bence büyük saçmalık çok dizi izliyosunuz ondan böyle şeyler geliyo aklınıza bir daha görüşmiceksek tek seferlik olacaksa cinsellik neden yok hadi cinsellik yok gezdik tozduk yedik içtik öpüştük gayet masum takıldık birbirimizden hoşlanmada yok çünkü tekrarı yok nargile içmek diskoya gitmek için sevgilim olmayan ya da olma ihtimali olmayan bir bayana uçak bileti almak enayi yerine konmak gibi bişi ki saydıklarının çoğunu yapabilecek ortamdayım şu anda ama dediğim gibi olayı çekici kılan bir durum yok
13 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılhangi film bu? bayağı etkilenmişsiniz.. el ele sahilde dolaşacaksınız ve sabah kafanızı onun göğsünden kaldıracak kadar yakınsınız birbirinize ama ortada aşk yok.. olabilirmi böyle bir şey.. kahvenizi yatağa getirip saçlarınızı okşayarak uyandıracak ne diyecek o an : hanımefendi hanımefendi uyanın kahvenizi mi getirdim diyecek.. Bence sizin çok iyi bir aşk yaşama zamanınız gelmiş.. Aşık olmak - hissetmek kalbinizin hızla atmasını duymak istiyorsunuz..
34 Yorumla- +1 yıl
o zaman seyredin hemen.. Eylülde aşk başkadır... keanu reeves - charlie tiezzonn.. sonu kötü ama filmin.. çok ağlarsınız..
- +1 yıl
sweet november orijinal adı..
Hee oldu bu kadar yap et, yatağına gir uyu öpüş vs.. ama cinsellik yok.. Hayal kur da bu kadar saf hayaller kurma istersen ;)
21 Yorumla
Bu nasıl degisik bir hayal , sen nasıl guveneceksin peki? 😉
21 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
101Cevap
Cinsellik konusunda 310 cevap paylaştı. Benzer hayaller ben de çok kurdum.
Tek farkla ben de kuralsızlık vardı.
Yaş 59 hala hayallerim devam ediyor. Etmeyede devam edecek.
Hayaller yaşamın tadı ve stresden uzaklaşmanın ilacıdır.
Hayallerini kurmaya devam et anlatmak istediğinde her zaman dinleyecek biri mutlaka olacak ne zaman istersen10 Yorumla
+1 yılçOK BÜYÜK BİR RİSK VE HAYAL KIRIKLIĞI OLURDU. bEN TANIMADIĞIM, HOŞLANMADIĞIM, HİÇ BİR ŞEY HİSSETMEDİĞİM BİRİ İLE GEÇEN HER SANİYEMİ KAYBEDİLMİŞ, ZİYAN EDİLMİŞ, YOK OLMUŞ SAYARIM... bENCE SADECE SENERYO OLUR YAZIK OLUR...
17 Yorumla- +1 yıl
Öyle olmalı. Yoksa seni ciddiye alır gerekli yorumu yapardım yani...
- +1 yıl
Neden pembesüt? Seni daha fazla ifade edecek bir şey yokmuydu?
- +1 yıl
Vooovvvv!!! Gerçekten çok zevi ve renkli bir kızsın bunu görüyorum. Saf ve teryemiz...
+1 yılSüperr olurdu herkesin hayal etttigi şey aslında bu.. Ve inan bna gördügüm en güzel hayallerden birisi bu söyledigin.. Birçok kişinin istedigi ama bir türlü kelimeleri yanyana getirip yazamadıgı bir hayal dünyası.. Ellerine saglık. Umarım gönlünce yaşar ve duygularını olanı bitenide bize yazarsın , saglıcakla kal.
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılgüzel bir düşünce ama bunca şeyi sana sağlayacak olan emin ol sadece öpüşmekle kalmayacaktır. elbet sınırları zorlamaya gidecektir ucu. ama umarım dediğin gibi birini bulursun ne diim :)
12 Yorumla- +1 yıl
işte yine de dikkatli ol, nasıl olsa yola getiririm düşüncesiyle kabul ediyorum diyebilirler
Cennete gitmek istiyorum ama ölmekte istemiyorum muhabbetine dönmüş.
Değişik bir hayal olmuş. Sizin istediğiniz fuckbody başka bişi değil. Yetiştirilme tarzınıza ters geldiği için de siz buna öpüşelim ama sevişmeyelim, bir kereye mahsus olsun ki daha ileriye gidilmesin düşüncrsindesiniz. Hayalinizi bilmem ama biri karşınıza çıkıp içinizde ki şeytanı dışarı çıkaracaktır.08 Yorumla- +1 yıl
Hayal tamamen bana yazmayı sevmediğin şeyi anımsatıyor.
Mesela kendinde sorgulayabilirsin 2 gun takılalım ama bir daha hiç görüşmeyelimin ne analama geldiğini falan.
