Penisi küçük diye evlenmeyen, hiç flört işleri ile uğraşmayan erkekler hakkında ne düşünüyorsunuz?

Evet o erkek benim :D 28 yaşındayım ve hiç cinsel ilişkim olmadı. Sevgilim de olmadı. Bazen süs için verilmiş gibi, süs için oradaymış gibi durduğunu hissettiğim ve düşündüğüm oluyor :D :D

Yıllarca bu takıntının getirsi olan özgüvensizlikten kurtulmak için vücut geliştirmeyle uğraştım. O yetmeyince boksa başladım. Yıllardır uğraştım hala daha uğraşıyorum. Ama o da fayda etmedi. Aksine durumu daha da kötü hale getirdi. Artık kendimi sadece ayda yılda bir çıktığım ve ortalama olarak 40 dakika kaldığım ringde gerçekten erkek gibi hissediyorum.

Eh hal böyle olunca hiç olmadı bir ilişkim. Olmayacakta. Kaslı kollarım ve geniş omuzlarım hiç bir kızı sarmayacak. Yakışıklı olduğunu söyledikleri yüzüme hiç bir kızın eli değmeyecek. Yakışıklı suratıma ve kaslı vücuduma tezat oluşturan 12 cm boylu 5cm kalınlıklı küçük penisim hiç bir vajinaya dokunmayacak. Kısaca hiç bir cinsel birlikteliğim olmayacak

Neyse. Benim gibi olan erkekler hakkında ne düşünüyorsunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Boksta başarımı soran arkadaşlar oldu. Sanırım sadece kendimi ringde erkek hissettiğimden dolayı başarılıyım. Ringde içimdeki canavarı çıkarıyorum.
33 maç 31 galibiyet.
Güncellemeler
+1 yıl
Editleyelim bari.
Penisi küçük diye evlenmeyen, hiç flört işleri ile uğraşmayan erkekler hakkında ne düşünüyorsunuz?