Nasıl bir şey karınız/kocanız anlamıyor mu? Zevk alıyor musunuz?
Cevabın nedir?
sığ kafayla yaklaşıp saymak sövmek kolay. yargılamak haddimiz değil. yerleşik sistemi olmayan kültürü hasarlı bir toplumda ne yapsan mübah. iki koyuna satılan kızlar varken berdel denen saçmalık varken ezbere yaftalamak anlamsız olur. aile zoruyla evlendirilmiş birbirinden tiksinen ama iyi insanlar var.
ancak kişisel olarak ne evliye yanaşırım ne evliyi yanaştırırım. dahası sevgili olandan uzaklaşırım. çok geldi başıma sevgilisi olan ama bana sırnaşan. işim olmaz hiçbiriyle benim bir midem var21 Yorumla
Soran+1 yılHelal olsun katılıyorum
En İyi Cevaplar
evlı ama ılıskısı bıtmıs sevgılım vardı 21 yasındaydı ama 2 yıldır kocasıyla zaten bırlıkte olmamıstı cok kotu bır evlılık suruyordu en sonunda ayrıldı ve bız baslamıstık cok guzel bır deneymdı 1 yıl bırlıkte oldduk cok guzel bır hanım halende gorusuruz sadece sevgılı degılız artık:S
08 Yorumla
Soran+1 yılAa güzel bu evlendiniz mi
Soran+1 yılÜzüldüm ☹️
Soran+1 yılBen bekarım bakmıyor muyum kendime yani
Soran+1 yılAnladım 😔 Ben küçüğüm daha
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok eskiden aşık olup kavuşamadığım biriyle bir kere ilişkiye girmiştim ikimizde evliydik ikincinin olmaması için bidaha görüşmedik zaten ama açıkcası eşime karşı vicdan azabı hissetmemiştim çünkü onu sevmeyerek evlenmiştim ve biliyodu ama şuanda seviyorum tabii
36 Yorumla
Soran+1 yılVaay ilginç bu
- +1 yıl
çok yanlış sevmıyorsan ayrılacaksın
ama aldatmayacaksın
namus denılen o buyuk degerı kucumseyıp yok sayıp
sevmıyorum ve aldattım dıye bır kenara atmayacaksın
şerıat olsa taşlanarak oldurulecegını bılsen yaaprmıydın
asla yapmazdın hıç bır erkek veya kadının gotu yemezdı ozaman.
nokta
Cevap sahibi+1 yıl@fırtına343 Yalnız sevmeyerek evlendiğimi biliyordu zaten bazı nedenler yüzünden evlenmek zorunda kaldık
- +1 yıl
o nedenlerı ozelden yazda bılelım bızde oyleydık seks dışında hıc bır konuda anlaşamzdık
ve ayrıldık
Cevap sahibi+1 yıl@fırtına343 Nedenini yazmak zorunda değilim
Gizli Üye(30-35)+1 yılben 2 kişiyle ilişki yasıyorum 2side evli ama ben bekarım. ve bunlar biri patronum diğeri iş arkadasım
571 Yorumla- +1 yıl
ikisde anlamıyomu
Soran+1 yıl@ahmet05W50 kız değilsin o Zaman?
Cevap sahibi+1 yılanlamıyorlar ne diye anlayacaklar sanki
- +1 yıl
aynı işyrinde diye sordum
- +1 yıl
hangisi daha iyi çakıyo
- +1 yıl
ozaman bakıre degılsın
bu yaşta patronlar genelde anal ve oral için çalışanını kullanır
barı para koparabılıyormusun patronundan
yoksa hayrınamı verıyon - +1 yıl
sen bana gelsene ozelden bakalım
- +1 yıl
@fırtına343 tekke
Cevap sahibi+1 yılikisinin de tadı farklı ben 20 yasındayım patronum 38 iş arkadasım 26 patronum daha sert ve erkeksi beni daha cok tahrik ediyo anal da cok iyi ve yatakta benim üzerimde cok iyi şiddet uyguluyor patronum olması birseyi degistirmiyo ondan maddi bir çıkarım yok gerek duymuyorum mizahi yapımız iletişimimiz cok iyi.. iş arkadasımın ise performansı daha iyi gec boşalıyor bu yuzden daha iyi ve göbekli olmadıgı için her pozisyona giriyoz ( patronum göbekli :) ) ve bununla duygusal anlamda iyiyiz yani böyle olmasaydı hersey daha iyi olabilirdi evlenmek isterdim onunla eşi olmak isterdim ve benim ilkim o ben ilkkez evli biriyle oldum iştee. yoksa 40 yıl duşunsem böyle bir kız olacagm aklıma gelmezdıı. daha sonra patronumla beraber oldum tercih yapmam gerektıgını duşundum ama yapamadım.. arkadasımla 1 senedir patronumla 9 aydır beraberim mutluyum ama biryandan da pişmanım ayrıca kızlıgım bozuk degil sevişiyorum anal ve oral yapıyorum ve yetiyor da yetiriyorum yani doyuruyorum :)
- +1 yıl
kalmışın dini imanı olurmu
iş orayakadar gelmişken af olurmu elin zırığı kızlıkmı dinler
Cevap sahibi+1 yıl@ahmet05W50 anlamadım ne demek istediğnii
- +1 yıl
tekrar oku
- +1 yıl
yarın başkasıyla evlendıgınde bakıreyımmı dıyeceksın
sen evlensende aldatırsın acıyorumerkeklere yazık vallaha
Cevap sahibi+1 yıl@ahmet05W50 okudum da ne bu şimdi
Cevap sahibi+1 yılevlilik gibi bir düşüncem yok olursada mantık evliliği yaparım
Soran+1 yılHer şeyi yapıp bakire olmakta ayrı bir sevimsiz
- +1 yıl
yazdığımı okuyup anlamış olsaydın bu durumda olmazdın
Soran+1 yıl@fırtına343 aynen çok kötü ya bu nedir Allah başa vermesin
Cevap sahibi+1 yıliyi degilim :)
- +1 yıl
amın
- +1 yıl
bana ozelden yazarmısın
Cevap sahibi+1 yıl@fırtına343 neden
Cevap sahibi+1 yılbilemem orasını biey diyemiycem
- +1 yıl
tercübemden faydalanmak istermisin
Cevap sahibi+1 yıl@hasan2438 sen hiç vermedin tabi arkadan bilmiyon nasl bagmllık yptıgını
Cevap sahibi+1 yıl@hasan2438 salak :D
Soran+1 yıl@hasan2438 almayacaklar
Cevap sahibi+1 yılbirzamanlar bende böyle setyleri ayıplayan biriydim hiç içimde bile yoktu ama hayatın ınsana neler sunacagı belli olmuyor kımse beni eleştırmesın
- +1 yıl
sıkıntın nedir seni buna sevk eden nedir
Soran+1 yılAy kuzum eleştirmiyorum ya olabilir tabiki ama keşke olmasaymış 😞 Asla ayıplamıyorum
Soran+1 yıl@hasan2438 aynen bakireleri dışlayan bile var köylü diye 😀😀
Soran+1 yıl@hasan2438 bencede daha iyi önden arka ıyk
Cevap sahibi+1 yılya ben zaten normal bir ilşki yürütemiyordum anlasamıyordum veya kafalar uyusmuyordu aslında cok kafa bir kızımdır ama bir erkekle cok iiyi arkadas kardes kanka falan oluyorum iş aşka gelince olmuyor du işte.. sonra işe basladım o iş arkadasma karsı bırseyler hissettm sevgilin var mı dıye sordum ben evliyim dedi sonra normal olarak ondan vazgecmem gerekıyordu ama ne oldu inan bilmiyorum belki belki o donem yasadıgım boşluk veya arzularım falan onunla muhabbetimiz iyi yonde basladı sadce iş arkadasydk ama birbirimizi istiyorduk bunu anlamstm bu birgun içecekmiş beraber içelm falan dedi birde yasantası cok kötuydu zorgunler gecrmstı bnde ona eslik ettm sonra basladı bişyler patronumla ise bigun gece iş yerinde rhtszlanmştm bni hstnye gotrdu donuşte bende sakasına ya busaatte işe mi gidilir falan demstm sonra makara muhbbet arabayı cevre yoluna yakın biyere cektk birer sigara içtik ve bana sarıl bana dedi neden dedm sarıl dedıı bende ay kıyamm seni kmse sevmiyomu dedım sarıldım sonra olan oldu
Soran+1 yılAna anladım ya olabilir be ama yapıyosan düzgünce yap... Çocuk keşke evli olmasaymış
- +1 yıl
Bir boşluk sanki seninkisi
- +1 yıl
Gizli, bana bir cevap verir misin,
Şimdi sen bakiresin ve defalarca anal yaptın, bunun zevkli bir şey olduğunu ve bağımlılık yaptığını söyledin doğru mu? Anal bağımlılık mı yapıyor cidden? bir de sence kaç defa anal yapmışsindir? bir sayı verir misin lütfen eğer troll değilsen. - +1 yıl
Yaşıyorsan ses ver gizli.
Cevap sahibi+1 yıl@LastFarfann yorumlaardan okuduysan 2 siylede ne kadar süredir beraber oldugumu okumuşsundur zten belli bir düzenim işim oldugu için 2 siyle de düzenli olarak ilişkiye giriyorum patronumla 2 haftada bir arkdasımla 3 haftada bir işte sen hesapla
- +1 yıl
Ama sadece anal ve oral değil mi? Daha ilerisi oluyor mu?
Cevap sahibi+1 yıl@ciddennedenacaba baska delik yok zaten kızlıgım bozuk olmadıgı için anal ve oral kalıyo geriye :)
- +1 yıl
Özelden konuşmamız mümkün mü? Seninle konuşmak isterim. Sizde isterseniz ms atabilirmisiniz?
Cevap sahibi+1 yıl@ciddennedenacaba gerk yok ya
- +1 yıl
Gerek olmayabilir. Sadece konuşmak isterim. Ms gönderirsen sevinirim. Lutfen
Cevap sahibi+1 yıl@hasan2438 ne
Cevap sahibi+1 yıl@ciddennedenacaba hayır uğrasamıcam
- +1 yıl
Bekliyorum lütfen.
- +1 yıl
Uğraşmayacaksin zaten. Sohbet etmek istiyorum. Rica ediyorum, lütfen
Cevap sahibi+1 yıl@hasan2438 senne diyorsun
- +1 yıl
Gizli bekliyorum. Lütfen konuşalım. Konuşmaya ihtiyacım var. lütfen
- +1 yıl
Oradamisin. Bekliyorum seni. Lütfen
Cevap sahibi+1 yıl@ciddennedenacaba hayır
- +1 yıl
Peki :(
- +1 yıl
Gizli lütfen ya. :( bekliyorum. Cidden konuşmak istiyorum seninle
- +1 yıl
Olm yeter yazmayın. Bir moderatörü buraya yönlendireceğim , yorumlarınız kalkar uyelikleriniz de iptal olur
Soran+1 yıl@LastFarfann Hahahah bedava kız bulunca ben
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
44Cevap
f*ck budy ılıskıde aldatma oluyor muydu? kafam da delı sorular
11 Yorumla
Soran+1 yılYa bence o değil ilişkin yoksa ve karışıda biliyorsa sorun yok ama sevgilin ya da ilişkin evliliğin olursa aldatmanın dibi yani... Ayrıca insan Zaman'la duygusal bağ kurar çok tehlikeli
+1 yılçok evli kadın zıktım buradnda tanıştıgım oldu
hepsıde onceden yatmış farklı penıslerın tadına bakmış evlendıkte sonra tek penıs monoton olyor dıyor
ve kocaları anal oaral yapmayanlarda var
hayat çok garıp02 Yorumla
Soran+1 yılYazık insanlara ya neden böyle sorunlu her şey
- +1 yıl
nedeni
En başta kedım olmakla beraber dinimize göre yaşamıyoruz
hiç birşeyin kıymetını bılmıyor konuşmuyor anlayışlı olamıyoruz
+1 yılAldatmaktan zevk alan aldatılınca napar meal ediyorum.. Sen yaptın mı hiç
13 Yorumla
Soran+1 yılYok ben bekarım
- +1 yıl
Kocan zevk vermese yapar mıydın
Soran+1 yılBoşanırdım herhalde ama büyük konuşmak istemem
Cinsellik konusunda 5b cevap paylaştı. Almasa yapmaz herade accik mantık yürüt anlasa dakikasında şutlar
13 Yorumla
Soran+1 yılİyi bir şey değil bu
Soran+1 yılSöylediğin iyi oldu bende senin görüşün sanıyordum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bekarım karı evli 40 yaşında dışarda abla kardeşiz hatta manevi annem ama gizli aşk yaşıyoruz evlendiğin gün biter diyor
00 YorumlaCinsellik konusunda 4,9b cevap paylaştı. Eski sevgilim evli kocası ihmal ettiği için doyuramadığı için benimle oluyordu
022 Yorumla
Soran+1 yılAaa kocası anlamıyor mu ya ya da senle evlenseydi?
Soran+1 yılÇok iğrenç bence Allah korusun amiiin
Soran+1 yılinşallah yoğun performans sağlarım bende napayım 😭
Soran+1 yılNasıl
Soran+1 yılYok demem zaten o nereye ben oraya her şeye varım ben
Soran+1 yılİsterse olur
Soran+1 yılOluyor 😬
Soran+1 yılSevgilim var teşekkürler aldatma taraftarı değilim
Soran+1 yılOlması gereken kadar
Soran+1 yılOha o kadar değil insan olmayan yerde belki 😀
Soran+1 yılOrman jhjhjhj
+1 yılBakirim. İnşallah böyle bir şey yaşamam.
32 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah ya Allah korusun herkesi haramdan
- +1 yıl
amin.
ya zaten iğrenç buluyorum ben. Parayla bu işi yapmak bana iğrenç geliyor. Sevdiğime de bu kötülüğü yapamam asla. O ilk heyecanı evlenip helalimle yaşamayı tercih ediyorum.
Gizli Üye(36-45)+1 yılben varım buradan partner buluyorum kendime muhteşem oluyor..
039 Yorumla
Soran+1 yılEşin yetersiz mi ki
Cevap sahibi+1 yılyoo arzulamıyorum artık onu her evli erkek zamanla karısına olan arzusunu yitirir.
Cevap sahibi+1 yıl@mutsuz86 o kadın onun öyle bir hakkı yok...
Soran+1 yılHer erkek diye genellemesek ☹️
Cevap sahibi+1 yıl@tylerx senin gibi güzel kardeşim değilim ben çocuk ölesiye korkar benden sürekli takiplerim zaten.
Soran+1 yıl@tylerx herkes aynı değil ki ama yapanın başına gelir dünyada ne yapıyorsak kendimize
Cevap sahibi+1 yıl@tylerx kardeşim kardeşim sen önce kendi tipine bak suratına zıçılmaz senin... beni parmağın ucunda oynatacak kadın daha anasının karnından doğmadı ciğerini söker eline veririm öyle karının.
Soran+1 yılArkadaşlar kavga etmesek? Hayatta be yaparsanız karşınıza çıkar böyle de büyük konuşma bence olamayacak şey yok insanız
Soran+1 yıl@mutsuz86 beyler sakin olun haklısın bu arada
Cevap sahibi+1 yıl@mutsuz86 tipik evde kalmis mutsuz turk kadiji triplerininhirak kimse yemez bunlari
Soran+1 yılHer şeye cevap yazmışsın sağ ol
Cevap sahibi+1 yıl@mutsuz86 abaza senin gibi elizabethle kanka olanlara denir benim fazlasıyla var tatmin edenim...
Cevap sahibi+1 yıl@mutsuz86 ortada bir pislik yok her evli erkek gibi ben de hakkım olanı yaşıyorum karakterimde gayet mükemmel beni tanıyıp da pişman olan sevmeyen çıkmamıştır bu güne kadar. ayrıca kankan yani elizabetten bıkmış olmanın getirdiği depresif durumla burada sağa sola saldırawcağına git seviş de biraz sakinleş resmen menapoza girmiş mahalle karıları gibi tavırların.
Cevap sahibi+1 yıl@tylerx kardeşim sen kaybol buradan sen ananın yattıklarının seceresini tut beni, m karımın değil.
Soran+1 yıl@tylerx ulan ne güldüm ya 😂😂
- +1 yıl
senin sosyetik anlayışın onla bunla sevişmekse ben bu şekilde mahalle karısı olmayı tercih ederim :) hakkın olan evliyken onun bunun namusuna göz dikmekmi bacın anan falanda var bide karın senin namusunada senin gibiler göz dikiyordur merak etme hayatımda böyle yüzsüz görmedm bir halt yemiş bide üstüne basarak savunuyor. karını tanısam varya sana öyle boynuz taktırırdımki bakalım ne b*k yiyordun o zmaan. he saldırılcak iş yapmasan saldırmam ahlaki değerlerimiz senin gibi uçkuruclar yüzünden yerlerde.
Cevap sahibi+1 yıl@mutsuz86 benim karım senin gibi namussuz değil kocasına evine bağlı bir insandır.
Cevap sahibi+1 yıl@tylerx erkeğin namusu olmadığının namusun kadın için geçerli bir kavram olduğunu bilmeyecek kadar zeka seviyen düşük ve hala gelip benim altıma yorum yapıyorsun kes artık daha fazla yorum yapma altıma.
- +1 yıl
bağlıda ne olmuş senin gibi m*la denk gelmiş bağlıysa bağlı olcaksın k*hp*lik yapmıcaksın dimi abicim :)) sen bağlı olunmayı hakkedersen olunur benm eşim olsan yüzüne tükürmeye mdem kaldırmaz benm erkeğin namuusu yok ne ya :D o yüzdenmi eşini aldatan adamların pslikleri çıkınca l*şleniyorlar veya kendni nye gizli tutuyon namusu yoksa erkeğin ortalikta anlatsana yediğin naneleri :D bir git işine seni yetiştiren anne babanın ben taaa
Cevap sahibi+1 yıl@mutsuz86 o kadın tabiki namusunu koruyacak tabiki kocasına bağlı kalacak ama ben erkeğim hakkım olanı yaşamakta özgürüm. artık bu özgür ayaklarında fahişeliği övmeyi bırak artık.
Soran+1 yılKadının olduğu kadar erkeğinde namusu vardır...
Oylelerinin Allah Belasini versin
32 Yorumla
Soran+1 yılIslah etsin diyelim 😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşamadım ama yaşayanla bizzat yemek yedim ama kadını götürüyor :D
011 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Cevap sahibi+1 yılYa bir akşam yemegi evli bir erkekle dost hayatı yaşayan kadınla birlikte yemek yedik ikiside görsen süper insan dersin ama gel gör ne yapıyorlar D
Soran+1 yılİşte dünya 😞
Cevap sahibi+1 yılKocana dikkat et türkiyede 10 erkekten 4-5 i aldatıyor
Soran+1 yılYanlış evliliklerden herhalde 😔
Cevap sahibi+1 yılYok ya bence kadınlarda biraz suç?
Soran+1 yılBence değil herkes tencere kapak olsa olmaz bunlar
Cevap sahibi+1 yılYa kadınlar cinselligi bir koz olarak kullanıyor bence bu yanlıs kocasına kızar onla sevişmez kocası yüzük almaz onla sevismez birşey olur yastıkla onu salona gönderir kocada biraz imanı zayıfsa ve saygı yoksa gider yani başkasına
Soran+1 yılHahhah doğru valla 😀😀😀 gitmeyenlerde var yazık deme öyle üstelik karısı böyle yapmadan gidenlerde var karakter işi
Cevap sahibi+1 yılYa onlarda var ama geneli böyle hani bence cinsellik ayrı bir konu olmalı karı koca arasında erkek kadın ne olursa olsun ihtiyacı olunca sevişmeli ha nasıl ceza verirsin başka konularda yemek yapmassın temizlik yapmazsın ama cinsellik cidden erkekte bir zaaftır zaaflarıyla oynanınca yanlıs yola yönelirler :D :D
Soran+1 yılMantıklı
Gizli Üye(36-45)+1 yıldost hayatı yaşamıyorum ama birkez başkasıyla yattım tecrübem oldu
16 Yorumla
Soran+1 yılO olabilir... Ama evli olup eşine boynuz takmak çok gurur kırıcı
Cevap sahibi+1 yılaldatmak zevkli ama
Soran+1 yılSevdiğin insana bunu Nasıl yapıyorsun ki? Gerçekten kaybetmekten korkan Adam yapmaz
Cevap sahibi+1 yılyakalanma riskim olmadan birkez yptm abartıcak bşi yok
Soran+1 yılYapma yazık karına 😔
Cevap sahibi+1 yıltamam
+1 yılyakışmaz öyle şeyler bana karım yeterli
31 Yorumla
Soran+1 yılBence de
+1 yılYaşamam evli olup öyle şeyler
11 Yorumla
Soran+1 yılAferin
+1 yılBende çok merak ediyorum
15 Yorumla
Soran+1 yılİnsanız işte 😂
- +1 yıl
Hadi deneyelim😂
Soran+1 yılSaçmalma
- +1 yıl
Evli misin
Soran+1 yılNooooo
Gizli Üye(36-45)+1 yılSürekli değil.. Arada denk gelirse ayaküstü ya da arabada..
İnalmaz zevkli..
Heyecanı yüksek12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl denk gelirse... Evli değil misin
Cevap sahibi+1 yılYa netten görüşüyorum.. O da müsait olursa görüşüyoruz.. Sürekli değil ama.. Öyle daha güzel
+1 yılevliyi boşver bu kadar bekar var :)
13 Yorumla
Soran+1 yılYa öylede tabi neden diye
- +1 yıl
ya neden olacak. herifler doymuyo. farklı bir şey arıyo. fırsatı buldu mu kaçırmıyo
Soran+1 yılAynen iğrenç
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvliyim. Aldatmam için bir çok sebep var ama henüz yapmadım.
027 Yorumla
Soran+1 yılSebepler neler
Cevap sahibi+1 yılÇok kötü :( Buradan yapamam.
Cevap sahibi+1 yılYazamam*
Soran+1 yılYaz sanki kim görüyor seni
Cevap sahibi+1 yılEşim en yakın arkadaşıma aşık. :(
Cevap sahibi+1 yıl@mutsuz86 telefonunda gördüğüm kayıtlardan. Ayrıca bunda gelecek birsey yok. :(
Cevap sahibi+1 yıl@mutsuz86 göz yummuyorum. Dedim kabul etmedi. İnsanların hayatının nasıl olduğunu bilmeden yorum yapmayın. !!!
Cevap sahibi+1 yıl@mutsuz86 Boşanmak evlenmek kadar kolay değil. Kaldı ahlaksızlık yapmadı. Bu yüzden de yuvamı dağıtamıyorum.
Soran+1 yılYuva yok ki ortada Mutlu değilsen çok kötü ya boşanmakta kolay değil tabi üzülme
Cevap sahibi+1 yılÜzülme demekle de olmuyor işte
. :(
Soran+1 yıl😞😞 kötü işte ya doğru insan bulmak şans
Cevap sahibi+1 yılAynen. Bir de boşansam da yeniden kim evlenecek benimle? :(
Soran+1 yılYa birini bulursun belki insanlarda kurulu düzenini bozmak istemiyor işte 😞
Cevap sahibi+1 yılKurulu düzen ile benim dediğimin ne ilgisi var? :(
Soran+1 yılBilmiyorm☹️
Cevap sahibi+1 yılSen düşünür müydü boşanmış birini? Sen de düşünmezdin, biliyorum. :/
Soran+1 yılBekar olmasam düşünürüm
Cevap sahibi+1 yılBoşanmış olsan yani?
Soran+1 yılOlur öyle
Cevap sahibi+1 yılLayık görmeme mevzuu yani? Anladım.
Soran+1 yılHayır öyle değil de yani yaşıtım varken büyük birini istemem
Cevap sahibi+1 yılAynı yaşlarda olsanız, o boşanmış sen ise bekar olsan?
Soran+1 yılOlur öyle kabul ederim
Cevap sahibi+1 yılDemin tek şart medeni durumun geçmişi demiştin
+1 yılOylelerinin Allah belasini versin
32 Yorumla
Soran+1 yılIslah etsin inşallah
- +1 yıl
Onlar islah olmaz
+1 yılvardı bir süre önce sana bağlı
114 Yorumla
Soran+1 yılEvlisin neden yapıyosun bunu ya
- +1 yıl
eşimin cinsel isteği yok çnkü sorunlarımız var yani
Soran+1 yılNeden boşanmıyorsun Peki? Ayrıca belki senden kaynaklı bir şeyi sevmiyordur nazik davranmıyor olabilirsin kadınlar önce sevgi ister çünkü biraz öpmek koklamak sarılmak güzel sözler bekler..
- +1 yıl
tanımadan karar veriyorsun benden kaynaklanan bir problem değil ayrıca çocuğum var ayrılmak istemiyor sürekli süprizler yaparım en az ayda bir çiçek alırım ama memnun olmaz bazen küçük görür felan en son telefon aldım istyrdu küçükmüş deyip kenarı koydu bir tşkr vs yok felan
Soran+1 yılAy en sevmediğim kadın türü Burcun ne senin ve onun
- +1 yıl
nasıl yani en sevdiğim kadın türü derken erkek misin sen ben kova o başak
Soran+1 yılEn sevmediğim dedim... Kızım Ayrıca.. Kova burcu erkeği biraz değişik şeylerden hoşlanır kuralları zorlayan şeylerden Başaklarda daha temiz dağılmadan ilişki sever. Ama başak kadınları pek masum olmaz bende söylemesi eşine dikkat et alttan iş çevirmeyi severler...
- +1 yıl
ha pardon kova burcu aşırılığı çılgınlığı tutkuyu sever tatmin etmeyi ve edilmeyi sever başak kadınıda arzuludur normalde uyumlu sayılırız ama yok dikkat ediyorum hiç bir alttan iş çevirme durumu yok evden çıkmaz evde gizli kameram var ses kayıt ccihazzım vs telefonunda gps var haberi yok bunlardan
Soran+1 yılKovayla başak malesef ki uyumlu değiller... Sana terazi, ikizler, yay burçları daha ideal
- +1 yıl
senin burcun ne
Soran+1 yılBoğa
- +1 yıl
ooo boğalarda çılgın ve bir okadar ilişki düşkünüdr zevk almasınıda vermesinide iyi bilir
Soran+1 yılYani biraz değil epey tensel olduğumuz doğrudur güzel kokuya zaafımız vardır sarılmak öpmek vs severiz doğru
- +1 yıl
ooo bende çok severim sarılmayı ve öpmeyi ten kokusunada bayılırım kafa yapımız uygun nerelisin
+1 yılsoran şu soruyu kaldırırmısın lütfen
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki
var ama her zaman değil o da evli
13 Yorumla
Soran+1 yılNeden yapıyorsunuz ki
Soran+1 yılHaram ya zevkli olur tabi
Bakirim helalimi bekliyorum yapmadım yapmamda
318 Yorumla
Soran+1 yılBakir olmakta saçma da evlenip boynuz takmak daha fena
Soran+1 yılEşin istemediğin gibi olursa yazarsın artık burdan
Soran+1 yılAmin 😊
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılNeden vereyim öyle bir şey mi var azmış değilim bir şey değilim dursun sanki
Soran+1 yılBen yapmam demiyorum ama aramıyorum diyorum ya zorla beklemiyorm evlenmeyi
Soran+1 yılAferin bu güzeldi
Soran+1 yılAynen
Soran+1 yılYok
+1 yılÖyle bir rezillik yapmam.
33 Yorumla- +1 yıl
@hasan2438 güzel kardeşim miyim ben ne niye?
Gizli Üye(36-45)+1 yılArzularim ama yapamam,
13 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılKendime yakistiramiyorm
Soran+1 yılTebrik ediyorum
Degilim olsaydimda yaazdim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet çok zevkli oluyor :)
05 Yorumla
Soran+1 yılYakalanırsan
Cevap sahibi+1 yıl:D ozaman ayrılırım napayım :D
mutsuz ve yolunda olmayan evliliklerin sonu böyle maalesef :)
Soran+1 yılMutlu evlilik olsa erkek başka heyecanlar aramaz dimi? Aslında herkes evleneceği insanla cinsel olarak yeterince anlaşıp anlaşamayacağını bilmiyor. Kötülensede Balayı önce evlilik sonra olmalı sanırım
Cevap sahibi+1 yılYani sadece seks değil yaa biçok şey var :/
Soran+1 yılAnladım ama bu kimseye boynuz takma Hakkı vermez ki boşa gitsin
Cinsellik konusunda 478 cevap paylaştı. bekarım talıplerımı beklıyorummm
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin 😂
+1 yılhımm bakalım kaç şerepsiz var
10 Yorumla
+1 yılevli değilim ama 2tane burs verdiğim kızla... xxx
07 Yorumla
Soran+1 yılAaa kızlar kaç yaşında
- +1 yıl
biri 19 biri 22 galiba hatırladığım kadarıyla biri ist da üniv. de biri eskshr. de
Soran+1 yılBakire değiller mi
- +1 yıl
yoo nerden çıktı ikiside bakire sadece yüzeysel sevişiyoruz ayda bir. nerden çıkardın olmadığını? istakbaldeki müstakbel kocalarının emanetine dokunmam ki zaten. bakire olmasalar bile.
- +1 yıl
herkesi kendin gibi bkre olmamakla suçlama bence
- +1 yıl
hahhaaa bkr değilsin demekki. ağırmı geldi bu yazdığım sustun
Soran+1 yılHiç alakası yok yukarı çıkıp okusaydın Bakire olduğumu anlardın. Ayrıca sana hesap vermek zorunda değilim insancık
+1 yılNasıl anlayacakki. Tabi dikkat etmek gerek
15 Yorumla
Soran+1 yılBilmem yakalandın hadi
- +1 yıl
Benim şu an öyle bir durumum yok. ama yakalanmam sanırım.
O heyecana değer
Soran+1 yılSevdiğin ve sana yeterli olan dürüst birini aldatma lütfen..
- +1 yıl
Durumlar biraz karışık. boşver
Soran+1 yılPeki 😔
Gizli Üye(30-35)+1 yılFena değil değişik bir şey
10 Yorumlaoteldeyken çok görüyordum öylelerini
010 Yorumla
Soran+1 yılKötü ya
Soran+1 yılAllah başa vermesin diyelim
Soran+1 yılBekarım
Soran+1 yılOf ne alaka ya bekarım
+1 yılmutlaka vardır
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvliyim ve su an bir sevgilim var
19 Yorumla
Soran+1 yılEşinle sorunların mı var ki
Cevap sahibi+1 yıl@mutsuz86 büyük konusma
Cevap sahibi+1 yıl@mutsuz86 nasip iste. Ama sen evlen sevdigini bul
Soran+1 yıl@mutsuz86 ne alaka
Cevap sahibi+1 yılBoyle deyip sonra aldatani cok gordum. O yuzden buyuk konusma dedim
Soran+1 yılYa öyle hayat ne getirir belli olmaz Allah korusun ama hoş bit şey değil
Cevap sahibi+1 yılTabiki öyle.
+1 yılYanlis bir sey
11 Yorumla
Soran+1 yılBencede
Gizli Üye(36-45)+1 yılHep yapmak istediğim şey :(
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi neden ki
Cevap sahibi+1 yılDemek ki bazı sorunlar aramizda :( konuşarak çözemedik maalesef
Cinsellik konusunda 17b cevap paylaştı. Vardir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılanlamıyor cok zevklı bırsey
13 Yorumla
Soran+1 yılYapma yapma ayıp günah
Cevap sahibi+1 yılSormanda amaç ne
Soran+1 yılMerak
Cinsellik konusunda 2,4b cevap paylaştı. Alan razı veren razı
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
Sen evli misin?
03 Yorumla
Soran+1 yılBekarım
Soran+1 yılHayır tabiki merak ediyorum ayrıca çok yanlış yapıyorsanız insanların yuvasını bozmayın
+1 yılEvli misin sen
010 Yorumla
Soran+1 yılBekarım
- +1 yıl
Evli birini istermiydin sen
Soran+1 yılHayır Allah yazdıysa bozsun... Üstelik kimsenin yuvasını dağıtmak doğru değil
- +1 yıl
Afferim
Bu soruyu sorunca öyle bir çağrışım yaptı
Soran+1 yılHayır merak ediyorum umarım dünyada herkes kendine uygun birini bulur kimse kötü olmasın yazık çoluk çocuk perişan oluyor sonra
- +1 yıl
Çok haklısın
- +1 yıl
insallah sevgılın oldumu hiç
Soran+1 yıl@fırtına343 var
- +1 yıl
sevgilinle neler yaşıyon anal oral
sonu evlılık olurmu
Soran+1 yıl@fırtına343 olur anlaşıyoruz çünkü tensel olarakta epey iyiyiz ayrıntıya gerek yok bakireyim çünkü
- Cinsellik konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılvarr
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcok heyecanli ;)
06 Yorumla
Soran+1 yılEşini seviyorsan da mı
Cevap sahibi+1 yılEvet ama arada ufak kacamaklar iyi oluyor bazen ufak kacamaklar uzayabiliyor ama hayata heyecan katiyor
Soran+1 yılEşin yapsa hoş mu? Bence yapmamaya çalış ya yazık o kadına güveniyor sana
Cevap sahibi+1 yılAma heyecan nerde? ;) senlede yasayabiliriz istersen
Soran+1 yılBakireyim sağ ol
Cevap sahibi+1 yılillede consellik yasamak gerekmiyor ki... Hep akliniz nerede.
Gizli Üye(25-29)+1 yılVardır
10 Yorumla
+1 yılevlimisin?
01 Yorumla
Soran+1 yılYok bekarım
Gizli Üye(36-45)+1 yılBulsam yaşayacağım
117 Yorumla
Soran+1 yılEvli misin ki
Cevap sahibi+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılSen yaşamak istiyor musun
Soran+1 yılKarını sevmiyor musun
Cevap sahibi+1 yılSeviyorum ama cinsel yönden nerdeyse sıfır
Soran+1 yılAnladım o yüzden bence kendisiyle konuş bunu aldatma 😔
Cevap sahibi+1 yılHerşey konuşmayla olmuyor, inan
Soran+1 yılOluyor ya Nasıl ki hareketsiz mi soğuk mu
Cevap sahibi+1 yılEvet.
Soran+1 yılBelki sendeki bir şeyi sevmiyordur biraz parfüm falan sık güzel kokuyu sever kadınlar
Cevap sahibi+1 yılBirçok kadınla birlikte olmuştum, bende sıkıntı yok
Soran+1 yılEşinin ve senin burcu ne
Cevap sahibi+1 yılAkrep benimki boğa onunki
Soran+1 yılYaaa neden çok iyi ikili olurlar aslında
Soran+1 yılBu arada boğa burcu elin biraz yavaş olabilir ama bildiğim kadarıyla dokunmayı sever kokulu yumuşak pahalı şeyleri sever tembel ve rahatına düşkün olabilir
Cevap sahibi+1 yılBaşlarda ve uzun süre iyiydi ama doğumdan sonra azaldı ve şu an oldukça zayıf
Soran+1 yılAaa kötü olmuş ☹️
Özele gel anlatayım
00 Yorumla
Devamını Gör(32)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri