• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (32) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Üniversite TercihÜniversite Tercih
  • GündemGündem
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(32)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Üniversite Tercih Üniversite Tercih
  • Gündem Gündem
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer Gamer +26
Cinsel Yaşam

Sevgiliniz varken başkasıyla yatar mısınız?

Gizli Üye
Gizli Üye
(36-45)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
sevgiliniz var ve sevgilinizle yaşamadınız başka kadınla yatarmıydınız öyle bir fırsat geçti elinize bir defaya mahsus yaparmıydınız
Sevgiliniz varken başkasıyla yatar mısınız?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Darkdreamofrock
    Darkdreamofrock Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    +1 yıl

Soruyu doğru okumakta fayda var.

'' sevgılınızle yaşamadınız '' diyor.

Bu konu ayrılır bayanlar baylar...

Şimdi kilişe yapmayın bana aşk ayrıdır seks ayrıdır vs diye...

Bu konuda şunu demek istiyorum ;

''Cinsellik ateşi, erotizmin kızıl alevini tutuşturur; erotizmin kızıl alevi de, aşkın titrek ve mavi alevini... Erotizm ve aşk : hayatın çifte alevi...

öte yandan yaparım yapmam bu durum karşımdaki ile paylaşımıma bağlı bir durum...

Ne kadardır berabersin mesela ?

Dürüst olun hadi 1-2 ay olabılır doğru... Ama kimse seks olmayan bir ilişki istemez.

Siz bayanlar erkek arkadaşlarınızla seks yapmadığınızı dusunun..

Ve yaş faktorude var, Ergen dönemi için senelerdir beraberlık olabılır...

Erkeklerden nasıl beklentılerınız var ise kadınlardan da bızım beklentılerımız var...

Çevre faktörüde onemli... Çevremın genelı aldatmayan, aldatılan kesimdir, ki beyinde bile şu meşhur bıscolata erkekleri =)) gereksiz...

Ben sevıyorsam birkaç ay katlanabılırım evet bu doğru, ama fazlasını istemem.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• mericc
    mericc Takip Et
    Yoda Yaş: 39
    +1 yıl

hayır. fırsat arayanların eline fırsat geçer. durakta bekleyip size uyan otobüsü kolluyorsanız ona binebilirsiniz. yolda yürürken otobüs sağa çekip abicim/ablacım nolur bin demez :)

Allah korkusu olmayan insanların bile kendince etik değerleri vardır. bazı çizgileri aşmayı kendilerine haksızlık olarak görürler.

daha başka bir sürü sebepten istemeyebilir insanlar; kimisi ileride içini rahatsız edeceği için, başına bir iş geleceğinden endişe ederek, başkaları öğrenir diye, o kişiyle ilerde tekrar karşılaşırım diye, gizli kamera var mıdır biri şantaj yapar mı diye.. vs. endişe edebilir insan.

1
    0 Yorumla
  • KumruSahin
    KumruSahin Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 83%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Hayatım bunu erkeklere sormana gerek yok. Sana 100lerce sebep sayabilirler ama hepsi sonuçta birer mazeretten ileriye geçmez.

Dünyanın en güzel kadını olsan da, en seksi kadını olsan da, mutfakta bir usta, yatakta bir seks kraliçesi olsan da durum değişmez. Erkek eline geçen ilk fırsatta başka bir kadınla yatacaktır. Üstelik o kadının öyle ahım şahım güzel olması da gerekmez.

Neden mi? Çünkü bu erkeğin fıtratında olan bir şeydir. İçgüdüleri böyle programlanmıştır. Bu çıplak hakikati inkar etmek yaradılışı inkar etmek demektir. Ben bu gerçeği inkar etmek yerine, bu gerçeği görüp ona göre hareket edilmesinden yanayım.

22
    12 Yorumla
    • Clever_boyy
      Clever_boyy
      +1 yıl

Bar pavyon köşelerinde ki erkekleri analiz edip , buna görede bu haysiyetsizliği erkeklerin fıtratına yapıştıramazsın .. Senin tanıdın çevre öyle , benim tanıdıgım çevre öyle değil.. Tmamen karakter meselesidir..

Yorumla
    • Vougetr
      Vougetr
      +1 yıl

Şimdiye kadar duyduğum en gerçekçi açıklama. Bunu bir erkek olarak söyleseydiniz şaşırmayacaktım ama kadın olduğunuzu görünce gerçekten şaşırdım. Hayatı iyi anladığınız için tebrik ederim.

Yorumla
    • mamuli
      mamuli
      +1 yıl

eşin yapıyormu herkesi aynı kefeye koyuyorsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

en mantıklı cevap

Yorumla
    • dilos35
      dilos35
      +1 yıl

+1 helal kız sana

Yorumla
    • omerstart
      omerstart
      +1 yıl

yo benim elime o kadar fırsat geçti.Sevgilim olduğu için hepsini elimin tersiyle geri çevirdim.Sevgilim varken nedense kızlara dah kıymetli geliyorum ben :D

Yorumla
    • patladigitti
      patladigitti
      +1 yıl

kesinlikle en iyi cevap. bu cevabı kabul etmeyen hemcinslerime sesleniyorum:

kuş ötmüyomu olm.

Yorumla
    • facebookcomhytsnzl
      facebookcomhytsnzl
      +1 yıl

böyle açık etme bizi :)

Yorumla
    • parpella
      parpella
      +1 yıl

Tabi o saydığın erkeklerde ayılarla maymunlarla yatar dimi. Bir erkeği sahipli olduğunu bilerek ayartan kadınlar tanıyorum. Şimdi bu kadını gördüğüm için kadınların hepsini senin yaptığın biçimde ukalaca genelleyerek aynı kefeyemi koymalıyım. Kesinlikle hayır. Kusura bakma senin karşına hep yazdığın tipte erkek çıkmış. Bizim buralarda pis pisi çeker diye meşur bir laf vardır, sanırım senin olayın bu.

Yorumla
    • esmer-yarim3
      esmer-yarim3
      +1 yıl

yaw bir yürüyün gidin herkesi kendiniz gibi uckur sevdalısı görmeyin arkadaş iradeli olan erkek kalbi birisiyle atan erkek en kral hatun gelse adım atmaz benım karsıma en kral hatun cıksa sevdiğim kız varken gözüm görmez genelleme yapmayın bu konuda ..

Yorumla
    • recebinidnek
      recebinidnek
      +1 yıl

Sevgilim olmadığı halde kaç bayanı reddettiğimi bilsen... Tanımadan etmeden oradan sallamak kolay.

Yorumla
    • KumruSahin
      KumruSahin
      +1 yıl

aldatmayan erkek yok mu? Tabi ki var olmaz mı. Ya bu güne kadar eline imkan geçmemiştir, ya fırsat bulamamıştır ya da beceriksizdir. Yoksa her erkek uygun şartlar sağlanırsa aldatır. Bu bir yaradılış meselesi. Alınacak gücenecek bir şey yok ki bunda.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Çok kez aldattim bir keresinde 3 erkekle aynı anda sevgili olarak takıldım birbirlerinden habersizlerdi ama birini tanıdım sevdim hepsini sildim demekki gerçekten seviyorsan gözün başkasını görmüyor. Seviyorsan yatamazsın

6
    4 Yorumla
    • nestal
      nestal
      +1 yıl

3 in 1 diyorsun :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

4eksi almış komedi "D

Yorumla
    • mericc
      mericc
      +1 yıl

eksi verdim ama son cümleyi beğendim :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kocam beni boynuzlarken iyiydi elimde olsaydı kameraya çekip gösterirdim ite

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

5

Cevap

49

Cevap

• eserakan
    eserakan Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl

Çok görüş ayrılığı yaşanacak bir konu, bunu ihtiaç olarak görenler yaparlar, tutku olarak görenler saklarlar. Herkes cinselliği farklı görür. Her erkek yatıcak diye bir kural oladığı gibi yatmayacak diye bir kuralda yoktur. Adam sever birini, ama sevdiği istemezse de zorlayamaz. E doğal olarak o adam dğrtğlerini bastırmak için cinselliği başka kadında yaşabilir. Sonuta ortada duygusal bir bağ olmayacağını bilir. Bana sorsan ben yatmam. Sevmediğim biriyle ilişkiye giremem, bunu ihtiyaç olarak görenleri anlayabiliyorum ama ben sevdiğim insanla beraber yaşamaktan yanayım.

0
    0 Yorumla
  • ExPapix
    ExPapix Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35 , eic 66%
    +1 yıl

Yattım, yatarım, yatacağım :) yalan söyleyemem yaparım ama aynı şekilde kimseye de evlilik filan düşünmüyorken ben sana aşığım, evlenmek istiyorum diye kandırmam, pek fazlada aramam sadece kız gerçekten hoşuma giderse sevgili filan takmam yani, millet neler yapıyor ben başkasıyla birlikte olsam ne olacak.

2
    0 Yorumla
  • kunteper34
    kunteper34 Takip Et
    Guru Yaş: 49 , eic 37%
    +1 yıl

Kısa ayrılık yaşamıştık ama kısa olacağını bilmiyorduk. 2 hafta konuşmadık ve ne o nede ben aramıştım. o arada kızın biriyle tanıştım sanalda ama chat te değil. Kız arıyabilir miyim seni dedi ok dedim konuştuk vs. Ertesi gün gene aradı ama bu sefer sex konuşalım dedi ve takip eden 3 gün boyunca tel de sex yaptık. 4. gün sabah 9 da aradı evdeyim yalnızım çabuk gel. Napim siz olsanız napardınız? Ayrılmışız zaten? Fakat onun dışında beraberken aldatmadım asla çok fırsat olmasına rağmen.

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

hala ayrımısınız

Yorumla
    • Cronos
      Cronos
      +1 yıl

sn yinede aldatmıssın ne olursa olun sadık deiglmişsin.

Yorumla
    • kunteper34
      kunteper34
      +1 yıl

Sonradan aradı konuştuk devam ettik ama ben söyledim yaşadığımı üzülsede ayrıydık o yüzden yapmışsın yoksa yapmazsın dedi. Tabi bir süre sonra bitirdik olmadı...

Yorumla
  • BlackLabel
    BlackLabel Takip Et
    Xper 2 Yaş: 42 , eic 41%
    +1 yıl

Duygusal eksiklik varsa başkasına duygusal yakınlaşma yaşamak ya da cinsel eksiklik varsa başkasına cinsel arzu duyma yakınlaşma olması kadar doğal bir durum yoktur.

Yorumları okumadım ama hayatta yapmam diyen bir erkek bile başa gelince yapıyor bunlara bende bir orneğim. doğamız bu . yanlış doğru demiyorum ama genlerimiz hormonlarımız herşeyimiz bizi buna goturuyor.

0
    0 Yorumla
  • hera1905
    hera1905 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42 , eic 31%
    +1 yıl

Kesinlikle ama kesinlikle yatmadim, yatmam da. Cikip bazi zatlar "her erkek yatar yatmam diyen yalan soyler" diyorlar ya, iste onlar hayatta kendi yasanmisliklarinin tecrubesine dayaniyorlar. Genelleme yapmalari kadar da gereksiz bisey yok. Iftihar edilecek bir durum degildir ayrica bu.

2
    0 Yorumla
  • SkrilleX4
    SkrilleX4 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

Eğer gerçekten seviyor isem sevgilimi yapmam.Ona karşı yapılmış bir kötülük olarak görürüm,vicdanım kaldırmaz.Bide onu düşünürüm başka erkekle.Bir erkek için çok kötü bir duygudur sevdiğini başka bir erkekle düşünmek.Ama öylesine takılmalık sevgilim varsa tabiki yaparım.

2
    0 Yorumla
  • Deli35
    Deli35 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37
    +1 yıl

Sızın anlamadığınız bir konu var erkeklik doğuştan gelen bir yazgıdır adam olmak herkese nasip olmaz.Adam sevdiğini aldatmaz yakısmaz ben kesinlikle böyle bir şeyi düşünmem bile.Karşımdakının de duyguları var ve o karşımdaki beni seven yatağını paylasan bı ınsana bu asla yapılmaz herkesin duyguları var ve aldatılma sonrasında kızlar gercekten buyuk depresyona gırıyo bunu yasatmaya hakkımız YOK !

3
    0 Yorumla
  • bulut-24
    bulut-24 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 47%
    +1 yıl

lafta değil eğer özde seviyorsak bir birimizi... yani gönül eğlendirmeksizin... halis duygularla.. hayır öyle bir sevyesizlik yapmam...

5
    4 Yorumla
    • sibel38
      sibel38
      +1 yıl

helal olsun sana bulut kardesim yani böyle temiz sadik erkeklerimizde var digerleri abaza diye iclerinde senin gibi düsünen temiz erkekleri ayni kategoriye koymamak lazim yüzde yüz hepsi aynidir erkeklerin diye...seven insan aldatmaz bir laf vardirya erkek adam aldatir ama adam olan aldatmaz diye iste sen o adam olan adam gibi erkeklerdensin teprik ediyorum seni ve senin gibi her erkek sevdigine bagli kalsa emin ol ahlaksizliklarin sonu gelirdi.

Yorumla
    • kunteper34
      kunteper34
      +1 yıl

Ha yani burada şimdi hata gene erkeklerde oldu dimi? Biz bağlı kalmıyoruz diye aldatmalar var? Biz bağlı kalmıyoruz die evli ya da sevgilisi olan kadınlar da aldatıyor? Birini överken diğer taraftan konuyu yanlış ele alarak yorumluyorsun.

Yorumla
    • yasmin1993
      yasmin1993
      +1 yıl

sibel, teşekkür ederim.. ki bu söylediğim tavır, yaygın olduğuna inanıyorum... yukarda bir bayan arkdaş atmış tutmuş sanki erkekler yapıyorda bayanlar çok nadir... çirkefliğin azıda çoğuda aynıdir..

Yorumla
    • bulut-24
      bulut-24
      +1 yıl

hepinize teşekkür ederim..

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Genelleme yapmak istemem ama erkekler biz kizlara gore vucut kesfetmeyi daha cok sever. Ben sadik olmusumdur hep ama karsimdkilere yetmemisimdir. Bazen sorun bende mi diye dusunmuyor degilim. En son sevgilim bana keske bir 5-7 sene sonra tanissaydik.m,seninle evlenirim demisti. Saf temizsin ama ben doymam. Gencim ve gonlumu gun etmeyi isterim. Erkekler sexe dayanamiyor iste.

1
    1 Yorumla
    • facebookcomhytsnzl
      facebookcomhytsnzl
      +1 yıl

belki de :)

Yorumla
  • nestal
    nestal Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

bi kere ev arkadaşımın secgilisi ile yatmıştım ama kız tam azgındı ya da bana öyle geliyordu..ben kızı ayarlamak istemedim ama o biraz bana yazıyordu bende devam ettim ve olan oldu bunu tabiki arkadaşıma söylemedim yüzüne nasıl baktın derseniz rol yaptım işte yapacak bişey yok. eğer söyleseydim evde kıyametler kopacaktı zaten sonra onlarda ayrıldı...

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Arkadaşın lafı -kızı sevgilisinin yanindan kaldırıyor depoda işini görüyor kız tekrar sevgilisinin yanına geliyor. Cocukda masada masum masum bekliyor. La bir surata bak yanaklar al al olmuş ..

Biz bazı erkekler yatarız, siz bazı bazı kızlarda yatar..

0
    0 Yorumla
  • cnkcinar
    cnkcinar Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42 , eic 39%
    +1 yıl

hayır diyen erkek bence kendine guvensiz erkektir. Bunu yakalanmadan yapabileceğine inanan her erkek bu fırsatı dunya güzeli eşi de olsa yapar. (Tabi aldattacağı kadına cinsel istek duymalı)

0
    0 Yorumla
  • sportsman979
    sportsman979 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 51 , eic 71%
    +1 yıl

sevgilimle cinsel ilişki yaşamıyorsak mı? cinsel ilişkimiz yoksa zaten benim sevgilim değildir, bir başkasıyla fırsat geçerse yaparım, kaç defaya mahsus olursa olsun.

0
    0 Yorumla
  • Masseur07
    Masseur07 Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 34%
    +1 yıl

Yatarimda kalkarimda.Seks bir ihtiyac ama evliysem yapmam.Cunku sevgili ruhu erkegin esi hem bedeni hem ruhu doyurur

1
    0 Yorumla
  • seksoloji
    seksoloji Takip Et
    Xper 6 Yaş: 45 , eic 45%
    +1 yıl

sürekli yaptığım bir şey! hatta sevgilimle grup bile yapıyoruz.. swing olayına girdik bir iki kez. ama çoğunlukla aramızda üçüncü bir kadın olur. abartmayın bu kadar bunları.

1
    0 Yorumla
  • blackice
    blackice Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42
    +1 yıl

bu durum erkekler ıcın kacınılmaz bır durum kesınlıkle ıstısnasız sevgılım varken baska bırıyle yatma fırsatım varsa ve bu ılıskıme bır zarar vermıcekse tabıkı yakalanmadıgım surece :)

0
    0 Yorumla
  • felakettin
    felakettin Takip Et
    Guru Yaş: 43
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı.

imdi yapmam diyen kişilere bakmak istiyorum eline fırsat geçen herkes yapar yapmam diyende yalan söyler erkek olarak söylüyorum tabiii kadınlar bizden daha iradeli bu konuda

1
    0 Yorumla
  • ReLax84
    ReLax84 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41
    +1 yıl

bagzı kesim ihtiyaç gibi baksada bu seks işleri ben tümüyle aldatma olarak görürüm ve yapmam...

2
    0 Yorumla
  • Aydınlı009
    Aydınlı009 Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.

insanlar iğrenç ... duruma göre kim ne dersin ister yatmam ister yatarım desin. o anki durumu yaşamadan kimse bilemez. yatmam diyen yatar. yatarım diyen yatmaz kişilik meselesi. yani garantisi yok

2
    0 Yorumla
  • wrongdoer
    wrongdoer Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

ben aldatmazdım eşim ya da sevgilime hayatta yanlış yapmam empati yaparım ve o da aynısı bana yapsa ne yapardım diye düşünürüm iyi bir durum değil bnce

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

ben yatmam.delikanlı adamda yatmaz..ben sevdiğim kadından başkasına da dokunamam..vijdanım el vermez kalbim acır...

6
    3 Yorumla
    • sibel38
      sibel38
      +1 yıl

sanada helal olsun arkadasim iste yukardada bulut kardesimede yorumumda demistim sanada deyim erkek aldatir ama adam gibi adam aldatmaz diye iste sende bulut kardesimiz gibi adam gibi adammisin helal olsun...

Yorumla
    • kunteper34
      kunteper34
      +1 yıl

Sibel sende ne yaralıymışsın bu konuda:))))

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

teşekkür ederim sibel hanım

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

türk erkeği yatarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

eger yapmasaydı bu kadar genel ev bu kadar eskort kızlar bu kadar ruslar veya dogu blokun kızları para kazanmak için türkiyeye akın edilmezdi

1
    0 Yorumla
  • Cronos
    Cronos Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

mahsusu yok erkeklerin %94 ü yapar bunu emin ol. biz yapmadık ondan bu haldeyiz.

0
    0 Yorumla
  • mOLii
    mOLii Takip Et
    Guru Yaş: 44
    +1 yıl

Maceracı erkekler aldatır ama eşine bağlı erkeklerin aldatması için kadının olağanüstü bir çaba sarfetmesi gerekir.

0
    0 Yorumla
  • jessicaalba
    jessicaalba Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

sevgilim benim gereksinimlerimi karşılayamıyorsa ve bu uzun süredir böyle devam ediyorsa evet.

0
    0 Yorumla
  • neki1912
    neki1912 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 35
    +1 yıl

öyle (genel) herkes yapıyo diye günah olmuyo mu şimdi o ?

0
    0 Yorumla
  • seytantuyluu
    seytantuyluu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

Gerçekleri konuşalım tabiki yatarım sonrada pismanlik duysam bile

1
    0 Yorumla
  • Sihirliel
    Sihirliel Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    +1 yıl

kendinizi neden bukadar aşağılıyorsunuz anlamış değilim...

1
    0 Yorumla
  • captainluger
    captainluger Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

biliyorum çok eksi puan yiyecem,çogunuz da bana kızacaksınız ama anasını bıle bellerim,affetmem.

1
    0 Yorumla
  • crazyfly
    crazyfly Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

Kaç senedir yatmadım yani hem de çıkmadığımız halde :)

0
    0 Yorumla
  • mamuli
    mamuli Takip Et
    Guru Yaş: 52
    +1 yıl

dürüstlük nerde kaldı yaparsan iki yüzlü olmaz mısın

0
    0 Yorumla
  • etrust
    etrust Takip Et
    Xper 2 Yaş: 64
    +1 yıl

daha sevgiliyken başkası düşünülüyor ise o ilişkiden hayır gelmez.

0
    0 Yorumla
  • nicktirgitbea
    nicktirgitbea Takip Et
    Xper 2 Yaş: 39
    +1 yıl

sevgilim varken de yorganımla yatıyordum sevgilim yok gene yorganımla yatıyorum

1
    1 Yorumla
    • almiraa
      almiraa
      +1 yıl

:)

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

evet yatarım daha önce yattım yine olsa yine yatarım benim için sevgili olmak sadece kızlarla beleşe ilişkiye girmektir

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

maymun iştahlısın oğlum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

evet sana ne demeli sen ne yapardın

Yorumla
  • neotigason
    neotigason Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 31%
    +1 yıl

Sevgilim vermezse yatarim.

2
    0 Yorumla
  • esmer-yarim3
    esmer-yarim3 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 37
    +1 yıl

hayır yapmam bı kızı sevıyosam asla yapmam

5
    2 Yorumla
    • sibel38
      sibel38
      +1 yıl

sanada helal kardesim

Yorumla
    • şaqamaqa
      şaqamaqa
      +1 yıl

helal

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

kocamı aldatıyorum.burama kadar geldi artık

6
    10 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

nasıl aldatıyorsun sorun ne

Yorumla
    • kunteper34
      kunteper34
      +1 yıl

Yakalanma da

Yorumla
    • Sihirliel
      Sihirliel
      +1 yıl

nerene kadar?

Yorumla
    • küreklevur
      küreklevur
      +1 yıl

hayırlsıı be gülüm

Yorumla
    • Colonyo
      Colonyo
      +1 yıl

çok içerlemiş :(

Yorumla
    • baythomasanderson
      baythomasanderson
      +1 yıl

ekle beybi

Yorumla
    • heroes
      heroes
      +1 yıl

nedeni nedir nerelisin söylede onara göre ayağımızı denk alalım

Yorumla
    • nicolasss
      nicolasss
      +1 yıl

ilginç..

Yorumla
    • nestal
      nestal
      +1 yıl

itiraf köşesii :)

Yorumla
    • facebookcomhytsnzl
      facebookcomhytsnzl
      +1 yıl

demeee

Yorumla
  • dasyatis
    dasyatis Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

sevgilim olmasa da yapmam.

3
    0 Yorumla
  • spedy6934
    spedy6934 Takip Et
    Master Yaş: 45
    +1 yıl

sevgilimlede yapmazdım evlenince

3
    0 Yorumla
  • anteres
    anteres Takip Et
    Xper 3 Yaş: 41
    +1 yıl

Hayır yatmam.

6
    1 Yorumla
    • sibel38
      sibel38
      +1 yıl

sanada helal olsun kardesim

Yorumla
  • buramakadargeldi
    buramakadargeldi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Başkasına bakmam bile.

1
    0 Yorumla
  • birucanbirdekacan
    birucanbirdekacan Takip Et
    Master Yaş: 52
    +1 yıl

Sevdiğinle olmak en güzeli.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

farklı meyva misali tadıyorlar bizi:D

7
    2 Yorumla
    • telepinu
      telepinu
      +1 yıl

:D +1

Yorumla
    • facebookcomhytsnzl
      facebookcomhytsnzl
      +1 yıl

ahaha :D

Yorumla
  • JackHarkness
    JackHarkness Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

Hayır, başka ellere ihtiyacım yok! Ehehehe.

0
    0 Yorumla
  • fartsniffer
    fartsniffer Takip Et
    Master Yaş: 55
    +1 yıl

yatmasam da vur çık yapardım :)

1
    0 Yorumla
  • aks33
    aks33 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 54
    +1 yıl

Düşünmek lazım değermi diye

2
    0 Yorumla
  • atletikerkek76
    atletikerkek76 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 49
    +1 yıl

Yapmam diyecek erkek göremiyorum

0
    0 Yorumla
  • secretdream
    secretdream Takip Et
    Xper 2 Yaş: 39
    +1 yıl

İnsan şeytana uyabilir ama hiç yapmadım..

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

yazan kızların hepsi aldatıyormuş maş.

0
    0 Yorumla
  • hocaefendi
    hocaefendi Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

senin sevgilin yapsa tepkin ne olurdu?

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yapmadığını nerden biliyorsun

Yorumla
    • hocaefendi
      hocaefendi
      +1 yıl

sadece söyledim kızma bana :(

Yorumla
  • malakitLerim
    malakitLerim Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    +1 yıl

çok geçti ama yapmadım =)

0
    0 Yorumla
  • Yalnızkurt_3406
    Yalnızkurt_3406 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Yalan yok yatarım

0
    0 Yorumla
  • accountingalone
    accountingalone Takip Et
    Xper 7 Yaş: 45
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 969 cevap paylaştı.

sevgilim çok güzel ise yapmam...

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

elime fırsat geçmişse yatardım hiç affetmem

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(39)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgiliniz varken başkasıyla yatar mısınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sevgiliniz ya da eşiniz başkasıyla yatsa kaldırır mısınız? 18 cevap verildi
Sevgilisi olan biriyle birlikte olur musunuz? 14 cevap verildi
Sevgiliniz varken başkasıyla da sevişme amaçlı takılır mısınız? 26 cevap verildi
Birlikte olduğunuz birini sahiplenir misiniz? 35 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Meyveli yoğurt sever misin?
  • Çocuk gelişimi için evcil hayvan mı daha iyi yoksa titizlik mi daha önemli?
  • Önemli duyuru; Ben geldim 😬😬 Nassınız bakemmm?
  • Mutluluğunuzla mutlu olan var mı?
  • Ölmeden önce, sevdiklerini çevrenden kime emanet ederdin?
  • Hafta'ya aşkla mı başladınız yoksa tatil ile mi?
  • Sana yazılmış duygusal bir şiir mi seni daha çok etkiler, yoksa senin için yapılmış harika bir akşam yemeği mi?
  • Sence fazla iyi olmak karakter gücü mü, yoksa insanlara kendini kullandırmak mı?
  • Sevgini göstermek için hangisini daha çok kullanırsın: Sık sık sarılmak mı, yoksa sürekli "seni seviyorum" demek mi?
  • Bunlar ne ey KS halkı? Kaktüsüme yuva yapmışlar?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