Onu nasıl baştan çıkarabilirim? Bana Yardımcı olun lütfen.
Not: fazla abartılı olmasın p*rn* starı değilim :))
Not: fazla abartılı olmasın p*rn* starı değilim :))
bu soruyu bana sormalıydın :P:P kesnlkle içine bişe giyme :D daha sexi hissetmeni sağlıyor sen öyle hssedince oda zatn bunu algılıyo :D parfümün kesnlkle meyvemsi bişeler olmalı ruj sürme ama nemli görnmeli dudkalarn..makyaj yaptığın belli olmıyacak şeklde ne kadar şey sürebiliosan sür :D iki göğüs arasında olan halk arasında "çatal" dediğimiz yere en çukur olan yere kahve tonlarında allık sür yukarı doğruda uzat kavisli bi şekilde...eğer göğüsleri mükemmel denecek kadar güzelse sütyen takma ama mükemmel değilse destekli tak hemde baya destekli olanlarıneden :D gömlek giyip en üst 2 düğmesini aç ona doğru eğilip konuş ağzında çilekli sakız olsn ve frikik verdiğini farkına varma (farkında değilmiş gibi..hatta sonradanda kapat o düğmeleri xD ) saçların açık olmalı ve bence kesnlkle hacimli görnmeli sönük ve düz saçlar bence hiç sexi değil ...su dalgası şeklinde yoğun saçların çoksexi geldiğini düşünüyorum erkeklere...küpefalan takcaksan tabela gibi kocaman küpeleri terch etme şöle ince zarif vetercihen altın değilde gümüş tonlarında küpeler tak taşlıolablir ama abartılı durmasın aklıma gelenler bunlar abartma dediğin için abartmadım ...yoksa çok şey varda :D
hoş:D
Zeki,hoş bakımlı,güzel kokan,güzel bakan,olgun davranan ama bir o kadar da sevimli olan kadınlar erkekleri baştan çıkarır... cinsel birlikteliğiniz olacak mı onu anlamadım sorundan ama ona benzer şeyler yaşayacaksanız da onun hassas yerlerine yapacağın küçük öpücükler ve dokunuşlar bir de kulağına fısıldayacağın tutkulu sözler onu bitirmeye yeter bence:)
Buluşuyoruz derken, nasıl bir mekan olacak bu?
Eğer düz cafe sinema ise, parfümüne saçlarına dikkat et, makyajın asla abartı olmasın. Kıyafetin hanımefendi olsun.
Tatlı ve masum gülümseme, doğallık herzaman beni baştan çıkartır.
Kaşar kızlardan, bebek taklidi yapan kızlardan, teşhirci gibi giyinen kızlardan, yapmacık hareket edenlerden nefret ederim.
Eğer, bir evde başbaşa kalacaksan, tweetyli kittyli iççamaşırlar giyme. Kendini sex objesi olarak gösterme. Bu erkekde eksi puan yaratır.
Kadın doğal ve masum, erkek kaba ve vahşi olmalıdır.
Tüylerini kesin almış ol.
Tertemiz ol. parfümün baştan çıkartıcı olsun.
Aklıma bunlar geldi.
seksi iç çamaşırı giy, yoksa içini yakacak renkte (siyah&kırmızı - pembe&gri vb.)
Kucağına otur ve öpüş biraz hafif hafifte kalçanı oynat sürtün hoşuna gidecektir. Bu arada parmaklarını iyi kullan. Hafif dokunuşlar yapmak yeter diye düşünüyorum. Kucağınada pat diye oturma. Karşına al, üstünü çıkartıyormuş gibi yap ama çıkartma ellerini tut ve göğüslerine koy. Onun çıkartması gerektiğini ima ile anlat(söyleme).
Yavaşça dans ede ede(salına salına) kucağına otur.
Hadi hayırlı İŞLER , Bol güneşler :)
:) yok canım daha neler
Cevap
21Cevap
oncelıkle sexy gıyyınmen gerekır yanlıslıkla uzerıne duserek mumkun oldugu kadar goz goze glemeye calıs ve dudaklarına bak sonrasında opusurkende kulaklarına dıl atarak cıkartabılırsın
baştan çıkarma. azcık konuşun eğlenin gülüşün koklaşın... böylece her şey daha keyifli daha zevkli olur. güven bana
Güzel bir elbise giy alttada ince külotluçorap biraz bacaklarını göster baştan çıkartırsın merak etme :P
vay anasını be ...kızdaki düşünceye bak ...sana cevap verirdimde belki siteden atarlar ...
Dünyada en kolay şey herhalde bir erkeği baştan çıkarmak olsa gerek hafif kıvırt gene yeter. :)
sen biraz sağını solunu aça o zaten abazaysa baştan çıkar :))
mrkk etme o senin yanına baştan çıkmış vaziyette gelecektir
Masanın altından footjob yap ama dikkat et çorabın kokmasın.
Kulağına eğil kert beni de
Kert?
kert :D :D
jartiyer giy yeter bi de şey de beni sunny lane gibi düşün de ve game over ! :D
sunny lane mi kaldi ya onun modası 2 sene önce geçti :D
olsun sunny iyidir :D
:))
üzerine gökdelen dikmek istiyorum de ona :)
kulagina halka küpe tak
parlak bi ruj
İkisinide sevmiyor beyefendi
çoştur muazzezz :)))
hedefin ne önce onu koy.. sonrası kolay
güzel çamaşırlar al.)
Mini etek üstüne bir bluz çık karşısına dans et.
gardolabın üzerinden atla
doğal olman yeterli:)
Geç kalma yeter
haha en iyi cevap seçilmeli :D
Yanağına öpücük kondur yeter.
paçalı don giy :D
çekici ve dikkat çekici giyinebilirsin
kendin ol...
şöylede parçala beni hayvan şey
yapış dudaklarına :)
bree olson
bakire misin peki