Hep şöyle bir hayalim var gerçekleştirmek istesemde sadece bir hayal SİZCE NASIL?

forumda hiz tanımadığım yüzünü görmediğim sahilin havaalanının olduğu şehirden biriyle buluşup haftasonunu onunla geçirmek isterdim.
uçak biletini o alacak ki gel deyip trolleyemeyecek. yamyam olmadığımdan yolmayada gitmiyorum zaten kahveler ve nargile benden :)
üç şartım olacak ona;
1- öpüşmek dışında cinsellik yok o da ben izin verirsem
2- pazar dönüşe kadar eve gidemeyecek hep benimle kalacak
3- aşık olmak yok giderken işleri zorlaştırmak yok, tekrarı yok, birdaha iletişime geçilmeyecek

-cumadan gideceğim hava alanından alacak beni. mütevazi bir yerde yamak yeyip sanki eski arkadaşlar buluşmuşçasına rahat muhabbet edeceğiz.
-sonra dizilerdeki balıkçıların ordaki çaycıya gidip oturacağız ve ikisini oturtup çaycının önlüğünü takıp kahveleri ben yapıp tepsiyle heyecanla başlarında ayakta ilk yudumlarını alıp yorumlarını alınca oturup onlara katılıp sohbet edeceğiz
-sonra bira alıp sahile gideceğiz. biraz içip belki öpüşeceğiz. sonra arabadan polarları alıp sahilde birbirimizi izleyerek uyuyacağız.
-sabah beni kahveyle uyandıracak ve güneşin doğuşunda göğsüne başımı koyup ayılmaya çalışırken saçlarımı okşayacak
-bi yerde açık büfe kahvaltı yapıp parasından fazla yiyeceğiz :)
-öğlen deniz kenarında el ele gezip sahil kenarı bir kafede kahve ve nargile içeriz.
-akşama kadar sahilde yürür belki denize girer sarılırız birbirimize
-akşam dans etmeye diskoya gider hoplar zıplar bol kahkaha ve z içkiyle eğlenirdik
-yine sahile gider ve akşam öpüşerek muhabbet ederdik.
-sabah yine kahveyle uyandırılıp göğsünde ayılınca yine son kahvaltımızı yapardık.
-uçağa götürürdü ve 3. kuralı uygular ve ayrılırdık.

böyle bir macera isterdim tek haftasonu ve tek kişiye özel. tip vasıf kişilik önemli değil. hepsini gittiğimde göreceğim önyargısız bir haftasonu...

sizce nasıl olurdu böyle bişey...
Güncellemeler
+1 yıl
SADECE HAYAL TEKLİF DEĞİL... böyle bir haftasonu hayali kuruyorum bu aralar. onu paylaşmak istedim...
Güncellemeler
+1 yıl
ELBİRLİĞİYLE HAYALİMİN İÇİNE EDENLERE TEŞEKKÜR EDERİM... F:BODY arayışından tutun özgüvensiz şişko bile yaptınız beni. yetmedi enayi arayışına soktunuz. itin münasip yeriyle bayağı haşırneşir ettiniz. tamam daha küstürdünüz beni tövbe billah soru paylaşmam sizinle... TÖVBE TÖVBE TÖVBE!!!
Hep şöyle bir hayalim var gerçekleştirmek istesemde sadece bir hayal SİZCE NASIL?