Ayrıca sana iğrenç gelmesinin sebebi yaşam tarzından dolayı öyle birşeyi hazmedememenden kaynaklanıyor zaten ( f. b benim yaşam felsefeme de tamamen ters olan bir durum belirteyim ) - +1 yıl
işte tamamen romantikliğin unutulması kadın erkek ilişkisinde sadece seksin olduğuna inanmanın bir sonucu. 2 gün sadece mutlu bir romantik haftasonu kastettiğim. tanımadığım biriyle evlilik ya da sevişme değil. sevişmek istedikten sonra senin o f. b. nin yerine birine takılana kadar gider bara yarım saate ayarlarım. yarım saat bile uzun. onu istesem bunu yazardım...
Odunsu insanlara pamuksu soru sormuşsun sende ya :D
Nargile kısmı hariç güzel hayal hadi içine etmiycem o kadar yazmışsın :D14 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Cok istekliyim ve doyumsuzum partnerimi her halukarda mutlu edebilirim ama onca kekonun bile varken benim yok. bir tane olsa boyle bana bu sekilde yorumlar yapma dese Benim ol dese bana ait kal dese bir daha cinsl yasama bile yorum ypmam ama olmadigi icn yapiyorum hic yok herkes bir ego bir trolluk pesinde ciddi yorm yapn? olmzlr her insanın okumak tan içi kararıyor yaa10 Yorumlasüper bir hayal
gerek olmaması için hiç bir neden yok
bak buda benim hayalim,
www.kizlarsoruyor.com/.../q5330761-bayram-sorusu-durust-olun-gercekci-cevaplar-verin-lutfen-hakaret10 Yorumla
+1 yılSen çok film izliyorsun galiba. Benefit without friends izleyip gelmeyin demedim mi lan ben size
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen biriyle bişeyler paylaşmak değil. Filmlerden, çevrenden vs. derleyip kafanda klasörlediğin klişeleşmiş kareleri bir bir yapmak istiyorsun sadece. Yani demem o ki bir insana ve paylaşıma ihtiyacın yok senin. Al yanına bir tane şişme erkek yap bunları, buralarda da laf kalabalığı yaratma boş yere.
14 Yorumla- +1 yıl
laf kalabalığı dediğin şeyi sonuna kadar okuyup bide cevap yazma zahmetinde bulunduğun için sağol ama gerçektende zahmet etmişsin. nasılım, uyumadınız mı, erkek arkadaşım beni seviyor mu, sizce söylemelimiyim soruları var onlarlada değerlendirebilirsin vaktini. 7 gün 24 saat var eksikliğini hissetmezsin.
Cevap sahibi+1 yılNe demek istediğimi gayet iyi anlayıp, aslında içten içe hak da vermene rağmen egona yenik düşüp lafı dolandırmışsın. Sakin görünerek cevap yazmaya çalışmışsın ama bazı şeyler tüm çabalara rağmen gizlenemez. Anlıyorum seni... İçinde yaşadığın çağ, çevre, diğer koşullar vs. İnsanın bunların dışına çıkabilmesi bambaşka bir cesaret, duruş ve zeka gerektiriyor. Milyonlarca bayanın durumunu yansıtan "standart" kızlardan yalnızca birisin. Yanlış anlama, sana ne kızıyorum ne de yadırgıyorum. Sadece belki farkına varırsın da bir an olsun bu kafanın dışına çıkabilirsin belki diye yazmıştım. Neyse, iyi günler.
- +1 yıl
prenseslik iddiam yok sradan standart bir kızım zaten :) bir hayalden neler çıkardınız yahu. sadece sevgiliyle yaşadığını bir yabancıyla yaşayarak bir macera hayal ettim. bu kadar basit. sevgiliyle olursa aşk başkasıyla yaşar ve bilmediğin görmediğin bir insanla bilmediğin bir yerde yaşarsan macera olur. yüzüğümüz yok ki mordora maceraya atılalım. böyle bişey hayal ettim demediğiniz kalmadı...
Cevap sahibi+1 yılYüzük esprisini sevdim. Hayal deyince de biraz üzüldüm bak şimdi. Kimsenin hayallerini icitmek istemem çünkü.
ilginç ama mantıklı. tüm maddelere evet demiyorum. istediğin zaman atla gel bir odayı vereyim sana:)) sideye gideriz şelaleye gideriz dimçay falan görmek istediğin neresi varsa gezeriz:)
12 Yorumla- Cinsellik konusunda 413 cevap paylaştı.
+1 yılben bunun benzerini yaşadım. kızın ne sesini ne yüzünü görmedim karanlık odaya girdi bikaç saat sonrada komedenin üzerindeki zarfı aldı gitti hiç telefonlaşma bile olmadı yazışmayla adrese gelip gitti
16 Yorumla- +1 yıl
bizde zaten seviştik kız bakireydi
- +1 yıl
sen hayalle yaşa ben reelini yaşamışım. byee
- +1 yıl
sen arasanda bulamazsın zaten kim naapsın seni özgüvensiz şişko
+1 yılsıkıntı yok gel yaparız tek problem ankarada sahıl yok onuda cozerız bı sekılde merak etme
12 Yorumla- +1 yıl
gerekte yok zaten sen konuya gel bence böyle bısey yasamak ıstıyosan içinde kalmasın
İlginç bir hayalin varmış. Buna cesaret edip tanımadığın birinin yanına gidersen, sadece öpüşme ile kalmaz. İstemediğin çoğu şey olur.
Hayellerine kavuşman dileğiyle... :)10 Yorumla
+1 yılÇok güzel olurdu aslında seni ağırlamak isterdim ne ankarada deniz var nede şu aralar hastaneden izin alabilirim yeni bayram için izin aldım uzun bu süre alamam ama çok güzel bir hayal olmak istedim içinde
10 Yorumla
+1 yılYaa pardon ama eleman senn ucak biletini alıcak yedırcek ıcıcek yani genede belli olmaz ama akşam zikerdi seni sen izin versende vermesende 😂😂😂
14 Yorumla- +1 yıl
İyide neden dursun kı sozunde? Denizde sarılıp öpüşceksın ve akşamın bısey olmycak herşeyi gec. Sen ondan daha cok arzuluycaksın onu belkı ya o zaman? Hahaha bide eleman ıstemez miş seni 😂😂😂
- +1 yıl
Sevgilim olsa tabikide sevişmem ama sen sevgilim deilsin ki :)
Cinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. sen bunları evlenip yapsan daha cok mutlu olursun , neden ugrasmak ıstıyorsun
12 YorumlaCinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı. bu dediklerinin olma ihtimali var mı sence, inanıyomusun buna?
12 Yorumla
+1 yılhayal etmek güzel. gerçekleştirmek kolay mı senin için peki.
12 Yorumla- +1 yıl
İşte güven konusu yüzünden zor zaten.
Cinsellik konusunda 588 cevap paylaştı. kanka bir sürü kişi bulursun burdan merak etme bunu yapabileceğin :):):)
20 Yorumla
+1 yılValla sadece opusmek icin kimse sana ucak bileti almaz haberin olsun 😂
11 Yorumla
+1 yılwalla be diyeyim bilemedim şimdi... bir şartın haricinde dediğin herşeyi kabul ederim... içiki içecez sonra öpüşecez sonra ileri gitmek yok. bana göre değil başkan o aşamaya getir walla kütür kütür zükmeden bırakmam seni :) kabul edersen beklerim...
10 Yorumla
+1 yılKanka bence saçma olurdu be gır gır öakara olurda yok 2 günlük sevgili saçma bir fantazi eminim sana göre de biri vardır burda 😂😂😂
10 YorumlaEvleneceğim kadınla sonsuza dek yapmak istediklerimi yazmışsınız. Ama bir seferlik değil tabi hep
10 YorumlaBen uçak bileti alıp ayağıma çağırmam
Ben ona giderim!..12 Yorumla
+1 yılişim olmaz erkek arkadaşlarla pes oynamak daha eğlenceli olur :D
14 Yorumla- +1 yıl
sende bir erkeklik var herhalde :D
- +1 yıl
ben tam gol atacakken sen o tuşa basarsan ben hırsımı nereden alıcam ;)
Kızım sen bu adama bu kadar işkence yapacanda , adam öpüşmekten ileri gitmeyecek haaa... bu adam seni öylede böylede ziker 😂
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYani güzel bir plan, olabilecek gerçekçi şeyler. Ama 3. maddeyi kolay kolay sağlayabilir misin bilmiyorum.
10 Yorumla şehrimde denizin olmamasına ilkkez bukadar içerledim vay be
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılokurken hoşuma gitti açıkçası. ama öpüşme vs hiç cinsellik olmasa daha iyi.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkimseye bakma sen. Bence çok hoş. Böyle şeyler yaşamak insana çok şey katar bence.
10 Yorumla
+1 yılBurada havalimanı yok ama onun haricinde hepsi mevcut :)
10 YorumlaFilm senaryosu gibi yazmissin, başrol oynamak isterdim
10 Yorumla
+1 yılGüzel olurdu valla enteresan geldi banada bende isteyebilirim böyle bisey 😍😍
10 Yorumla
+1 yılKanks sende cok sey istiyon ya :)
14 Yorumla- +1 yıl
şuncaacık hayalim var onu da mı çok görüyon bana. evlilik programlarında bile ev araba yazlık maaş para servet istiyorlar.
uçak bileti dedim beleşçi çıktı 100-150 liralık bilet için sitenin erkekleri. öyle bişey olsa zaten o kadarı sırf havaalanına gitmeye harcarım ben. o yemek ısmarlayacaksa kahveler nargile benden. bide bilmediğim insanın ayağına gidip o kadar yolu çekeceğim. isterseniz hepsini ben ödeyim harçlığınıda cebine koyup döneyim...
acımayacan erkeklere yamyam olacak telefon aldıracan yeyip içip ödetecen o da çalışıp para yetirmeye uğraşsın... - +1 yıl
Cok uzun yazdın kanka ya ben espiri mahiyerinde soyledim cok kızardım ya şuanda bilemedim ne diyecegimi yazmasamıydım diye dusundurdun kanks ya
- +1 yıl
Neyse sağlık olsun be kanks yiyecemiz var mış nasip iste kimse kimsenin nasibini yiyemezmiş :)
Bende de var böyle bişey ama olamaz gibi geliyo nedense
10 Yorumla
+1 yılBen yaşadım çok güzel oldu ama bunsiteden değil 1 hafta misafirim oldu çok güzel anlar geçirdik
11 Yorumla- +1 yıl
tavsiye ederim eğer engelin yoksa tabi :)
+1 yılFazlaa film izliyosun😂😂😂
12 Yorumla- +1 yıl
Kiz valla bende cok hayalperestim ama sonu olmayınca uzuluyom ya😊😊😂
olur escotluk gıbı normal bısı
14 YorumlaCinsellik konusunda 557 cevap paylaştı. kölelik burda kalkalı nice oldu.
12 YorumlaBu kıza ya acil para ya da koca lazım :)
11 Yorumla
+1 yılCok film izliyosun belli
20 Yorumla
+1 yılSen kendine enayi salak arıyorsun erkekleri salak sanma hahahahaha başına iş gelir sonra 😂😂😂
00 YorumlaCinsellik konusunda 453 cevap paylaştı. saçma olur cinsellik yoksa buluşmada yok :D
11 Yorumla
+1 yılbunlara değecek biri misin peki?
12 Yorumla- +1 yıl
sevmediğim adamla para verseler durmam hacı
birikmiş mil puanım var :D
12 YorumlaO kadar şey yap cinsellik yok oldu millet kerizdi
12 Yorumlabana cazip gelmedi. bol şans.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen yolacak kaz arıyorun öpüşmek için sadece okadar masraf edecem aşık olmak yok sonra tanımak yok vereceksen yarın kesyim biletini
06 Yorumla- +1 yıl
50 tl den gidiş dönüş 100 tl uçak bileti veremeyi yolunmak olarak görüyorsan ne deyim. herşeyiniz beleş olsun. ben kalkacam nerden geleceğim beyefendi 100 liranın hesabını yapacak :D sen yolunma zaten. sırf burdan havaalanına gitmeye dönmeye senin vereceğin uçak biletinden fazlasını harcarım zaten ben :D
Cevap sahibi+1 yıl50 TL'ye bilet varsa söyle alayım 200 tl nin altında almadım hiç araç la gezecen otel parası içki bar yemek eğlence bunları sen devlet dağıtıyor saniyon
- +1 yıl
2 kişi gidiş dönüş 96 liraya bile almıştım. arayınca bulunuyor...
www.biletbayisi.com/book/bbPortal/ucusListele
örnek mesela detaylı arayınca bulursun daha ucuzunu...
Cevap sahibi+1 yılSadece öpüşmek için oda sen istersen riske girmem sınırsız herşey dahil ise bendede sınırsız olur
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin
+1 yılHayaller hawai hayatlar sanayi
12 Yorumla- +1 yıl
Oturtma benim işim :))
+1 yılNe içtiysen aynısından istiyorum...
17 Yorumla- +1 yıl
Türk kahvesi bu kafayı yapıyorsa bir sorun var bence. Çünkü yazdıkların Türkiye için çok zor
- +1 yıl
Belli belli uçurmuşsun :)
- +1 yıl
Sen uçurmaya devam et
- Cinsellik konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılözeti ne olayın çok uzundu okumadım
12 Yorumla- +1 yıl
hiç bana göre deelmiş :D
hangı fılmlerı topladın
11 Yorumlaokuyamadım kardeş durumumuz yoktu
10 Yorumla
+1 yıl@pembesüt gel desem bana gelmezsin
11 Yorumla- +1 yıl
Benim yanıma arap ellerine gelirmiydin
Hani bizdik marjinal
51 Yorumla- +1 yıl
bunu bizim söylememiz gerkmiyomuydu ama ağa :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılöpup bırakırsa iyi :D
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakir erkeğim elimde kalırsın
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKötü abazalar was here olurdu
10 Yorumlao dedıklerın uyar bana
10 Yorumla- Devamını Gör (46)
23 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar