Klozete oturunca şeyiniz nasıl sığıyor dayanmıyor mu bir yerlere
Hele kalkıkken
Hele kalkıkken
ben kendı adıma konuşmak ısterım buyuk bır evım var ve alaturka ve alafranga olmak uzere 2 modelde wc bulunuyor. genelde klozetlı olanı kullanmam kullansamda değecek sekılde olmaz. ama dışarıda asla ama asla gıtmıyorum hele oyle oturma falan kesınlıkle. zaten benım gün içi wc ıhtıyacım olmuyor sadece sabahları mekanızmam o sekıl ayarlı
ahhaaa süper deyişik bir soru bunu mutlaka cevaplamalıyım, elimle aşağıya doğru eğiyorum değmesin biryere diye :D eğer kalkarsa zaten yapacak bişey yok havaya dikiliyor direk inmesini beklemek gerekecek :D çişim varken kalkmasını hiç istemem doğrusu :D
Sönük hali küçücük zaten sığmaz mı ya ama kalkikken mümkün değil
bunu bende merak ediyodum sayende öğrendim hxjxödlxkxk
Cevap
77Cevap
Genelde sığmadığı için ve mikrop kapmasın diye tuvalet kağıdı koparır klozetin içine sığmadığı ve hijyenik olmadığı için üstüne salarım :D
İnmesini beklerim ya da senin gibi merak eden birini cagirip indirmesi icin yardimci olmasını isterim ;)
Elime alıyorum o esnada tutuyorum biraz sakinleştiriyorum ortam gerilmesin diye.
biraz sorun oluyor. kalkıkken hem de baya sıkıntılı
:D değmiyor. Peki siz ayakta işeseniz olmuyor mu. Bizim gibi hedef alabiliyor musunuz
Benimkinin boynunda ip var, otururken sağa çekiyorum..
Genelde klozet türü yerlere oturmuyorum ayakta çiş yapıyorum evdeki klozete kalkıkken oturamıyorum sığmıyorum ve en önemlisi penis kalkıkken işemen imkansız gibi bişey hafif inmesi gerekiyo
Merakini boyle bos seylere harcamasan daha iyi olur
Dayanıyor da bu mu dert oldu sana başka isin yok mu.
Cinsel organı sert durumda iken büyük tuvalet yapmaya çalışmak !!!
Sizi ne ile besliyorlar, nereden geliyor bu sorular
elimle bastırıyorum ozamanda yere degiyor sakın azına alma olurmu kaka bulaşıyor?
Ayakta isiyoruz kalkiken inik ise elimizle klozet in içine yonlendiriyoruz
Millet aya gider yeni buluşlar bulur bizim türk kizinin merakina bak sonra neden geri zekali bir nesil yetişiyor..
Sana ne angut
Onun için kullanmıyorum kafasına bastıra bastıra anca oluyo
hayır elımızle asagı dogru bastıryoruz bıraz sorun yok bebegım ızletebılırım vıdeoda
kalkıkken oturarak işemeyiz ağzımıza işeriz yoksa 😂
Kalkikken klozete oturmam. imkansiz
inikken bile elimle asagiya tutup oturuyoru.
xl :)
kalkıkken oturamıyorum malesef nasıl dikkatdir bu ya :)) hahaha neleri düşünüyorsun şeytan
alafrangaya hiiç oturamıyorumki bizim evde alaturka wc var
kalkıkken dayanıyor tabi ama normalde sığıyor fil penisi değil sonuçta bu
Hani polis arabasına binerken suçlunun kafasına basıyorlar ya öyle düşün :)
Kalkıkken oturmuyoruz klozete :) Zaten onun kalkıklığının geçmesi de 30 saniye :)
Benimki sığmıyor gerçekten klozetin dışına salıyorum her zaman
kalkıkken normal tuvalette bile sorun oluyor baya mücadele ediyoruz yani
Benimkisi sığmıyor klozetin içine sokmuyom dışında kalıyor yoksa sığmıyor koca aletim
kalkıkken oturmuyoz inikken aşağı sarkıyor zaten, kalkınca klozeti delmemek için oturmuyoz :D
Haha haklısın iyi soru. d
Hortum gibi yönünü değiştiyoruz 😂
Oha süper soru sormuşsun tebrikler
kalkıkken ayakta işiyoruz biz :P
Bu soruyu hakkaten düşündün mü ya?
sen bu merakla basina cok is alirsin ha
Kalkikken tuvalet yapamiyorlar
he işemiyoz bir süre beklyoz inmesini :):)
Kalkık olduğu zaman işediğimde yukarı gidiyor mecburen yüzden alturka wc tercih ediyorum. O halde bile fayanslara geldiği oluyor. Sonrasında su döküyorum değen yerlere. Kalkık olduğunda wc nin deliğine doğru büktüğümde peniste bükülme, kırılma oluyor o idrarın basıncı içinde ağrı yapıyor o büktüğün yerden geçerken. O yüzden çok mecbur kalmadıkça yapmam inmesini beklerim
Dayaniyor :) ustune koyuyoruz :)
Üstüne koyup oturuyorum 😀
kalkıkken klozet kullanmıoruz:)
Valla Şu an sihmaz cunku demir gibi Şu an
hele bır de kışın sorma
Kalkikken oturamiyorum zaten
Dehteşütl vahşet soru cuk oldu 😂
Eşek oturmuyor klozete, insan oturuyor
özel bölme yaptırdım onun için oraya
Illaki elimizle degmemesi Için tutuyorum
Ayakta yapıyorum benim sığmıyor 😂
haklısın zorlanıyorum
Onu yapan kilifini uydurmus. Sikinti yok
klozeti hiç sevmem
bir bilsen neler çektiğimizi
alaturka var :D
Meraka bak.
:) degişik
sallarız aşağıya
İçine sığıyor3
29 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar