunu söylersen kur,2anada, islama da, insan gerçeğine de, Allah'ın aşka olan sizi sadece aşk korur sözüne de ters düşersin. Allah Peygamberine sordu:''Ya muhammed beni seviyormusun''O da ''Evet Allah'ım hem de çok seviyorum''dedi. Allah'ta bunun üzerine tekrar sordu:''Aşk ile mi?''Peygamberimiz de''Evet ya rabbim aşk ile''dedi. Bunun üzerine de Allah:''Şimdi oldu''dedi.
- +1 yıl
@tutku20 Allah'ın Peygamberinin kızı Fatımayı isteyen Hazreti Ali ye rağmen o rasul ki kızı Fatımaya sordu Ali seni ister, ne dersin? Kızı Fatıma'da sen nasıl uygun görürsen babam der. Bunun üzerine aslolan senin onu istememn, beğenmen ve eş olarak ısınman, kabul etmendir ki sonradan aranızdaki sorunlardan ben mesul olmayayım der. Yani Kur'an ve onu en iyi yorumlayıp haşreden, anlatan, uygulayan Peygamberimiz bilr eşlerin rızasının, bir birini tanımasının, istemesinin asıl mesele olduğunu söylemesi de mi aklınızı toparlamadı sizlerin. Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz. Hala zinanın ne olduğunu bilmiyorsunuz...
Soran+1 yılBenim yaptigim zina ! ben kabul ediyorum cunku esim varken baska bir erkekle sevistin zina olmasinda ne olsun... sapik sapik konusma
- +1 yıl
www.fetva.net/.../...iliskiler-zina-sayiliyor.html cahillik başa bela evet ama şu videoyu izle senin az önce söylediğin hocadan bahsederek cvp veriyor
- +1 yıl
@tutku20 canım boş ver yaa saçma sapan fikirler kendine göre yorumlar yapıyor. Gelmiş buraya peygamberle , hz ali arasındaki diyalogdan bahsediyor ama iddaasıyla hiç bir alakası olmayan bir iddaa da bulunuyor baksana sanki peygamber kızını isteyen hz. ali ye git önce bir seviş bakalım ten uyumun varsa evlen demiş tövbe ya... Kuran da zina nedir zina ayetleri nelerdir ülkedeki tek fetva makamı Diyanet İşleri Başkanlığı net bir şekilde ortaya koymuş canı istese gider ordan inceler ama art niyetli olduğu kesin..
Görüş sahibi: sana bu onuda söyleyeceğim son şey sen kendi kızını git senin tanımdaki gibi bir hayat bahşet kızını sevgilisiyle cinsel ilişkiye girmesini sağla ten uyumu olursa evlensinler, olmazsa zaten zina değil senin için mesele yok yani.. İğneyi başkasına batırırken çuvaldızı başkasına batıracaksın. Git kızına karına değişiklik olsun diye erkek ayarla senin tanımına göre 3. bir kişinin menfaati olmadığı için zina değil nasılsa..
Silkelen, kendine gel, tövbe et.. - +1 yıl
@tutku20 En başta rahmetli Profesör Yaşar Nuri Öztürk Hocamıza Allah'ın rahmetini diliyor ve nasıl bir insan, nasıl bir akademisyen olduğunu da önce bir öğrenip hatırlayın diyerek son sözümü söylüyorum. Zinanın ne demek olduğunu bilmiyor, tanımını dahi yapamıyorsunuz sadece ilgili ayetler ile yaklaşmayın, sonuçları şu olur, Allah sevmez, yasaklar gibi ibareleri tekrar tekrar hatırlatıyorbu anlattıklarınız. Zır zahiller olarak bu konunun daha derinlerine ine bilecek bilgi ve tecrübeye sahip olmadığınızı düşünerek bu tartışmayı daha fazla uzatmak istemiyorum. Hazreti Ali olayı neden verildi ve utanmadan Peygamberimiz kızına git Ali ile yat, tanı öyle karar ver mi dedi diye anlayan cahil kızımıza da yuh yani. Ne öyle bir şwey dedik, ne de öyle bir sonuç çıkar? Burada anlatılmak istenen islamın kadına verdiği önem ve değer. Kendi iradesi ve isteği ile evlilik kararını alabileceği, bunun ruhsatı daha o yıllarda verilmiş iken sözde zinacılar, zinayı tarif edenler ne yaptı?
Soran+1 yılKonuyu carpitma.. kizin nedemek istedigini sende anladin nikahsiz her turlu yakinlasma zinadir... cahileyetini anlatip durma konustukca batiyorsun yas kac olmus hala daha cahillikle yarisiyorsun daha da yazmayin lutfen iyi geceler
- +1 yıl
@shynshyn En başta kendi yalanınızı kendiniz çürütüyorsunuz. Madem zina sizin dediğiniz gibi bir anlam ise burada ne işiniz var? Okuduğunuz, düşündüğünüz, kalbinizden geçirdiğiniz her şey zina size göre. Ne işiniz var Kızlar Soruyorun Cinsel Yaşam bölümünüzde? Siz neyin kafasını yaşıyor, nasıl bir sapkınlık içindesiniz? Önce insanız ve eşimizi tanımalı, sevmeli, aşk ile ciddiye almalı, sorumluluğunu almalı, güvenmeli ve arkadaş, dost, sırdaş olmalı, ne nedir ne değildir bilmeli ve her şeyinden emin olmalıyız ki gerçekten doğru bir eş seçmiş olalım. Bu uğurda dileyen dilediği kadar ileri gidebilir. Tek kıriter aşktır. Siz aşkında ne olduğunu bilmediğiniz için aşkta size göre zinanın alasıdır zaten. Evet bu kafayla devam edin sizlerde yakın hem kendi hemde evleneceğiniz insanın başını. Gelişmeyin, öğrenmeyin, bilmeyin olur mu? Nasıl olsa gerdek gecesi var ite kaka yapar geçeriz ya bismillah diyerek. Nedir aşka olan, sevgiye olan savaşınız, saygısızlığınız?
- +1 yıl
Hoppp orda bir dur bakalım haddini aşma sen kimsin ki bizi sorguluyorsun.. Sen önce kendi sapık düşüncelerini tedavi et. Bizim burda duruyor olmamız onu inkar ediyor olmamız anlamına gelmez bay çok bilmiş dimi? İdeal olması gerekendir ama onu yapamamak sadece bir kusurdur, inkar değildir; sen inkar edip küfre girenlerdensin ikimiz arasındaki en büyük fark ta bu işte.. Senin kafaya göre namaz kılmayanlar da kafirdir, üstünü başını ortmayanlar da ors.. dur öyleyse kend iailende de sülalende de muhakkak böyleleri vardır dimi..
Sen şimdi geç onu da madem videodaki zina tanımını benimsiyorsun, yani "iki ikişinin cinsel ikişki yaşamasında 3. bir kişinin menfaati kazancı varsa zinadır yoksa zina değildir" tanımını kabul ediyorsun o halde kendi kızını bacını hatta karını da hiç bir menfaat olmaksıın bir erkekle geceleik ilişkiye girmesine izin verir misin?
Sapıkça zihniyetin var arkadaşım, Allah kalbini karartmış kalbini mühürlemiş delilleri göremiyorsun..
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖpüşmek demek namusun yarisi gitti demektir ne kalmis ki geriye bir insan zaten öpüşmeye başladığında dokunmak da ister ona izin verince şeftalinin tadına da bakmak ister erkek hiçbir zaman az ile yetinmez bunu unutma ayrica madem günah oldugunu biliyorsun ne oldu da böyle bir işin içine girdin ve nasil yaptin o da merak konusu?
02 Yorumla
Soran+1 yılIman eksikligi varmis psikolojim de bozuktu en buyuk etken bu
Cevap sahibi+1 yılBir insanin ne kadar psikolojisi bozuk da olsa bunu yapmaz bir bayani kendi rizasi disinda kimse yapamaz?
simdi bu senin yaptigin cinsel birliktelik olmadigi halde zina oluyor. Kul hakkina giriyor. Dinsel yonden merak ediyorsan, esin seni affederse gunah olmuyormus. Yani sen tobe de birdaha yapma, esininde hakkini yiyorsun, esininde seni affetmesi lazim. Eee bunu soylersen adam seni direk oldurebilir ya da bosar hakli olarak. Ancak din derki, oldugunuzde, bu durum karsina cikiyormus. Esinin de yorumu aliniyormus. Neyse yani ben deistim dinsel inancim yok, ama dini bir kenara yok vicdan olarak dusun. Vicdanin rahatsa bosver.
03 Yorumla
Soran+1 yılRahat degil asla olmayacak.. arastirmaliyim ese soylemekle cozukse keske cozulmuyor gunahin silinmiyor ki
Soran+1 yılCok pisman oldum. Degmez. esim okadar el ustunde tutuyor ki beni her gozune baktigimda gozum doluyor ki guanaha da hic gerek yoktu zaten gunahlarimiz dolu
+1 yılEsinin gecmisini bir arastir, eminim sayende layigini bulmustur.
07 Yorumla- +1 yıl
@giyotin38 sen ve baska birinin hic bir konuda kafa tutamayacagi bir beyin var.
Beyinden bahsedip, asil mesaji anlamamanda baska bir konu. Allah herseyi görüyor, sen gecmisinde yasamadigin pisligi birakmazsin, hakkin olmadigi halde, temiz bir kizla evlencem diye tutturursun, ama nihayetinde sadece temiz görünümlü biriyle evlenmissindir. Bizde buna Allahin adaleti deriz, benim beynimle alakasi olmayan, ama anlayabildigim, senin bir erkek olarak beyin yoksulu oldugunu göz önünde bulundurursak ise, anlayamadigin bir mantik. - +1 yıl
@giyotin38
Ez zânî lâ yenkihu illâ zâniyeten ev muşriketen vez zâniyetu lâ yenkihuhâ illâ zânin ev muşrikun, ve hurrime zâlike alâl mu’minîn (mu’minîne).
Zani (zina yapan erkek), zaniyeden (zina yapan kadından) veya müşrik olan kadından başkasını nikâhlayamaz. Ve zaniyeyi de, zani veya müşrik olan erkekten başkası nikâhlayamaz. Ve bu, mü’minlere haram kılınmıştır.
Erkek/kadin fark etmez, bana göre evlenecegi insana karsi serefi tek sorumlulugudur. O "beynin" algilayabilir umarim bu sefer insallah, aptal herif.
Soran+1 yıl@giyotin38 haklisin
- +1 yıl
@giyotin38 haddini bil, nasil konusuyorsun sen öyle? Ben seni dogurana hakaret edimmi? Olmayan adamligini alirim senin, birdaha böyle konusamazsinä
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
46Cevap
+1 yılKardeşim.. tövbe et ama bir daha yapma eşine bin kat daha baglan.. sadakat olarak. . Eşinin üstüne titre... pişmansın bak... Allah seni affetsin... ama bir daha sakın yapma...
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. dinimizde ölüm cezası yoktur. o bir yahudi geleneğidir bazıları islama yüklemiştir. kuranda geçen ceza hükmü yüz sopadır. ölüm yani recm cezası yahudilere aittir. islamda yoktur
18 Yorumla
Soran+1 yılYanlis biliyorsun. bekarin zinasi yuz sopa evlininki recm oluyor
- +1 yıl
zina eden kadın ve zina eden erkeğin ciltlerine yüz vuruş vurun. Allah’a ve ahiret gününe inanıyorsanız, Allah’ın dini konusunda bunlara acıma duygusu sizi yakalamasın. müminlerden bir grup da bunların cezalarına tanık olsun. (24-Nur-2)
ayette zinanın cezası yüz celde olarak geçer. arapça’da “celde” kelimesi, deriyi incitecek bir değnek manasındadır
Soran+1 yılCubbeli nediyorsa inanirim bu hocalara degil arastiracagim
Soran+1 yılProf lere aldanma okumakla olmuyor dini bilgiler hatta okuyanlar saptiriyor ilimli yaklasiyor. cubbeliyi herkes her hoca sevmez cunku oldugu gibi net anlatyr. Insanlarin isine geldigi gibi anlatmadigi icin kabul etmeyen kesim var onu
Ne bu günahın katmanları diye bisey olurmu yaptığın zina , teşebbüs bile zina yapmakla ayni ama ben dokundum sadece masusum ya da az cik gunah diye bisey yok. Aldatmak kul hakkidir. Ve sen kocanin kul hakkina girdin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 376 cevap paylaştı.
+1 yılSenin için pislik be allah görmüyor mu sanıyorsun? Az öptüm çok öptüm mü var ruhu 5 para etmez insan? Umarim kocan gerçek yüzünü görüp koyar kapıya namusu 5 para etmez yaratık
60 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Seni yargılamak bize düşmez sen vicdan muhakemeni yapmissin bu konuyu uzatma kimseye bişiy söyleme o kişiyle görüşme evliliğine devam et ama bunu alışkanlık haline getirirsen hep yapmak istiycen duramiycan inş son olur bu
02 Yorumla
Soran+1 yılYok son oldu.. cok buyuk konustum mana buldugum cok kisi oldu bubyuzden basima geldi sanirim nebyaptigimi hatrlamiyrum.
yakında şeriat gelicek zaten istesen de yapamazsın böyle şeyler
24 Yorumla
Soran+1 yılKeske hic yapmasaydim seriat kotu birsey degil aslinda kadini koruyan bir sistem ama hep. Yanlis algila niyor
- +1 yıl
kadınları falan korumuyor kardeşim ben istemediğim halde zorla kapanacağım demek oluyor dinim ne olursa olsun sırf türküm diye bu adiliktir. Arabistanda kadının hiçbir değeri yok aç bak bakayım kadınlara verilen haklara? araba bile süremiyorlar çalışmalarına izin yok. sen gerçekten kitabındaki şeriat şartlarına uyacaklarını mı düşünüyorsun? hayal dünyasında yaşıyorsunuz.. bak bakalım ortadoğu ülkelerine nasıl sefalet içinde yüzüyorlar ataerkil ve meninist erkekler kadınları nasıl kullanıyor aç bak google dan anladık kendinizi ezdirmeye meraklısınız başkasının hayatını hiçe saymayın bari
Soran+1 yılCanim bakiyorum zaten aynen dedigin gibi kotu yanlis uygulaniyor aslinda muslumanlik bile kotu goruluyor bu zamanda cunku yanlis uygulaniyor tam anlamiyla yasasak super bir hayatimiz olurdu
+1 yıl00 YorumlaEvlilikten soğuyorum böyle kadınlar yüzünden. Çocuğu ellerken pişman olma rahatlayıp üstüne sigara yaktıktan sonra buraya mesaj at hıamına
02 Yorumla
Soran+1 yılCocuk yok
+1 yılevlinin zinasının günahı çok daha büyük. ama sen yine de çok ileri gitmemişsin. tövbe et, göm bu günahı bir yere senden başka bilen olmasın. anlatma kimseye. anlatırsan ahirette şahit olarak çıkar onlar karşına. bilen olmazsa Allah affedebilir
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama zaten karsimdaki yaptigim adam sahit degil mi zaten yaptigima? biri daha bilse ne degiscek?
- +1 yıl
olsun. mümkün olduğunca az kişi bilsin
+1 yılPsikopat_hatun diyor Kİ kiminke aldttıysan cehennemde ikinizin bilekleri birbirine bağlanıp yancakmışısınz bmyşe duydum nekdr doğeu bilniyorum
00 Yorumla
+1 yılbu saatten sonra ne değişecek. yapman gereken eşine anlatmak ve bir daha yapmamak üzere pişman olmak.
00 YorumlaYahu görende bana 7 kat müslüman zanneder he günahın katmanını soruyor. Ucuz bir kadınsın işte. Kahpelik yaptığını bilmen de güzel. Eşine söyle bunu kabul edecek midesi varsa devam edin.
12 Yorumla
Soran+1 yılFazla mana bulma bende cok buldum mana demedigim kalmadiydi benim yaptigimi yapanlara ama ben yaptim.. hic bir zaman ben yapmam benim basima gelmez deme
+1 yılKahpeliğin azı çoğu, katmanı olmaz. Kahpesin, midemi bulandırdın akşam akşam. Allah senin gibilerle karşılaştırmasın düzgün erkekleri.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbak şimdi şunu unutma Günah affedilir. ama bunu başkalarıyla paylaştıkça affedilme olasılığı azalır. bunu unut yapmamış say kendini. kaç senelik evlisin?
10 Yorumlasayılır dünyanın çivisi çıkmış adamda seni kullanmıştır
00 Yorumla
+1 yılBence bir heyecan olarak kalsın içinde. bir daha deneme derim. evliliğini bozma
00 Yorumla
+1 yılO şer'i hukuk sisteminde geçerlidir. Mevcut hukuk sistemimizde bu minval de bir yaptırım yoktur.
00 YorumlaAldatma katmanları mı varmış cehennemde? Hmm peki güzelmiş kafan.
00 YorumlaEvli kişilerin zina yapması daha da kötü olurmuş Kuran da geçiyordu affedilmen aşırı zor bence.
00 YorumlaSenin gibi eş kabusmum olurdu kocana Allah sabır versin.
00 YorumlaSahi pozisyondan pozisyona da degisiyor mu dinde gunah xperi?
44 Yorumla- +1 yıl
Bu güzeldi :)
+1 yılTabiki yeterli aldattin sen onu gozunle dudaklarınla
00 Yorumla
+1 yılsen nasıl bir insansın ya? vatan haini senin gibilere deniliyor işte...
00 Yorumlayapana kadar aklın nerdeydi yapıyım da öyle pişman olayım demiş gibisin
00 Yorumla
+1 yılunutma dınımızde ameller nıyete goredır
sen yaptıklarından cok yapmayı düşünerek hareket ettıklerınden yanacaksın00 Yorumla
+1 yılSevap işleyin sen işliyorsun, ırıspılık yapınca şeytan. Bırakın bu işleri.
02 Yorumla
Soran+1 yılNeyse ne iste bunu mu sordum
- +1 yıl
Burada olan zinanın günah katmanı olmamalı, aldatmak olmalı.
Gizli Üye(36-45)+1 yılüzülme be gözüm her insan hatta yapar tekrarlama yeter..
00 Yorumla
+1 yılOo sen tadını almışsın enınde sonunda birine verecen rahat ol
00 Yorumla:D yok bebegım zevkın gunahı olurmu yaa heycan guzel sey ben tebrık edıyorum senı sahsen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞöyle dusun hani yarim yaptim ona gore az olur mu dion ya
Yedigin yemegi tam yemesende tam parasi odersin
ya da notun 3.5tur ama 3.5tan 4 olur ya aynen oyle
Yandin kizim sen cayir cayir00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGayet doğal olabilir beni de esim aldattı o ilişkiye bile girmiş ama pisman olmus bir anlik zevk ve heyecan defi bende affettim olabilir bunlar takmamak lazim arada heyecan iyidir
00 Yorumla
+1 yılOna bakarsan tokalasmak bile günah ilişkiye girmedin se fazla takma kafaya
00 Yorumla
+1 yılYa bir sacmalama kendine gel bir hata yapmissin pisman olmussun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlişkiye girmek zina olur ama bu yaptığın da iyi birşey değil bence eşinin yerinde olmak istemem şahsen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 492 cevap paylaştı. aklından geçmesi yeterli bence.
00 Yorumla
+1 yılTövbe et bir daha olmasın yeter
10 Yorumla
+1 yılseytana falan uymadın kendine uydun Ona suc atma
00 Yorumla
+1 yılgunah katmani ney ya dunyanin katmanlari gibi
00 Yorumla
+1 yılburada fetva mı arıyorsun?
00 YorumlaYüzüne nasıl bakıyorsun adamın çok merak ettim
03 Yorumla
Soran+1 yılSeni ilgilendirmez
Soran+1 yılEvet erkeklere cok guvenilir dime😂
+1 yılDertleşebiliriz istermisin
00 Yorumlabundan pişmansan o sana zaten buyuk ceza olmustur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. dinimize bakarsan seni taşlamak lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden içine girmedi peki
00 Yorumlaaldıysan ne olacak gectı gıttı ıste?
00 Yorumla
+1 yılNe kadar ileriye gittin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO*spu.
31 Yorumla
+1 yılSayılır tabi.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlişkiye neden girmedin
00 Yorumlatövbe et :))
00 Yorumla
+1 yılTövbe edelim
00 YorumlaNiye aldattın peki?
04 Yorumla
Soran+1 yılKendimde sacma nedenler
Soran+1 yılIlgisizlik. Dolmusluk. ask arama ic gdusu sanki boyle bulabilcekmisim gibi
Cinsel Yaşam konusunda 17b cevap paylaştı. Allah bilir
00 Yorumla
+1 yılSayılır maalesef
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılalo fetvaya sor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılLanet pislikk ya
00 Yorumla
Devamını Gör(41)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Esimi aldattigim icin bin pismanim ve bununla ilgili sorum detayda ne olur bilgisi olan yazabilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler