sevgiliniz var ve sevgilinizle yaşamadınız başka kadınla yatarmıydınız öyle bir fırsat geçti elinize bir defaya mahsus yaparmıydınız
Cevabın nedir?
+1 yılSoruyu doğru okumakta fayda var.
'' sevgılınızle yaşamadınız '' diyor.
Bu konu ayrılır bayanlar baylar...
Şimdi kilişe yapmayın bana aşk ayrıdır seks ayrıdır vs diye...
Bu konuda şunu demek istiyorum ;
''Cinsellik ateşi, erotizmin kızıl alevini tutuşturur; erotizmin kızıl alevi de, aşkın titrek ve mavi alevini... Erotizm ve aşk : hayatın çifte alevi...
öte yandan yaparım yapmam bu durum karşımdaki ile paylaşımıma bağlı bir durum...
Ne kadardır berabersin mesela ?
Dürüst olun hadi 1-2 ay olabılır doğru... Ama kimse seks olmayan bir ilişki istemez.
Siz bayanlar erkek arkadaşlarınızla seks yapmadığınızı dusunun..
Ve yaş faktorude var, Ergen dönemi için senelerdir beraberlık olabılır...
Erkeklerden nasıl beklentılerınız var ise kadınlardan da bızım beklentılerımız var...
Çevre faktörüde onemli... Çevremın genelı aldatmayan, aldatılan kesimdir, ki beyinde bile şu meşhur bıscolata erkekleri =)) gereksiz...
Ben sevıyorsam birkaç ay katlanabılırım evet bu doğru, ama fazlasını istemem.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
hayır. fırsat arayanların eline fırsat geçer. durakta bekleyip size uyan otobüsü kolluyorsanız ona binebilirsiniz. yolda yürürken otobüs sağa çekip abicim/ablacım nolur bin demez :)
Allah korkusu olmayan insanların bile kendince etik değerleri vardır. bazı çizgileri aşmayı kendilerine haksızlık olarak görürler.
daha başka bir sürü sebepten istemeyebilir insanlar; kimisi ileride içini rahatsız edeceği için, başına bir iş geleceğinden endişe ederek, başkaları öğrenir diye, o kişiyle ilerde tekrar karşılaşırım diye, gizli kamera var mıdır biri şantaj yapar mı diye.. vs. endişe edebilir insan.10 Yorumla
- Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayatım bunu erkeklere sormana gerek yok. Sana 100lerce sebep sayabilirler ama hepsi sonuçta birer mazeretten ileriye geçmez.
Dünyanın en güzel kadını olsan da, en seksi kadını olsan da, mutfakta bir usta, yatakta bir seks kraliçesi olsan da durum değişmez. Erkek eline geçen ilk fırsatta başka bir kadınla yatacaktır. Üstelik o kadının öyle ahım şahım güzel olması da gerekmez.
Neden mi? Çünkü bu erkeğin fıtratında olan bir şeydir. İçgüdüleri böyle programlanmıştır. Bu çıplak hakikati inkar etmek yaradılışı inkar etmek demektir. Ben bu gerçeği inkar etmek yerine, bu gerçeği görüp ona göre hareket edilmesinden yanayım.2212 Yorumla- +1 yıl
Bar pavyon köşelerinde ki erkekleri analiz edip , buna görede bu haysiyetsizliği erkeklerin fıtratına yapıştıramazsın .. Senin tanıdın çevre öyle , benim tanıdıgım çevre öyle değil.. Tmamen karakter meselesidir..
Soran+1 yılen mantıklı cevap
- +1 yıl
kesinlikle en iyi cevap. bu cevabı kabul etmeyen hemcinslerime sesleniyorum:
kuş ötmüyomu olm. - +1 yıl
böyle açık etme bizi :)
- +1 yıl
Tabi o saydığın erkeklerde ayılarla maymunlarla yatar dimi. Bir erkeği sahipli olduğunu bilerek ayartan kadınlar tanıyorum. Şimdi bu kadını gördüğüm için kadınların hepsini senin yaptığın biçimde ukalaca genelleyerek aynı kefeyemi koymalıyım. Kesinlikle hayır. Kusura bakma senin karşına hep yazdığın tipte erkek çıkmış. Bizim buralarda pis pisi çeker diye meşur bir laf vardır, sanırım senin olayın bu.
- +1 yıl
yaw bir yürüyün gidin herkesi kendiniz gibi uckur sevdalısı görmeyin arkadaş iradeli olan erkek kalbi birisiyle atan erkek en kral hatun gelse adım atmaz benım karsıma en kral hatun cıksa sevdiğim kız varken gözüm görmez genelleme yapmayın bu konuda ..
- +1 yıl
Sevgilim olmadığı halde kaç bayanı reddettiğimi bilsen... Tanımadan etmeden oradan sallamak kolay.
- +1 yıl
aldatmayan erkek yok mu? Tabi ki var olmaz mı. Ya bu güne kadar eline imkan geçmemiştir, ya fırsat bulamamıştır ya da beceriksizdir. Yoksa her erkek uygun şartlar sağlanırsa aldatır. Bu bir yaradılış meselesi. Alınacak gücenecek bir şey yok ki bunda.
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok kez aldattim bir keresinde 3 erkekle aynı anda sevgili olarak takıldım birbirlerinden habersizlerdi ama birini tanıdım sevdim hepsini sildim demekki gerçekten seviyorsan gözün başkasını görmüyor. Seviyorsan yatamazsın
64 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl4eksi almış komedi "D
Cevap sahibi+1 yılKocam beni boynuzlarken iyiydi elimde olsaydı kameraya çekip gösterirdim ite
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
49Cevap
Çok görüş ayrılığı yaşanacak bir konu, bunu ihtiaç olarak görenler yaparlar, tutku olarak görenler saklarlar. Herkes cinselliği farklı görür. Her erkek yatıcak diye bir kural oladığı gibi yatmayacak diye bir kuralda yoktur. Adam sever birini, ama sevdiği istemezse de zorlayamaz. E doğal olarak o adam dğrtğlerini bastırmak için cinselliği başka kadında yaşabilir. Sonuta ortada duygusal bir bağ olmayacağını bilir. Bana sorsan ben yatmam. Sevmediğim biriyle ilişkiye giremem, bunu ihtiyaç olarak görenleri anlayabiliyorum ama ben sevdiğim insanla beraber yaşamaktan yanayım.
00 YorumlaYattım, yatarım, yatacağım :) yalan söyleyemem yaparım ama aynı şekilde kimseye de evlilik filan düşünmüyorken ben sana aşığım, evlenmek istiyorum diye kandırmam, pek fazlada aramam sadece kız gerçekten hoşuma giderse sevgili filan takmam yani, millet neler yapıyor ben başkasıyla birlikte olsam ne olacak.
20 Yorumla
+1 yılKısa ayrılık yaşamıştık ama kısa olacağını bilmiyorduk. 2 hafta konuşmadık ve ne o nede ben aramıştım. o arada kızın biriyle tanıştım sanalda ama chat te değil. Kız arıyabilir miyim seni dedi ok dedim konuştuk vs. Ertesi gün gene aradı ama bu sefer sex konuşalım dedi ve takip eden 3 gün boyunca tel de sex yaptık. 4. gün sabah 9 da aradı evdeyim yalnızım çabuk gel. Napim siz olsanız napardınız? Ayrılmışız zaten? Fakat onun dışında beraberken aldatmadım asla çok fırsat olmasına rağmen.
03 Yorumla
Soran+1 yılhala ayrımısınız
- +1 yıl
Sonradan aradı konuştuk devam ettik ama ben söyledim yaşadığımı üzülsede ayrıydık o yüzden yapmışsın yoksa yapmazsın dedi. Tabi bir süre sonra bitirdik olmadı...
+1 yılDuygusal eksiklik varsa başkasına duygusal yakınlaşma yaşamak ya da cinsel eksiklik varsa başkasına cinsel arzu duyma yakınlaşma olması kadar doğal bir durum yoktur.
Yorumları okumadım ama hayatta yapmam diyen bir erkek bile başa gelince yapıyor bunlara bende bir orneğim. doğamız bu . yanlış doğru demiyorum ama genlerimiz hormonlarımız herşeyimiz bizi buna goturuyor.00 YorumlaKesinlikle ama kesinlikle yatmadim, yatmam da. Cikip bazi zatlar "her erkek yatar yatmam diyen yalan soyler" diyorlar ya, iste onlar hayatta kendi yasanmisliklarinin tecrubesine dayaniyorlar. Genelleme yapmalari kadar da gereksiz bisey yok. Iftihar edilecek bir durum degildir ayrica bu.
20 YorumlaEğer gerçekten seviyor isem sevgilimi yapmam.Ona karşı yapılmış bir kötülük olarak görürüm,vicdanım kaldırmaz.Bide onu düşünürüm başka erkekle.Bir erkek için çok kötü bir duygudur sevdiğini başka bir erkekle düşünmek.Ama öylesine takılmalık sevgilim varsa tabiki yaparım.
20 YorumlaSızın anlamadığınız bir konu var erkeklik doğuştan gelen bir yazgıdır adam olmak herkese nasip olmaz.Adam sevdiğini aldatmaz yakısmaz ben kesinlikle böyle bir şeyi düşünmem bile.Karşımdakının de duyguları var ve o karşımdaki beni seven yatağını paylasan bı ınsana bu asla yapılmaz herkesin duyguları var ve aldatılma sonrasında kızlar gercekten buyuk depresyona gırıyo bunu yasatmaya hakkımız YOK !
30 Yorumlalafta değil eğer özde seviyorsak bir birimizi... yani gönül eğlendirmeksizin... halis duygularla.. hayır öyle bir sevyesizlik yapmam...
54 Yorumla- +1 yıl
helal olsun sana bulut kardesim yani böyle temiz sadik erkeklerimizde var digerleri abaza diye iclerinde senin gibi düsünen temiz erkekleri ayni kategoriye koymamak lazim yüzde yüz hepsi aynidir erkeklerin diye...seven insan aldatmaz bir laf vardirya erkek adam aldatir ama adam olan aldatmaz diye iste sen o adam olan adam gibi erkeklerdensin teprik ediyorum seni ve senin gibi her erkek sevdigine bagli kalsa emin ol ahlaksizliklarin sonu gelirdi.
- +1 yıl
Ha yani burada şimdi hata gene erkeklerde oldu dimi? Biz bağlı kalmıyoruz diye aldatmalar var? Biz bağlı kalmıyoruz die evli ya da sevgilisi olan kadınlar da aldatıyor? Birini överken diğer taraftan konuyu yanlış ele alarak yorumluyorsun.
- +1 yıl
sibel, teşekkür ederim.. ki bu söylediğim tavır, yaygın olduğuna inanıyorum... yukarda bir bayan arkdaş atmış tutmuş sanki erkekler yapıyorda bayanlar çok nadir... çirkefliğin azıda çoğuda aynıdir..
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenelleme yapmak istemem ama erkekler biz kizlara gore vucut kesfetmeyi daha cok sever. Ben sadik olmusumdur hep ama karsimdkilere yetmemisimdir. Bazen sorun bende mi diye dusunmuyor degilim. En son sevgilim bana keske bir 5-7 sene sonra tanissaydik.m,seninle evlenirim demisti. Saf temizsin ama ben doymam. Gencim ve gonlumu gun etmeyi isterim. Erkekler sexe dayanamiyor iste.
11 Yorumla- +1 yıl
belki de :)
bi kere ev arkadaşımın secgilisi ile yatmıştım ama kız tam azgındı ya da bana öyle geliyordu..ben kızı ayarlamak istemedim ama o biraz bana yazıyordu bende devam ettim ve olan oldu bunu tabiki arkadaşıma söylemedim yüzüne nasıl baktın derseniz rol yaptım işte yapacak bişey yok. eğer söyleseydim evde kıyametler kopacaktı zaten sonra onlarda ayrıldı...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArkadaşın lafı -kızı sevgilisinin yanindan kaldırıyor depoda işini görüyor kız tekrar sevgilisinin yanına geliyor. Cocukda masada masum masum bekliyor. La bir surata bak yanaklar al al olmuş ..
Biz bazı erkekler yatarız, siz bazı bazı kızlarda yatar..00 Yorumlahayır diyen erkek bence kendine guvensiz erkektir. Bunu yakalanmadan yapabileceğine inanan her erkek bu fırsatı dunya güzeli eşi de olsa yapar. (Tabi aldattacağı kadına cinsel istek duymalı)
00 Yorumla
+1 yılsevgilimle cinsel ilişki yaşamıyorsak mı? cinsel ilişkimiz yoksa zaten benim sevgilim değildir, bir başkasıyla fırsat geçerse yaparım, kaç defaya mahsus olursa olsun.
00 YorumlaYatarimda kalkarimda.Seks bir ihtiyac ama evliysem yapmam.Cunku sevgili ruhu erkegin esi hem bedeni hem ruhu doyurur
10 Yorumlasürekli yaptığım bir şey! hatta sevgilimle grup bile yapıyoruz.. swing olayına girdik bir iki kez. ama çoğunlukla aramızda üçüncü bir kadın olur. abartmayın bu kadar bunları.
10 Yorumlabu durum erkekler ıcın kacınılmaz bır durum kesınlıkle ıstısnasız sevgılım varken baska bırıyle yatma fırsatım varsa ve bu ılıskıme bır zarar vermıcekse tabıkı yakalanmadıgım surece :)
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yılimdi yapmam diyen kişilere bakmak istiyorum eline fırsat geçen herkes yapar yapmam diyende yalan söyler erkek olarak söylüyorum tabiii kadınlar bizden daha iradeli bu konuda
10 Yorumla bagzı kesim ihtiyaç gibi baksada bu seks işleri ben tümüyle aldatma olarak görürüm ve yapmam...
20 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılinsanlar iğrenç ... duruma göre kim ne dersin ister yatmam ister yatarım desin. o anki durumu yaşamadan kimse bilemez. yatmam diyen yatar. yatarım diyen yatmaz kişilik meselesi. yani garantisi yok
20 Yorumla ben aldatmazdım eşim ya da sevgilime hayatta yanlış yapmam empati yaparım ve o da aynısı bana yapsa ne yapardım diye düşünürüm iyi bir durum değil bnce
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben yatmam.delikanlı adamda yatmaz..ben sevdiğim kadından başkasına da dokunamam..vijdanım el vermez kalbim acır...
63 Yorumla- +1 yıl
Sibel sende ne yaralıymışsın bu konuda:))))
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim sibel hanım
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıltürk erkeği yatarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
eger yapmasaydı bu kadar genel ev bu kadar eskort kızlar bu kadar ruslar veya dogu blokun kızları para kazanmak için türkiyeye akın edilmezdi10 Yorumlamahsusu yok erkeklerin %94 ü yapar bunu emin ol. biz yapmadık ondan bu haldeyiz.
00 YorumlaMaceracı erkekler aldatır ama eşine bağlı erkeklerin aldatması için kadının olağanüstü bir çaba sarfetmesi gerekir.
00 Yorumla
+1 yılsevgilim benim gereksinimlerimi karşılayamıyorsa ve bu uzun süredir böyle devam ediyorsa evet.
00 Yorumlaöyle (genel) herkes yapıyo diye günah olmuyo mu şimdi o ?
00 Yorumla
+1 yılGerçekleri konuşalım tabiki yatarım sonrada pismanlik duysam bile
10 Yorumlakendinizi neden bukadar aşağılıyorsunuz anlamış değilim...
10 Yorumla
+1 yılbiliyorum çok eksi puan yiyecem,çogunuz da bana kızacaksınız ama anasını bıle bellerim,affetmem.
10 YorumlaKaç senedir yatmadım yani hem de çıkmadığımız halde :)
00 Yorumladürüstlük nerde kaldı yaparsan iki yüzlü olmaz mısın
00 Yorumladaha sevgiliyken başkası düşünülüyor ise o ilişkiden hayır gelmez.
00 Yorumla
+1 yılsevgilim varken de yorganımla yatıyordum sevgilim yok gene yorganımla yatıyorum
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet yatarım daha önce yattım yine olsa yine yatarım benim için sevgili olmak sadece kızlarla beleşe ilişkiye girmektir
02 Yorumla
Soran+1 yılmaymun iştahlısın oğlum
Cevap sahibi+1 yılevet sana ne demeli sen ne yapardın
+1 yılSevgilim vermezse yatarim.
20 Yorumla
+1 yılhayır yapmam bı kızı sevıyosam asla yapmam
52 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkocamı aldatıyorum.burama kadar geldi artık
610 Yorumla
Soran+1 yılnasıl aldatıyorsun sorun ne
- +1 yıl
Yakalanma da
- +1 yıl
hayırlsıı be gülüm
- +1 yıl
ekle beybi
- +1 yıl
demeee
sevgilim olmasa da yapmam.
30 Yorumlasevgilimlede yapmazdım evlenince
30 YorumlaHayır yatmam.
61 Yorumla
+1 yılBaşkasına bakmam bile.
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılSevdiğinle olmak en güzeli.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılfarklı meyva misali tadıyorlar bizi:D
72 Yorumla- +1 yıl
ahaha :D
+1 yılHayır, başka ellere ihtiyacım yok! Ehehehe.
00 Yorumla
+1 yılyatmasam da vur çık yapardım :)
10 YorumlaDüşünmek lazım değermi diye
20 Yorumla
+1 yılYapmam diyecek erkek göremiyorum
00 Yorumla
+1 yılİnsan şeytana uyabilir ama hiç yapmadım..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyazan kızların hepsi aldatıyormuş maş.
00 Yorumla
+1 yılsenin sevgilin yapsa tepkin ne olurdu?
02 Yorumla
Soran+1 yılyapmadığını nerden biliyorsun
- +1 yıl
sadece söyledim kızma bana :(
+1 yılçok geçti ama yapmadım =)
00 Yorumla
+1 yılYalan yok yatarım
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 969 cevap paylaştı.
+1 yılsevgilim çok güzel ise yapmam...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılelime fırsat geçmişse yatardım hiç affetmem
00 Yorumla
Devamını Gör(39)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?